Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

peki tam olarak nereyi kopyaladın?

Ilk bölümden çizgimi seçtim, ikinci bölümden hareketli elemanımı seçtim, weight kısmına bilgilerimi girdim "creat my ticker and get the code" sekmesine tıkladım. Gelen iki linkin yanılmıyorsam ilkini kopyaladım. Onu bir yere kaydettim ordan kopyalayıp yapıştırıyorum.

canım cok gecmıs olsun

tebrik ederim canım.. zaten bunların renk katsın huylarına bayılıyorum... kardesım sana ne dediysem o işte... bugunde salata istedim hıcbırsey olmasın içinde dedim getirdi yağ var, dedim yağ katmıssınız buna ama limon ve tuz katmadım diyor

ben de yaptım ama öngörülen formatta değil diye yazı çıkıyor forumda.

geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ama hemen moralini bozma... iyilşene kadar dikkat et sonrasında birşey değişmezse atak yaparsın

yolandacım kendine dikkat et herşeyden önemlisi sağlığın canım....
bu arada ne yaptın pharmotonu bıraktın mı??

canımmm benim bağarsaklarda tembelll ama şu goji berry varya çok iyi geldi ilk üç gün bi işe yaramadı ama ben sabahları inatla bir kaşık yedim üstüne sıcak su içtim.. yarım saat sonra kahvaltı yaptım. 4. günde maşallahh nazar değmesin

ne çok hastamız var.valla tek tek yazsam birilerini atlarım diye toptan yazayım dedim.tüm hastalarımıza geçmişler olsun.kendinize iyi bakın kızlar.sağlıklı ve dukanlı günler hepinize.....

yolandacık ve busonolsun geçmiş olsun çook.dikkat edin kendinize.yollicik önce iyileş atağı sora dene canımcım.
_kızlar kaçamak yaptıktan sonra atak yapmayın diyetin seyrini bozmuş oluyorsunuz.aynen kaldığınız yerden devam edin.hatta 1-2 günlük kaçamaklar bile olsa tabi 1hafta 10 gün bozarsanız o zaman atak yapın derim
_yumruk konusuna gelince ben 2,5 ay boyunca 1 kez yaptım ve çok işe yaradı.bence bu bir koz olark elde tutulmalı ve en zor anda kullanılmalı.ilk başımız sıkıştığında yumruğu kullanırsak ve 2. kez daha ciddi birşekilde ihtiyaç duyarsak vücut yumruğa karşı da bir direnç geliştirir ve 2.si 1. kar işe yaramayabilir...

yaaaaaa kızzzlaaaaarrrrr

1+1 yaparken p+s gününde her öğünde sebze yenmiyormuşşşş, ama ben yedimmmmm :84::84:

yorumun için çok teşekkür ederim sevgili serenawoodsen ama ben kitapta göremedim sütün kısıtlamasını? korsan kitap mı kakaladılar acaba bana? :26::90:
yaptığımız çikolatada da oranladığımız zaman 1 yemek kaşığı süt tozu ve 1 yemek kaşığı kakao almış oldum vücuduma, 1 yemek kaşığı da süt :)
sanırım bu oranlar sorunsuz öyle değil mi?
kitaba da bakıyorum sürekli vallahi içime kurt düşürdün hihihihi

dukan amcayla tanışmadan önce vardı yanak ama şimdi çok az bişi var onu evleneceğim erkeğe saklıyorum

ahanda gidiyorum çok ararsınız beni

yaz yağmuru al bu da senin olsun hehehehe çok güldürdün beni yaa :118:

evet iliadacım; bildigim kadarıyla 2 ogun yıyınce 1 ogun yemeyeceksın, max. o kadar ve yedıgın proteın mıktarı sebze mıktarından daha fazla olacak.

canım 1 gunden bırsey olmaz, bundan sonrakılerde buna uygun yaparsın.

yaaaaaa kızzzlaaaaarrrrr

1+1 yaparken p+s gününde her öğünde sebze yenmiyormuşşşş, ama ben yedimmmmm :84::84:

2 gündür misafirim vardı.yazdıklarınızı hep okudum ama yazamadım üzgünümbu arada sigarayı bıraktığımın 6. günü oldu ama yanlızca dün 1 tanecik içtim.çünkü hem ev çok kalabalıktı ve ben çok yorgundum hem wc'yew çıkamama sorunu hem de sigaradan dolayı çook gerginim(birilerini gırtlaklicaktım içmeseydim).ayrıca ben cuma gününden beri aşırı yemeye başladım ve bu sabah 59.2 çıktım yani güçlendirmede verdiğim 1.700 geri gelmiş oldu 3 gün içinde
ağlamak istiyorum kızla nolur yardım edin yarın tam 1 ay oluyor ve ben 1 ay dayanıp 3 günde hepsini geri aldım..aşırı abur cubura dadandım sürekli bişilere gidiyor elim yoksa sigara arıyorum off napsam ki.berrincim beni de döv beni de

hım ayrıca diyeti 1+1 olarak uygulamak 5+5'ten daha mantıklı (bence tabi).hem 2 günde 1 sebze alırsak bağırsaklarımızlifler sayesinde daha rahat çalışır hem de sıkılmayız.. ayrıca altın yumruk 1+1 de 5+5'de olduğundan daha çok işe yarar diyorum neticede 5+5 de her 10 günde 1 atak yapmış oluyoruz dimi ama

canım; sıgarayı bırakacagına emınım ben ama nolur arada 1 de olsa ıcme, ben hayatımda hıc ıcmedım ama cok yakın bır arkadasım bırakırken sahıt oldum 1 tane bıle ıcse basa donuyordu ve sonrasında hıc ıcmedı ve bırakabıldı tamamen. Kılo konusuna gelınce her sıgarayı bırakan sanırım kılo alıyor. Ama dukan sayesınde ondan da kurtulacaksın sen ınsallah.

Acaba bırkac gunluk atak mı yapsan? ben guclendırme evresı kurallarını hıc okumadım ama orda da gerek duyuldugunda atak yapılabılıyorsa belkı mantıklı olabılır.

Boyle elın sıgarayı aradıgında; agzına atacagın bızım dıyete uygun yapılmıs bıskuvıt, galeta tarzı seyler bulundursan yanında?

ay haklısın canım ama geçen kendime light puding yaptım ve hepsini aynı gün yiyip bitirdim.bide ben baktım yiyorum yiyorum almıyorum rahat davrandım sanırım biraz.ama resmen diyetten önceki yeme düzenime döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…