Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlarr..
bende bu sabah dukan diyetine başladım sabah 1 yumurta ile başladım güne..
Ben şey soracagım
ekmek yasak bildigim kadadyrla fakat eti formda yasakmı
yani peyniri yumurtayı tekmi yiyorsunuzz ?
sabah yerken midem bulandıda
günaydın arkadaşlarr..
bende bu sabah dukan diyetine başladım sabah 1 yumurta ile başladım güne..
Ben şey soracagım
ekmek yasak bildigim kadadyrla fakat eti formda yasakmı
yani peyniri yumurtayı tekmi yiyorsunuzz ?
sabah yerken midem bulandıda
evet yaaa, salı günü öğle yemeğinde birim yemeği vardı ben ızgara söyledim yanında hiçbirşey olmasın dedim, sanki onu diyen ben değilmişim gibi fındık lahmacun pilav bide ayrıca ortada mezeler hele o kocaman kabarmıs bir lavas getırıyorlar ya tereyağını suruyorsun eriyiveriyor... ben ne yaptım... kedinin ciğere bakması gibi gelen ızgarayı yedim diğerlerinin yüzüne bile bakmadım kendimi tebrık ediyorum
kızlar günaydıııın, ben de haftaya + ile başlayanlardanım dün sabah ne güzel 67,3 görmştüm bugun -100 ya da 200 e razıydım ammaaaaaaa h.sonu hiç kaçamak yapmadığım halde sabah yine 67,5 çıktım....
oooofff puuufff afra tafraaa, bu ne yaaaa, çıldırıciiiiimmm cmtesi, pazar hiç yürüyemedim belki onun etkisi mi oldu anlamadım ki....neyse hazır hava serinken dışarı atayım da yapamadığım yürüyüşleri telafi edeyim...
hadi kızlar yaaaa, moral bozmak yook, haftasonu rehavetini atalım üzerimizden....bir yumruk da senn çak, bir yumruk da seeeeeen çaaak yağlaraaa
kızlar ben -600 le başladım güne. 5+5 yapıyorum. sebze protein günlerimde sadece 500 gram verebilmiştim o da son gün...ama sadece proteine geçince hızlı düşüşler oluyor. bakalım 4 günde daha ne kadar düşecek? hepinize kolay gelsin...
Günaydın kızlar,
Ben bugün yine hastayım. Bitkinim. Parasetamol içeren bir ilaç kullanıyorum gribim için. akşam da geç saatte yemek yedik eşimle.. o yüzden mi bilmiyorum ben geçen pazartesinden daha ağır çıktım... 61.7...:26:
ne yapıcamı bilemiyorum. şu anda ilaç kullanıyorum atak yapsam işe yarar mı ? ne yapmalıyım bi akıl verin artık çaresiz kaldım gittikçe kilo alıuyorum .. dukana başladığım yere geri dönüyorum resmen ya
Günaydın kızlar,
Ben bugün yine hastayım. Bitkinim. Parasetamol içeren bir ilaç kullanıyorum gribim için. akşam da geç saatte yemek yedik eşimle.. o yüzden mi bilmiyorum ben geçen pazartesinden daha ağır çıktım... 61.7...:26:
ne yapıcamı bilemiyorum. şu anda ilaç kullanıyorum atak yapsam işe yarar mı ? ne yapmalıyım bi akıl verin artık çaresiz kaldım gittikçe kilo alıuyorum .. dukana başladığım yere geri dönüyorum resmen ya
kızlar ,iki gündür dr daydım .troit kontrolüm için gitmişdim.doktora diyetimizden bahsettim önce bozuldu ,kızdı sonrada benimde isteğimle yapılabilecek her türlü tahlili yaptırdı.şokk oldu resmen.baha kendini boşuna üzme troitler izin vermez zayıflamana diyordu.inanamadı bu kadar kilo vermeme(3 ay olmasına 1 hafta kala 11,5 kilo).diyetin adını not etti.yinede meyvesiz olmaz diye tutturdu ,gojimizden bahsettim dudak bükdü onuda not etti.bugün tahlil sonuçlarımı aldım ve doktoruda kendimide şaşıttım.hiç kas kaybım yok.sadece yağ kaybetmişim.vitamin eksiğim yok hatta b12 fazla bile çıktı tüm tahlil sonucum gayet güzel .doktorda netten bakmış dr dukana ,benim sonuçlarıda görünce ikna oldu oda karısına ve gereken hastalarına önerebileceğini söyledi.harika değilmi ablanız olarak bu mutluluğu sizinle paylaşayım dedim.bu arada doktor yulaf kepeği ,goji ve bol suyu hiç ihmal etmezsek harika bi diyet olduğunu defalarca söyledi.dr piyer dukan seni seviyoruz.
Gunaydım Kızlarrrrrr
bugün 4. atak günüm. ya bilmiyorum tartıya bişey olmadıysa 2.5 kilo gitmiş...
72.4 falandım. 61.800 gösteriyor şuannnnn oleyyyyyy
kızlar selaaaaammmmmmm sizlere kavuştum sonunda perşembe sabahı ani bi kararla memlekete gitmeye karar verdi bizimkiler bende buralardan uzak kaldım ve maşallah 100 sayfa olmus gittigimden beri ben başlayım hepsini okuyamam sanırım görmediğim msj olursa şimdiden özür dilerim bu arada güçlendirmeye devam ediyorum ama taze köy ekmeği tereyağsı derken azıcık kaçamak oldu ama öle hamur işi falan yemedim orda tartılamadımda yarınki kilo durumuma göre çok değişiklik varsa 2 gunluk falan atak yapmayı dusunuyorum bakalım yrn görücem kac olmusum :44:
günaydın canım, içinde karbonhidrat olduğu için eti form vs yasak tabii ki de...dukan tarif sayfamız var, orada bir sürü tarifler de var, yulaf kepeği ya da ezmesi kullanarak kekler, poğaçalar yapıyoruz...sabahları yumurtayı tek yemek sıkıntı oluyor tabii ki..tarif sayfasından bakabilirsin
günaydın. hayırlı olsun başlamışsın da yumurtayı korkak yemeyeceksin. 3 tane ye...ben öyle yapıyorum. ama yanında başka bişey olmayacak. eğer peynir yiyeceksen o zaman 2 ye indir. öyle eti form filan da yasak...cıssss. kolay gelsin...
Gunaydım Kızlarrrrrr
bugün 4. atak günüm. ya bilmiyorum tartıya bişey olmadıysa 2.5 kilo gitmiş...
72.4 falandım. 61.800 gösteriyor şuannnnn oleyyyyyy