Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın arkadaşlarr..
bende bu sabah dukan diyetine başladım sabah 1 yumurta ile başladım güne..

Ben şey soracagım
ekmek yasak bildigim kadadyrla fakat eti formda yasakmı
yani peyniri yumurtayı tekmi yiyorsunuzz ?
sabah yerken midem bulandıda :KK76:

kızlar günaydıııın, ben de haftaya + ile başlayanlardanım:KK59: dün sabah ne güzel 67,3 görmştüm bugun -100 ya da 200 e razıydım ammaaaaaaa h.sonu hiç kaçamak yapmadığım halde sabah yine 67,5 çıktım....

oooofff puuufff afra tafraaa, bu ne yaaaa, çıldırıciiiiimmm:KK14::KK14: cmtesi, pazar hiç yürüyemedim belki onun etkisi mi oldu anlamadım ki....neyse hazır hava serinken dışarı atayım da yapamadığım yürüyüşleri telafi edeyim...

hadi kızlar yaaaa, moral bozmak yook, haftasonu rehavetini atalım üzerimizden....bir yumruk da senn çak, bir yumruk da seeeeeen çaaak yağlaraaa:KK4::KK4::KK4:
:KK60::KK60:

günaydın arkadaşlarr..

Ben şey soracagım

günaydın canım, içinde karbonhidrat olduğu için eti form vs yasak tabii ki de...dukan tarif sayfamız var, orada bir sürü tarifler de var, yulaf kepeği ya da ezmesi kullanarak kekler, poğaçalar yapıyoruz...sabahları yumurtayı tek yemek sıkıntı oluyor tabii ki..tarif sayfasından bakabilirsin

günaydın arkadaşlarr..

Ben şey soracagım

günaydın. hayırlı olsun başlamışsın da yumurtayı korkak yemeyeceksin. 3 tane ye...ben öyle yapıyorum. ama yanında başka bişey olmayacak. eğer peynir yiyeceksen o zaman 2 ye indir. öyle eti form filan da yasak...cıssss. kolay gelsin...

bu arada;
yolandacım; çok çok geçmiş olsun...umarım ciddi bişi değildir hastalığın da çabuk atlatırsın...
berkminecim; çok sevindim tahilillerinin iyi çıkmasına, ben de başlayalı 1 ay oldu yarın öbürgün gideyim de baktırayım diyorum, içim rahat etsin..kırmızı et çok tüketmiyorum, genelde tavuk ama yine de kontrolde fayda vardır...

kızlar ben -600 le başladım güne. 5+5 yapıyorum. sebze protein günlerimde sadece 500 gram verebilmiştim o da son gün...ama sadece proteine geçince hızlı düşüşler oluyor. bakalım 4 günde daha ne kadar düşecek? hepinize kolay gelsin...

evet yaaa, salı günü öğle yemeğinde birim yemeği vardı ben ızgara söyledim yanında hiçbirşey olmasın dedim, sanki onu diyen ben değilmişim gibi fındık lahmacun pilav bide ayrıca ortada mezeler hele o kocaman kabarmıs bir lavas getırıyorlar ya tereyağını suruyorsun eriyiveriyor... ben ne yaptım... kedinin ciğere bakması gibi gelen ızgarayı yedim diğerlerinin yüzüne bile bakmadım kendimi tebrık ediyorum :KK9::KK9::KK9::KK9:

Günaydın iliadaa
Hemen hemen aynısını ben yaşadım haftasonu. Benim de 3 köftemin yanına sadece 1 domates ve 1 salatalık kesin dedim. Ama usta sağ olsun biraz renk katsın die patates kızartması da koymuş.... Tadına bile bakmadım ve istemedim desem???:KK19:

Günaydın kızlar,

Ben bugün yine hastayım. Bitkinim. Parasetamol içeren bir ilaç kullanıyorum gribim için. akşam da geç saatte yemek yedik eşimle.. o yüzden mi bilmiyorum ben geçen pazartesinden daha ağır çıktım... 61.7...:26:
ne yapıcamı bilemiyorum. şu anda ilaç kullanıyorum atak yapsam işe yarar mı ? ne yapmalıyım bi akıl verin artık çaresiz kaldım gittikçe kilo alıuyorum :KK53::KK53:.. dukana başladığım yere geri dönüyorum resmen ya :KK43:

kızlar günaydıııın, ben de haftaya + ile başlayanlardanım:KK59: dün sabah ne güzel 67,3 görmştüm bugun -100 ya da 200 e razıydım ammaaaaaaa h.sonu hiç kaçamak yapmadığım halde sabah yine 67,5 çıktım....

oooofff puuufff afra tafraaa, bu ne yaaaa, çıldırıciiiiimmm:KK14::KK14: cmtesi, pazar hiç yürüyemedim belki onun etkisi mi oldu anlamadım ki....neyse hazır hava serinken dışarı atayım da yapamadığım yürüyüşleri telafi edeyim...

hadi kızlar yaaaa, moral bozmak yook, haftasonu rehavetini atalım üzerimizden....bir yumruk da senn çak, bir yumruk da seeeeeen çaaak yağlaraaa:KK4::KK4::KK4:
:KK60::KK60:

aynen aynen hiç kaçamak yapmadım ama dün ps günümdü, yediğim sebzeler su çekti herhalde :KK1::KK1:

kızlar ben -600 le başladım güne. 5+5 yapıyorum. sebze protein günlerimde sadece 500 gram verebilmiştim o da son gün...ama sadece proteine geçince hızlı düşüşler oluyor. bakalım 4 günde daha ne kadar düşecek? hepinize kolay gelsin...

sevgili renginar ben 1+1 yapıyorum ama 5+5 daha çekici gelmeye başladı bana artık. sıkılma bunalma durumu var mı acaba? benim seyirde sanırım 8. günüm falan oldu, 400 gram verebildim :)))

Günaydın kızlar,

Ben bugün yine hastayım. Bitkinim. Parasetamol içeren bir ilaç kullanıyorum gribim için. akşam da geç saatte yemek yedik eşimle.. o yüzden mi bilmiyorum ben geçen pazartesinden daha ağır çıktım... 61.7...:26:
ne yapıcamı bilemiyorum. şu anda ilaç kullanıyorum atak yapsam işe yarar mı ? ne yapmalıyım bi akıl verin artık çaresiz kaldım gittikçe kilo alıuyorum :KK53::KK53:.. dukana başladığım yere geri dönüyorum resmen ya :KK43:

canım benim çok geçmiş olsun yaaa, hiç panik yapma bence gribin geçmesini bekle...neticede sağlığın daha önemli yani iyice vücut direncin düşmesin derim ben...en azından biraz toparlandıktan sonra bikaç gün atak yaparsın...yani hastalıkla birlikte atak hakkında güme gitmesin bence...

Gunaydım Kızlarrrrrr

bugün 4. atak günüm. ya bilmiyorum tartıya bişey olmadıysa 2.5 kilo gitmiş...

72.4 falandım. 61.800 gösteriyor şuannnnn :KK8: oleyyyyyy

Günaydın kızlar,

hay allah tatlım ya..sen baya çarpılmışsın bu havalar hasta ediyo insanı adam gibi ne ısındı ne soğudu arada derede gidiyo bakalım yaz..bence şu hastalığını bi atlat sonra yumruk harekaına geç..bu arada kendine lütfen tavuksuyuna çorba falan yap yada ver adresini sana ben yapıp yollıcam:) bol limon sıkıp yersin...bünyen zayıf şu anda atak yapıp hepten bitkin düşürme vücudunu...direniyo kilon sabitlenmeye çalışıyo anladığım kadarıyla ama sakın bozma moralini bi anda pat die baya bi düşücek bana öyle geliyo..ilaçlarında ödem yapma özelliği var bunuda unutma canım..

kızlar ,iki gündür dr daydım .troit kontrolüm için gitmişdim.doktora diyetimizden bahsettim önce bozuldu ,kızdı sonrada benimde isteğimle yapılabilecek her türlü tahlili yaptırdı.şokk oldu resmen.baha kendini boşuna üzme troitler izin vermez zayıflamana diyordu.inanamadı bu kadar kilo vermeme(3 ay olmasına 1 hafta kala 11,5 kilo).diyetin adını not etti.yinede meyvesiz olmaz diye tutturdu ,gojimizden bahsettim dudak bükdü onuda not etti.bugün tahlil sonuçlarımı aldım ve doktoruda kendimide şaşıttım.hiç kas kaybım yok.sadece yağ kaybetmişim.vitamin eksiğim yok hatta b12 fazla bile çıktı tüm tahlil sonucum gayet güzel .doktorda netten bakmış dr dukana ,benim sonuçlarıda görünce ikna oldu oda karısına ve gereken hastalarına önerebileceğini söyledi.harika değilmi ablanız olarak bu mutluluğu sizinle paylaşayım dedim.bu arada doktor yulaf kepeği ,goji ve bol suyu hiç ihmal etmezsek harika bi diyet olduğunu defalarca söyledi.dr piyer dukan seni seviyoruz.

Canım bu süper bir haber. :KK66:Paylaştığın için teşekkürler. Senin adına da çok sevindim :))

Gunaydım Kızlarrrrrr

bugün 4. atak günüm. ya bilmiyorum tartıya bişey olmadıysa 2.5 kilo gitmiş...

72.4 falandım. 61.800 gösteriyor şuannnnn :KK8: oleyyyyyy

:KK9::KK9::KK9: bravo canım..aynen devam tartıda hiç bi sorun yok..dukan yaptığın sürece ibre hep aşağıyı gösterecek..arada bizler gibi fazla çıkıcaksın ama gerin geri gitcek kilolar..

kızlar selaaaaammmmmmm sizlere kavuştum sonunda :KK70: perşembe sabahı ani bi kararla memlekete gitmeye karar verdi bizimkiler bende buralardan uzak kaldım ve maşallah 100 sayfa olmus gittigimden beri ben başlayım hepsini okuyamam sanırım görmediğim msj olursa şimdiden özür dilerim:KK59: bu arada güçlendirmeye devam ediyorum ama taze köy ekmeği tereyağsı derken azıcık kaçamak oldu ama öle hamur işi falan yemedim orda tartılamadımda yarınki kilo durumuma göre çok değişiklik varsa 2 gunluk falan atak yapmayı dusunuyorum bakalım yrn görücem kac olmusum :44:

Merhaba Golden Venus, forumda yokluğun hissedildi. Hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz :):80:

günaydın canım, içinde karbonhidrat olduğu için eti form vs yasak tabii ki de...dukan tarif sayfamız var, orada bir sürü tarifler de var, yulaf kepeği ya da ezmesi kullanarak kekler, poğaçalar yapıyoruz...sabahları yumurtayı tek yemek sıkıntı oluyor tabii ki..tarif sayfasından bakabilirsin

yulaf ezmesi bakmadım iş çıkışıda gidebilirmiyim bilmiyorum aktarlarda olur tahminimm
ama güzel fikir poğaça kek filan :)))

günaydın. hayırlı olsun başlamışsın da yumurtayı korkak yemeyeceksin. 3 tane ye...ben öyle yapıyorum. ama yanında başka bişey olmayacak. eğer peynir yiyeceksen o zaman 2 ye indir. öyle eti form filan da yasak...cıssss. kolay gelsin...

3 TANEMİİİ
işte acıkmıyım diye bitane yedim yumurta ama ekmeksiz midem bulandı
biraz zor olacak gibi sadece protein olayı
5 gün yapmayı düşünüyorum 5 günden sonra sebze katacagım öyle okumuştum :KK66:

Yolandaaammm neler oluyor sanaaa?
diyetine devam et aynı şekilde seyirdesin değil mi sen?
sadece yapabileceğin en sağlıklı beslenme programını yapmaya çalış neticede belli süredir bu şekilde besleniyosun, vücut alışmış olmalı biraz, gribin geçene kadar bekle bakalım, sonra atak yaparsın bence istersen?

çok geçmiş olsun canım benim bol bol su ve ılık bitki çayları iç bol limonlu :KK70:

X