Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

saol tatlim bilgin icin burdada ins yoktur o madde

berrincim şu çok güzel tatlı tariflerin için teşekkür ediyorum ama bişey sorucam,

aspartamın sadece eczanede ve reçeteyle satıldığını söylediler bana. hatta netten araştırayım dedim, belli bi sıcaklığa ulaşırsa çok tehlikeli asit üretimi falan bişeyler yazıyor.. sana danışayım dedim bilgin warmıııı

arkadaşlar..... hepinize desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.dualarınız ve çalışmaları sayesinde 58 netimiz var çok mutluyuz.....darısı haftaya edebiyat sınavına inşallah.dualarınızı bekliyorum.zira başkasının hakkınızda yaptığı dualar daha makbulmüş.bu arada umarım hepimiz istediğimiz kiloya erişiriz

canım cıktı tattım da valla kıvamı da guzel ben tadını da daha cok begendım.

Yarım kg sute + 2 yumurta beyaz ile goruntu boyle :

Eki Görüntüle 212313

görüntüsü bana sütlacı hatırlattı yarın biraz yulaf ezmesi ve dukan amcamızın deyimiyle biraz da tolere nişasta koyarak sütlaç mı yapsam acaba :97::97:

Son düzenleme:

canım kitabın var mı bilmiyorum ama varsa 74-75 ci sayfalarda DUKAN aspartam ile ilgili eleştrilere değinip yıllardır bunun kanserojen etkisi olduğu ileri sürüldü ama tüm dünyada kullanılıyor ve hiçbir yan etkisi bulunamadı diyor.tatlı sevenleri bu tattan mahrum etmek istemediğini zira tatlının yasaklanmasının ancak öfke yaratacağını söylüyor:92:.ben de çok tatlı seven biri olarak çok fazla tüketmemeye çalışıyorum tatlandırıcıyı.zaten şekerle aynı tadı vermediğinden çok da hoşuma gitmiyor.Ama tatlı krizlerine giren arkadaşlarıma yardımcı olmak için yazdım bu tarifi.ben hemen tatlıya sarılmamaya çalışıyorum artık zor da olsa frenliyorum kendimi.tarçınlı sütle gidermeye çalışıyorum bu isteğimi genelde.ama herkes bu şekilde bastıramayabilir.umarım yardımcı olmuşumdur

canım cıktı tattım da valla kıvamı da guzel ben tadını da daha cok begendım.

Yarım kg sute + 2 yumurta beyaz ile goruntu boyle :

Eki Görüntüle 212313

harika görünüyor canım eline saglık bende bi dahakien sadece beyazından yapayım. ben borcamda yapmıştım ama sulandı durunca böyle belki sulanmaz lütfen beni bilgilendir sonradan sulanıyor mu:44::44:

valla benimkilerde söndüzaten 75 di siz düşünün artık

benimkiler 95 e sıgmıyorlardı şimdi 85 zaten resimden görmüşsünüzdü.. bu resimde bakın ne biçim..bunu geçen elbise denerken çekmiştim eşime göstermek için modelini Eki Görüntüle 212375 pamela anderson gibiyim sanki elbilseleri giyiyorum 36 beden ama gögüs çıkıyii. ben azcık küçülsün istiyorum en azından koltukaltından pörtlemesin
bu arada ben yurtdışında bir çok yerde cocacola içtim tadı türkiyedekinden hiç bi fark arzetmiyor. hocayı severim takipte ederim ama ben bu konuda ona katılamıcam. bi çok şeyin tadı farklı olabiliyo mesela endonezyadaki meyveli yogurdun tadı berbattı moskovadaki peynir tuhaftı ama kola tadı hep aynı

inşallah o da güzel geçecek canım Allah ın izniyle.Dualarımız sizinle.ALLAH YARDIMCISI OLSUN kızının

kızlar dondurma tarifi rica ediyorummm...
yoksa yicem buzluktaki dondurmaları... nasıl canım çekiyor... öğlen zaten biraz kaşıkladım

kızlar dondurma tarifi rica ediyorummm...
yoksa yicem buzluktaki dondurmaları... nasıl canım çekiyor... öğlen zaten biraz kaşıkladım

bak bak bak geliyor oklava sen benim oklavama takılmayanlardansın demek.tatlım Dukan diyet tariflerim bölümünde yeni bir tatlı paylaştım.istersen bir ona bak.ya da denemediysen kaymaçina adlı sütlü tatlı tarifim vardı onu dene.

Son düzenleme:
ahhh canım ahhhh senin evde gene kirleten döken kalabalağın yok ohhhhhhhhhhh azıcık dukan aşımm kaygısız başım benim ev çok kalabalık haliyle batıyo tmm önce bana gelin imece usülü yimekler benden

yakında 80 olurlarsa şaşırma yolandamelbise de pek yakışmış hani.

hemen bakayım tarifine... inan oklava lazım bana ama çok sıkıldım bu diyeti yapmaktan haziran sonuna kadar devam edeyim bakalım 2 kilo daha verebilecekmiyim diyroum. eger verirsen devam edecegim... ciddi moral lazım insana yaa:96:

ahhh canım ahhhh senin evde gene kirleten döken kalabalağın yok ohhhhhhhhhhh azıcık dukan aşımm kaygısız başım benim ev çok kalabalık haliyle batıyo tmm önce bana gelin imece usülü yimekler benden

sende haklısın zeynebim ama haftasonu eşim gelince çok güzel telafi eder evin düzeninii. her türlü çorabını çamaşırın ben toplarım arkasından. traş olur takımları ben toplarım düşün yanii
ama gönlün olsun geliriz dabe dertsiz dukan aşım diyo ya hahah delii

yakında 80 olurlarsa şaşırma yolandamelbise de pek yakışmış hani.
ayy evet olsun 80 yaa poff.. :44::44:sagol canım teşekkür ederim bu elbiseyi almadım ama gögüs bölümü çok dikkat çekiciydi ablamın nikahında usturuplu şetyler giymem lazım yoksa annem oyar beni

tatlım sabret bu diyet bitince zaten istediklerini istediği kadar yiyen biri olacaksın.eskiden sen herkese bakıp imreniyorken şimdi sana bakıp herkes imrenecek yiyor yiyor kilo almıyor diyecekler.bak ben de 9 gündür kilo vermiyorum ama gıkım çıkmıyor

dünyanın en güzel DUKANCILARI kk'nın en güzel kadınları yarın görüşmek üzere ben yatıyorum.bu gece erken kaçıyorum.yorgunum biraz.sizleri çoooooook sevdiğimi unutmayın emi?hadi iyi geceler

kitabım var yavaş yavaş sindire sindire okuyorum daha oraya gelemedim sanırm :) teşekkür ederim bilgi içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…