canım en geç 17.30 d yiyorum ben fiks. eve gidince de sadece süt yada yoort
ya biraz tembellikten biraz fırsat bulamamaktan biraz yaratıcılık eksikliğinden haşladım tavugu geldim .. ama olmuyor.. hiç sebze yiyemiyorum((
canım allah kabul etsin sen oruçlusun bizde şunu yedik bunu ittirdik boazdan diyoruz he
ben altıda çıkıyorum iş gebzede ev anadolu yakasında istanbul. yani bir bucuk saatte varıyorum genelde eve. o saatten sonra yemek yap ye geç saat oluyo erkende yattığım için risk almak istemiyorum burda yiyip çıkıyorum
yaparım valla ama yarın yapayım taze taze içerim yada içim ısınsın bu akşam da içebilirim ama sabah hafif çıkayım diye akşam çok korkuyorum bişiyemeye yine agırım gerçi
ay herkes beni düşünmüş kendimi çok iyi hissettim yalnız değilim siz varsınız canlarım dukancı dostlarım benim
ya canım çok tatlısın da niye böyle yapıyorsun,bak sen tam ideal bir kilodasın..kilon 57,boyun da kısa değil,bmi 20-21 arası..
muhtemelen fıstık gibisindir,anlıyorum sen daha zayıf olmak istiyorsun ve bu da senin hakkın ama en azından kolay ve çabuk vermeyi bekleme..hiç fazlalığı olmayan insan normal yeme temposuyla çok zor verir zaten, e bir de böyle moralini bozup stres yaparsan,kaçamak yaparsan hiç veremiyceksin...sen bu halinle de mutlu ol önce çünkü gayet iyi kilon...sonra tıkır tıkır vereceksin inşallah...
selam kızlar ben 3 gündür forumu bir fiil takip ediyorum ama içimden hiçbişi yazmak gelmedi niye mii çünkü depresyondayım sigarayı bıraktım ve hazımsızlık yaşıyorum.evet evet sanırım sigaradan dolayı 3 gündür wc yüzü göremedim ama neyse ki dün protein perş yapıp bugün 57.8'i gördüm.
biri bana bişi desin ya ben napiim içsem mi gene nolur içme deyin ama nasıl
tataaamsonunda başardım
Eki Görüntüle 211797
2. geleneksel haftalık dukan listemiz bilgilerinize sunulmuştur efenim.
bu haftanın birincisi 2.5 kilo ile pinarözkan
bu haftanın ikincisi 1.5 kilo ile birdut
bu haftanın üçüncüsü 1.4 kilo ile asi-peri
hepinizi kutluyorum canlaaar sizin için halay çekiyorum
ben bunu şöyle duyuyorum
magdurum da magdurum
magnumsuzum da magnumsuzum
bira için sagol canım benimmm. geçen hafta içtim acısı çok feci çıktıı
bu arada hangi fotodaki senin 65 kg luk halin yahuu ? o fotonu görmedim ben :26::26::26:
canım benim sana sabır diliyorum ama sen karar vermişsin ve bu yoldan dönmiceksin süpersin .. benim eşimde yay ama sigaranın kölesi işte 3 yıldır tanışıyoruz üç yıldır yalvarıyorum bırak diye ama azalttım da azalttım diyo bununla idare etmemi bekliyo. neymiş eskiden günde iki paket içermişte günde beş adete düşürmek çok büyük meziyetmişmiş . evet kolay değil biliyorum bırakmak ama en azından biraz çaba gösterebilirdi senin gibi
bu arada vuvucum canım benim nasıl olduysa alıntı yapamamışım atlamışım benim için yazdığın güzel mesajı. 56-57 gösteriyorsun demişsin. o kadar ince göstermiyorum ama senin bakışının güzelliği o. basen var bende ve diz üstü biriken kg lar anlamına gelen binici pantolonu denen oluşum var. onun yüzünden pantolonlara giremiyorum belden otursa da orayı geçemiyorlar. dolayısı ile hiç mutlu değilim. ama yag oranım azalmıştır dogrudur zira bir ay öncesine kadar düzneli olarak spor yaptım ama işte bi bıraktık pir bıraktık bi türlü kıramadım spor direncimi çok canım sıkılıyor bu yüzden.
Ben yürüyüşe gidiyorummmmm...
Hop bir ki üşş bir ki üşş spor zamanı
merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var 29da trye gidicem elbise ayarliorum yardim edin foto ekliycem kapali bir insanim bir tane pant ustu aldim icine gomlek giydim boloro uzun kol yada yarim kol guzel bisi bulamadim altina olan pant giydim ama keten siyah kapri pant alicam ve altina cantanin renginden hafif topuklu bisi giycem szler neler onerirsinz cok guzel olmak istiorum beenn yada baska bisimi giysem bilemiorum:26:Eki Görüntüle 211935 Eki Görüntüle 211936
güzel görünüyorsun ama açık renkler yazın hem daha rahat hem daha güzel olabilir. beyaz pantolon düşünmez misin ya dasiyah üzerine beyaz tunik
aslında çantanın rengini ve modelini çok sevdim ona uygun bişi giymek istiorum ondan uymuo bişiler zaten
yine de acık renkten özellikle beyazdan vazgeçme derim benim. siyah güneşin bütün ışıklarını toplar ve normalden daha çok sıcak hissedersin. yine de sen bilirsin.
canım en geç 17.30 d yiyorum ben fiks. eve gidince de sadece süt yada yoort
ya biraz tembellikten biraz fırsat bulamamaktan biraz yaratıcılık eksikliğinden haşladım tavugu geldim .. ama olmuyor.. hiç sebze yiyemiyorum((
canım allah kabul etsin sen oruçlusun bizde şunu yedik bunu ittirdik boazdan diyoruz he
canım yolandam sağolasın amin.olsun olsun siz konuşun ben etkilenmem öyle şeylerden
merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var 29da trye gidicem elbise ayarliorum yardim edin foto ekliycem kapali bir insanim bir tane pant ustu aldim icine gomlek giydim boloro uzun kol yada yarim kol guzel bisi bulamadim altina olan pant giydim ama keten siyah kapri pant alicam ve altina cantanin renginden hafif topuklu bisi giycem szler neler onerirsinz cok guzel olmak istiorum beenn yada baska bisimi giysem bilemiorum:26:Eki Görüntüle 211935 Eki Görüntüle 211936
slm kizlar güclendirmeye geceli 3 haftam bitti dün protein persembemdi bugün tam 1 kilo vererek 49.300 oldum ama hic sevinmedim.güclendirmeye basladigimda 50.900 düm ama sanki daha inceydim göbegim cok sis napsam bilemedim ya ...
canım hangi kıyafetin içinde rahat edersen onu giy bence.resimdeki kıyafet de güzel ama kuzum niye böyle siyahlara büründün.açık renkleri seç bence öyle kilolu da görünmüyorsun hani niye koyu giyindin sen bakim niye niye? elbisen var mı?varsa ifil ifil giyebilirsin yanına da ince bir hırka.ne dersin?üşürüm dersen açık renk bir pantolon bluz de giyebilirsin.:92:
amanın yenmiyor mu?Eki Görüntüle 211850 bunlar yenmez mi ya? üzüldüm şimdi çeviri hatası ha.ama google sultani bezelye yazınca bu resim çıkıyor
Ya arkadaşlar amma uzadı bu bezelye muhabbeti...aylardır dönüp dolaşıyor:)
bence mantık hatası yapıyoruz..ben taze bezelye diye de taneli olanı biliyordun ama meğerse sultani bezelye diye birşey varmış,bugün arkadaşlar söyleyince googgle dan bakıp gördüm,berkmine sen de bilmiyorsun sanırım bunu..
bunun taze fasulyeden bir farkı yok,bence de bundan bahsediyor kitap,ben zaten şimdiye kadar hiç yemedim ama yenebilir diye düşünüyorum..Eki Görüntüle 211858
slm kizlar güclendirmeye geceli 3 haftam bitti dün protein persembemdi bugün tam 1 kilo vererek 49.300 oldum ama hic sevinmedim.güclendirmeye basladigimda 50.900 düm ama sanki daha inceydim göbegim cok sis napsam bilemedim ya ...