Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım 7.30 hiç geç bir saat değil bence evde olmak için.ben de 6.15 de oluyorum ama spora gidiyorum.7.30-7.45 gibi eve gelip yemek hazırlıyorum,8.30 u buluyor...dukan yemekleri genelde çok pratik şeyler gözünde büyütme bence..15-20 dkkaya 1-2 çeşit hazırlayabiliyorsun...ama tabi 9-10 gibi çok erken yatıyorsan o zaman haklısın..ben 12 den aşağı yattığımı bilmem.

canım ya sadece kendimi motive etmek için yazdım bunları yoksa sıkıntı yok:)

ideal kilomdayım evet ama basenlerim var onların biraz daha gitmesi için 53 olmak lazım.ideal kilomda olduğum için kilo vermem durdu 1 haftadır atak yapıyorum 100gr gitti.62 ile başladığımda 7 gün atak yapmıstım 2,5 kilo vermiştim.

canım çok iyi etmişsin sigarayı bırakmakla çok sevindim ama biraz sıkıntılı geçebilir bugünler sabret.

canım teşekkür ederiz ellerine sağlık

delisiiiiiinnnnn

Son düzenleme:
merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var 29da trye gidicem elbise ayarliorum yardim edin foto ekliycem kapali bir insanim bir tane pant ustu aldim icine gomlek giydim boloro uzun kol yada yarim kol guzel bisi bulamadim altina olan pant giydim ama keten siyah kapri pant alicam ve altina cantanin renginden hafif topuklu bisi giycem szler neler onerirsinz cok guzel olmak istiorum beenn yada baska bisimi giysem bilemiorum:26:Eki Görüntüle 211935 Eki Görüntüle 211936

oooof bugün reglimin 5.günü şu 500gr bi gidiyor bi geliyor sanki tartı benle kafa buluyor bende bilgilerimi yollayamadım bugün giremedim şu saate kadar

slm kizlar güclendirmeye geceli 3 haftam bitti dün protein persembemdi bugün tam 1 kilo vererek 49.300 oldum ama hic sevinmedim.güclendirmeye basladigimda 50.900 düm ama sanki daha inceydim göbegim cok sis napsam bilemedim ya ...

güzel görünüyorsun ama açık renkler yazın hem daha rahat hem daha güzel olabilir. beyaz pantolon düşünmez misin ya dasiyah üzerine beyaz tunik

güzel görünüyorsun ama açık renkler yazın hem daha rahat hem daha güzel olabilir. beyaz pantolon düşünmez misin ya dasiyah üzerine beyaz tunik

evt cnm düşündüm aslında ama tunik keten sıcakda rahatsız olurum die korktum ter basmasın die aslında üzerimdekini beyaz alıp o açık kahve çanta ve kemerle belki daha güzel daha canlı olurdu bakiyim daha etiketi üzerinde belki değişirme şansım olabilir beyazla daha güzel açık renk olur demi:26:

aslında çantanın rengini ve modelini çok sevdim ona uygun bişi giymek istiorum ondan uymuo bişiler zaten

aslında çantanın rengini ve modelini çok sevdim ona uygun bişi giymek istiorum ondan uymuo bişiler zaten

yine de acık renkten özellikle beyazdan vazgeçme derim benim. siyah güneşin bütün ışıklarını toplar ve normalden daha çok sıcak hissedersin. yine de sen bilirsin.

canım hangi kıyafetin içinde rahat edersen onu giy bence.resimdeki kıyafet de güzel ama kuzum niye böyle siyahlara büründün.açık renkleri seç bence öyle kilolu da görünmüyorsun hani niye koyu giyindin sen bakim niye niye?elbisen var mı?varsa ifil ifil giyebilirsin yanına da ince bir hırka.ne dersin?üşürüm dersen açık renk bir pantolon bluz de giyebilirsin.:92:

slm kizlar güclendirmeye geceli 3 haftam bitti dün protein persembemdi bugün tam 1 kilo vererek 49.300 oldum ama hic sevinmedim.güclendirmeye basladigimda 50.900 düm ama sanki daha inceydim göbegim cok sis napsam bilemedim ya ...

senayım regl günün filan yaklaştıysa belki ondandır.ondan değilse tuzu biraz azalt.tuz su tutar vücutta fazla tükettiysen bugünlerde ondan olmuş da olabilir.adaçayı iç sen bir yemek sonrası belki midende gaz vardır.hadi bakalım güzel haberler ver bana

elbisem cok tatlim ztn bakiorum bir kac gun denicem bisiler sora begendiklerimi sizlere gosteririm bakim

amanın yenmiyor mu?Eki Görüntüle 211850 bunlar yenmez mi ya?üzüldüm şimdi çeviri hatası ha.ama google sultani bezelye yazınca bu resim çıkıyor

aaa o resimdekiler tamam onlar taze fasülye durumu zaten yazdım onu.yasak olan boncuk boncuk taneli bezelye.onun karbonhidrat değeri çok yüksek.tamam resimdekini ye canım ya ama yanında proteini bol olsun.bu arada nerde bulucan içsiz bezelye zor biraz ama.....

evet canım bu yenilebilir tabiii ben korktum gaza gelip normal bezelye yerler diye.tepkim ondandı zaten hallettik.bu arada ben bu tür bezelye göremiyorum markette falan.çok taze olmassa kolayda pişmez bu cins.neyse yiyene afiyet olsun.

ah ne mutlu sana.bide güçlendirmede kilo veriyorsun.göbek sorunun acaba spor yapmamakdanmı yoksa gözün alıştıda sanamı öyle geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…