- 15 Nisan 2011
- 1.074
- 0
canım en geç 17.30 d yiyorum ben fiks. eve gidince de sadece süt yada yoort
ya biraz tembellikten biraz fırsat bulamamaktan biraz yaratıcılık eksikliğinden haşladım tavugu geldim .. ama olmuyor.. hiç sebze yiyemiyorum ((
canım allah kabul etsin sen oruçlusun bizde şunu yedik bunu ittirdik boazdan diyoruz he
ben altıda çıkıyorum iş gebzede ev anadolu yakasında istanbul. yani bir bucuk saatte varıyorum genelde eve. o saatten sonra yemek yap ye geç saat oluyo erkende yattığım için risk almak istemiyorum burda yiyip çıkıyorum
yaparım valla ama yarın yapayım taze taze içerim yada içim ısınsın bu akşam da içebilirim ama sabah hafif çıkayım diye akşam çok korkuyorum bişiyemeye yine agırım gerçi
ay herkes beni düşünmüş kendimi çok iyi hissettim yalnız değilim siz varsınız canlarım dukancı dostlarım benim
Canım 7.30 hiç geç bir saat değil bence evde olmak için.ben de 6.15 de oluyorum ama spora gidiyorum.7.30-7.45 gibi eve gelip yemek hazırlıyorum,8.30 u buluyor...dukan yemekleri genelde çok pratik şeyler gözünde büyütme bence..15-20 dkkaya 1-2 çeşit hazırlayabiliyorsun...ama tabi 9-10 gibi çok erken yatıyorsan o zaman haklısın..ben 12 den aşağı yattığımı bilmem.