- 13 Mayıs 2009
- 470
- 15
Canım sizin oralarda yok mu, hani bezelye taneye gitmeden önceki hali :))
google'da bezelye sultani yazınca images kısmında çıkıyor.
bizim burdakinler taneli canım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sizin oralarda yok mu, hani bezelye taneye gitmeden önceki hali :))
google'da bezelye sultani yazınca images kısmında çıkıyor.
canlar böyle şeyleri dile getirmeyi pek sevmem ama malum 3 aylar başladı ya oruçluyum bugün.RAMAZANda neler yaşayabileceğimizi de görmüş olacağım bugün ve sizlerle paylaşacağım.öncelikle gece daha önceki günün suyunu boşaltamadan 1,5 lt su içmek insanın fena yapıyor.ve gece yemek yemek de insanı sıkıştırıyor.karnım şişti zor nefes aldım resmen.şimdiye kadar susuzluk dışında bir sıkıntım olmadı ama öyle aman aman da susamadım.gece fırın tavuk ve bol yoğurt yedim.çay içtim bir de gayet rahatım.RAMAZANda nasıl yapacağız diye düşünenlere cevap olsun diye yazıyorum
Allah kabul etsin canım ne iyi yapmışsın...bize de deneyim olcak :)
walla canım beni sahur değil de iftar düşündürüyor asıl,şöyle evdekiler sıcacık ramazan pidesini karşında yese mesela
inşallah dayanırız walla yaa...
tataaam sonunda başardım
Eki Görüntüle 211797
2. geleneksel haftalık dukan listemiz bilgilerinize sunulmuştur efenim.
bu haftanın birincisi 2.5 kilo ile pinarözkan
bu haftanın ikincisi 1.5 kilo ile birdut
bu haftanın üçüncüsü 1.4 kilo ile asi-peri
hepinizi kutluyorum canlaaar sizin için halay çekiyorum
Allah kabul etsin canım ne iyi yapmışsın...bize de deneyim olcak :)
walla canım beni sahur değil de iftar düşündürüyor asıl,şöyle evdekiler sıcacık ramazan pidesini karşında yese mesela
inşallah dayanırız walla yaa...
canım bende cok severim hele kuşbaşı tavukluuu sende bak istersen syf:315 sultani bezelye yazıyo yanlışlık olmasında
canlar böyle şeyleri dile getirmeyi pek sevmem ama malum 3 aylar başladı ya oruçluyum bugün.RAMAZANda neler yaşayabileceğimizi de görmüş olacağım bugün ve sizlerle paylaşacağım.öncelikle gece daha önceki günün suyunu boşaltamadan 1,5 lt su içmek insanın fena yapıyor.ve gece yemek yemek de insanı sıkıştırıyor.karnım şişti zor nefes aldım resmen.şimdiye kadar susuzluk dışında bir sıkıntım olmadı ama öyle aman aman da susamadım.gece fırın tavuk ve bol yoğurt yedim.çay içtim bir de gayet rahatım.RAMAZANda nasıl yapacağız diye düşünenlere cevap olsun diye yazıyorum
Allah kabul etsin canım süper bir deneyim demekki ramzanda da gitsin kilolar
Ben çıkıyorum şekerler, spora gidiyorum. 1200 gram verdik diye gevşemeye gelmez, bir sonraki cuma Elisa Day hata affetmez sonra!
yahu berrin ben de günaha girdim walla sen oruçlusun,ben de neler diyorum,özür dilerim yahu
canım Allah kabul etsin..
kızlarrrr bana acil cvp verin
kitapta 315. sayfada sultani bezelye yiyebilirsiniz diyo bezelye yeniliyomu??
ahhhhh ahhhhh selamlar kızlar hepinize aydın hafif bir gün diliyorum bu topiğin en tenbel hatunu ilan ettim kendimi haberiniz ola eşimin işinden dolayı öğlen kalkıyoruz ben daha kalkmadan elisa nerdeyse çizelgeyi yapmış geçen haftada geç vermiştim ondan sanıyorum çizelgede adımı bile göremedim neyse napalım sağlık malık olsun veren arkş çok tebrik ediyorum veremiyenler asla bozmayın kendinizi diyorum mutlaka hepimiz vercez eninde sonunda sınava giden arkş başarılar dilerim allah kolaylıklar versin hepsine ben iki gündür 67.8 görüyordumki bu gün 68.1 olmuş yine vallahi cuma günleri tatı bana yamuk yapıyor napim sadeca yemek tariflerin bir harika az önce kendime çakma işkembe yaptım allahım nasıl güzel olmuş ben öncedende yapardım tavuklu çakma ama tabi kepek olayı yoktu bunada sadece yulaf ezmesiyle az b kepeği koydum çok süper kızlar kahverenginin olmadını fark ettim sanki benmi yanılıyorum sesi soluğu çıkmıyor sanki
birileri bezelye mi dedikaç gündür bezelye yemiyorum kitapta bezelye yasak yazdığı için.kitap öyle birşey ki hergün bir tarafından bir şey çıkıyor.okuduk ama gözümüzden kaçanlar olmuş.sagol gözdenurum.bezelye yasagım son buldu sayende
amin birtanem sağol.Ramazan a da hep birlikte ulaşıp tutarız inşallah
haaaaayır yenmiyor.o bir çeviri hatası olmalı yada fransızlara ait bişey belki bezelyenin içlenmemiş hali yani taze fasülye gibi.bezelye tüm diyetlerde yasaklılar listesinde aman dikkat.
ben de şu tickerimi bir değiştireyim.çatal iğneyi takmışım bir de oraya.ondan gidivermiyo bu kilolar anladım ben.
tutturunca çatal iğneyle nasıl kaçsınlar?