Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşlar, Elisa Day sana daha da günaydın
Tablo için bilgilerimi veriyorum:

boy: 162 cm
başlangıç tarihi: 23.05.2011
başlangıç kg: 79.4
hedeflenen kg: 65
geçen haftaki kg: 75.8
şu andaki kg: 74.6
haftalık fark: 1200 gr.
toplam verilen kilo : 4800 gr.
Dönem : Seyir

Herkese güzel bir cuma günü dilerim :79::79::79:

ben gideyim de kitabı hatmedeyim.. balkon süper kızlar :)

denizliden olsan varsa beklerim yeşil çay ikram ederim, kitap okurum

uyur kalır da dönemessem hepinize iyi geceler iyi uykular..

bende denizli deyim.ac ıpayam kelekçi kasabasında oturuyorum .sen neresindesin

kızlar kocam şuan da annem den getirdiğim börek ve mercimekli köfteyi gözümün önünde midesine indiriyor

diyeti bırakmaya düşündüğün an nelere sabredip yemediğini düşünerek motive olacaksın bende çok şeylerde kendimi fren ledim.o kadar sevdiğim şeylerdiki ;sonra gurur duyuyoruz kendimizle

Elisa Day günaydın tatlım

Malesef benim de durumum geçen haftayla aynı.... Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Çok teşekkürler zahmetlerine) Sevgiler

canlar günaydıııın

listeyi yapmaya başladım geçen hafta listede olan arkadaşlar sadece bu sabah ki kilolarını yazsalar yeterli olcak

geçen hafta listede olmayıp bu hafta eklenmek isteyenler
başlangıç tarihi
evre
başlangıç kilo
hedeflenen kilo
geçen haftaki kilo
şu anki klio

yukarıdakileri bilgileri yazıp gönderirlerse sevinirim
iş yoğunluğundan liste yayınlandıktan sonra bilgilerini gönderen arkadaşların bilgilerini giremedim o yüzden tekrar istiyorum.

haydi bakalım kızlar

Elisacım,
birdut 64,5 kilo bu hafta boyuda 172 ( o bilgi eksikdi excelde :) )
şimdiden teşekkürler, kolay gelsin canım:86:

boy:1.70
başlangıç tarihi:13.06.2011
evre:atak
başlangıç kilo:77
hedeflenen kilo:65
geçen haftaki kilo:77
şu anki klio :74.5
benide eeklermsin cnm.teşekür edrim şimdiden..:)

boy:162
başlangıç tarihi:30.05.2011
evre :seyir
başlangıç kilom:77.300
hedeflenen kilo:60
geçen haftadaki kilo:74.00
şu anki kilom:72.00
haftalık fark :2000 kg.
toplam verilen kilo:5300kg

Son düzenleme:

Canım çok teşekkürler :)))

gunaydın kızlar guclendırmenın baısnda herseyden yıyıpte aldıgım 2 kılo benı tamamen terkettı sadece bırkac gunde 2.5 kılo gıttı. bugün 63.5'im ugün ödül öğününü hakettim sanırım neyse tambır bucuk aydır bır ıkı kılo alıp vermelerle muhafaza ettım kılomu cok mutluyum eskıden ucer beşer artardı.artık aldıgımd anasıl verecegımı bılıyorum. ınsaalh guç gelir bana da 62 lerıde görürüm. yarın yıne dıyete devam etmelıyım. ıste en tehlıkelı zaman bu anlara. ödul ogunu veya kacamaktan sonr aertesı gunde nasıl olsa bozdum deyıp sunuda bır yıyeyım denılen anlar. o yuzden forumdan ayrılmıcam yarın dıyete kaldıgı yerden devam edecegım ınsallah sanırım muhtemelen umarımm

günaydınlar gününüz güzel,diyetiniz kolay geçsin
ben bu gün 72.000 olmuşum
şu dukan bey insana ömründe yapmadığı şeylere yaptırmaya kadiiir bir bey
bu sene ilk kez sebze bahçesi yaptık.yer kirazı,domates,biber,pırasa,lahana,kabak ekdik.ilk önce çapa yaparak zayıflamaya başlayıp ,yer kirazını yiyerek tamamen zayıflayacaktım. geçen hafta 2 -3 gün çapa yaptım.bu hafta sebzelerden önce ben meyvesini verdim
hayatımda ilk kez bahçe işi yaptığımdan mı ne?engelli çocuğum olunca eve bende haps olmuştum ama şimdi ikimizde bahçeye gidiyoruz. dışarı çıkmak beni çok motive etti ..tek düze yaşam ,yaşam sevincimide kırıyordu ...birşeylere başardığımı hissettiren dukana teşekkürler

Tweet güçlendirme evren nasıl gidiyor. Bir şey soracağım şimdi benim hedef kilom 59, hedef kiloma belirlenen zamandan önce düşersem hemen mi güçlendirmeye başlayacağım yoksa belirlenen zamanada kadar seyir evresinde mi kalmam gerekir ? :44::44:

merhaba kizlar gunaydinnnnnnnnn sizlere bir sorum olcak kizlar kitapta bunla ilgili bisi varmi bu diyeti yaparker bir gun kacirinca 5 gun onceye atlio ertesi gun 1 kilodan fazla gosterio oysaki normal diyet yapildiginda boyle olmuo neden tarti ole gosterio acaba o 5 gunde verdigini 1 gunde aliomu insan:26: merak ettim

tik tak tik tak zaman ilerliyor kızlar liste için son iki saat

heheh azcık heyecan yapalım :82:

ben reglim cnm dun sabah regl olmadan tarti 60.4 gosterdi bugun reglken 61.8 gosterdi normalmi bilmiorum dun diyeti bozdum iki dilim ekmekle corba ictim mecburiyetten kendime gelemedim yoksa ama su ellileri bir gorseydiimmmmmmmm yaa uff bugun daha fitim ama spor yapicam bol bol egzersiz yapicam otursam bile

canım geçen hafta yokmuş adın listede diğer bilgilerini de ver istersen seni de ekleyeyim

boy:165
baslangıç tarihi:25.05.2011
evre:seyir
başlangıç kilo:88.800
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo:82.200
şuanki kilo:80.500

teşekkürlercanım

Son düzenleme:
boy:163
baslangıç tarihi:24.05.2011
evre:seyir
başlangıç kilo:63.600
hedef kilo:55
geçen haftaki kilo:61.800
şuanki kilo:60.400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…