ben gideyim de kitabı hatmedeyim.. balkon süper kızlar :)
denizliden olsan varsa beklerim yeşil çay ikram ederim, kitap okurum
uyur kalır da dönemessem hepinize iyi geceler iyi uykular..
kızlar kocam şuan da annem den getirdiğim börek ve mercimekli köfteyi gözümün önünde midesine indiriyor
canlar günaydıııın
listeyi yapmaya başladım geçen hafta listede olan arkadaşlar sadece bu sabah ki kilolarını yazsalar yeterli olcak
geçen hafta listede olmayıp bu hafta eklenmek isteyenler
başlangıç tarihi
evre
başlangıç kilo
hedeflenen kilo
geçen haftaki kilo
şu anki klio
yukarıdakileri bilgileri yazıp gönderirlerse sevinirim
iş yoğunluğundan liste yayınlandıktan sonra bilgilerini gönderen arkadaşların bilgilerini giremedim o yüzden tekrar istiyorum.
haydi bakalım kızlar
canlar günaydıııın
listeyi yapmaya başladım geçen hafta listede olan arkadaşlar sadece bu sabah ki kilolarını yazsalar yeterli olcak
başlangıç tarihi
evre
başlangıç kilo
hedeflenen kilo
geçen haftaki kilo
şu anki klio
iş yoğunluğundan liste yayınlandıktan sonra bilgilerini gönderen arkadaşların bilgilerini giremedim o yüzden tekrar istiyorum.
haydi bakalım kızlar
canlar günaydıııın
başlangıç tarihi
evre
başlangıç kilo
hedeflenen kilo
geçen haftaki kilo
şu anki klio
haydi bakalım kızlar
canlar günaydıııın
başlangıç tarihi
evre
başlangıç kilo
hedeflenen kilo
geçen haftaki kilo
şu anki klio
haydi bakalım kızlar
gunaydın kızlar guclendırmenın baısnda herseyden yıyıpte aldıgım 2 kılo benı tamamen terkettı sadece bırkac gunde 2.5 kılo gıttı. bugün 63.5'imugün ödül öğününü hakettim sanırım neyse tambır bucuk aydır bır ıkı kılo alıp vermelerle muhafaza ettım kılomu cok mutluyum eskıden ucer beşer artardı.artık aldıgımd anasıl verecegımı bılıyorum. ınsaalh guç gelir bana da 62 lerıde görürüm. yarın yıne dıyete devam etmelıyım. ıste en tehlıkelı zaman bu anlara. ödul ogunu veya kacamaktan sonr aertesı gunde nasıl olsa bozdum deyıp sunuda bır yıyeyım denılen anlar. o yuzden forumdan ayrılmıcam yarın dıyete kaldıgı yerden devam edecegım ınsallah sanırım muhtemelen umarımm
tik tak tik tak zaman ilerliyor kızlar liste için son iki saat
heheh azcık heyecan yapalım :82:
ben reglim cnm dun sabah regl olmadan tarti 60.4 gosterdi bugun reglken 61.8 gosterdi normalmi bilmiorum dun diyeti bozdum iki dilim ekmekle corba ictim mecburiyetten kendime gelemedim yoksaama su ellileri bir gorseydiimmmmmmmm yaa uff bugun daha fitim ama spor yapicam bol bol egzersiz yapicam otursam bile
canım geçen hafta yokmuş adın listede diğer bilgilerini de ver istersen seni de ekleyeyim
yas 19 boy 163 baslangic 63.6 suanki kilo 60.4 reglden dolayi bugunki kilomu rest geciorum baska soylemem gereken varsa sor cnm:26: