- 13 Mayıs 2009
- 470
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben aslında 58-60 arasında gdyrum. 50 olmak istiyorum. basenlerim çok doldu.temmuzn sonuna 50 olmak istiyorum
anladım canım benimki takita. müsait değildir diyor.aynen canım benim de bozuluyor h.sonları düzenim,su,bitki çayı,öğünler hep değişiyor,düzensiz oluyor..
bu arada splenda kullanıyorum ben kaynatmaya müsait canım..aspartma olmadığı için içinde.
ooo bence süper gitmiş. degerler harika gelişmiş canım. neyde ölçtün bunu ? evdeki yag ölcen terazilerde mi yoksa profesyonel olanlarda mı
arkadaşımın eczanesinde yaptırdım canım kapsamlı güzel cihaz hastanelerde kullanılan cihazdanmış
canım burda 10 kilo verende var 12 kilo verende 7 kilo vernede var..bakalım inş.bizde şu 12 kilo verenlerden oluruz.....senin kaç kilo fazlan var..
konuyu en baştan okumaya başladım günlerdir okuyorum vazgeçtim artık. isimler çok değişmiş son sayfalarda. ilk başlayanlar hedefe ulaştı mı pes mi ettiler bilen var mı?
sizin face adresiniz var mı acaba ? burdan ullaşmak zor oluyo. sanırım kullanmayı becremiyorum :)
face kullanmıyorum cnm.özelden mesaj atamıyormusun..bişeymi sorucaktın?
daha yeni olduğum için özel msj gönderemiyorum. tatile çıkıyoruz internete de giremicem ama yardımcı biri olrsa çok iyi olur o yzden faceden mesaj falan atablrdm
Arkadaslar 1. 5 gün giremedim sadece bi baktim40 sayfa ilerletmissiniz, 2 saattir okuyorum:)
Bu arada ben de forumun ilk 60 sayfasini felan okudum diyete baslayacagimda, ipeksir adli arkadasimizin da sonuca ulastigini okudum. benim okumayi biraktigim sayfalarda koruma evresindeydi. Ve o zamanlar da 201o yilinin ekim kasim aylariymis. ben de cok merak ettim ve mesaj attim kendisine, suan ne durumdasiniz, tekrar kilo aldiniz mi diye. Kendisi sagolsun cvp yazmis. Diyetten sonra normal beslenme düzenine gecince de kilo almamis. cok rahatmis. bir sure sonra malesef ameliyat olmasi gerekmis ve ameliyat sirasinda sürekli yattigi icin ve beslenmesine dikkat edemedigi icin sadece toplamda 4 kilo almis. Diyor ki eger cok ciddi bir durum olmazsa hayatinizda (ameliyat, dogum, vb.) kesinlikle alinmiyor kilo diyor. Kendisinden bu soylediklerini burada paylasip paylasamayacagim konusunda izin alip bunu yaziyorum. Ben bunlari da okuduktan sonra hedefime ulasip bir daha asla bu kadar kilo almayacagima cok inaniyorum. ve motivasyonum artiyor. Haydi hepimiz de guclenelim, bi pastaya, dondurmaya yenilmeyelim. basaracagiz, incecik, suzulerek yuruyecegiz sokaklarda. o kiskandigimiz hatunlar gibi azicik bir, ele avuca bile gelmeyen gobisimiz ciktiginda ay sekerim cok kilo aldim, dikkat ediyorum bu sira diyecegiz. ahahah :)
Bir de su indirim kuponlariyla ben de kavitasyon aldim, 8 seans, ama ogrendim ki haftada bir yapiliyormus, bu gidisle ben ancak 5 seansima felan gidebilecegim, sonra sehir disina cikiyorum. demek ise yaramiyormus he, off ben ondan da umitliydim. yrn ilk seansim, neyse bakalim gorucez.
Bir de dukan amcanin balik etli kadin sevdigi fikrine cok guldum, olabilir hea, herkese hedefinin ustunde kilo cikariyor cunku ideal diye :) etrafi kendi sevdigi tarz kadinlarla dolsun tassin istiyo olmasin o yastan sonra. yine de onu bi gorsem ben de boynuna atlicam hea, Allah razi olsun diye :)
Yarın büyük EXCEL günü çok heyecanlıyım :):):)
inşallah biraz daha kilo kaybetmiş olurum :) 1 Hafta da böylece bitmiş oluyor sevgili dykancı kızlarrr
evet aslında öyle.süpersin yaa iyi akıl etmişsin walla,çok iyi oldu bu söylediklerin...daha bi rahatladım...bu arada kavitasyon özellikle de bu kuponla alınanlardan olunca daha da işe yaramıyor,15 dk yapıyorlar fazlası zararlı diyorlar ama yalan..
Ama ben giderken ona özel diyetini yapamamıştım pek,hiçbir işe yaramamıştı, şuanda hazır diyet yapıyorsun belki biraz fayda eder ama büyük umutlar bağlamaderim ben:)
Bu arada daha önce de yazmıştık,dukanın verdiği ideal kilo demek değil aslında.o kişinin düşebileceği kilo demek..boyu 177 olan bir arkadaşa da 81 kilo demiş mesela...baktığımzda onun 81 değil en fazla 67 olması gerekiyor gibi değil mi,ama daha önce olduğun en az kiloyu,genelde olduğun kiloyu hesaba katarak senin inebileceğin min.kiloyu gösteriyor..daha önce o kiloya hiç inmemişsen o kiloyu vermiyor,o yüzden herkeste farklı çıkıyor..kendim de çeşitli kilolar deneyerek test ettim bunu sitede..bir de senin kaç olmak istediğin de önemli..100 kilosun mesela 80 olmak istiyorum dediğinde başka,60 olmak istiyorum dediğinde başka kilo veriyor..
ama tabii ki her erkek gibi dukan da şöyle ele avuca gelen kız seviyordur değil mi
evet aslında öyle.
ben hayatım boyunca 60 ı gördüümü hatırlamıyorum belki ortaokuılda filandım ama o zaman tartı filan dinlemiyorduk o yüzden bana 59,5 verdi ama bu kolayca koruyabileceğiniz kilo istenirse insan daha da altına inebilir. bmi niz 18 in altına düşmedikten ve bedendeki yag oranınız yüzde 20 nin altına inmedikten ve kas eritmedikten sonra risk yok sanırım
yani aynen öyle...sen verebiliyorsan onun dediği kilondan daha aşağı inebilirsin..muhtemelen zor olur ki sen de şuanda onu yaşıyorsun ama yine de başarabiliyorsan inmek gerekir..bence manken değilsen olması gereken bmı 20-21 filan diye düşünüyorum..sen 55 olduğunda olacak muhtemelen o aralıkta bmin.
süpersin yaa iyi akıl etmişsin walla,çok iyi oldu bu söylediklerin...daha bi rahatladım...bu arada kavitasyon özellikle de bu kuponla alınanlardan olunca daha da işe yaramıyor,15 dk yapıyorlar fazlası zararlı diyorlar ama yalan..
Ama ben giderken ona özel diyetini yapamamıştım pek,hiçbir işe yaramamıştı, şuanda hazır diyet yapıyorsun belki biraz fayda eder ama büyük umutlar bağlamaderim ben:)
Bu arada daha önce de yazmıştık,dukanın verdiği ideal kilo demek değil aslında.o kişinin düşebileceği kilo demek..boyu 177 olan bir arkadaşa da 81 kilo demiş mesela...baktığımzda onun 81 değil en fazla 67 olması gerekiyor gibi değil mi,ama daha önce olduğun en az kiloyu,genelde olduğun kiloyu hesaba katarak senin inebileceğin min.kiloyu gösteriyor..daha önce o kiloya hiç inmemişsen o kiloyu vermiyor,o yüzden herkeste farklı çıkıyor..kendim de çeşitli kilolar deneyerek test ettim bunu sitede..bir de senin kaç olmak istediğin de önemli..100 kilosun mesela 80 olmak istiyorum dediğinde başka,60 olmak istiyorum dediğinde başka kilo veriyor..
ama tabii ki her erkek gibi dukan da şöyle ele avuca gelen kız seviyordur değil mi
kızlar bende şimdi kendime lorlu kurabiye pişirdim anam benimkiler 175 de yarım saat durdu pek kızarma olmamış sanki içi pişmiştir herhalde soğumasını bekliyorum daha dadına bakmadım arkasından kaymaçinayı attım fırına her ikisinede limon ve vanilya aroması koydum bakalım nasıl olcek