- 31 Ekim 2010
- 485
- 0
ya demek ki benim de totiş kocaman olduu için böyle ince görünüyorum. işte o bedene girebilmemin sırrı da bu olsa gerek ama tam olarak yakıştıramadım kendime. erimem lazım daha 52 olmam lazım ama bunun için önce 59 u görmem lazım tanrım çok cnaım sıkılıyooo .. yahu 300 gr kaldı onu vereyim derken başka geldi şimdi onları yeni atabildim yaa
tebrik ederim cnaımcım
bende bu diyette ne kadar yag veriliyor kas kaybı var mı çok merak ediyorum. kg veren arkadaşlar ölçüm yaparlarsa lftn bizimle de paylaşsınlar
saygılar
Yolly
kimmiş o bön bön bakanlar bakim ??*
manken miyiz de 60 cm bel olcek bizde yahu. aaa kızdırmayın beni üzmeyin beberongomuuu
benim için de etek giymek tam bir kabustu taytsız asla giyemezdim şimdi giyiyorum ama hala iç bacaklar sürtüyooo erisinler artık bunlar yaaa
afiyet olsun canım
ben aylardır kola içmemeye alışmıştım şimdiki diyetimde ise serbest kola. ama işte aspartamlı bile olsa içmek istemiyorum selülit yaptıı malum.. çok almak istemiyorum yoksa işyerine filan getirsem günde bir litre den çok içerim ama saglıklı değil. çok tavsiye etmem kızlar bol su için yada ayran onun yerine.
cinom bendekiler pek emanet değiller aslında yerlerine yerleşmişler 20 yıldır gitmek istemiiler ama ben onlara boşaltma emrini verdim dozerleri sürdüm üstlerine yıkım emri hazır işte çocuklarını filan çıkarıyorlar damlara durum beni eritirseniz keserim çooonncuuuumu diye ama beni kandıramazlarrr
emir demiri keser nen
cinom ben geçenlerde kızlara demiştim çok sinirliyim fenayım diye. bazıları bende öleyim demişti bazıları çatır çatır kilolar gidiyo pambuk gibiyim demiştii..
bide ben bu hafta hep fazla çıktım sinir oldum ondan mı acep. şimdi dolunay geçti mi ne zaman geçer bizim bu sular ne zaman gider ne zaman hafiflicez hıı yeni sipariş ettiğim pikinim gelmiş ama içine giremedim dar kalıpmıuş M beden olmasına ragmeni.denize gitmeden kilocukları vermem lazım yoksa paracıklarım uçtu gittiii
ben yarım litre süte 2 yumurta beyazı bir tam yumurta kırmıştım. ama bi daha yapınca bi yumurta beyaz daha eklicem daha katı olsun istiyorum kıvamı
kızım çok alemsin yaaa, çok güldürdün walla beni:)) walla diyet, spor derken şimdi bi de bu Ay çıktı başımıza astroloji felan hiç de anlamam öylee okudum bi yerde, eheheheh rezzan hnm dan yardım mı istesek, ya da medyum memişten felan ne olacak bu halimiz, ne zaman istediğimiz kiloya ineceğiz bi deyivesinler bize:))
bak gör denize gidene kadar 5 lere düşüve'cen sen, demedi deme, ama şu haftasonu kaçamaklarına biraz dikkat et derim, yani haftanın ortasına kadar o aldıklarını vermeye uğraşıyosun..cık cık cıııkkkolmaz yolim, olmaz canım, olmaaaaaazzz....ay benim akıllı bıdıkım:))
Cinooooo lütfen taze barbunyadan bahsetme... Hayatta en sevdiğim yemektir, kilolarca, hastalanırcasına , ertesi gün yataktan çıkmamasına yiyebilirim. Of anam of... Güzel de pişiririm hanı biber salçasıynan:84:
aaaaaaaaaahhhh aaaaahhh, pişireceğim akşama amma yiyemeyeceğim artık alır karşıma bakar bakar koklarım, naapayım, yokssa kocim yemek yemeğe eve gelmiciiik