Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya demek ki benim de totiş kocaman olduu için böyle ince görünüyorum. işte o bedene girebilmemin sırrı da bu olsa gerek ama tam olarak yakıştıramadım kendime. erimem lazım daha 52 olmam lazım ama bunun için önce 59 u görmem lazım tanrım çok cnaım sıkılıyooo .. yahu 300 gr kaldı onu vereyim derken başka geldi şimdi onları yeni atabildim yaa :KK14::KK14:

tebrik ederim cnaımcım:KK52::KK52::KK52:
bende bu diyette ne kadar yag veriliyor kas kaybı var mı çok merak ediyorum. kg veren arkadaşlar ölçüm yaparlarsa lftn bizimle de paylaşsınlar
saygılar:KK42::KK42::KK42::KK42:
Yolly:KK1::KK1:

kimmiş o bön bön bakanlar bakim ??*:KK47::KK47:
manken miyiz de 60 cm bel olcek bizde yahu. aaa kızdırmayın beni üzmeyin beberongomuuu :KK53::KK53::KK53:
benim için de etek giymek tam bir kabustu taytsız asla giyemezdim şimdi giyiyorum ama hala iç bacaklar sürtüyooo erisinler artık bunlar yaaa:KK61::KK61::KK61:

afiyet olsun canım
ben aylardır kola içmemeye alışmıştım şimdiki diyetimde ise serbest kola. ama işte aspartamlı bile olsa içmek istemiyorum selülit yaptıı malum.. çok almak istemiyorum yoksa işyerine filan getirsem günde bir litre den çok içerim ama saglıklı değil. çok tavsiye etmem kızlar bol su için yada ayran onun yerine.

cinom bendekiler pek emanet değiller aslında yerlerine yerleşmişler 20 yıldır gitmek istemiiler ama ben onlara boşaltma emrini verdim dozerleri sürdüm üstlerine yıkım emri hazır işte çocuklarını filan çıkarıyorlar damlara durum beni eritirseniz keserim çooonncuuuumu diye ama beni kandıramazlarrr
emir demiri keser nen :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK60::KK60::KK60::KK60:

cinom ben geçenlerde kızlara demiştim çok sinirliyim fenayım diye. bazıları bende öleyim demişti bazıları çatır çatır kilolar gidiyo pambuk gibiyim demiştii..
bide ben bu hafta hep fazla çıktım sinir oldum ondan mı acep. şimdi dolunay geçti mi ne zaman geçer bizim bu sular ne zaman gider ne zaman hafiflicez hıı :KK52::KK52::KK52: yeni sipariş ettiğim pikinim gelmiş ama içine giremedim dar kalıpmıuş M beden olmasına ragmeni.denize gitmeden kilocukları vermem lazım yoksa paracıklarım uçtu gittiii :KK9::KK9::KK9:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

ben yarım litre süte 2 yumurta beyazı bir tam yumurta kırmıştım. ama bi daha yapınca bi yumurta beyaz daha eklicem daha katı olsun istiyorum kıvamı :KK34::KK34:

kızım çok alemsin yaaa, çok güldürdün walla beni:)) walla diyet, spor derken şimdi bi de bu Ay çıktı başımıza:KK66: astroloji felan hiç de anlamam öylee okudum bi yerde, eheheheh rezzan hnm dan yardım mı istesek, ya da medyum memişten felan:KK60::KK60: ne olacak bu halimiz, ne zaman istediğimiz kiloya ineceğiz bi deyivesinler bize:))

bak gör denize gidene kadar 5 lere düşüve'cen sen, demedi deme, ama şu haftasonu kaçamaklarına biraz dikkat et derim, yani haftanın ortasına kadar o aldıklarını vermeye uğraşıyosun..cık cık cıııkkk:KK20::KK20:olmaz yolim, olmaz canım, olmaaaaaazzz....ay benim akıllı bıdıkım:)):KK37:

Cinooooo lütfen taze barbunyadan bahsetme... Hayatta en sevdiğim yemektir, kilolarca, hastalanırcasına , ertesi gün yataktan çıkmamasına yiyebilirim. Of anam of... Güzel de pişiririm hanı biber salçasıynan:84:

aaaaaaaaaahhhh aaaaahhh, pişireceğim akşama amma yiyemeyeceğim:KK50::KK50: artık alır karşıma bakar bakar koklarım, naapayım, yokssa kocim yemek yemeğe eve gelmiciiik:KK1:

aaa hah yakaladım..bunu görüp es geçerim diye mi umdun heeee:KK4::KK4:
walla dilinden düşmüyor ye ulen ye de kurtul..hadi ye..ye bakiimmm...bi laf edersem top olayım :)

walla canım ben de geçen hafta -100 düm...bu hafta -1000 oldum düşün yani..sakın bırakma..sakın...
sabır sabır sabır:)

ııı...ben sayfalar çok hızlı ilerleyince şey zannettim hani arada kaçar diye ama yanlış zannetmişim sanırım ki yakalandım:KK69:hep bu kızların suçu insan daha fazla yazar arada benim yazdıklarım kaynardı ama olmadı işte.

dilimden düşmüyor kolaysa gelde al içimden söküp magnumuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK43:

çektiysen kahrımı helal et hakkını magnumlarımmmmm hoşçakaaaalll:KK43:

yemiyorum işte yemiyorummmm 1 hafta oldu bağımlısı olmuşum ne merem bişeymiş bu yaaa ben bıraksam o beni bırakmıyo:KK9:

hep geçen haftaki kaçamaklarım yüzünden bu hafta böyle oldu.

ben ettim sen etme dukan amca affet beni bi daha kaçamak yaparsam magnumla cezalandır ama affet beniiiiii:KK59:

18 günlük değerlerim;

kilo: 84.600----81.800

yağ:32.100----30.400

kas:49.900---49.000

metabolizma hızı:1501----1647

kızlar biraz kastan gitmiş ama ben hiç spor yapmıyorum ama yağdan baya gitmişşşş:KK64::KK64::KK64::KK64:

canım değerler süper çıkmış..

bende değerlerimi ölçtürmek istiyorummmm

yulaf yemiyorum maalesef, yulaf kepeği bulamadım, bir arkadşım fransaya gitmişti geçen hafta, bana al gel dedim, alamamış, bu hafta da polonyaya gidecek, söz alıcam diyor, bekliyorum şiddetle, 24 gündür unsal birşey yemedim, yulaf kepeği gelsin, ilk işim şu galeta ile kurabiyeden yapmak olacak.
önceleri idare ediyordum, sonra tam fitizden sipariş verecektim amaaan nasılsa yulaf kepeğinin ana vatanına gidiyor arkadaşım o alır dedim, hüsrana uğradım:KK43::KK43::KK43:
vuvuu cum yulaf kepeği bulamadığını söylemiş sin ben gittigidiyordan SOON-A adlı kullanıcıdan aldım çokda memnunum diğerlerinin samanları iriydi bunlar çok güzel ince öğütülmüş gittigidiyora yulaf kepeği yazıp ararsan resmi var kase içinde yulaf en güzeli odur....umarım işine yarar..

ben önce şerbeti yaptım..valla 5 dk falan kaynattım sonuçta gerçek şeker olmadığı için kıvamlı olmıcak nasılsa die kısa tuttum kısık ateşte..hafif ılıktı şerbet aslında biri soğuk biri sıcak olması lazım aceleci davrandım...fırından alır almaz attım şerbete...sen bekle biri soğuk olsun sanırım daha çok çeker..yanlız dolapda bi gece bekledikten sonra daha güzel oldu..sanırım tadı oturmuş dünkü gibi tuz tadı gelmedi...şimdi attım ağzıma bitane:KK9:

canım tatlandırıcıların paketinin üstünde kaynatılmaya müsait değildir deniyor. dikkat et istersen istenmeyen maddeler oluşmasın allah korusun kanserojen filan :KK43:

kızım çok alemsin yaaa, çok güldürdün walla beni:)) walla diyet, spor derken şimdi bi de bu Ay çıktı başımıza:KK66: astroloji felan hiç de anlamam öylee okudum bi yerde, eheheheh rezzan hnm dan yardım mı istesek, ya da medyum memişten felan:KK60::KK60: ne olacak bu halimiz, ne zaman istediğimiz kiloya ineceğiz bi deyivesinler bize:))

bak gör denize gidene kadar 5 lere düşüve'cen sen, demedi deme, ama şu haftasonu kaçamaklarına biraz dikkat et derim, yani haftanın ortasına kadar o aldıklarını vermeye uğraşıyosun..cık cık cıııkkk:KK20::KK20:olmaz yolim, olmaz canım, olmaaaaaazzz....ay benim akıllı bıdıkım:)):KK37:
allah aglatmasın cnaımcım :)))
ya haftasonları bi kocamı görüyorum o zamanda eccük yiyelim içelim diyorum. çok kaçamak yapmıyorum sadece bi dondurma yemişimdir bide bira işte. daha çok düzenim bozuluyoo. haftaiçi 2,5 - 3 lt su içerken haftasonu 1 litreyi zor buluyo. yeme düzenim bozluyo bundan dolayı da su tutuyorum sanırım çok takmıyorum haftasonlarından sonra ama bu hafta gerçekten de beklenmedik şeyler oldu böyle sanki regl öncesi gibi geri geldileri:KK43:

e ama 24 gün beklemeseydin keşke,basbas bağırıyoruz burda yulaf ezmesi de buğday kepeği de olur diye..bu kadar tariften mahrum kaldın boşuna ,üzüldüm ama bak şimdi:KK43:

çok haklısın vuvuu, öğle akşam yemeklerini geçtim de artık her sabah peynirli yumurta bir bardak süt de bir yere kadar diyorum
son günlerde zaten çatalla ağzım arasındaki süre uzamaya başlamıştı
bugün bi buğday kepeği alayım bari
peki bana en basitinden buğday kepeğiyle yapılan galetamsı/poğaçamsı bir tarif verir misiniz, akşam yapayım? ya da kitaptaki galeta tarifindeki yulaf kepeği miktarı kadar buğday kepeği koysam olur mu?

bildiğim kadarıyla splenda , stevya , surel, taki...bişey bunlar pişirilebiliyor ama şerbet yaparken tatlandırıcıyla birlikte kaynatmaya gerek yok, suyu kaynatıp içine koyup karıştırmak yeterli

,
off kaçamaktan yapsam fazlalıklar salı çarşamba giderdi bu sefer gitmediler elfogum yaa :KK43:(

ne güzel vuvum ya -1000 dimek ben -0 mi olcam ne :KK14::KK14:

tamamdır benim adım palamut:KK52::KK52::KK52:
ya zeynebim bana ideal kilo 59.5 veriyor ben anlam veremiyorum. yani yarım kilo verince benim ideal kilom mu olacak yok yahu o bıngıl bıngıl kollardan odun bacaklarda 800 gr dan çok yag vardır hehe. bu arada hedefimi 22 hazirana vermişti o zamana kadar bu 800 gr gitmesi lazım. :KK1::KK1:
158 cm ye 60 kg bence çok canım o kiloya inince sana da çok gelicek emin ol. bi arkadaşım şu anda 160 cm ye 55 kiloda ama işte hala memnun değil sen 60 ta hala memnun olmazsın o 47 ye inmek istiyor sen o kadar verme istersen ama en az 55 e in bence ilerisi için gerekli. hani çocuk filan var sende sanırım bende oda yok iyice incelmek istiyorum:26::26::26:

ayy şeker ölçüsünü unutmuşumm.
ben yarım lt süte iki yemek kaşığı takita tatlandırıcı ilave ettim tam kararında olmuş ama tadarak ilave ettim kendi damak tadıma göre. bide ben tatlandırıcılı bile olsa tatlı yemeye çekiniyorum şeker olmasa bile acıktırıyo öyle doyurmuyo korkuyorum yiyemiyorum çünkü insülin salgılıyor yine vucüt şeker gibi algılıyoo bende öle oluyo en azından :KK34::KK34::KK34::KK34:

ooo bence süper gitmiş. degerler harika gelişmiş canım. neyde ölçtün bunu ? evdeki yag ölcen terazilerde mi yoksa profesyonel olanlarda mı

aa inanmıyorum dukangül resmen aynıyaaa. kaç gündür 60,30 ü bi daha görememiştim işte bu sabah gördüm sanki kırılma noktası yaa şu elliler bi türlü göremedik ve kızkadeşim bu kadar olur
bana sakın boyda aynı deme. ben 165 cm yim sen?
anlaşıldı yolandacım ben şimdi tam olarak anladım yani bence bizim dukan amcamız öyle kuru takır takır hatunlardan hoşlanmıya adam biraz şöle bıngıl bıngıl elini attınmı boş çıkmasın kıvamında hatunlar hedefliyor diyetinde yoksa nerde bana 60 kg ama ilk hedef 60 olcek sora 55 doğru yola çıkcem inş

ben önce şerbeti yaptım..valla 5 dk falan kaynattım sonuçta gerçek şeker olmadığı için kıvamlı olmıcak nasılsa die kısa tuttum kısık ateşte..hafif ılıktı şerbet aslında biri soğuk biri sıcak olması lazım aceleci davrandım...fırından alır almaz attım şerbete...sen bekle biri soğuk olsun sanırım daha çok çeker..yanlız dolapda bi gece bekledikten sonra daha güzel oldu..sanırım tadı oturmuş dünkü gibi tuz tadı gelmedi...şimdi attım ağzıma bitane:KK9:

çok sağol sadecacııım..bence de tatlı soğuk şerbet sıcak daha iyi olur herhalde...
bu arada birdut sormuştu sanırım..vagusun lor kurabiyesinden bahsediyoruz cnm..tarifler bloğunda var tarifi..şerbetli tatlı da oluyormuş da onu yapacağım..

canım tatlandırıcıların paketinin üstünde kaynatılmaya müsait değildir deniyor. dikkat et istersen istenmeyen maddeler oluşmasın allah korusun kanserojen filan :KK43:

ya haftasonları bi kocamı görüyorum o zamanda eccük yiyelim içelim diyorum. çok kaçamak yapmıyorum sadece bi dondurma yemişimdir bide bira işte. daha çok düzenim bozuluyoo. haftaiçi 2,5 - 3 lt su içerken haftasonu 1 litreyi zor buluyo. yeme düzenim bozluyo bundan dolayı da su tutuyorum sanırım çok takmıyorum haftasonlarından sonra ama bu hafta gerçekten de beklenmedik şeyler oldu böyle sanki regl öncesi gibi geri geldileri:KK43:

evet canım haklısın ben splenda kullandım pişirlmeye müsait olduğu için kaynattım...aslında hemen eriyen bişi olduğu için kaynatmak mantıksız vagusun dediği gibi:)bidahakine kaynatmıcam bende direk karıştırırım..heycan yaptım 5 ay sonra baya baya tatlı yicem die tam olsun dedim...asıl bombaa şekerlenmesin die limon suyu bilee koydum:)) skandall:))

bu arada şekerler bazı tarifler ekledim dukan diyeti tarifleri sayfasına...yeni gelen arkadaşlar bakabilirler eskiler zaten biliyo:))

Son düzenleme:

aynen canım benim de bozuluyor h.sonları düzenim,su,bitki çayı,öğünler hep değişiyor,düzensiz oluyor..
bu arada splenda kullanıyorum ben kaynatmaya müsait canım..aspartma olmadığı için içinde.

çok sağol sadecacııım..bence de tatlı soğuk şerbet sıcak daha iyi olur herhalde...
bu arada birdut sormuştu sanırım..vagusun lor kurabiyesinden bahsediyoruz cnm..tarifler bloğunda var tarifi..şerbetli tatlı da oluyormuş da onu yapacağım..

kurabiye değil de tatlı yapıyorsanız hamura konulacak tatlandırıcıyı çok az azaltın normalinde hiç şeker yok ama tatlıya zaten hasretiz ya bizimkinde biraz olabilir :KK34: ve kurabiyeye de ben tatlı severim 4 kaşık tatlandırıcı bana biraz az geldi bundan sonra 5 kaşık koyarım, ha bu arada dukancı arkadaşım peynirli lorlu yapmış süperdi tariflere ekleriz

Son düzenleme:
anlaşıldı yolandacım ben şimdi tam olarak anladım yani bence bizim dukan amcamız öyle kuru takır takır hatunlardan hoşlanmıya adam biraz şöle bıngıl bıngıl elini attınmı boş çıkmasın kıvamında hatunlar hedefliyor diyetinde yoksa nerde bana 60 kg ama ilk hedef 60 olcek sora 55 doğru yola çıkcem inş
hahaha ay zeynep sen çok yaşa emi valalhi çok güldüm hee:KK60::KK60::KK60::KK60:
bende öyle düşünmüştüm bu pierre amca böyle yaşlıca biri ya klasik tombul hatun seviyo sanırım bana ideal dediine göre bu kiloda haha
evet 55 sana tamm belki de daha da inersin 50 bile olur ona o zaman karar verirsin ama inan insan verdikçe off ne kadar kiloluymuşum diyor ver ver bitmiyiii :KK61::KK61:

evet canım haklısın ben splenda kullandım pişirlmeye müsait olduğu için kaynattım...aslında hemen eriyen bişi olduğu için kaynatmak mantıksız vagusun dediği gibi:)bidahakine kaynatmıcam bende direk karıştırırım..heycan yaptım 5 ay sonra baya baya tatlı yicem die tam olsun dedim...asıl bombaa şekerlenmesin die limon suyu bilee koydum:)) skandall:))

ouww aman tanrım naptın sen bide limon suyu mu koydun hahaha delüüü
umarım tadı güzel olmuştur tatlandırıcıdan sütlü tatlı tuhaf olmadı da şerbetlisi çok ilgnç olmalı
yaratıcı kadınlarsınız vesselam sizden korkulur:KK53::KK53:

çok haklısın vuvuu, öğle akşam yemeklerini geçtim de artık her sabah peynirli yumurta bir bardak süt de bir yere kadar diyorum
son günlerde zaten çatalla ağzım arasındaki süre uzamaya başlamıştı
bugün bi buğday kepeği alayım bari
peki bana en basitinden buğday kepeğiyle yapılan galetamsı/poğaçamsı bir tarif verir misiniz, akşam yapayım? ya da kitaptaki galeta tarifindeki yulaf kepeği miktarı kadar buğday kepeği koysam olur mu?

canım ben birtek b.kepeğiyle birşey yapmadım,hep karıştırdım...ama sanıyorum bütün bu tarifler buğday kepeğiyle de olur..yulaf ezmesi de alabilsen bir marketten ikisi birarada çok güzel oluyor...walla ben yumurtaya ilk 1 hafta dayanabilmiştim,sonra ya ekmek ya kek ya kurabiye ,çorba vs. bunları yedim kahvaltıda.

arkadaşlar sanırım kısa bir süre sonra dukan restoran zincirleri açacağız bulunduğumuz yerlerde..hissiyatım budur:KK56:

sabah 56.8 i gördüm ya gaza geldim. 35 dakika yürüdüm yürüme bandında. yaklaşık 3 km. kadar. inşallah yarına iyice incelirim. bir de ben bugün yulafdan domatessiz salçalı domates çorbası yaptım. içine ligt kaşar rendesi ile siz de deneyebilirsiniz. güzel oldu.

ne demek şekerim hiiiç bişi değil...:129::129:

X