diyet yorgunluk yapıyor ama c vıtamını alıyordum ben takvıye bırde lıght pudıngtekı karbonhıdrat bana enerjı verıyordu.bende kavıtasyon pasıf jımnastık falan dusunuyordum cokta etkısı olmuyormu gercekten
kızlar atak döneminde beyaz leblebi yiyebilrmiym??
dukangül, bende de çok yorgunluk olmuştu, hatta yürüyüş yapayım diye 4 durak önce indim ve neredeyse taksi tutacaktım, bacaklarımda derman yoktu..ama sonra geçti , ben goji berry yiyorum sanırım onun epey bir faydası var, gojin yoksa soda iç..
ben hıc kepek kullanmayıp 10 kılo verıdm haftada ıkı üç gunu rondoda cektıgım ezmeyı kullandım. gercı kabızlık problemım oldu kepek ona ıyı gelıyormu bılemem ama ezmeda oluyor bence kılo vermeyı engellemıyor
döner bıçağıyla felan kesip almak lasım o fazlalıkları:)) heheh bazen diyorum şu bacakların iç kısımlarından şöööyle azcık etleri sıyırıp alsam da ayaklarımı birleştirdiğimde aradan arka taraf gözüksebacakalrımın birbirine değmesinden ve penguen gibi yürümekten nefret ediyoruuuuuuuuumm
kızlar bu arada bugun tablo yapılacak mı??
Günaydın kızlar 1 haftadan beri hiç kilo veremedimmm ya hiç kaçamağimda yokk umutsuzluğa kapılmak üzereyimmm
kızlaar merhaba, ayyy çok özledim walla sizi3 gün ara verdim buraya amma konuşmuşsunuz yineee:) dün akşam geldik eve, duştan çıkar çıkmaz ilk iş bilg. başına, heheheh kocam kızdı artık, hani yorgunluktan ölüyorum felan diyordun, yat dinlen diye hızlıca bir göz gezdiriyorum...
ankara dönüşü kilo ne derseniz, gittiğim gibi geri geldimne eksik ne fazlaaa, hatta orada biraz verdiğimi de düşünüyordum amma dün sabah yarım simit ve 2 lokma ayçöreği yedim haaaaa bi de 2 tane 50 cc bira içtim:78: diğer öğünleri iyi idare ettim ama, yani herkes burger da menüleri lüpletti ben tavuklu salata felan yidim ama dün artıkın ankara ya gidip de simit yememk olmas deyip yarım götürdüm walla:26: neyse en azından kilolanmadan geri döndüm...
epey kilo veren olmuş, kızlar tebrik ediyorum hepinizi, Golden cim en süper gelin olacaksın canım, şimdiden tebrik ederim... hadi bir koşu 1025 ten devam, yetişeyim sizlere
arkadaşlar bugun dukana başlayalı tam 1 ay olda 109,1 ile başlamıştım.Bu sabah tartıldığımda 100,9 dum.Geçen sene yaptığım diyet ve yürüyüşle sadece iki ayda 5 kilo vermiştim.Ama dukanda hiç yürüyüş yapmadan 8,3 kilo verdim.Yarından itibaren yürüyüşe başlıyorum evden işe ve işten eve yürüyeceğim inşallah.İş yerim ortalama 4 kilo metre uzaklıkta evime biraz yorulacağım ama bebeğime kavuşmak için zayıflamam lazım.
tweet, kavitasyon, radyofrekans yöntemiyle yağları parçalama ve yağsız diyetle birlikte, bol su içerek bunları vücuttan atma sonucu incelme sağlayan bir yöntem.Ama vücutta çok yağ yoksa, olan yağlar sertse işe yaramaz, dezavantajı tek bir bölgeye uygulanması, hem karına hem basene uygulanmaz, haftada 1 yapılır. Benim şahsi görüşüm bizim durumumuzda, kiloları verirken zaten yağlardan gidiyor, ve hızlı veriyoruz, kavitasyonu en az 8 seans yapmak gerek ki bir faydası görülsün, e 8 haftada en azında 7-8kg zaten veririz, bizde olacak olan sorun yağların gitmesiyle oluşacak sarkmalar, bunlar için de LPG , dermaroller vs gibi ya da cildi sıkıştıran başka yöntemler uygulanmalı. Sİze önerim doktor olan bir merkeze giderek yardım alın, doktor olmayan yerler bilinçsiz davranabiliyor
Dayan canım, pes etme sakın. Gidecek yakında bu kilolar :))
400 gram daha gitti!
Arkadaşlar dün çok hoşuma giden birşy oldu. Dün dayım, yengem ve kuzenim ayrı ayrı çok zayıfladığımı, özellikle popodan çok inceldiğimi söylediler. Beni en son dukana başlamadan hemen önce görmüşlerdi. Vallahi 15 kilo vrdiğimde bu kadar şaşırmamışlardı
Demek ki yağlardan gidiyor bu kilolar. Zaten hafta sonu yağ oranıma da bakacağım tartıda. Hepinizi öpüyorum, bu başarımın yarısı sizlerin
herkese tekrardan merhabalar..
Dukanın atak ve seyir evresini uygulamış ve 10 günlük final sınavlarım sebebiyle dayanamayıp 3. evreye geçemeden bozmuş biri olarak bugün tekrar atakla dukana başladım.. ilk uygulamada 55 kilo ile başlamış 51 e kadar inmiştim fakat bozdugum süre içinde 54 e tekrar çıktım suanda da 53.5 kiloyum ve hedefim en kısa zamanda 49 u bulmak.. bu sefer tatil sebebiyle düzgün sekilde uygulayacagıma inanıyorum. Umarım herkes istedigi kilolara kolayca ulaşır, lütfen bozmayın diyeti sonuçta dön dolaş yine dukanlayım yedim de ne oldu şayet 10 gün bozmasaydım suanda 49 olacaktımkolay gelsinnnnnnnnnnn:)
400 gram daha gitti!
Arkadaşlar dün çok hoşuma giden birşy oldu. Dün dayım, yengem ve kuzenim ayrı ayrı çok zayıfladığımı, özellikle popodan çok inceldiğimi söylediler. Beni en son dukana başlamadan hemen önce görmüşlerdi. Vallahi 15 kilo vrdiğimde bu kadar şaşırmamışlardı
Demek ki yağlardan gidiyor bu kilolar. Zaten hafta sonu yağ oranıma da bakacağım tartıda. Hepinizi öpüyorum, bu başarımın yarısı sizlerin
slm kızlar ben yeni başladım bu diyete bugün 2.günümdü inş bende verebilirim şu an 80.6 kiloyum hedefim 57ye düşmek yani yol çoookk uzun çooooooook:13:
canım süpersin yaaa
ne kadar sürede verdin 20 kiloyu çokkk sevindim senin için
[/B][/COLOR]
canım benim ya yüzün hep gülsün. biraz tebessüm ettirebildiysem ne mutlu. ama suyu genzine kaçırıp bogmakta istemem hehehe
bu arada benim belim 72 cm geliyor öyle manken beli olsun diye beklemiyorum ama olabildiğince incelsin istiyorum. 55 kiloya bi iniyim platese başlicam bakarsınız eccük boyum uzar hehehe
ayy yolanda herkes bana belimin ölçüsünü söyleyince bön bön bakıyo ama
ben de manken gibi olayım istemiyorum ama eğilince ya da oturunca kat kat göbüşüm olsun istemiyorum :85:
döner bıçağıyla felan kesip almak lasım o fazlalıkları:)) heheh bazen diyorum şu bacakların iç kısımlarından şöööyle azcık etleri sıyırıp alsam da ayaklarımı birleştirdiğimde aradan arka taraf gözüksebacakalrımın birbirine değmesinden ve penguen gibi yürümekten nefret ediyoruuuuuuuuumm
diyet yorgunluk yapıyor ama c vıtamını alıyordum ben takvıye bırde lıght pudıngtekı karbonhıdrat bana enerjı verıyordu.bende kavıtasyon pasıf jımnastık falan dusunuyordum cokta etkısı olmuyormu gercekten
ayy ben de istiyorum bacaklarım birbirine değmesin rahat rahat içime boxer giymeden elbiseler giyebileyim yaz aylarında bacağım terleyiğp de birbirine yapışmasın :92::92:
bende 7 seans kavitasyon,7 seans pasif jimnastik ve puffff diye şişip sönen şeyin adı neydi ona gittim ama bu diyetle verdiğim gibi veremedim kiloları.bir kaç santim inceldi ama sonrasında yıne tekrarladı.bana basenlerimin sert olduğunu bu yüzden kavitasyonun seansını arttırmam gerektiğini söylediler bende oldu size iyi günler diyip çıktım
dukan amcamdan Allah razı olsun kavitasyonun yapamadığını yaptı ve basenlerimi gözle görülecek,motivasyon ve moralimi yükseltecek derecede yok etti.
bence kavitasyona boşa para vermeyin ya spor yada en azından kitaptaki hareketleri yapın inanın çok faydası oluyor.ben hergün kitaptakileri yapıyorum.işim gereği çok yorulduğum için spora gidemiyorum sadece akşamları servisten indikten sonra yaklasık 20-25 dk yürüyüş yapıyorum eve kadar.
ben de kesinlikle katılıyorum, kavitasyona 8 seans gittim bel çevremi göbek deliğimin civarıbndan ölçtüler o zaman 84 cm çıkmıştı!!! komplekse girmiştim araştırıp 80 cm üzeri kalp riski taşıyo diye ölücem triplerine girmiştim ve diyetle beraber kavitasyon almama rağmen son seanstan 1 hafta sonra hepsini hooop geri gördüm mezurada kaybolan santimlerin. paranızı boşa vermeyin onlara arkadaşlar, hiçbir işe yaramıyor.
bu arada light pepsinin protein ve karbonhidrat değerleri bizim diyetimize uygun protein/karbonhidrat oranı neredeyse 6/1
yani içinde 0.058 gram protein, 0.009 gram karbonhidrat var. gönül rahatlığıyla (!) içebilirsiniz kolayı
teşekkür ederim canım benim sizler gibi dostlarım varken benim sırtım yere gelmez allahın izniyle.evet geldim canım diyetle ilgili bendede annemdede sorun yok çok şükür.ama annem için menepoza giriyor diye doktora gittik memoğrafi ve smarr testi istedi rahimde yara varmış pazartesi günü onunda sonucu çıkacak dua et canım temiz çıksın ben benimkine sevinemedim ki.inşallah pazartesi günü sevirim.