Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tweet, kavitasyon, radyofrekans yöntemiyle yağları parçalama ve yağsız diyetle birlikte, bol su içerek bunları vücuttan atma sonucu incelme sağlayan bir yöntem.Ama vücutta çok yağ yoksa, olan yağlar sertse işe yaramaz, dezavantajı tek bir bölgeye uygulanması, hem karına hem basene uygulanmaz, haftada 1 yapılır. Benim şahsi görüşüm bizim durumumuzda, kiloları verirken zaten yağlardan gidiyor, ve hızlı veriyoruz, kavitasyonu en az 8 seans yapmak gerek ki bir faydası görülsün, e 8 haftada en azında 7-8kg zaten veririz, bizde olacak olan sorun yağların gitmesiyle oluşacak sarkmalar, bunlar için de LPG , dermaroller vs gibi ya da cildi sıkıştıran başka yöntemler uygulanmalı. Sİze önerim doktor olan bir merkeze giderek yardım alın, doktor olmayan yerler bilinçsiz davranabiliyor

çok teşekkür ederim önerin için vagus, haklısın sanırım, 2-3 gün önceye kadar her akşam 1 yada 2 sade soda içiyordum, soda bitti, ben de gidip almadım ve 2-3 gündür deli gibi halsizlik yaşıyorum. akşam hemen soda alına...

bende hiç yulaf kepegi kullanmadım. sadece bugday kepegi arada da yulaf ezmesii. ama sanırım bugday kepegi çok güzel çıkartıyor hemde afedersiniz cır cır modunda. bende bi kaç gündür öyle artık nedendir bilmiyorum. kepekten olsa gerek

ya bende aynen böyle düşünüyorum. cıbılken bakıyorum böyle bel ince geliyo ama basnee bi geliyorum iki yanda iki kulakçık gibi çok emanet duruyo sinir oluyorum:84::84::84::84: off eritcem inşallah sabrediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlaarrr.

ben son zamanlarda çok sinirli olmaya başladım herkese bağırıp çağırıyorum sinirlerim çok gerildi

diyetten mi yoksa iş yorgunluğumu bilmiyorum.

2 gündür aynı kilomdayım bir değişiklik olmadı sanırım çizelgeye -100 ile girecek tek kişi benim

canım hoşgeldin özledik seni.

yarım simitten bişicik olmaz yaaa acaba bende yarım magnum mu yesem

hee levrek hatunum demiii.
sorma..... elbisenin kemerini belime baglayınca ortasından ip baglanmış yogurt torbası gibi oluyorum. bel ince kollar bacaklar çam yarması mübarek

sadecam canım teşekkür ederim bende şaşırdım çok kilo vermedim aslında 165 cm ye 60 kilo çok zayıf sayılmaz ama o nasıl bir 36 beden bilemiyorum yani

canım sagol bitanem valla bende şaşırdım o kollara bacaklara bakarak 36 çok güzel ama pört pört duruyo her yerim onları eritmem şart yani öyle zeynebin dediği gibi pek levrek değilim. hee göbeem yok çuprada sayılmam gelin ortasını bulalım ben palamut olayımn hgehehhehehhehe
[/QUOTE]

Alemsin yolanda, sen çok yaşa emi!

Bana da kiloluyken belin ne kadar ince diyorlardı, halbuki totom çok büyük olduğu için belim ince görünüyordu, he he!

Beden konusunda farkındaysen hep kilomuza göre düşük bedenlerdeyiz. Ya tekstil sektörü bedenlerle oynuyor, ya da bu diyetlerde yağ yakıp kas oluşturuyoruz hakikaten :))

Canım tebrik ederim. Yürüyüş de çok işe yarayacak eminim. 4 km nedir ki, rahat rahat gider gelirsin.

bende 7 seans kavitasyon,7 seans pasif jimnastik ve puffff diye şişip sönen şeyin adı neydi ona gittim ama bu diyetle verdiğim gibi veremedim kiloları.bir kaç santim inceldi ama sonrasında yıne tekrarladı.bana basenlerimin sert olduğunu bu yüzden kavitasyonun seansını arttırmam gerektiğini söylediler bende oldu size iyi günler diyip çıktım

dukan amcamdan Allah razı olsun kavitasyonun yapamadığını yaptı ve basenlerimi gözle görülecek,motivasyon ve moralimi yükseltecek derecede yok etti.

bence kavitasyona boşa para vermeyin ya spor yada en azından kitaptaki hareketleri yapın inanın çok faydası oluyor.ben hergün kitaptakileri yapıyorum.işim gereği çok yorulduğum için spora gidemiyorum sadece akşamları servisten indikten sonra yaklasık 20-25 dk yürüyüş yapıyorum eve kadar.

herkese tekrardan merhabalar..
Dukanın atak ve seyir evresini uygulamış ve 10 günlük final sınavlarım sebebiyle dayanamayıp 3. evreye geçemeden bozmuş biri olarak bugün tekrar atakla dukana başladım.. ilk uygulamada 55 kilo ile başlamış 51 e kadar inmiştim fakat bozdugum süre içinde 54 e tekrar çıktım suanda da 53.5 kiloyum ve hedefim en kısa zamanda 49 u bulmak.. bu sefer tatil sebebiyle düzgün sekilde uygulayacagıma inanıyorum. Umarım herkes istedigi kilolara kolayca ulaşır, lütfen bozmayın diyeti sonuçta dön dolaş yine dukanlayım yedim de ne oldu şayet 10 gün bozmasaydım suanda 49 olacaktım kolay gelsinnnnnnnnnnn:)

400 gram daha gitti!

Arkadaşlar dün çok hoşuma giden birşy oldu. Dün dayım, yengem ve kuzenim ayrı ayrı çok zayıfladığımı, özellikle popodan çok inceldiğimi söylediler. Beni en son dukana başlamadan hemen önce görmüşlerdi. Vallahi 15 kilo vrdiğimde bu kadar şaşırmamışlardı

Demek ki yağlardan gidiyor bu kilolar. Zaten hafta sonu yağ oranıma da bakacağım tartıda. Hepinizi öpüyorum, bu başarımın yarısı sizlerin

[bu arada sizinle benim moralimi düzelten iki olay paylaşmak istiyorum:
1. dün akşam iş çıkışı apartman yöneticisine ugradım aidat için. bir önceki gün ugradığımda evde annesi vardı yönetici yoktu. kadın beni daha önce görmüştü ama tanımamış
ogluna " dün bi genç kız geldi" demiş.. kilo vermek ne kadar gençleştiriyor işte düşünün. geçen de anlatmıştım size komşum benim buraya yeni taşındığımı sanmıştı ve kırk yaşlarında bi kadın arıyordu
2. si bu akşam ayın 25. evlenicek olan ablamın nişan ve nikahında giymek için elbise baktım. vee aldım... amaa kaç beden ?? sıkı durunn
36 ! evet 36 beden! park Br..vo dan aldım ve buranın kalıpları geniş biraz ama öyle bile olsa 36 beden giyiyorum demek çok güzel. gerçi fazlalıklarımı da gördüm kollar bacaklar odun gibi :26::26: ama eriycek daha da moralle yola devam ediyorum [/B][/COLOR][/QUOTE]

çok çok tebrik ederim darısı başımıza

canım süpersin yaaa
ne kadar sürede verdin 20 kiloyu çokkk sevindim senin için

tekrar hoşgeldiinn.umarım bu sefer istediğin hedefe ulaşırsın bıkmadan:)

evet yağlardan gidiyo canım benim basenler bile az kaldı:)ne güzel dimi böyle şeyler duymak:)

slm kızlar ben yeni başladım bu diyete bugün 2.günümdü inş bende verebilirim şu an 80.6 kiloyum hedefim 57ye düşmek yani yol çoookk uzun çooooooook:13:

hoşgeldinnn merak etme yalnız değilsin... ama burası çok güzel bir ortam asla vazgeömiyorsun patır patırda kilo veriyorsun ben bugun 800 grm daha vermisim :))

geçmiş olsun inşaallah kötü bişey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…