hoşgeldin tatlım... Aferin sana
beyaz leblebi ben de çooook severim ammaaaaaa YASAKKK:)) leblebi nohuttan yapılıyor, o da yasaklı listede olduğundan yiyemiyoruz maalesef...kızlar atak döneminde beyaz leblebi yiyebilrmiym??
teşekkür ederiiiim:))
beyaz leblebi ben de çooook severim ammaaaaaa yasakkk:)) leblebi nohuttan yapılıyor, o da yasaklı listede olduğundan yiyemiyoruz maalesef...
Yolandacım tebrikler canım bu arada, yeni 36 bedenin hayırlı uğurlu olsuun
yulaf kepeğini srdum bi kaç yer ama mlesef zor buluna bişey galiba:)olmazsa bende yulaf ezmesi alımm..
daha öncede yazmıştım ben günde 1.5 saatyuruyorum 40 dk plates yapıyorum dün yuruyuşu 3 saate çıkardım hızlı kilo verdim ama biraz daha hızlandırıp yaglarımdan kurtulmak için kullanıyorum temmuz15 de 70 kiloyu hedefliyorumda
canım halsizlik oluyor ilk zamanlar daha fazla hissediliyor ama daha sonra halsizlik azalıyorGünaydın kızlar.salı gunuden beri siinleyim 2 kilo gitti.yalnız bişey sorucam,sizdede halsizlik oluyormu??
cinooo hoş geldin canım bende uzun zamandır girememiştim.kızlaar merhaba, ayyy çok özledim walla sizi3 gün ara verdim buraya amma konuşmuşsunuz yineee:) dün akşam geldik eve, duştan çıkar çıkmaz ilk iş bilg. başına, heheheh kocam kızdı artık, hani yorgunluktan ölüyorum felan diyordun, yat dinlen diye hızlıca bir göz gezdiriyorum...
ankara dönüşü kilo ne derseniz, gittiğim gibi geri geldimne eksik ne fazlaaa, hatta orada biraz verdiğimi de düşünüyordum amma dün sabah yarım simit ve 2 lokma ayçöreği yedim haaaaa bi de 2 tane 50 cc bira içtim:78: diğer öğünleri iyi idare ettim ama, yani herkes burger da menüleri lüpletti ben tavuklu salata felan yidim ama dün artıkın ankara ya gidip de simit yememk olmas deyip yarım götürdüm walla:26: neyse en azından kilolanmadan geri döndüm...
epey kilo veren olmuş, kızlar tebrik ediyorum hepinizi, Golden cim en süper gelin olacaksın canım, şimdiden tebrik ederim... hadi bir koşu 1025 ten devam, yetişeyim sizlere
canım halsizlik oluyor ilk zamanlar daha fazla hissediliyor ama daha sonra halsizlik azalıyor
cinooo hoş geldin canım bende uzun zamandır girememiştim.
bu sabah tartıda 67.3 çıktım okadar mutluyum ki dün 68.0 dim ve üstüne regliyim. sanırım 20 günün sonuda şeytanın bacağını kırdım:)) inşallah böyle devam eder. artık bu kadar duraklama dönemi yaşamam birdaha.. çünkü gerçekten çok sinir bozucu bir durum..birde umarım bir daha diyet yapacak kadarda kilo almam
allah hepimizi güldürsün cnaım benimmm hemşommmmçok güldürdün sen beni ilahiçooook ve sağlıklı yaşa emi?sana da iyi geceler canım benim
ayyy ölüyodum vallahi okurken su kaçtı genzime ahahaha balığa geç sevgili yolandaaa bak köftecikler yapmışlar ben de deneyip yarın okula götürücem beslenmemi :)))
ayrıyetten teşkür idirim hihihihi 3 kilom kaldı işte şimdik birazcık göbeğim var bakın durumu izah edeyim boyum 169, kilom şu an 61 ama regliyim 60.5-61 arası gidiyo Berrin gibiyim ben de seyirde 4. günüm ama sabitim şu an :)))
ama şöyle bi durum var ki belim 70 cm. :44:
Berriinnn canımmm ben de kıpırdamıyorum vallahi 2 gün gerinden geliyorum fiti fiti anca burasıyla vallahi bugün az kaldı atıyodum elimi koca cornetto disc'e. magnum da değil kornetli mornetli böyle karbonhidratlı yağlı yağlı az kalmıştı vallahi. :96::96:
oyy leziz görünüyor ben artık tekdüzeliğin sıradanlığında boguluyorum. her gün tavuk tavuk bide çoksıkıcı yemekler. ya ızgara ya haşlama yiyorum biraz pazı mazı bişiler alayım diyorum pazarı da kaçırdım bu hafta zorlanıyorum yerken yaa :26::26::26:Arkadaşlar hiç yağ kullanmadan ciğer sote yaptım. Protein günlerine uygun. Tarifini vereyim:
2-3 adet orta boy soğanı piyazlık doğradım ve teflon tavada hiç yağ eklemeden karıştırarak karamelize ettim. Yaklaşık 10 dakikada oluyor. Bu arada diğer bir tavada 250 g kuşbaşı doğranmış dana ciğeri orta ateşte yine yağ koymadan pişirmeye başladım. Önce suyunu saldı, sonra bu suyu çekti ve hafifçe kızardı. Daha sonra soğanlarla ciğeri karıştırdım ve kekik, pul biber ve tuz koydum. Ciğerler pişene kadar yaklaşık 5 dakika daha karıştırarak soteledim ve biraz maydanoz ekleyip altını kapattım. Pişmiş soğan kokmadığı için yarın işe götürüp diyet kola ile yiyeceğim.Değişiklik arayanlara (ve benim gibi ciğer sevenlere) duyrulur :))
hoşgeldin canım maşallah ne boy var sende manken gibisin. hatta bazılarından bile uzunsunhadi inşallah. ama benim daha çook yolum var. 98.4'le başladım. sabah 95.3tüm. işin garibi pazar da 94.8 i gördüm. gidip geliyor. bu arada dukan amcaya göre ideal kilom 81.7 miş. size göre şişko sayılmam yani. boy 177.
vaovvvvvvvvvvvvv 36 heeemiii ben boşuna demiyom sana levrek hatun
sadecam canım teşekkür ederim bende şaşırdım çok kilo vermedim aslında 165 cm ye 60 kilo çok zayıf sayılmaz ama o nasıl bir 36 beden bilemiyorum yanigünaydın arkadaşlar:79: bende bikaç gün önceden regl olmuş kalktım...artık beklicez bitsede kilo ne oldu die bakmak için:) yolandacım dün gece okudum yazdıklarını seni tebrik ediyorum36 beden olsunda hangi kalıptan olursa olsun tatlım resmen 36 oldun işte kii 38 beden bile süper..41 kere maşalllah arkadaşıma
kızlaar merhaba, ayyy çok özledim walla sizi3 gün ara verdim buraya amma konuşmuşsunuz yineee:) dün akşam geldik eve, duştan çıkar çıkmaz ilk iş bilg. başına, heheheh kocam kızdı artık, hani yorgunluktan ölüyorum felan diyordun, yat dinlen diye hızlıca bir göz gezdiriyorum...
ankara dönüşü kilo ne derseniz, gittiğim gibi geri geldimne eksik ne fazlaaa, hatta orada biraz verdiğimi de düşünüyordum amma dün sabah yarım simit ve 2 lokma ayçöreği yedim haaaaa bi de 2 tane 50 cc bira içtim:78: diğer öğünleri iyi idare ettim ama, yani herkes burger da menüleri lüpletti ben tavuklu salata felan yidim ama dün artıkın ankara ya gidip de simit yememk olmas deyip yarım götürdüm walla:26: neyse en azından kilolanmadan geri döndüm...
epey kilo veren olmuş, kızlar tebrik ediyorum hepinizi, Golden cim en süper gelin olacaksın canım, şimdiden tebrik ederim... hadi bir koşu 1025 ten devam, yetişeyim sizlere
süpersin harikasın tebrik ederim.günaydın kızlarrrrrr:80::80::80: bügün 500gr gitmiş 7li rakamları görmeme 800gr kaldı oda gitsin halay çekim artık
teşekkür ederiiiim:))
beyaz leblebi ben de çooook severim ammaaaaaa YASAKKK:)) leblebi nohuttan yapılıyor, o da yasaklı listede olduğundan yiyemiyoruz maalesef...
yolandacım tebrikler canım bu arada, yeni 36 bedenin hayırlı uğurlu olsuun
allah hepimizi güldürsün cnaım benimmm hemşommmm
canım benim ya yüzün hep gülsün. biraz tebessüm ettirebildiysem ne mutlu. ama suyu genzine kaçırıp bogmakta istemem hehehe
bu arada benim belim 72 cm geliyor öyle manken beli olsun diye beklemiyorum ama olabildiğince incelsin istiyorum. 55 kiloya bi iniyim platese başlicam bakarsınız eccük boyum uzar hehehe
oyy leziz görünüyor ben artık tekdüzeliğin sıradanlığında boguluyorum. her gün tavuk tavuk bide çoksıkıcı yemekler. ya ızgara ya haşlama yiyorum biraz pazı mazı bişiler alayım diyorum pazarı da kaçırdım bu hafta zorlanıyorum yerken yaa :26::26::26:
hoşgeldin canım maşallah ne boy var sende manken gibisin. hatta bazılarından bile uzunsun
hee levrek hatunum demiii.
sorma.....elbisenin kemerini belime baglayınca ortasından ip baglanmış yogurt torbası gibi oluyorum. bel ince kollar bacaklar çam yarması mübarek
sadecam canım teşekkür ederim bende şaşırdım çok kilo vermedim aslında 165 cm ye 60 kilo çok zayıf sayılmaz ama o nasıl bir 36 beden bilemiyorum yani
oyy cinom gelmiş hoşgeldin kız. valla yediklerin yanına kar kalsınboşver her zaman ankaraya gitmiyorsun ya. bizde seni özledik
süpersin harikasın tebrik ederim.
ben bugün cumartesi sabahki kilomu anca görebildim. bir iniş var ama aldıklarımı geri vermek babında. yarın çizelgede kilo verememiş tek kişi olabilirim bunalımdayım
canım sagol bitanem valla bende şaşırdım o kollara bacaklara bakarak 36 çok güzel ama pört pört duruyo her yerim onları eritmem şart yani öyle zeynebin dediği gibi pek levrek değilim. hee göbeem yok çuprada sayılmam gelin ortasını bulalım ben palamut olayımn hgehehhehehhehe
canım halsizlik oluyor ilk zamanlar daha fazla hissediliyor ama daha sonra halsizlik azalıyor
cinooo hoş geldin canım bende uzun zamandır girememiştim.
Bu sabah tartıda 67.3 çıktım okadar mutluyum ki dün 68.0 dim ve üstüne regliyim. Sanırım 20 günün sonuda şeytanın bacağını kırdım:)) inşallah böyle devam eder. Artık bu kadar duraklama dönemi yaşamam birdaha.. çünkü gerçekten çok sinir bozucu bir durum..birde umarım bir daha diyet yapacak kadarda kilo almam
merhaba arkadaşlar,
benim 24. günün bugün, 3,5 kg verdim, yani hızla kilo verme durumum da yok
ama son günlerde gerçekten deli gibi yorgunluk var üzerimde
havalardan mı, yoksa diyetten mi bilemiyorum, onda da hergün yumurta, rahat 750 ml. süt, et-balık-tavuk yiyorum
bir meyve yememek bu kadar etkili olmamalı vücutta diye düşünüyorum, ya da belki etkili bilmiyorum
sabah işyerinde multivitamin almadan kolumu kaldıracak halim yok gibi durumdayım
görüşlerinizi merak ettim.
bu arada şu indirim kuponlarıyla alınan kavitasyonlardan birine gittim, zaten ilk fırsatta fark olacağını düşünmemiştim, varsa bir etkisi sonradan olur diye düşünüyordum, öyle de oldu, hiçbir etkisi olmadı, bakalım sonradan etkisi olacak mı
merhaba arkadaşlar,
benim 24. günün bugün, 3,5 kg verdim, yani hızla kilo verme durumum da yok
ama son günlerde gerçekten deli gibi yorgunluk var üzerimde
havalardan mı, yoksa diyetten mi bilemiyorum, onda da hergün yumurta, rahat 750 ml. süt, et-balık-tavuk yiyorum
bir meyve yememek bu kadar etkili olmamalı vücutta diye düşünüyorum, ya da belki etkili bilmiyorum
sabah işyerinde multivitamin almadan kolumu kaldıracak halim yok gibi durumdayım
görüşlerinizi merak ettim.
bu arada şu indirim kuponlarıyla alınan kavitasyonlardan birine gittim, zaten ilk fırsatta fark olacağını düşünmemiştim, varsa bir etkisi sonradan olur diye düşünüyordum, öyle de oldu, hiçbir etkisi olmadı, bakalım sonradan etkisi olacak mı
Günaydınlarrr!!!
Bugün sabah 72.300geldimDün 72900(+500)bungün (-600)
ben doğum 37 yaşındayım 2 oğlum var.polistik over sendromu içimn doktor yasmin verdi.ben diyete herhangi bir zorluğu olur mu diye soruyorum.
Diyet bittikten sonra mı başlayayım.
Günaydın kızlar.salı gunuden beri siinleyim 2 kilo gitti.yalnız bişey sorucam,sizdede halsizlik oluyormu??
kızlaar merhaba, ayyy çok özledim walla sizi3 gün ara verdim buraya amma konuşmuşsunuz yineee:) dün akşam geldik eve, duştan çıkar çıkmaz ilk iş bilg. başına, heheheh kocam kızdı artık, hani yorgunluktan ölüyorum felan diyordun, yat dinlen diye hızlıca bir göz gezdiriyorum...
bende hiç olmuyor. Ben proteini bol bol yiyorum. Bolca da spor yapıyorum.