Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet evet dukan kısıtlamamış aynen yazdığım cümle yazıyor kitapta. yani her gün her gün tüketmezsek, o gün tükettiğimiz tatlandırıcı miktarına dikkat edersek sorun teşkil etmeyeceği sonucunu çıkardım ben yazanlardan. isterseniz kitabın aspartam ve aspartamla tatlandırılmış içeceklerle ilgili kısmını paylaşabilirim sizlerle. :93:

bir de sevgili phoenix egzersizle ilgili ben de pek net bir fikir sahibi olamadım kitaptaki açıklamaya göre ama denediğimde hareketin eller kalçadayken kol arkalarını da çalıştırdığını hissettim.

Ayrıca kitabı olan arkadaşlar bu egzersizleri yapıyorlar mı merak içindeyim yahu deli deli zıpladım kendi kendime yatağın üstünde çok güldüm yahu kendimi görebileceğim şekilde ayna olsa katıla katıla gülüp egzersizi yapamazdım herhalde :KK60::KK60::KK60:

tamam canımm sağoll:KK34::KK34::KK34:

geçmiş olsun tatlım tansiyonun düşmüş heralde.:KK43:bir daha olmaz inşallah.:KK71:
çok teşekür ederim berrincim,evet cnm tansiyonum düşmüş eşim doktor eve gelip tansiyonumu ölçtü çok düşük çıktı 8 lerde...(bana açlıktan bayılmışsın dedi:KK1::KK1::KK1:bide üstüne üstlük bi güldü bana bi güldü:KK69::KK69::KK69::KK69:ayyy çok utandım.bide şey diyo (vah vah evde yiyecek bişey kalmamış bizim hanım açlıktan bayılmış):KK60::KK60::KK60: diye herkese söyleyip dalga geçiyor:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlar bide evde ne tür spor alatleriniz var öğrenebilirmiyim.....en çok hangisinden randıman alıyorsunuz.....

kızlar bide evde ne tür spor alatleriniz var öğrenebilirmiyim.....en çok hangisinden randıman alıyorsunuz.....

benim evimde koşu bandım yok ama bir süreliğine koşu bandını her gün kullanma olanağı bulmuştum, elimin altında vardı yani.
koşu bandından yokuş yukarı hızlı tempoda çalışmak -45 dk kadar- en güzel egzersiz. karın kaslarımın çalıştığını hissedebiliyordum.
bir süre kardiyo çalıştım koşu bandıyla yine koşu yaparak. şu an roberto carlos gibi bacak kaslarım var :KK5::KK5:

evde de dambıllarım var benim 2 ve 3 kilo şeklinde. dambıllar çok fonksiyonlu, iyi çalışılıyor.

ama derseniz ki para verip spor yapıcam, yüzmeden şaşmayın derim.. :93::93:

çok teşekür ederim berrincim,evet cnm tansiyonum düşmüş eşim doktor eve gelip tansiyonumu ölçtü çok düşük çıktı 8 lerde...(bana açlıktan bayılmışsın dedi:KK1::KK1::KK1:bide üstüne üstlük bi güldü bana bi güldü:KK69::KK69::KK69::KK69:ayyy çok utandım.bide şey diyo (vah vah evde yiyecek bişey kalmamış bizim hanım açlıktan bayılmış):KK60::KK60::KK60: diye herkese söyleyip dalga geçiyor:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

evet canım karıncalanma filan tansiyondan oluyor.çok geçmiş olsun tekrardan.sık sık ye kendini aç bırakma.nasılsa istediğimiz saatte istediğimiz kadar yiyebiliyoruz.dikkat et kendine.:KK71:

gel canım gel bizim kocaman yüreğimizde herkese yer var...(popomuz küçüldükçe yüreğimiz büyüyor):KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:ama baştan söyliyim bağımlılık yapıyor....hatta eşin sevgilin varsa kıskanıp küsebilir,çocukların varsa leptopunu kucağından çekip yere atabilir:nazar::nazar:bunlara hazırlıklı ol.:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

süpermiş slogan çok güldüm:KK1:

gerçekten de öyle oluyo.iki arada bi derede derler ya hemen her fırsatta açıyorum dukancıları.kilo verince eşlerin kıskanması da ayrı mesele tabii:KK66::KK66::KK66:
valla prenses07 gözümü açtığım gibi gözüm leptopu arıyor...itiraf ediyorum ben bağımlı oldum.....ama çok pozitif bir ortam 1 yıl oldu diyete başlıyıcam diyordum ama hep hüsran siz:KK70::KK70: ve dukan sayesinde verdim yarısını yarısınıda sağlıklı bi şekilde versem hedefime ulaşıcam..:KK19::KK19::KK19:..kıskanma konusuna gelince ise benim eşim zayıflayınca çok hoşuna gidiyor kıskanmıyor:KK76::KK76::KK76::KK76:leptopun başında çok zaman geçirince kendini yalnız hissediyor ve kk yı kıskanıyormuş:KK60::KK60::KK60::KK60:eee bizde onları erkek arkadaşlarından kıskanıyoruz dimi:KK76::KK76::KK76::KK76:

benim evimde koşu bandım yok ama bir süreliğine koşu bandını her gün kullanma olanağı bulmuştum, elimin altında vardı yani.
koşu bandından yokuş yukarı hızlı tempoda çalışmak -45 dk kadar- en güzel egzersiz. karın kaslarımın çalıştığını hissedebiliyordum.
bir süre kardiyo çalıştım koşu bandıyla yine koşu yaparak. şu an roberto carlos gibi bacak kaslarım var :KK5::KK5:

evde de dambıllarım var benim 2 ve 3 kilo şeklinde. dambıllar çok fonksiyonlu, iyi çalışılıyor.

koşu bandı karına da iyi gelıyormu ben sadece bacakların ınceltır dıye dusunuyordum benımd eevde kosu bandım var ama elbıse askılıgı gıbı duruyor bende mı baslasam

2 hafta seyırde hıc kg veremedım hatta 500 gr aldım. o 500 gramın 300 gıttı bazen hıc gıtmedı bzaen 100 gr gıttı derken. seyırde bu haftam 3. haftam p.tesi 59.1 salı 58.8 bugün 58.1 ve ben soktayım 2 gunde 1 kg gıttı.2 hafta veremedim ama bırakmadımda ıyıkı bırakmamısım resmen dırendı vucudum 59dan ınememk ıcın ama ben onu yendım. seyırımın bıtmesıne 16 gun var dukana gore hedefımede 1.5 kg kaldı ama ben 2 kg daha vermek ıstıyrm yuppiiiiiiiiiiii. dukanda verılen toplam kılo 4. ondan oncede kalorı hesabıyla 3 kg vermıstım 2.5 ayda 7 kg verdım...kızlar veremesenızde bırakmayın tavsıyem .ve asla bugunlerı gorecegım aklıma gelmezdı .. lisedekı kıloma donuyorum

Son düzenleme:

benim kondüsyon bisikleti var ve kullanınca sol dizimde sonrasında çok ağrı oluyor...topallaya topallaya yürüyorum.....koşu bandı almayı düşünüyorum menisküs yapıyor diyorlar...yakın arkadaşımda menisküs çıktı....ben ab-rocked kullanıyorum dvd si ile birlikte plates bile yapılıyor....çok faydalı ama çok düzenli yapamıyorum.....kullandıktan sonra karın kısmında resmen yanma hissi oluşuyor...işte düzenli kullansam süper olucak :KK34::KK34::KK34::KK34:

ebett dukan amca aspartam ile tatlandırılmış sodalar hakkında farklı görüşler olduğunu söylemiş kendisinin görüşünü ise şöyle özetleyeyim:

40 gün yemediğiniz besinlerin tadını unutursunuz ve canınız daha sonra çekmez diyorlar ya, onu kastederek sanırım "bu tarz içeceklerden ne kadar yoksun kalınırsa kalınsın bundan alınan tadın ve şeker ihtiyacının asla tamamen yok olmadığını deneyimlerimden öğrendim. bu nedenle, sizi kalorisiz kurtarıcıdan mahrum bırakmak içn bir neden göremiyorum."

afiyetler olsun çilekli freşalarla ben de bir tane açtım vallahi tam şu an :fısttt: :KK1::KK1:

o zaman bende fıssttttt diye açıyorum ve keyfime bakıyorum:):KK24:

koşu bandı karına da iyi gelıyormu ben sadece bacakların ınceltır dıye dusunuyordum benımd eevde kosu bandım var ama elbıse askılıgı gıbı duruyor bende mı baslasam

hihi yokuş yukarı hızlı tempoda yürüyünce karın kasları da "Allah Allah" nidalarıyla çalışıyordu bende :))))
ama şöyle söyleyeyim eğimi 5e kadar çıkatıyordum belirli zaman aralıklarıyla -mesela 5 dakika 1, ardından 2ye çıkartıp 5 dakika daha şeklinde-
bunu bu şekilde 45-50 dakika boyunca tempoya da 5te falan başlayıp 6.5 a kadar yükselttiğinizde karın kasları da hareketleniyor. dağcıların karın kaslarının öyle baklavalı baklavalı olmasının nedeni bu :KK1::KK1:

sınava gidiyorum şu an inanın 1 saat sonra sınavım var ben buradan ayrılamıyorum :KK1::KK1:
hepinize kaçamaksız, bol kilo kaybı yaşayacağınız günler diliyorum :KK54::KK54:

canım benim bir kere 1 ayda değil 15 günde 4.500 kg verdim....korkuyorum dediğim bu madem öyle söyliyicem ben kimsenin moralini bozmak istemediğim için sizinle paylaşmadım..:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:..dün sabah 2 kere bayıldım ve evde yalnızdım..:KK43::KK43::KK43:..gözümü açtığımda 4 ve 5 yaşındaki iki oğlum beni sarsıp uyandırmaya çalışıyorlardı:KK43::KK43::KK43::KK43:...tansiyonum 8 lerde ve şunu anladımki meğerse çok az besleniyorum sırf bi an önce zayıflıyim tatile gidicem bikiniye sığabileyim diye:KK69::KK69::KK69::KK69:...dukanda yememiz gereken miktarın altında beslendim ve dünden bu yana başımda hala karıncalanma var...ben siz arkadaşlarımı çok sevdiğim için böyle bir uyarıda bulunmak istedim....ben 2 sene önce diyetle 30 kilo verdim ayda 4 veya beş kilo veriyordum.....bide oğlumu emziriyordum ama bir gün bile sağlık sorunu yaşamadım....dukan bizim çok hızlı kilo vermemizi istemiyor çok güzel ve mantıklı bir diyet sorun dukan da değil benim gözüm döndü beslenmeme dikkat etmedim...hepinize güzel sağlıklı diyetler....moralinizi de bozulmasın sağlık sorunu yaşamam benim hatam dı:KK34::KK34::KK34:vuvuu senin yüzünden anlatmak zorunda kaldım:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

E ama canım sen şimdi daha çok dayağı hakettin :) şaka bir yana,sen hem bizden daha uzmansın bu diyet konusunda hem de bu kadar kaşınmışsın...Yapma ama böyle,derdin ne ki,hem annesin hem de 60 kilocuksun..ben daha çocuk yapmadan o kiloda değilim..nedir bu kadar acelen..hızlı verip aç kalıyorsan böyle şeyler olur tabii ki..lütfen bol bol protein al ve bol bol goji berry ye ve de vitamin hapı kullan..bırak 2 yerine 1 kilo ver..böyle giderse ömür boyu yapamazsın bu diyeti zaten...
anlattırdığım da iyi oldu baksana intihar diyeti yapmışsın resmen aaaa:KK20::KK20:

hihi yokuş yukarı hızlı tempoda yürüyünce karın kasları da "Allah Allah" nidalarıyla çalışıyordu bende :))))
ama şöyle söyleyeyim eğimi 5e kadar çıkatıyordum belirli zaman aralıklarıyla -mesela 5 dakika 1, ardından 2ye çıkartıp 5 dakika daha şeklinde-
bunu bu şekilde 45-50 dakika boyunca tempoya da 5te falan başlayıp 6.5 a kadar yükselttiğinizde karın kasları da hareketleniyor. dağcıların karın kaslarının öyle baklavalı baklavalı olmasının nedeni bu :KK1::KK1:

sınava gidiyorum şu an inanın 1 saat sonra sınavım var ben buradan ayrılamıyorum :KK1::KK1:

hadi bakalım sınavında başarılar sana :):):)

bu arada bende spora yazışdım günaşırı gidiyorum minimum 1.5 saat spor yapıyorum:) ve bugünde spor günüm benim.
:KK37::KK37:

tatlım benim tabanwaylarım var.(ayaklarım yani):KK1:hiçbirşeyim yok.Allah ayaklarıma sağlık versin bol bol tempolu yüyüyorum.:KK64:
evet bencede en sağlıklı spor tempolu yürüyüş ama gel gör ki 2 çocukla yürüyüş yapamıyorum.....bide çocuk sebebiyle her yere arabayla gidiyorum....neyse okullar açılınca eskisi gibi ders saatleri dışında arkadaşlarla bol bol yürüyüş yaparız...:KK62::KK62:

GÜNAYDIN :KK54:
DÜNKÜ SEVİNÇ KURSAĞIMDA KALDI BUGÜN 72.900(+500GR):KK17:
AMA REGL DÜZENSİZLİĞİNDEN İLAÇ ALMAYA BAŞLADIM .BELKİ BU YÜZDENDİR.REGL OLUNCA BİRDE KORUNMA HAPINA BAŞLIYACAĞIM KİLOMU NASIL ETKİLEYECEK BAKALIM...

(korunma hapı kullanan var mı?sonuç nasıl? yoksa başlamıyacağım)

ben l-carnıtın kullanıyorum spor yapanlarda yag yakımını kolaylastırıyomuş ender saraç doganın şifalı eli kitabında yazmış adını hatırlamıyorum ama eşi doktor olan bi arkadaş daha kullanıyodu eşi kullamasını söylemiş öyle yazmıştı 22 günde 7600 verdim üç gündürde durdu (yazdıgını yanlış anlamışım kilonu korumak zannettim ) ay çok güldüm kendime ne sormussun ne yazdım

Son düzenleme:
2 hafta seyırde hıc kg veremedım hatta 500 gr aldım. o 500 gramın 300 gıttı bazen hıc gıtmedı bzaen 100 gr gıttı derken. seyırde bu haftam 3. haftam p.tesi 59.1 salı 58.8 bugün 58.1 ve ben soktayım 2 gunde 1 kg gıttı.2 hafta veremedim ama bırakmadımda ıyıkı bırakmamısım resmen dırendı vucudum 59dan ınememk ıcın ama ben onu yendım. seyırımın bıtmesıne 16 gun var dukana gore hedefımede 1.5 kg kaldı ama ben 2 kg daha vermek ıstıyrm yuppiiiiiiiiiiii. dukanda verılen toplam kılo 4. ondan oncede kalorı hesabıyla 3 kg vermıstım 2.5 ayda 7 kg verdım...kızlar veremesenızde bırakmayın tavsıyem .ve asla bugunlerı gorecegım aklıma gelmezdı .. lisedekı kıloma donuyorum

harikasın nixim senin ve arkadaşların desteği olmasa ben de bırakmıştım.6.günümdeyim seyirde tık yok ama bırakmak yok:KK34:

sınavında başarılar canım.dualarımız seninle:KK71:

X