canim sen dukan yapmiyosun sanirim
menulerinde meyve oluyor genelde
menu paylasimlarinda meyve v.s gorunce canim cekiyo vallahi :)
dukan diyetine tam uyamiyorsun anladigim kadariyla .
canim sen dukan yapmiyosun sanirim
menulerinde meyve oluyor genelde
menu paylasimlarinda meyve v.s gorunce canim cekiyo vallahi :)
dukan diyetine tam uyamiyorsun anladigim kadariyla .
Ben de Dukan Diyeti yapmayı düşünüyorum da, işte alışverişini yapayım falan bekletiyorum kendimi .Yulaf kepeği tüketemiyorum kızlar. Tövbe yarabbim olmuyooo napsam:) Bir de @w e n d y gibi ben de meyve ekleyeceğim mecbur. Normalde çekmediğim kabızlık problemi nedense ağır protein yediğimde ortaya çıkıyor .
Merhaba @w e n d y , geçen sene Ocak-Mart ayları arasında yaptım.Mükemmel bir incelme ve tartıda baya bir eksi gördümAma işte nasılsa kilo verdim deyip, güçlendirme & koruma evrelerini kenara bırakın , seyir evresini bile bitiremedim . Şimdi tekrardan gündeme getirdim , düşünüyorum. İlk başta proteinle beslenmek rahatsız etmiyor. Yumurta, et&tavuk&balık çok severim. Ama dediğiniz gibi en önemli sıkıntı kabızlık. Ne kadar su da tüketsem karnım taş gibi oluyor. Burda da 1000 küsur sayfa mesaj var hepsini okuyamayacağım ama buünden sonra mümkün olduğunca menü, tarif vs paylaşımlarını takip etmeye çalışayım bari :) Siz meyve eklenmiş , kendinize göre şekillendirdiğiniz Dukan'dan memnun musunuz ? Çünkü ben de seyir evresi sırasında kabızlık veya tatlı krizleri çekildiği günlerde meyve , hurma gibi şeylerle kendimi durdurmak istiyorum . Yoksa kendimi biliyorum. Örneğinn ; bu sütlaç ilk ve son hatam derim ama peşi gelir :)
Ay uzun olsun bişey olmaz, okurum büyük zevkle @w e n d yBen de kendime göre bir çizelge , plân yapmayı düşünüyorum. Zaten proteinler belli haşlama & ızgara & fırın ve ben tost makinesinde çok yaparım En kötü yanım ; aa tamam bir beden inceldim ya hemen bozayım diye tüm düzeni bozmam .. Umarım bu topic altında yazılanlardan feyz alır da dombikto hâlimden kurtulurum.
masallah canim kacamaksiz atlatmissin bugunuMerhaba guzel bayanlarrr..
Bugunku menum
Uyandigimda sutlu kahve
Kahvalti dukan ekmek light peynir haslanmis yumurta
Oglen tavuk pirzola yogurt
Arada sutlu kahve
Aksam kofte yogurt domates
Yatmadan da 5 bir yerde cay icicem. bugun kazasiz belasiz gecti sukurr
hosgeldin :) ideal kg en kisa surede ulasirsin ins.Selam kızlarrrBirkaç ay önce dukan diyeti yaptım, güzel kilo verdim. Her kadın gibi tatlıya çikolataya zaafım var. Ve diyet yapmadığım zamanlar gerçekten çok kötü besleniyorum. Dukan yaptığım dönem hayatımın en sağlıklı beslendiğim dönemiydi diyebilirim. Araya tatil girince seyiri tamamlayamadan 2 ay ara verdim. 2-3 kilo aldım. Şimdi tekrar başlıyorum. Artık beni görenlerin 'Yine mi diyet! Hâlâ mı diyet!' demelerinden bıktım. Bu sefer sonuna kadar gidip ideal kilomu görücem ve bu son diyetim olucak Bugün itibariyle 62.1 kiloyum. Boyum 1.65. Hedef 55. 3 gün atak yaptım. 1+1 devam edicem. Desteklerinizi bekliyorum kızlar. Hadi bakalım
tartildinmi canim bugunEvet yarin tarti gunuu..
Hoşbuldum canımmmhosgeldin :) ideal kg en kisa surede ulasirsin ins.
anlattiklarinda kendimi gordum.rejimi birakir birakmaz deli gibi yiyorum .benimde son diyetim.olucak bu
ve de kismeye bu sefer diyet yapiyorum demedim.dedigim zmn sanki cok daha fazla yemek istiyorum herseyi .garip bi duygu benimki de.
1+1 yapmak daha kolay dimi .peki tatli krizlerinde yaptigin bi tarif varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?