Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

3.5 aylik canim..
Ben tatlandirici kakao vanilin vs bilimum diyet malzemeleri edinmedim. migrosta bulamadim. aslinda alsam iyi olur. sadece yulaf kepegi kullaniyorum. onunla da tuzlu muffin yapiyorum pratik geliyor. tutturamayip bosa ugrasmis olucam diye cok cekiniyorum tarifleri

Benimde 3.5 aylık ikizlerim var.Bende 75 kilodan dukan ile 57 kiloya düstüm Daha sonra hic kilo almadım .En fazla 59 oldum.Ki her dietten sonra kilo alan biriyim. Ancak benim hamilelik cok sorunlu gecti.Yas cogul gebrlik derken hamilelik zehirlenmesi yadadım.Vücut acayip odem topladı 87 kg ile doguma girdim.Ancak 1y günde 62 kg düstüm..Ancak ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldıgım için hormon ilaçları ile 67 kiloda hamile kalmıdtım
Velhasıl diyecegim 62 kilo ile dogum evredini kapattım.Yani fazla bir kilo kalmadı.Bunu dukana baglıyorum.Bende dukan yapmsya basladım ideal kilom 55 imiş inşallah düserim

Bugünkü menüm
Sabah yok
Öğle yoğurt
2 sutle yumurta
Arada
50 Gr tavukla yoğurt
Akşam
2 çatal yeşil fasulye
1 kaşık yoğurt
3 kuşbaşı et
4_5 dal kuzu kulağı tere
Yemekten sonra çay sütle tarcin
Gece yulaf kepekli yogurt
Su 2 litre
Spor 1 saat yuruyus

Benimde 3.5 aylık ikizlerim var.Bende 75 kilodan dukan ile 57 kiloya düstüm Daha sonra hic kilo almadım .En fazla 59 oldum.Ki her dietten sonra kilo alan biriyim. Ancak benim hamilelik cok sorunlu gecti.Yas cogul gebrlik derken hamilelik zehirlenmesi yadadım.Vücut acayip odem topladı 87 kg ile doguma girdim.Ancak 1y günde 62 kg düstüm..Ancak ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldıgım için hormon ilaçları ile 67 kiloda hamile kalmıdtım
Velhasıl diyecegim 62 kilo ile dogum evredini kapattım.Yani fazla bir kilo kalmadı.Bunu dukana baglıyorum.Bende dukan yapmsya basladım ideal kilom 55 imiş inşallah düserim
Tebrik ederim çok iyi atlatmışsın :KK9: İnanıyorum ki kalan kilolarını da 2-3 ay içinde halledersin :KK19:

Merhaba
Bugunku menum
Kahvaltidan once sutlu kahve
Kahvalti bugun bayagi gec oldu 11 gibi, 2 rafadan yumurta 1.5 kibrit kutusu kadar peynir-normal peynir malesef light peynir almayi unutmusum.
Arada sutlu kahve, yesilcay ictim.
Oglen 4 civari 1 kase tarcinli yogurt yedim.
Aralarda aciktikca jambon atistirdim. 2 dilim kadar.
Aksam da etli patates yemegi vardi zorunlu olarak, patatesleri ayirdim etleri yedim.
Simdi de sut iciyorum.
Yaklasik 2.5 lt su
Yarim saat yuruyus

Tebrik ederim, cok guzel vermissin kendiliginden mi gitti bu kadar kisa surede. masallah bebislerini de Allah bagislasin.
Ins duseriz hedef kilolarimiza en kisa surede

Keremcemim masallah sen de cok guzel kilo vermissin ne kadar surede neler yiyerek nasil verdin o kiloyu kisaca paylasabilir misin rica etsem?
Ben 0 kan grubusun o yüzden protein ağırlıklı dükan bana çok iyi geldi ben 1+1 ve 5+5 uyguladin ama son bir aydir dükan yapıyorum diyemem
5 gün şifa orucu
Bir hafta lahana diyeti yaptım
Dukanda ama kahvaltılarda peynir yumurta dükan krebi yedim
Öğle yersem yoğurt
Akşam da 5-6 arası et balık tavuk yanında cacık ve ya sebze günlerinde salata yedim sebzeli günlerde sebze yemekleri yaptım pancar semizotu karnabahar patlıcan yeşil fasulye gibi
Ekmek yoktu
Meyve çok nadiren elma
Odul günlerim hariç kh yemedim oda toplamda 3-4 geçmez

günaydın kızlar... bende bugün başladım dukana. 2.kez yapıyorum. ilkini tamamlayamamıştım hamilelik sebebiyle. bu sefer sonuna kadar gidicem inşallah. kararlıyım. sabah tartıldım. 68 kiloyum. hedef 55-56. baya fazlam var yani :110:boy 1.64. sabah menüm: mantarlı omlet-azcık yulaf kepeği krebi-hindi füme -lor peyniri-biraz süt-şekersiz çay.az önce sütlü nescafe içtim. şimdilik güzel gidiyo bakalım.inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alıp istediğimiz kilolara ineriz.

I
günaydın kızlar... bende bugün başladım dukana. 2.kez yapıyorum. ilkini tamamlayamamıştım hamilelik sebebiyle. bu sefer sonuna kadar gidicem inşallah. kararlıyım. sabah tartıldım. 68 kiloyum. hedef 55-56. baya fazlam var yani :110:boy 1.64. sabah menüm: mantarlı omlet-azcık yulaf kepeği krebi-hindi füme -lor peyniri-biraz süt-şekersiz çay.az önce sütlü nescafe içtim. şimdilik güzel gidiyo bakalım.inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alıp istediğimiz kilolara ineriz.

Ilayda hosgeldin, nasil gecti ilk gunun?

Benim de bugunku menum
Kahvalti lorlu omlet domates
Ara kahve
Oglen yayla corbasi (dukan usulu) kofte yogurt zero kola
Arada bitki cayi ve sutlu kahve
Aksam yayla corbasi

Bugun cok guzel gecti gercekten doydugumu ve mutlu oldugumu hissettim corbayi icince. farkli tarifler deneyecegim artik:hamarat:

merhaba ilayda dukan expres mi yapıyorsun eğer normal dukan yapıcaksan atak dönemindemantar yiyemezsin sebze çünkü.
Merhaba normal dukana başladım. atak döneminde 2 yemek kaşığı kadar sebze serbest garnitür amaçlı . benim tükettiğim mantarda 1 ymk kaşığı kadardı. daha önce yaptığımda dukan simlanın sayfasını takip ediyordum ben. çok faydasını gördüm. ordada aynı şey yazıyor. istersen sende takip et çok güzel bir site tavsiye ederim.

I

Ilayda hosgeldin, nasil gecti ilk gunun?

Benim de bugunku menum
Kahvalti lorlu omlet domates
Ara kahve
Oglen yayla corbasi (dukan usulu) kofte yogurt zero kola
Arada bitki cayi ve sutlu kahve
Aksam yayla corbasi

Bugun cok guzel gecti gercekten doydugumu ve mutlu oldugumu hissettim corbayi icince. farkli tarifler deneyecegim artik:hamarat:
Teşekkür ederim hoşbuldum. ilk gün iyi gidiyor bakalım pek açlık hissetmedim. yarın da böyle devam eder inşallah. sen ne zaman başladın ?

selam.hanimlar
kac gundur ugrayamadim buralara
hasta oldum.birazcik gecti sukur
ben seyire basladigimdan beri ayni kilodayim .ne eksi ne arti cikiyorum tartida
direncmi gosteriyor vucudumu anlamadim
bugun yesilcayi fazlalastiricam bakalim insallah faydasini gorurum
dukan iksir cayina ara verdim su sira
dun aksam kacamaklarim oldu ama tartiya yansimamis sukurki .ama asla bidaha olmicakk , kendime sö veriyorum.tabiki sizede
bugunku menum
saf protein gunum
istahim hic yok bugun nedense
2 kupa yesilcay
peynir
dukan ekmek
2 but
yarim bardak zero
3 lt su
aksamda sanirim tavuk pirzola yogurt ayran süt

dukan ekmek tarifi buldum.ici ne islak kaliyo nede tadi kotu oluyo.agiz tadiyla ekmeklerimi yiyorum sukur

selam.hanimlar
kac gundur ugrayamadim buralara
hasta oldum.birazcik gecti sukur
ben seyire basladigimdan beri ayni kilodayim .ne eksi ne arti cikiyorum tartida
direncmi gosteriyor vucudumu anlamadim
bugun yesilcayi fazlalastiricam bakalim insallah faydasini gorurum
dukan iksir cayina ara verdim su sira
dun aksam kacamaklarim oldu ama tartiya yansimamis sukurki .ama asla bidaha olmicakk , kendime sö veriyorum.tabiki sizede
bugunku menum
saf protein gunum
istahim hic yok bugun nedense
2 kupa yesilcay
peynir
dukan ekmek
2 but
yarim bardak zero
3 lt su
aksamda sanirim tavuk pirzola yogurt ayran süt

dukan ekmek tarifi buldum.ici ne islak kaliyo nede tadi kotu oluyo.agiz tadiyla ekmeklerimi yiyorum sukur

Hosgeldin sinemcim gecmis olsun onemli birsey degildir ins.
Dukan ekmek tarifini paylasirsan sevinirim. ben de cok guzel seyler yapmaya basladim tatli istegimi baya baya dengeledi.
Tarcinli kakaolu muffin yaptim tatlandirici koymadan offf mis oldu bide yayla corbasi yapmistimki oooohh yemede yaninda yat ben corbayi ozlemisim ya. gercekten 2 gundur doyuyorum. cok cok mutlu ve enerjigim..

Bugunku menume geceyim
Kahvalti edemedim sutlu kahveyle gecisti oglene dogru tarcinli muffin ve yine sutlu kahve ictim.
oglenden sonra ton baligi ve zero kola
Arada yesilcay
Aksam yayla corbasi 1 kase de yogurt
2-2.5 lt su

Merhabaa burasi biraz hareketsiz kalmis nerdesiniz dukan guzelleri??
Bugunku menume gelecek olursam
Kahvaltidan once 1 fincan sutlu kahve
Kahvalti lorlu omlet, yesilcay
Ara sutlu kahve
Oglen dukan krep, lor, domatesle guzel bjr durum indirdim yanina da yesilcay
Arada sutlu kahve
Aksam balik,zero kola veeee 2 yemek kasigi kadar irmik helvasi yedim ki bu kendi kendime verdigim bu haftaki odulumdu.
2.5 lt su
Yarim saat yuruyus bebeyle yine
Cam sildim, baya bi camasir yikadim, temizlik yaptim
Bebisi yikadim
Bugun pestilim cikti..

Back