Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba hosgeldin.. en kisa surede ideal kilona kavusman dilegimle
Kriz aninda yenebilecek tariflerden bahsedebilir misin rica etsem? ben bu sorunu ne yazikki cok fazla yasiyorum bu donem. eskiden boyle degildi. saniyorumki bebegim oldugundan gece uykum boluk porcuk oluyor bundan dolayi vucut ta ani enerji talebinde bulunuyor sanirsam.. surekli aklim fikrim tatlilarda

benimde motivasyonum düştü hanımlar, 2 haftadır kilo gitmeyince sinirlerim zıplıyo ya haftaya lahana diyeti yapmayı planlıyorum bakalım ne olacak? sonra olmadı tekrar dukana dönüş

benimde motivasyonum düştü hanımlar, 2 haftadır kilo gitmeyince sinirlerim zıplıyo ya haftaya lahana diyeti yapmayı planlıyorum bakalım ne olacak? sonra olmadı tekrar dukana dönüş

Yaaa motivasyonunu bozma lutfennn bak bugun seni okudum. Sonra diyeti birakmayi dusundum.. vucut verilen kiloyu sindirmeye calisiyor gibi dusun. gene vericeksin canim. bence bozma.

seyir doneminde duraklama olacagini biliyoruz canim
sonra hizlica eksilere gecicegine emin ol, dukan surekli tekrarlamis bunu .duraklamayi kirmak icin bi suru iksir var .dene bence
bak biri muhallebi gibi tam tarif bilemiyorum ama pzst ve persembe uygulaniyo ,
digeri
500 gr sicak suya 2 corba kasigi yesilcay,yarim limon 1 şise soda bunu gun icinde tuketiyorsun
bi digeride gun icinde bol bol yesilcay tuketmek
bi digeride hibiskus cayi tuketmek
bunlari netten arastir canim biraz tam tarifleri cikacaktir karsina
sakin birakma bence bu diyeti

amin insallah hep birlikte vericez insallah
tarifler nette bol var .dukantariflerim sitesinde cok var
dukan helva harika oluyo, puding tarifide var
kola istediginde ve tatli krizlerin oldugunda 2 kutu zero hakkin var, icebilirsin , ben hergun iciyorum yoksa icim rahatlamiyo, tavuk agir geliyo bunyeme cunku
tavsoyem oncelikle evde malzelerini surekli bulundur
süt tozu, vanilya aromasi, yulaf kepeği , misir nisastasi ,kakao , tatlandirici
elinin altinda oldugunda hemen yaparsin bi tatli , kek , pogaca v.s

Burası nereye yakin :) esimde bir yerde
Görmüş ev ararken ama hatırlamıyor yüzüncü Yıldayim.ben

bebegin kac aylikk canim

3.5 aylik canim..
Ben tatlandirici kakao vanilin vs bilimum diyet malzemeleri edinmedim. migrosta bulamadim. aslinda alsam iyi olur. sadece yulaf kepegi kullaniyorum. onunla da tuzlu muffin yapiyorum pratik geliyor. tutturamayip bosa ugrasmis olucam diye cok cekiniyorum tarifleri

gercekten tutturmak cok zor :) oyuzden tariftekinin yari olcusunu yapiyorum
bebisin saglikla buyusun insallah
benimde bebegim var 2 .5 yasinda dogum kilolarim var .yaklasik 15 kg vermem sart :)
ben 102 le basladim rejime 78 dustum snr birakinca 85 oluverdim :) ideal kilom 70-68 kg olmak
senin baslangic ve hedef kg ne ve ne kac kg verdin canim
tedarik et canim malzemeleri .bazi internet sayfalarinda bu urunlerin satisi var
carrefourlarda da bulabilirsin
turkiyede yasiyorsun dimi :)

Allah bagislasin canim..dogum sonrasi zormus kilo vermek ugrssacak birsuru sey oluyor. bekarliktaki gibi degil kesinlikle. en son kendime sira getirebiliyorum vallahi.
ben 81.6 ile basladim. sabah 77.1 dim. 2.5 haftadir diyetteyim.hedef 61.6 diye gorunuyor. sen masallah bayagi vermissin gerisi de gelir canim ins.
evet turkiyedeyim ;:))
carrefourea da bakayim en iyisimi

guzel vermissin masallah, sutunude etkilemiyosa yola devam
bende guzel verdim diyet spor esliginde ama biktim sanirim artik diyet modundan :)
vericegimiz kilolar hemen hemen ayni
ben kucuk hedefler koyuyorum yoksa gozumde buyuyo
suan icin 79.9 gormek istiyorum.sonrasi kolay insallah
dukan da maddi anlamda zorluyo aslinda
demissin ya en son sira bana geliyo bekarliktako gibi olmuyo, iste biz burda yaniliyoruz, once kendimiz demeliyiz , biz saglikli mutlu olursak , aile bireylerimizde bi o kadar mutlu huzurlu olur.
onceden ev isi , bebek, daha oncede calisirken , kendime vakit ayirmadigim icin hep mutsuzdum, bencillik belki ama suan kendim icin yasiyorum , ozaman daha mutluyum
hersey yani ev duzeni eşe vakit ayirma falan bunlari dusunmuyorum., hersey olabildigi kadar olsun, fazlasini yâpmaya calistikca baktimki ben yiprandim kendime bakamamisim, sac bas daginik .amann dedim kendime bakicam bundan snr

Canim o kadar cok haklisinki aslinda..
Ben emziremedigim icin baktim emmiyo hem de iziindeyim evdeyim bari zayiflayayim biranonce diye dusundum de diyete basladim.
Bekarken kolay dwdigim nokta ise suydu
Istedigim zaman yuruyusume cikardim
Istedigimi pisirir, istedigimi yerdim. simdi acikcasi tuvalete girmek icin bile minigin uyumasini bekliyorum. pisirecegim seyler icjn malz almak yapmak vs zulum gibi geliyor hergun hergun. bir de ne yerse yesin sismanlamayan abur cubur canavari bir es varsa evde surekli size goz kirpan aburcuburlar varsa iste o zaman diyet o kadar zor hale geliyorki.
Aksam isten geldiginde butun aburcburlari esimin agzina burnuna tikacam artik

Son düzenleme:
benim minikimde emmedi beni, emseydi giderdi kilocuklar hemen :)
ayy evde yiyen bi eş :) iste o cok kotu olmus,ben sınır koydum eve abur cubur sokmak yok diye. bahanemde şu bebisimiz sagliksiz seyler yemesin , gozu alismasin dedim.:) almiyo.simdilik bakalim.
bebegin minik cok sana ihtiyaci cok,bence aksam eve gelince bebisine baktirip,sen 1 _2 saat mutfakta kendine mamalar hazirlayabilirsin :)

Günaydın kızlar,

Dünkü menümü yazayım bende;

Sabah; 1,5 yumurtalı omlet, dukan ekmeği, yağsız süzme peynir

Ara; şekersiz nescafe, 5'li çay, şekersiz türk kahvesi

Öğle; 4 yk yoğurt, yarım portakal, kalan dukan ekmeğim

Ara; şekersiz Türk kahvesi, elma

Akşam; 2 salatalık

Ara; şekersiz çay, türk kahvesi (misafirlik malum)

Yatmadan; 1 salatalık

Su; 2 lt'ye yakın
Spor; 50 dk yürüyüş (8000 adım) 2 set 20 sn plank

Yaaa motivasyonunu bozma lutfennn bak bugun seni okudum. Sonra diyeti birakmayi dusundum.. vucut verilen kiloyu sindirmeye calisiyor gibi dusun. gene vericeksin canim. bence bozma.

inşallah canım, zaten tamamen diyeti bırakamam bıraktığım an fazlasıyla alacağımı biliyorum çünkü, sadece başka bi diyete geçiş yapim istiyodum, dukan daha kolay gelmeye başladı valla lahanayla falan ugrasasım gelmiyo

çaklıtlar yenmiş bende elma yiyorum yoksa metabolizma duruyo, 1 hafta wc'ye çıkamadığımı biliyorum, elma yiyince daha yavaş gitsede en azından metabolizma bozulmuyo, dayanamıyorum elmaya

bugün bol bol yeşil çay içicem hadi bakalım, bu hafta hayırlısıyla 61,5 göreyim de haftaya da 59,9 olsun nolur artık

valla başta bende bi çok tarif denedim çöp oldu, baktım olmuyo yulaf kepeğini un gibi düşünüp normal kek yapar gibi kek yapıyorum tatlandırıcıyla (yağ yok tabi ) tatlandırıcısız da ekmek yapıyorum, tuzlu kek gibi o da, tarif aramaktansa kendin denemen daha iyi, tatlandırıcıyı da ne zaman kullansam duraklama yapıyo zaten

selam hanimlar
bugun sebze protein e gectim
1 kupa yesilcay
1 yumurta
1 dilim.dukan ekmek
biraz peynir
1 domates
sade turk kahvesi
oglen
1 bardak zero
2 parca but
birazcik türlü yemegi
1 kase yogurt
aksam
tavuk pirzola
salata
1 bardak zero
3lt su
dukan iksir cayi 500.gr

Günaydın kızlar,

Dünkü menümü yazayım bende;

Sabah; 2 yumurtalı omlet, dukan ekmeği, yağsız süzme peynir

Ara; 5'li çay+ yeşil çay karışımı 1 kupa

Öğle; kalan dukan ekmeğim, kalan peynirim

Ara; bir elma, kayısılı form çay + kiraz sapı çayı karışımı 1 kupa

Akşam; bikaç fındık, bi kaç badem, 10 tane kadar fıstık (kınamız vardı yemek yiyemeyince uzun zamandır gözümde tüten kuruyemişe hayır diyemedim )

su; 2 lt
spor; kınaya hazırlanma telaşı, azıcık oynama

canim sen dukan yapmiyosun sanirim
menulerinde meyve oluyor genelde
menu paylasimlarinda meyve v.s gorunce canim cekiyo vallahi :)
dukan diyetine tam uyamiyorsun anladigim kadariyla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…