- 14 Mart 2015
- 807
- 1.678
- 43
selam hanimlar
bende uzun sure ara verdikten snr dukanima geri dondum
5 kg almis olarak tabi
bugun atakta 3. gunum
yarin sebze proteine gecicem insallah
tatli krizleri gecirdigim donemde tariflerden yararlaniyorum pratik hemen kolay yapab ilecegim tarifler
bu baslangicimda ekmeklerimi tatli tuzlu kurabiyeleri v.s yapip buzdolabinda saklicam
anlik isteklerde 1 er tane cikarip yemek icin
cok kurtarici oluyo hemde bikmadan devam edilebiliyo(ben de bikkinlik oluyo surekli biseyler hazirlamaya calismak)
85.5 le basladim busefer cuma tartilip bildirimde bulunurum bende
bugun migrosa gittim.1 paket pirzola tavuk alana 1 paket but hediye (ben stokladim buzluga:) , her migrosta gecerli olucagini dusunuyorum bilginize hanimlarr
bol iradeli eksili gunlerimiz olsun insallah
herkes gibi bizde ideal vucudumuza kavusucagimiz gunlerime az kaldi
hangi tarihte hangi kgda olucagimizi bilmek beni azimlendiriyor.lutfen bozmadan diyete devam edelim
eylul sonuydu dukan testini yaptim 28 aralikta ideal kg da olucaksin demisti ve ben bunu bile bile baslamadim takii 1 ay gecene kadar, gozumde buyuttum zaman dilimini ama zaman su gibi akip geciyo iste , oyle pisman oldumki ve kendime geldim ,silkelendim basladim sukurler olsun
biraz uzun oldu sanirim ama icimi dokmek istedim.cok dolmusum aglamakliyim bugun nedense :) kilo alisim beni ruhen bunaltti sanirim
gorusuruZ hanimlar
selam hanimlar
bende uzun sure ara verdikten snr dukanima geri dondum
5 kg almis olarak tabi
bugun atakta 3. gunum
yarin sebze proteine gecicem insallah
tatli krizleri gecirdigim donemde tariflerden yararlaniyorum pratik hemen kolay yapab ilecegim tarifler
bu baslangicimda ekmeklerimi tatli tuzlu kurabiyeleri v.s yapip buzdolabinda saklicam
anlik isteklerde 1 er tane cikarip yemek icin
cok kurtarici oluyo hemde bikmadan devam edilebiliyo(ben de bikkinlik oluyo surekli biseyler hazirlamaya calismak)
85.5 le basladim busefer cuma tartilip bildirimde bulunurum bende
bugun migrosa gittim.1 paket pirzola tavuk alana 1 paket but hediye (ben stokladim buzluga:) , her migrosta gecerli olucagini dusunuyorum bilginize hanimlarr
bol iradeli eksili gunlerimiz olsun insallah
herkes gibi bizde ideal vucudumuza kavusucagimiz gunlerime az kaldi
hangi tarihte hangi kgda olucagimizi bilmek beni azimlendiriyor.lutfen bozmadan diyete devam edelim
eylul sonuydu dukan testini yaptim 28 aralikta ideal kg da olucaksin demisti ve ben bunu bile bile baslamadim takii 1 ay gecene kadar, gozumde buyuttum zaman dilimini ama zaman su gibi akip geciyo iste , oyle pisman oldumki ve kendime geldim ,silkelendim basladim sukurler olsun
biraz uzun oldu sanirim ama icimi dokmek istedim.cok dolmusum aglamakliyim bugun nedense :) kilo alisim beni ruhen bunaltti sanirim
gorusuruZ hanimlar
Merhaba hosgeldin.. en kisa surede ideal kilona kavusman dilegimle
Kriz aninda yenebilecek tariflerden bahsedebilir misin rica etsem? ben bu sorunu ne yazikki cok fazla yasiyorum bu donem. eskiden boyle degildi. saniyorumki bebegim oldugundan gece uykum boluk porcuk oluyor bundan dolayi vucut ta ani enerji talebinde bulunuyor sanirsam.. surekli aklim fikrim tatlilarda
benimde motivasyonum düştü hanımlar, 2 haftadır kilo gitmeyince sinirlerim zıplıyo yahaftaya lahana diyeti yapmayı planlıyorum bakalım ne olacak? sonra olmadı tekrar dukana dönüş
seyir doneminde duraklama olacagini biliyoruz canimbenimde motivasyonum düştü hanımlar, 2 haftadır kilo gitmeyince sinirlerim zıplıyo yahaftaya lahana diyeti yapmayı planlıyorum bakalım ne olacak? sonra olmadı tekrar dukana dönüş
amin insallah hep birlikte vericez insallahMerhaba hosgeldin.. en kisa surede ideal kilona kavusman dilegimle
Kriz aninda yenebilecek tariflerden bahsedebilir misin rica etsem? ben bu sorunu ne yazikki cok fazla yasiyorum bu donem. eskiden boyle degildi. saniyorumki bebegim oldugundan gece uykum boluk porcuk oluyor bundan dolayi vucut ta ani enerji talebinde bulunuyor sanirsam.. surekli aklim fikrim tatlilarda
bebegin kac aylikk canimMerhabalar
Uyandigimda sutlu kahve ictim
Kahvalti: haslanmis yumurta, light suzme peynir, bitki cayi
Oglen sutlu kahvee
Aksam haslama tavuk gogsu.
Yarim saat kadar yuruyus kucakta bebek sirtta cantayla..
Burası nereye yakin :) esimde bir yerde
Görmüş ev ararken ama hatırlamıyor yüzüncü Yıldayim.ben
bebegin kac aylikk canim
gercekten tutturmak cok zor :) oyuzden tariftekinin yari olcusunu yapiyorum3.5 aylik canim..
Ben tatlandirici kakao vanilin vs bilimum diyet malzemeleri edinmedim. migrosta bulamadim. aslinda alsam iyi olur. sadece yulaf kepegi kullaniyorum. onunla da tuzlu muffin yapiyorum pratik geliyor. tutturamayip bosa ugrasmis olucam diye cok cekiniyorum tarifleri
guzel vermissin masallah, sutunude etkilemiyosa yola devamAllah bagislasin canim..dogum sonrasi zormus kilo vermek ugrssacak birsuru sey oluyor. bekarliktaki gibi degil kesinlikle. en son kendime sira getirebiliyorum vallahi.
ben 81.6 ile basladim. sabah 77.1 dim. 2.5 haftadir diyetteyim.hedef 61.6 diye gorunuyor. sen masallah bayagi vermissin gerisi de gelir canim ins.
guzel vermissin masallah, sutunude etkilemiyosa yola devam
bende guzel verdim diyet spor esliginde ama biktim sanirim artik diyet modundan :)
vericegimiz kilolar hemen hemen ayni
ben kucuk hedefler koyuyorum yoksa gozumde buyuyo
suan icin 79.9 gormek istiyorum.sonrasi kolay insallah
dukan da maddi anlamda zorluyo aslinda
demissin ya en son sira bana geliyo bekarliktako gibi olmuyo, iste biz burda yaniliyoruz, once kendimiz demeliyiz , biz saglikli mutlu olursak , aile bireylerimizde bi o kadar mutlu huzurlu olur.
onceden ev isi , bebek, daha oncede calisirken , kendime vakit ayirmadigim icin hep mutsuzdum, bencillik belki ama suan kendim icin yasiyorum , ozaman daha mutluyum
hersey yani ev duzeni eşe vakit ayirma falan bunlari dusunmuyorum., hersey olabildigi kadar olsun, fazlasini yâpmaya calistikca baktimki ben yiprandim kendime bakamamisim, sac bas daginik .amann dedim kendime bakicam bundan snr
benim minikimde emmedi beni, emseydi giderdi kilocuklar hemen :)Canim o kadar cok haklisinki aslinda..
Ben emziremedigim icin baktim emmiyo hem de iziindeyim evdeyim bari zayiflayayim biranonce diye dusundum de diyete basladim.
Bekarken kolay dwdigim nokta ise suydu
Istedigim zaman yuruyusume cikardim
Istedigimi pisirir, istedigimi yerdim. simdi acikcasi tuvalete girmek icin bile minigin uyumasini bekliyorum. pisirecegim seyler icjn malz almak yapmak vs zulum gibi geliyor hergun hergun. bir de ne yerse yesin sismanlamayan abur cubur canavari bir es varsa evde surekli size goz kirpan aburcuburlar varsa iste o zaman diyet o kadar zor hale geliyorki.
Aksam isten geldiginde butun aburcburlari esimin agzina burnuna tikacam artik
Yaaa motivasyonunu bozma lutfennn bak bugun seni okudum. Sonra diyeti birakmayi dusundum.. vucut verilen kiloyu sindirmeye calisiyor gibi dusun. gene vericeksin canim. bence bozma.
Bugunku menumm
Bugun ne yemedimkii
Gozum dondu resmen. sabah suzme light peynir, domates, cay
Arada sutlu kahve, sade kahve..
2 kare cikolata
Oglen tavuk sote
Ara sade kahve
Aksam balik salata ve esimin kokasindan 1 yudum
Yarin kacamak yapmayacagim...yokza diyet diyetlikten cikacak
seyir doneminde duraklama olacagini biliyoruz canim
sonra hizlica eksilere gecicegine emin ol, dukan surekli tekrarlamis bunu .duraklamayi kirmak icin bi suru iksir var .dene bence
bak biri muhallebi gibi tam tarif bilemiyorum ama pzst ve persembe uygulaniyo ,
digeri
500 gr sicak suya 2 corba kasigi yesilcay,yarim limon 1 şise soda bunu gun icinde tuketiyorsun
bi digeride gun icinde bol bol yesilcay tuketmek
bi digeride hibiskus cayi tuketmek
bunlari netten arastir canim biraz tam tarifleri cikacaktir karsina
sakin birakma bence bu diyeti
3.5 aylik canim..
Ben tatlandirici kakao vanilin vs bilimum diyet malzemeleri edinmedim. migrosta bulamadim. aslinda alsam iyi olur. sadece yulaf kepegi kullaniyorum. onunla da tuzlu muffin yapiyorum pratik geliyor. tutturamayip bosa ugrasmis olucam diye cok cekiniyorum tarifleri
canim sen dukan yapmiyosun sanirimGünaydın kızlar,
Dünkü menümü yazayım bende;
Sabah; 2 yumurtalı omlet, dukan ekmeği, yağsız süzme peynir
Ara; 5'li çay+ yeşil çay karışımı 1 kupa
Öğle; kalan dukan ekmeğim, kalan peynirim
Ara; bir elma, kayısılı form çay + kiraz sapı çayı karışımı 1 kupa
Akşam; bikaç fındık, bi kaç badem, 10 tane kadar fıstık (kınamız vardı yemek yiyemeyince uzun zamandır gözümde tüten kuruyemişe hayır diyemedim)
su; 2 lt
spor; kınaya hazırlanma telaşı, azıcık oynama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?