- 14 Mart 2015
- 807
- 1.678
- 43
merhaba canım..kaç kg ile yaptın peki_?bnim kilom yüksek olduğu için sanırım çabuk verdim..isveç yapmıştım 4 gün tam uydum biraz spor yapıp 3,60 kg vermiştim..şimdi 79 oldum nerdeyse ve bugün diyetisyene gideceğim..
canım meraba, başlangıcım 70,6 idi benim, 3 gün atak çıktı ve ben 2,2 kg vermiş oldum, bilgine
canım meraba, süper menü
Ya kızlar ben dukanla verilen kilolar x2 geri alınıyor
Açıkcası bazı yiyeceklerden maruz kalınca kilo verdikten sonra direkt istediklerime yöneliyorum abartıyorum geri o kiloları alıyorum.Ben daha once uyguladim geri almadim canim. hamilelik dolayisiyla aldigim kilolari vermeye calisiyorum suan. kitabi okuduysan pierre in dediklerini uygukarsan alacagini sanmiyorum.
Sonucta hangi diyeti yaparsan yap diyet sonunda yeme aliskanligini degistirirsen kotu anlamda her turlu kilo alirsin. ister dukan ister karatay ister elma diyeti. sonucta vucut savastan cikmis gibi eski formuna kavusmak ister.
Yaa menum cok guzeldi de bugun berbatti kimseyi yoldan cikarmamak adina yazmak istemiyorum. cok mutsuzum ve pismanim..((
Açıkcası bazı yiyeceklerden maruz kalınca kilo verdikten sonra direkt istediklerime yöneliyorum abartıyorum geri o kiloları alıyorum.
Benim de doğum kilolarım 2 şubat ta başladım 79 kilo ile 61 e düştüm zar zor. Hedefim 57. Kilo vermem durduğu için arayış içine girdim neler yapabilirim başka
Dukan keki tarifi var. Yapmadım hiç ama çok ihtiyaç duyarsam yapmayı planlıyorum. Genelde zero kola tatlı isteğimi kesiyor.Merhaba kizlar bugunku menum
Uyandigimda sutlu kahve
Kahvalti: haslanmis yumurta, light suzme peynir, bitki cayi, domates
Oglen yemedim
Aksam kofte, yogurt, zero kola ve salatalik tursusu
Yemekten sonra sutlu kahve+2 kare bitter cikolata..
Benim canim asiri bir sekilde tatli cekiyor, siz bu durumlarda ne yapiyorsunuz istegi bastirmak icin, oneriniz varsa beklerim
Leslie 1 miles..
Kızlar menülerinize baktım da porsiyonları çok küçük tutuyorsunuz. Protein tüketimi arttıkça yağ yakımı hızlanıyor. Vücudu aza alıştırarak metabolizmanızı yavaşlatırsınız. Doyana kadar yeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?