Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Duman puding
1tk kakao
1tk m.nisastasi
1su bardgi süt
2yk splande tatlandirici
Hepsini bi kaba koyup kaynayana kadar karistir super oluyor
Ben ekmek yaptim kendime bide portakal kabuğundan reçel yaptim layt krem peynirle ekmeğine sürüp üstüne de recelim ohmissss oluyor valaa

merhabalar, ben geçen hafta pazartesiden sonra diyetimi fena bozdum neden bu kadar yoldan çıktım bilemiyorum ama bugunden itibaren toparlayacagım. tartılmadım bile. ama başladım tekrar. umarım haftaya tekrar kilo vermiş olarak gelebilirim..

Benim motivasyonum cok dustu ya her an birakmayo dusunuyorum.ama hala vermem gereken 9 kilom var.kilo vermem neredeyse durdu.haftada kac kilo ideal sizce
başlarda haftada 1- 1.5 kilo gidiyor sonra bazen ayda 1 kiloya kadar düşüyor diye anlatıyor hep yapanalar.. ben çok kaçamak yaptım önümüzdeki haftaya kadar kendime izin verdim tekrar başlayacağım

Merhaba Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.
Boyum 169 cm, yaşım 24 (Basen problemim var üst bedenimde hiç sıkıntı yok. )

başlangıç tarihi:26.02.2016
başlangıç kilo:67.3
güncel kilo:64.3
hedef kilo:58

Aranızda benim gibi basen için kilo vermeye çalışanlar var mı dukan ile ?

Merhaba Bayanlar,

Dukan diyetini uzun süredir, okumakta çeşitli blogları incelemekteyim. Cazip edici kadar zorlayıcı olur diye niyetlenememiştim. Bu formunda misafir olarak daimi okuyucularındanımdır. ee , katkım olacaksa paylaşım önemlidir.

Yarın itibariyle, Dukanın Atak Evresine başlayacağım. :)

Yol arkadaşı var mı?

Mrba. Merops bende yarin baslayacam benimde 6 gun atak yapmam gerekiyor. Beraber baslayalim olur mu

ve başladık o zaman hadi hayırlısı canım..sabah 2 yumurtadan omlet yaptım çook az yağ ile iki dilim kaşar koydum içine gayet doyurucu oldu.şimdi spora giderim akşam üstü de yoğurt ve haşlanmış tavuk yemeyi düşünüyorum..acıkırsam da gece light süt ısıtırım tarçın döker içerim.bu kez kararlıyım en az cumaya kadar atak yapmayı bakalım kaç kg olcam sanırım 77 kg yum :)

Back