Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Diyet miy et kalmadı canım. İyi değilim moralim çok bozuk kafam allak bullak neyse sen naptin nasıl gidiyor kilo kaçta şuan tam olarak
Noldu canım ya umarım önemli bir sıkıntı yoktur sorunları halletmistiniz :( sen yine de Salma kendini sakin diyeti bozmuş bile olsan hemen kaldığın yerden devam et kendini kaçamak yapmış gibi düşün birakma lütfen :( ben bozmuyorum ama zorlanıyorum ama diyetten diil sürekli aynı kiloda takilmaktan biliyosun birax zor veriyorum şu an 75.9 ile devam ediyorum

Ayça tamamen bitti artık yüzükler falan atıldı babam bundan sonra asla dönüşü yok diyor :( anlayamiyorum kilo vermek istemenin nesi bukadar kötü olabilir bu diyete başlarken bütün bunların olacağı aklımın ucuna bile gelmedi :( ne ağlamak ne dert yanmak hicbirsey kar etmiyor lanet olsun bu diyet yüzünden sevdiğinden ayrılan tek benim sanırım :( inan çok kötüyüm keşke hiç başlamasaydım

Ayça tamamen bitti artık yüzükler falan atıldı babam bundan sonra asla dönüşü yok diyor :KK43: anlayamiyorum kilo vermek istemenin nesi bukadar kötü olabilir bu diyete başlarken bütün bunların olacağı aklımın ucuna bile gelmedi :KK43: ne ağlamak ne dert yanmak hicbirsey kar etmiyor lanet olsun bu diyet yüzünden sevdiğinden ayrılan tek benim sanırım :KK43: inan çok kötüyüm keşke hiç başlamasaydım
Ya canım nasıl bu noktaya geldiniz çok üzüldüm :( acaba bir iletişim kopuklugundan mi kaynaklandı ki tüm bunlar? Çünkü karsindaki diyet yapiyor diye ilişkiyi bitirmek çok anlamsız..keşke ailelerinize henüz siz kendiniz netlestirmeden tasimasaydiniz sıkıntıları..Ama olan olmuş canım olmusla ölmüşe care yokmuş..sen güçlü olmaya çalış hayatta hiçbir şey kesin değildir zaman herseyi değiştirebilir herkes olmaz dese bile Rabbim yazdiysa döner dolaşır seni bulur yani olacağı varsa bu işin baban da evet der karşı çıkmaz içini ferah tut Allah in izniyle hersey girer yoluna..uzme kendini

Tesekkur ederim kizlar atak donemini uzatmayi dusunuyorum cunku kilo almisim daha da :( dukan testinde suanki kilomun ustune kilo almisim. Allahim kilo verecegime aliyorum bu nasil is off :( reglden kac gun sonra baslamaliyim sizce dukan diyetine? Tatli krizleri icin yulaf kepegi ve kakao ile toplar hazirlamayi dusunuyorum. Atak evresinde yiyebilir miyim bu toplardan :) benim en buyuk sorunum abur cubur yoksa ekmek falan yemeden de dayanirim ama tatli ihtiyacimi bir turlu karsilayamiyorum. Aranizda ben gibi olan var mi? Moralim cook bozuldu sismisim resmen :(

Merhaba kizlar . Bende kararliyim bu diyete baslamaya. Birde son gunlerde moda olan goji berryi katmak istiyorum diyetimin icine. Internette gezerken bazi yazilar buldum. Bi goz atip yorumlayabilirmisiniz. Nasil kullanabilirim. Tesekkur ederim. Dukan diyeti goji berry kullanimi diye arayinca cikiyor googlda.

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.bugün başladım dukana.6 gün atak yapıcam.hamilelikte aldığım kiloların üstüne doğum sonrası da aldım.serüvenim baya uzun olacak.sizlerden destek bulacağım diye umuyorum.hepimize kolay gelsin.
başlangıç tarihi:01/02/2016
başlangıç kilo:94
hedef kilo :65

Ben 3,5 sene önce bu diyeti kardeşimle birlikte yaptım. 11 kilo fazlam vardı ve hepsini verdim. 3,5 sene sonunda geri aldığım kilo sadece 3 kg ve onu da vericem. Ancak kardeşim dikkat etmediği için maalesef fazlasıyla geri aldı. Size tavsiyem Dukan mantığını hayatınızdan çıkarmamanız. Bu sayede bir daha kiloları geri almıyorsunuz. Ben 3,5 senedir dikkat ediyorum yediklerime

Çok sağol hacarcım.şimdilik hızlı gidiyor vücudumda çok fazla ödem vardı onu atıyorum.senin Nasıl gidiyor canım
benimde iyi sayılır..bu akşam misafirim vardı,gelsin pastalar börekler :( karnımda aç :( mis gibi kokuyor tabi bu durumda :D ama ben hiç yemedim :KK9: umarım gece kalkıpta saldırmam :KK70:

hepinize merhabaa :KK54:
ben de hafta başından beri dukancıyım. atak dönemi 6 gündü ve yarın bitiyor :KK73: sebzesiz hafta çok zordu ama sonucunda 3 kilo vermek eziyetlere değdi. benim yolum baya uzun, umarım böyle devam eder. burada öğünlerde ne yediğinizi paylaşıyor musunuz? ben öğün çeşitlendirmekte zorlanıyorum da belki yediklerimizi yazmak fikir edinmemizi sağlar...

Back