Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İnşallah olaylar büyümeden barışırız ama herseyde bir hayır vardır o yüzden akışına bırakıyorum. Sana gelince kuzu bünyenin alıştığı bir yemek yeme alışkanlığı vardı ve şimdi ona karşı savaşıyor ve eğer artı da görürsen sakın moralini bozma bak ağır adımlarla ama çok iyi şekilde eksilere gidiyorsun inşallah senin şuanda bulunduğun kiloya bende biran evvel gelebilirim emin ol 75 kilo gözümde dağ gibi büyüyor :( Allahtan sen ve diğer kızlar varda biraz konuşup moral depoluyorum ben şimdi spor yaparken L-Carnitine kullanıyorum onunda faydasını görücem inşallah. Birde imkanın varsa haftada 2 gün yüzmeye çalış inanılmaz faydası var

İnşallah olaylar büyümeden barışırız ama herseyde bir hayır vardır o yüzden akışına bırakıyorum. Sana gelince kuzu bünyenin alıştığı bir yemek yeme alışkanlığı vardı ve şimdi ona karşı savaşıyor ve eğer artı da görürsen sakın moralini bozma bak ağır adımlarla ama çok iyi şekilde eksilere gidiyorsun inşallah senin şuanda bulunduğun kiloya bende biran evvel gelebilirim emin ol 75 kilo gözümde dağ gibi büyüyor :KK43: Allahtan sen ve diğer kızlar varda biraz konuşup moral depoluyorum ben şimdi spor yaparken L-Carnitine kullanıyorum onunda faydasını görücem inşallah. Birde imkanın varsa haftada 2 gün yüzmeye çalış inanılmaz faydası var
Canm slm nasılsın bugün? Halloldu mu sorunlar konuştun mu nisanlinla? Umarım hersey yolundadir :KK66:

Kızlar selam iyi haftalar hepimize inşallah ve bol ekisiler :KK19:

ben ne zaman balık yesem ertesi sabah tardı da hep eksi görüyorum çok mutluyum valla ibre oynadı eksi olarak:KK49: üstünede dukan helva yaptım yedim ohhh :KK48:
Mrb canım eksileri gordugune çok sevindim darısı başımıza :) ben bugun yine artidaydim :)) inş güzel bir hafta olsun hepimiz için

İnşallah olaylar büyümeden barışırız ama herseyde bir hayır vardır o yüzden akışına bırakıyorum. Sana gelince kuzu bünyenin alıştığı bir yemek yeme alışkanlığı vardı ve şimdi ona karşı savaşıyor ve eğer artı da görürsen sakın moralini bozma bak ağır adımlarla ama çok iyi şekilde eksilere gidiyorsun inşallah senin şuanda bulunduğun kiloya bende biran evvel gelebilirim emin ol 75 kilo gözümde dağ gibi büyüyor :KK43: Allahtan sen ve diğer kızlar varda biraz konuşup moral depoluyorum ben şimdi spor yaparken L-Carnitine kullanıyorum onunda faydasını görücem inşallah. Birde imkanın varsa haftada 2 gün yüzmeye çalış inanılmaz faydası var
Bu arada kiloları büyütme gözünde canım ins sen de çok çabuk kaybedeceksin bu kiloları...hrp birlikte vereceğiz inş. ..yeter ki.moralin iyi olsun

iyi geceler kızlar..bugün bildirim günü..

başlangıç tarihi:24/11/2015
başlangıç kilo:83
geçen hafta kilo:75,3
güncel kilo:74,4
hedef kilo:60

fena sayılmaz dimi :KK66:
Tebrikler canım bence süper 1 kilodan daha arınmış bir bedenin var artık :) darısı benim de başıma olsun :)

canım umarım düzelmiştir sorunlar..güzelce konuşup anlatınca da mı kızıyor diyete ?
gözünde büyümesin ayrıca en yakın zamanda sende o kilolara erişeceksin eminim ;)

Tebrikler canım bence süper 1 kilodan daha arınmış bir bedenin var artık :) darısı benim de başıma olsun :)
900 gr :D inşallah canım daha fazlası senin olsun ;) bi 60 lara inebilsem süper olacak..eşim diyor ki 5 kilo daha versen yeter :) en fazla 65 e kadar in daha fazla zayıflamanı istemiyorum diyor :) galiba beni kıskandı ;)

Canm slm nasılsın bugün? Halloldu mu sorunlar konuştun mu nisanlinla? Umarım hersey yolundadir :KK66:

Yok canım düzelmedi daha da kötüye gidiyor bugün babamı aramış kendi kafasında kurduklarını sanki ben yapıyormuşum gibi anlatmış doğal olarakta babamın hışmına uğradım. Ya ben onu bu kadar severken o benim ondan ayrılmak istediğimi düşüncesine anlam veremiyorum. Ama artık kızmıyorum ona hak veriyorum yarın çok büyük bir supriz yapicam ona ve suprizden sonra gerçekten iyiden iyiye anlaticam sebeplerimi bu arada stres yaptıkça motivasyonum düşüyor ama vazgecmiycem diyete ve spora devam yarın spor salonunda ikinci yağ kas ve kondisyon testleri yapılacak inşallah biraz daha ilerleme vardir

900 gr :KK70: inşallah canım daha fazlası senin olsun :KK66: bi 60 lara inebilsem süper olacak..eşim diyor ki 5 kilo daha versen yeter :) en fazla 65 e kadar in daha fazla zayıflamanı istemiyorum diyor :) galiba beni kıskandı :KK66:

Canım teşekkür ederim desteğin için ama sanırım asıl sorun erkeklerin kıskançlıkları ve çocukça tavirlari biraz kendinde birşeyleri değiştirmeye çalışınca kıskançlık dürtüleri tavan yapıyor. Zamanla aşacaklarina eminim :D tabi umut ediyoruz :D seninkide kıskanmaya başlamış ama umarım sizinki tadında bir kıskançlık olarak kalır ♡ sevgiler

900 gr :KK70: inşallah canım daha fazlası senin olsun :KK66: bi 60 lara inebilsem süper olacak..eşim diyor ki 5 kilo daha versen yeter :) en fazla 65 e kadar in daha fazla zayıflamanı istemiyorum diyor :) galiba beni kıskandı :KK66:
Sağol canım ins en kisa zamanda görürüz 60 li sayıları :) benim zaten çok zayıf olmama imkan yok kemikli bir yapım var dukan amca da 66.7 gösterdi hedef olarak :)

Yok canım düzelmedi daha da kötüye gidiyor bugün babamı aramış kendi kafasında kurduklarını sanki ben yapıyormuşum gibi anlatmış doğal olarakta babamın hışmına uğradım. Ya ben onu bu kadar severken o benim ondan ayrılmak istediğimi düşüncesine anlam veremiyorum. Ama artık kızmıyorum ona hak veriyorum yarın çok büyük bir supriz yapicam ona ve suprizden sonra gerçekten iyiden iyiye anlaticam sebeplerimi bu arada stres yaptıkça motivasyonum düşüyor ama vazgecmiycem diyete ve spora devam yarın spor salonunda ikinci yağ kas ve kondisyon testleri yapılacak inşallah biraz daha ilerleme vardir
Tatlım erkekler böyle işte hep 6 yasindalar sürekli ilgi ve pofpof istiyorlar hep yaparsan sıkılıyorlar yapmazsan da Allah Allah bu kadına noldu neden benimle ilgilenmiyor yoksa başka bir durum mu var diye hayiflaniyorlar :) süpriz süper fikir dedim ya sen diyetle ilgilenirken ihmal edilmislik hissine kapilmis olabilir benimki de o ayarlarda bu aralar :)) sakin motivasyonunu yitirme inş ilişki düzelecek kilolar da gidecek :)

sen uzunsun benim 163 canım..ben şimdiye kadar çok diyet yaptığım için bana 63,8 uygun gördü galiba :KK43:
Tatlım ben tam bir diyet manyagiyim diyet yapmaktan troid bezlerini kurutan bagirsaklarini kolonoskopiye kadar götüren bir manyak :)) 1-2 kilo aldım diye yapardım bunları Allah iyi demedi al sana 20 kilocuk dedi :)) senin boyun çok. Kısa diil ki 63 güzel bir hedef bence

Aynen ayça eskiden 1 2 kiloyu dert ederdik şimdi ise 20 li hatta ben 30lu kilolarla boğuşuyoruz benimde boyum 1.68 bana da 68 kiloyu uygun görmüş dukan amcamız ama ben 60 yada en fazla 65 düşünüyorum zamanla görücez yağlar gittikçe hangisinin uygun olduğunu

Mrb canım eksileri gordugune çok sevindim darısı başımıza :) ben bugun yine artidaydim :)) inş güzel bir hafta olsun hepimiz için
sağol canım olur bunlar bir artı bir eksi gider geliriz :) bozmuyorum bu aralar davetlere de gitmiyorum ama bu perşembe can arkadaşıma kahvaltı var allahtan oda diyette evde uygun elleriile hazırlayacak fazla kaçırmam umarım:)

iyi geceler kızlar..bugün bildirim günü..

başlangıç tarihi:24/11/2015
başlangıç kilo:83
geçen hafta kilo:75,3
güncel kilo:74,4
hedef kilo:60

fena sayılmaz dimi :KK66:

gayet iyi tebrikler

Aynen ayça eskiden 1 2 kiloyu dert ederdik şimdi ise 20 li hatta ben 30lu kilolarla boğuşuyoruz benimde boyum 1.68 bana da 68 kiloyu uygun görmüş dukan amcamız ama ben 60 yada en fazla 65 düşünüyorum zamanla görücez yağlar gittikçe hangisinin uygun olduğunu

Canım bozma moralini k.k da ne kilolar verenleri biliyom en son yine zuzu53 zuzu53 bir arkadaş var oda kendi cabası ile verdi 14,15 kilo azmin elinden bişey kurtulmaz 65 inde 60 da görün tatlım kolay gelsin

Back