Selam benimde bugun 2. GünümAtağın 1.gününü kaçamaksız bitirdim.sabah sütle peynir öğle 2 yumurtaa peynir ara yopurtla yulaf kepeği akşam hamsi buğulama yedim.sabahı çok merak ediyorum
Bende 2 yumurta biraz peynir ,1 bardak lıght süt içtimGünaydın canm ben 3 gün atak yapıcam.dün 65.9 bugün 64.9 1kilo gitti çok şükür hergün yazzalım motive olalım ben sabah 1 kaşık yulaf kepeği 1 yunurta ile krep yapıp yedim az peynir ve 1 bardak süt içtim öğlene tavuk yicem
55 supermis ama almis olsan bile eminim birkac kilodur Rabbim hayirlisiyla bebegini kucaklamani nasip etsin insallahh gerisi kolay evet yeniden verilir kilolarMerhaba canım,hoşbuldum ..Diyet bitmiş olsada ben hep buralardayım malum sitede editörüm.Bizim zamanımızda vede öncesinde buralar oldukça hareketli idi bazen bakıp böylesine sakinleştiğini görünce üzülmedim değil açıkcası.Ne kadar çok kişi olursa o kadar o keyifli ve kolay oluyor diyet işi.İstediğin her zaman sormak istediğin birşeyler olursa sorabilirsin bende bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
Koruma evresine kadar 3 evreyide yaptım 55 kiloya kadar düştüm ama koruma evresi yani haftada 1 protein gününe dikkat etmediğim için maalesef özelde bazı sebeplerden dolayı biraz aldım.Düşününce ne kadar kolay aslında haftanın tek gününü protein günü yapmak şimdide keşke yapsaydım diyorum.Ama diyet bittikten sonra 1 yıl boyunca kesinlikle kilo almadım.Sonrasında maalesef.Ama diyetin suçu yok tamami ile benim hatam.Şimdide Allah nasip ederse hamilelik düşünüyorum ve öncesinde kısa süreli belkide dukan ekspres şeklinde yapacağım.
sinemcim supersin basladigindan beri sporu hic aksatmadin boyle giderse cok hizli hedefine ulasirsin bak benimde 4 gundur yatili misafirim vardi az once yolcu ettim ama hic bozmadim zaten misafirlere hazirladigin menude beyaz veya kirmizi et olacaktir o yuzden diyetini zorlamaz bu durumGünaydın herkese :)
Dün 1. Günümdü harfiyen uydum,1saat yürüyüş yaptım ,15 dk bisiklete bindim
Sabah tartıldıgımda 1 kg kaybettiğimi görünce çok mutlu oldum :)
Bu gazla bırakmadan yola devam :)
Misafirde gelicek ama olsun asla bozmayacağım
İradeli bol eksili bir gün olsun inşallah
Başlangıç kilo:92.1
Atak 5 gün
hosgeldiniz ilk gun icin cok guzel 1 kilo.menunuzde bayagi guzelmis beyaz cay yazmissiniz ilk defa duyuyorum nasil bir caym acabaGünaydın arkadaşlar dukan ekspres yapıyorum 2, günüm 63.9-62.9 1 kilo gitti
Dukan amcaya göre ideal kilom 58.70 imiş o yüzden ekspres yapmaya karar verdim
Dün sabah
2 yumurta peynir dukan krep çay
Ara beyaz çay
Öğle
Tavuk çorbası baharatlarla yoğurt (zencefil zerdeçal pul biber bazen keten tohumu ile)
Ara sütle mistik çayı
Akşam
Dukan köfte, baharatlarla yoğurt
Ara yeşil çay
2 lt su içtim en az yarım saat oyun oynamaya çalışıyorum :)
Bol eksiler...
Beyaz çay da metabolizmayı hızlandırıyor ve zayıflamaya yardımcı vücudu sıkılaştırmaya yardımcıymış 3 çayımı da aksatmadan içecek bakalım ne kadar etkili olacak bitki çayları 3 bardağa kadar sınırlı mı dukanda öyle duydum onun için fazla içmiyorumhosgeldiniz ilk gun icin cok guzel 1 kilo.menunuzde bayagi guzelmis beyaz cay yazmissiniz ilk defa duyuyorum nasil bir caym acaba
Canım ağzından bal damlıyo ayy inşallahsinemcim supersin basladigindan beri sporu hic aksatmadin boyle giderse cok hizli hedefine ulasirsin bak benimde 4 gundur yatili misafirim vardi az once yolcu ettim ama hic bozmadim zaten misafirlere hazirladigin menude beyaz veya kirmizi et olacaktir o yuzden diyetini zorlamaz bu durum
bu soruna lisabella daha uygun cevabi verebilir ama benimde onlardan okuyup ogrendigim kadariyla dukan amcanin soyledigi kilonun altina inmen cok zor cok ugrasip insen bile guclendirmeden sonra onun soyledigi ideal kiloya geri dondugunu biliyorum ha şu da var ki verdigin kilodan cok cok daha inceliyosun bu diyetle 58 iken 52 gorunuyosunKızlar ideal kilom 56 benim ama testte 58.70 çıktı sizde de öyle mi şimdi kararsız kaldım seyirden mi devam etsem yoksa ekspres mi 2. Bebeği düşünüyorum o yüzden inebildiğim kadar inmek istiyorum aslında
Çok teşekkür ederim benim indiğim en düşük kilom 60.9 daha aşağısı sadece çıkarken gördüğüm kilo :) 72 kilo ile evlendim 74 le hamile kaldım doğum sonrası 85 ten bu kadar inebildim artık dukan amcayla yola devam tekrar kilolu olmak istemiyorumbu soruna lisabella daha uygun cevabi verebilir ama benimde onlardan okuyup ogrendigim kadariyla dukan amcanin soyledigi kilonun altina inmen cok zor cok ugrasip insen bile guclendirmeden sonra onun soyledigi ideal kiloya geri dondugunu biliyorum ha şu da var ki verdigin kilodan cok cok daha inceliyosun bu diyetle 58 iken 52 gorunuyosun
vermen gereken kilo fazla degilmis ikiside uygun kendi karakterine en uygununu belirleyip vazgecmeden devam et
Meraba tebrik ederim canim masallah sana cok gzel kilo vermis sakin aman haaa bozup yarida brakma yoksa daha fazla kilo alirsinMrb arkadaslar araniza yeni katiliyorum..ben dukan à baslayali 23 gun oldu.8 kilo verdim.seyir evresindeyim.bozmamak icin kendimi zorluyorum
80.5 ile basladim.simdiki kilom 71.5- 72 arasi Dukan testé gore idéal kilom 67 boyum 1.65 hic bu kadar uzum diyet yapmamistim zorlaniyorumMeraba tebrik ederim canim masallah sana cok gzel kilo vermis sakin aman haaa bozup yarida brakma yoksa daha fazla kilo alirsin
23 gunde 8 kilo cok iyi kac kiloyla basladin byun kac ve hedefin ne canm merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?