• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

80.5 ile basladim.simdiki kilom 71.5- 72 arasi Dukan testé gore idéal kilom 67 boyum 1.65 hic bu kadar uzum diyet yapmamistim zorlaniyorum :KK43:(
Çok güzel vermissin bende 80 le başladım bana da ideal kilom 65 çıktı..18. günüm 6kilo da kaldım üzülüyorum kaç gundur bi değişme yok:(

Bu arada aksam menumu degstrdim okuldan gec geldim ama gelirken yurudum 30 dakika fln yurudum gelince dukan tarflerw baktm kzimla ugrastm fln derken pismesi 8.30 buldu :KK43: bagetleri 1 tane yumrtaya bulayip hazr tavuk harcina buladim ve frinda izgara bolumnde pisirdim bu kadrmi gzel olur ya bayildim bundan snra tavuk yicem zman normal izgara disinda hep bu sekil yapip yicem haslama yapiodum cok bkmistim haslamadn bu bana iyI geldi :KK66: bide yaninda 1 bardak zero ictim bide kcuk kacamagim oldu pogacanin ucndan bi lokma aldim cok pismanimmmmm :mad:
Bide dger menumde yazmamisim yarim yagli bi bardak sut ictim saat 2 de bu kadr :):KK66:
O kadarcik kacamaktan bisey olmaz uzulme:KK48: ama tavuga hazir harc kullanma icinde yulaf ezmesi ve bugday unu var ben diyet yapmadigim zamanlarda bile yogurt cesitli baharatlar ve birazda suyla karistirip tavuklari bu harca batirip firinlardim bide oyle dene istersen

Merhaba bayanlar size Bi sorum olabilir mi?
Üç aydan fazladır koruma yapan var mı? Hâlâ kg aynı mı korudunuz mu?

Şöyle ki geçen sene büyük bir azimle gr kaçamaksız dukanı yaptım. 82'den 62'ye düştüm ki test sonucum 67 idi ben 62 olana kadar yaptım güçlendirme bitti. 2-3 ay da koruma yaptım fakat benim kilolar artmaya başladı şuan 78 kg yum (tabi bunda kullandığım kortizon iğneleri ameliyatlardan ötürü serum narkoz vs. Katkısı da var) ama kilomu koruyamadım. Tekrar dukan yapmak için inancım kalmadı aslında o azim de yok ama her geçen gün kg alıyorum.
Bişeyler yapmam şart ama ne.? :KK12::110:
Oncelikle gecmis olsun umarim iyileşmişsinizdir kortizon igneleri cok kilo aldiriyor dukanin 4 evresinide yaptiniz mi guclendirmeyi yapsak bile omur boyu haftada 1 gun sp gunu yapmak gerekiyoya ona uyabildiniz mi acaba
20 kilodan fazla veren kuzenim var guclendirmeyi tam yapti 2 yildir hala kilosunu geri almadi ustelik her zaman kilolu birisiydi

Oncelikle gecmis olsun umarim iyileşmişsinizdir kortizon igneleri cok kilo aldiriyor dukanin 4 evresinide yaptiniz mi guclendirmeyi yapsak bile omur boyu haftada 1 gun sp gunu yapmak gerekiyoya ona uyabildiniz mi acaba
20 kilodan fazla veren kuzenim var guclendirmeyi tam yapti 2 yildir hala kilosunu geri almadi ustelik her zaman kilolu birisiydi
Dört evreyi yaptım işte ama koruma yani haftada bir sp i 5 aydır ameliyattan sonra yapmıyorum maalesef hepsi geri geldi

Günaydın hanımlar
Bugun 3. Günüm
tartıldım 1,5 kg gitmiş , 2 günde harıka bi rakam
Yürüyüşlerinde etkisi var mıdır bîlmiyorum ama çok mutluyum
9 lu rakamdan kurtulmaya az kaldı :)

Günaydınlar
Dün akşama kadar herşey güzeldi akşam malesef kaçamak yapmak zorunda kaldım memleketten misafir vardı spor da yapamadım ama ona rağmen -100 gitmiş kaçamak olmasa daha da gidecekti 62.8 ile kaldığım yerden devam
Kahvaltım
1 siyah 1 yeşil zeytin
Peynir
Çok az mantar kavurması
Kıymalı yumurta
1 dilim dukan ekmeği
Ara
beyaz çay
Öğle
Kabak yemeği, yoğurt
Ara
Sütlü mistik çayı
Dukan kraker
Spor
1 saat leslie
Akşam
Etli taze fasülye güveçte
Yoğurt
Ara
Yeşil çay
Bugün kü beslenmem bu şekilde olacak
Bol eksilerimiz olsun...

Atak 3. Gün
Kahvaltı
1 bardak lıght süt
Peynir
Yumurta
Yeşilçay
Öğle
Tavuk gögüs ızgara
Kornişon turşu 2 adet
1 kase yoğurt
Akşamı henüz planlamadım
1 saat yürüyüş
3 lt su
1 maden suyu
İnşallah bugunude atlatırım kaçamaksız
Geriye kalır 2 gün

Gunaydinlar
bende dunki menumu yazayim
sabah 1 buyuk kupa sutlu kahve
kahvalti
yulaf kepekli omlet
bol cay
ikindi
Yarim porsiyon et doner
1 kase yogurt
aksam
1 bardak diyet kola

Eklemeyi unuttum dun yuruyuse basladim sonunda bugunde butun gun disardayim kosturucam o yuzden yuruyus yaptim sayicam bakalim cumartesi gunu tartiya nasil yansiyacak

Slm kizlar :) bgun 600 gr daha gtmis soklardayim cnku diyete basladigimdan beri grmedgim rakamlari gruyorum suanda 62.9 kiloyum:KK49::KK73:
Hafta sonu keske bozmasaydim cumadan snra cok kacamak yapmistim ama smdi okdr yapmiyorum dun bi lokmacik kacamak yaptim ama :( nese moral bozmicam bgun kacamaksiz gidicem sunu farkettim kacamak yapmaya yapmaya bunye alisiyo galiba ;)
Kahvalti 2 haslanmis yumurta azcik peynir cok az salata ve domates yedim
Smdi neskafe iciyorum 2'1 arada sekersiz ogle yemegimi saat 2 gbi yicem ama daha ne yicegimee karar vermedim :)

Eklemeyi unuttum dun yuruyuse basladim sonunda bugunde butun gun disardayim kosturucam o yuzden yuruyus yaptim sayicam bakalim cumartesi gunu tartiya nasil yansiyacak
Menünü beğendim canım
Bende et döner alıp evde ısıp yapabılırım
Sıkıldım tavuktan :)
Yürüyüş gerçekten çok iyi geliyo daha zinde hissediyorsun
Bırakma yürüyüşleri canım bedenin şekilleniyor daha forma sokuyor

İlayda emzirirken atak yapma sakin. Dukanin guclendirme evresini yapmalisin. Kitapta da yazar zaten. Bir anda hizli kilo verirsen vucufundan cikan bazi atiklar direk sute geciyirmus. Aman diyim dikkat. Benimde 11 aylik bebegim var. 8,5 aylikken emzirmem iyice bitince basladim ben.
Hicbirsey su anda bebecikten onemli degil. Ya bekle emzirmen bitsin yada guclendirmeyi uygula. Protein persembelerini de yapmiycaksin. Hergun sebze + protein gunu ve odul ogunlerin olacak.
günlerdir uğrayamadım buraya.güya cuma günü başlıcaktım olmadı :110: oğlum 9,5 aylık ama emiyo. atak yapmadanda ne biliyim motive hissedememki kendimi :KK61: en iyisi emzirme işi bitince başlamak sanırım tombik tombik gezmeye devam :KK34:

Menünü beğendim canım
Bende et döner alıp evde ısıp yapabılırım
Sıkıldım tavuktan :)
Yürüyüş gerçekten çok iyi geliyo daha zinde hissediyorsun
Bırakma yürüyüşleri canım bedenin şekilleniyor daha forma sokuyor
hemde nasil sekilleniyo.mekik cekmeden spor yapmadan gobek nasil toparlanir popo nasil kuculurmus gordum bu diyette kollarim bile inceldi en cokta o mutlu ediyo beni:KK71:

Slm kizlar :) bgun 600 gr daha gtmis soklardayim cnku diyete basladigimdan beri grmedgim rakamlari gruyorum suanda 62.9 kiloyum:KK49::KK73:
Hafta sonu keske bozmasaydim cumadan snra cok kacamak yapmistim ama smdi okdr yapmiyorum dun bi lokmacik kacamak yaptim ama :KK43: nese moral bozmicam bgun kacamaksiz gidicem sunu farkettim kacamak yapmaya yapmaya bunye alisiyo galiba :KK66:
Kahvalti 2 haslanmis yumurta azcik peynir cok az salata ve domates yedim
Smdi neskafe iciyorum 2'1 arada sekersiz ogle yemegimi saat 2 gbi yicem ama daha ne yicegimee karar vermedim :)
inanki didemcim bir kac gun kacamak yapmayinca canin artik bisey istemiyo vucut alisiyo ama kacamaklar cok sıklaşinca bagimlilik gibi surekli istiyosun bu arada tebrik ederim aman masallah diyelim bu hizla devam
Bende verdim sonunda 80le başladım 74 de takildim bi sure.. bu sabah 73 olmusum:)
takildigimiz zaman bir sure sonra kilo verimi hizlaniyo yani surekli verince gram gram veriyoruz ama takilinca sabredersek kiloyla gitmeye basliyo yaglar :confused:

günlerdir uğrayamadım buraya.güya cuma günü başlıcaktım olmadı :110: oğlum 9,5 aylık ama emiyo. atak yapmadanda ne biliyim motive hissedememki kendimi :KK61: en iyisi emzirme işi bitince başlamak sanırım tombik tombik gezmeye devam :KK34:
o zaman dayan 4-5 ay daha yeter ki diyete baslamaktan vazgecmeHoppa

Bugunde bitti çok şükür
Hiç bir kaçamak yapmadım
Akşamki menüm
Tavuk gögüs yogurt
Zero 1 bardak
3 lt su
Yürüyüş malesef 30 dk

O kadarcik kacamaktan bisey olmaz uzulme:KK48: ama tavuga hazir harc kullanma icinde yulaf ezmesi ve bugday unu var ben diyet yapmadigim zamanlarda bile yogurt cesitli baharatlar ve birazda suyla karistirip tavuklari bu harca batirip firinlardim bide oyle dene istersen
Yok canm icinde galete unundan baska sadece normal baharatlar vardi bgunde aynisini yapip yedim malesef mesajini gormemistim ama r senin dedgin gbi yapablirim gzel olur saol tavsiyen icn :)

inanki didemcim bir kac gun kacamak yapmayinca canin artik bisey istemiyo vucut alisiyo ama kacamaklar cok sıklaşinca bagimlilik gibi surekli istiyosun bu arada tebrik ederim aman masallah diyelim bu hizla devam

takildigimiz zaman bir sure sonra kilo verimi hizlaniyo yani surekli verince gram gram veriyoruz ama takilinca sabredersek kiloyla gitmeye basliyo yaglar :confused:

o zaman dayan 4-5 ay daha yeter ki diyete baslamaktan vazgecmeHoppa

Ayy nazar degdi bile canm bgun cok kacamak yaptim yazmak bile istemiyorum ama yarn gzel bi donus yapicam sozzz artik kacamak yok bseyler canm isterse dukana gore bseyler yapip yicem bundan snra ama inat ettim yok artik kacamak :(

Back