Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın,
Haftasonu kaçamaklarına rağmen 78.2 Ya bu arada ben kaçamak dedikçe hiç cevap gelmiyor... Koca forumda bir tek ben mi kaçamak yapıyorum yaaaa ? Yoksa kaçamak kelimesi yasaklı da kimse bende yaptım diyemiyo mu? :18:
melodi santralde hangi sokaktan aldın ne olur hatırlamaya çalış santral benim mekanım bende çok bakındım ama bulamadım
kızlar bugün yine dukan ürünleri aramaktan ayacıklarıma kara sular indi vallahi dukanın dediği ice tea uludağ portakal gazoz bunların hiçbirini bulamadım he birde şu pınarın yağsız süt tozunu bulamadım yalnız bir yerde ice tea ligt oda teneke utuda olanlardan buldum bikaçtane aldım ya valla siz nerelerden alıyosunuz var bunlar her yerde ama ligt değil işte
yarın için bana dua edin tahliller temiz çıksın dukana devam edeyim.allah hepimize sağlık versin.yarın sonuçlar çıkarsa size yazarım.
günaaaaaaydınnnn kızlarrrr :79::79::79::79::79:
Günaydınlarrr
Bende de 400 gr. gitmiş bugün , kaçamak yapmadan devam.:79:
Bu arada inanılmaz şişkinlik hissi var, sanırım adet olacağım. Bu durumda adet olmama rağmen 400 gram vermiş olmak büyük başarı benim için :):):)
canım kusura bakma geç cevap yazıyorum..2 gündür yoktum yeni geldim eve...yok ben internetten almadım..migrosun içinde malatya pazarı die bi kuruyemişci var ordan aldım...bimde kapalı paket satılıyo...malatya pazarında açık satılıyo isteğin miktarda alıyosun...sivasta varmıdır bilmiyorum ama en kötü bimden temin edebilirsin..
ankarada tunalı hilmi'de bir aktarda varmış daha önce alan arkadaşlar yazmıştı.
Kizlar bu Kaymacinayi yapinca bize de tatlandirici miktarini yazar misiniz ya? Ben hangi sayfada okudum hatirlamiyorum da; bi kac arkadas denemis bunu ama tatlandiriciyi az koyunca tadi cok kotu oluyomus, yumurta yumurta kokuyomus diye okumustum. Yiyemediklerini yazmislar. Oyuzden sanirim biraz fazla tatli yapmak lazim. Siz de ne kadar koydugunuzu yazarsaniz iyi olur?
Arkadaşlar herkese günaydın..bu sabah herkese benden bir
400 gr daha gitmişşş..çok sevindim..üstelik 2 gündür spor da yapamıyordum ve çok üzülüyordum...2 günde toplam 900 oldu..
ama hakettim ben bunu 2 haftadır veremiyordum...pes etmek yok arkadaşlar birgün gerçekten gidiyor...
Daha geçmişi okuyamadım,şimdi okuyup geliyorum..Güne kilo vererek başlayanları tebrik ediyorum,veremeyenleri de az kaldı sabredin diyorum :)
hepimiz kendi çapımızda prenses değilmiyiz
Arkadaşlar merhaba..
Ben kitabın atak evresini okudum, seyir evresine geçtim şimdi kendimi hazır hissediyorum ve sabahtan itibaren diyete başlıyorum. Bugün atak evresinde kendime yetecek kadar izinli besinlerden de aldım :)
Yalnız şu detayı sorucaktım size..Yağsız süt ürünleri deniliyor ya..Ben sütü de yoğurdu da light aldım. Peyniri de Tansaşta sordm yağsız peynir varmı diye şarküteri kısmında yokmuş bende sütaşın light beyaz peynirini aldım 1000gr tenekede.Yağı azaltılmış falan şukadar miktarda diyor ama yağsız değil tamamen.
Olmuyor mu yani? Sizler peynir olarak ne tüketiyorsunuz?