Berrincim; cok gecmıs olsun. Agrılarının sıkıntının gecmesıne cok sevındım canım. Insallah omur boyu bır daha sıkıntısını cekmezsin.
Sevgili kızlar,
Hafta sonu İstanbul dışındaydım nete giremedim bu yüzden doğum günümü kutlayan güzel dilekleriniz için ancak teşekkür edebiliyorum, saolun hepiniz cansınız), ayrıca pastaya gösterdiğim çabayı da takdir etmenize çok sevindim ) Haziran da doğan diğer arkadaşlarımı da kutlarım
Kızlarrrr 2 hafta oldu gram oynamıyorum :18:Neden acaba????? Yani tamamen dikkatli gidiyorum, yağ, tuz, un, şeker tadını unuttum... Ama olmuyor gitmiyor:-((
Yoldan çıkmayı aklıma dahi getirmiyorum ama en azından 2 haftada 2 kg daha kaybetmek isterdim
Kızlar; bu sabah tartıda 61 kg cıktım; gunlerdır 60,5 - 61 kg arasında gidip gidip geliyorum. Yanı su 5 li rakamları bır turlu goremedim.
Bugün çıkışta iş arkadaşlarımdan biriyle cok acıkınca dısarda yemek yedik. Ben ızgara dana etı ve yanında buharda sebze yedım s+p gunum oldugu için, ama onden arkadasım corba ıcecektı ben de dayanamayıp yarım corba soyledım; tavuklu sebze corbasıydı, garsona sordum krema ıle yaptıgını soyledı, umarım bır corba yuzunden cok bozulmamıstır, yanı hanı sevdıgım seyler olsa neyse de corba normalde sevmem ıste ınsan yıyemeyınce yasak seyler guzel gozukuyor
Sabah 2 dilim piliç jambon, light beyaz peynir, 1 kaşık yulaf kepekli 1 yumurta ile omlet ve çay
öğlen için çok çok az yağlı domatesli patlıcan pişirdim, bolca haşlanmış tavuk but ve diyet kolayla yiyeceğim
öğleden sonra goji berry ve ayran-soda ile atıştırma yaparım
Akşama henüz karar vermedim :))
kızlar taze börülce yiyebiliyomuyuzz?
ve bugün itibariyle güçlendirmeye geçmiş bulunmaktayım hayırlı vede uğurlu olsunhedef kiloma henüz düşmemiş olsamda bilindiği üzere dukan gelini olucam o sebeple bu kalan 3 haftada daha fazla kendimi sıkmamak için ve düğün arasında da koşturmacada kilomun düşeceği konusunda arkadaşlar beni uyardığı için geriye kalanıda yavaşyavaş güçlendirmede vericem inş.
tebrikler.herşey gönlünce olsun....
aynen bende..hatta haftanın 3-4 günü hep böyle. bugün tavuktan adana kebab yapmışlar et hakkımı yedim. içinde az bulgurda vardı sanırım. bence sorun olmaz .. çok et tüketiyoruz zaten azıcık karbo bişi etmez.
bşi sorcam kızlar. ben genelde sinirli bir yapıya sahibim. bu diyeti yapalı bana pek bi yan etkisi olmadı ama bi sinirlilik var. protein diyetlerinde bu olurmuş. size de oluyor mu acaba :26::26:
arkadaşlar birşey sormak istiyorum.kabızlık için activa yesek olurmu.üzerinde yarım yağlı yazıyor ama meyve parçacıkları var.sizce yenirmi..?
ve bugün itibariyle güçlendirmeye geçmiş bulunmaktayım hayırlı vede uğurlu olsunhedef kiloma henüz düşmemiş olsamda bilindiği üzere dukan gelini olucam o sebeple bu kalan 3 haftada daha fazla kendimi sıkmamak için ve düğün arasında da koşturmacada kilomun düşeceği konusunda arkadaşlar beni uyardığı için geriye kalanıda yavaşyavaş güçlendirmede vericem inş.
neyse benim eşim benimle beraber spor ve az çaplı diyet yapıyor da karşılıklı birbirimizi anlıyoruz. benim iş yerimdeki arkadaşlarda bana rengin solmuş diyorlar, kıskanıyorlar işte
Goji berry'i netten araştırıp duruyorum gerçekten çok pahalıymış. Netten alsam çok büyük bir saçmalık mı olur acaba? Eskişehir'de nerede bulacağımı bilemedim vallaa
merhaba kızlar. size kötü bir haberim var. bugün hastaneye gittim ve ürik asit kolestrol vs. tahlillerimi yaptırdım. ve ne yazık ki ürik asitim üst sınırda çıktı yani 7.2 . doktor çok et yeme, çok su iç dedi. nasıl yapacağım dukanı bilmiyorum
mrb ben ümraniyeden aldım kitabı santralde ara sokakta bi kitapçıdan ne tarafta oturuyosunuz bilmiyorum ama cevahirdede var kitap
amin canım amin hepimizi inşallahhişte bu çok güzel bir cevaptı gülmekten ölüyorum.allahta seni güldürsün.
bilen yok galiba
ya kızlar bu sütlü yumurtalı bi tatlı vardı tatlandırıcıyla yapılan ona ne kadar tatlandırıcı konuluyor? bi saattir bakıyorum tarifi bulamadım :) maşallah kitap çıkar burdan dukan rehberi diye.
alkışlar goldenvenüsetebriklerrrrrrrrr......fıstık gelineeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?