- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlandırıcım bitti markette de bulamadım. oyüzden yapamadım yumurta kokusu olmasın diyenler 3 yumurta ile yapabilir
bu 25 euroya bu kadar şey alınan yer nerede acaba çook merak ettim :) gitmem lazım acilll
çok tatlısın bir de profil resmini garfield yapmışsın hepten sevimli olmuşsun.aramıza hoşgeldin canım inşallah hepimiz gibi sen de istediğin kiloya ulaşırsın.takıldığın nokta olursa hepimiz yardımcı olmaya çalışırız.tekrar hoşgeldin
Canım sen de aramıza hoşgeldin iyi ki geldin
Keşke hazır ailende de kilo sorunu varken beraber başlayabilseydiniz,süper olurdu..evde birisiyle beraber bu diyeti yapma gerçekten çok zevkli..ya da yalnız olacaksın öbür türlüsü zor oluyor Allah kolaylık versin...En azından seyir dönemine geçtiğinde aynı yemekleri yersiniz onlar yanında ekmek vs. yerler sen yemezsin..sonuçta yağsız ya da az yağlı yemek onlar için de gerekli.
Başarılar diliyorum...Umarım istediğin kiloya ulaşırsın..Kolay gelsin..
aramıza hoşgeldin tatlım doğru bir diyet seçmişsin kendine:) inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın..burayıda bulman güzel olmuş çünkü burda inanılmaz bir enerji var veee diyeti bırakanın kulağını çekiyoruz haberin olsun:)))
bu 25 euroya bu kadar şey alınan yer nerede acaba çook merak ettim :) gitmem lazım acilll
ah canım benim ne tatlısın gel hoşgeldin ablacım :) bol bol su içmeyi unutma diyet sana zarar vermesin tatlım :)))Hoşbulduk tatlımm :) valla kaçamak yaparsam çekin kulağımı acımayınn :)
bende bende geliyorum :)))
ah canım benim ne tatlısın gel hoşgeldin ablacım :) bol bol su içmeyi unutma diyet sana zarar vermesin tatlım :)))
canım ben de 3.günümdeyim seyirde tık yok dikkat ediyorum ama tık yok.üzülme dukan bunlar normal diyor.20 gün sonra belli olacakmış verilen kilolar o yüzden sabırlı ol.telaşlanma
ütü en çok kalori yaktıran ev işlerinden biri kolay gelsin canım....kilon hayırlı olsun.
GoldenVenus süpersin, tebrikler, simdi dügün hazirliklari, cok heycanlisindir sen, hayirli olsun. Darisi bizim basimiza. :)
hadi gazan mübarek olsun.tebrik ederim.senin adına çook ama çook sevindim.tabiii kendi adıma da artık goldenvenuscumla güçlendirmede de kol kolayız lalalaaalaa
süpersin goldenim bizler de seyiri atlatıp o günlere gelebiliriz inşallah
bencede canım zaten o koşuşturmacada zayıflarsın iyi yapmışsın güçlendirmeye geçmekle.senin adına çok sevindim inan.zarif gelinimiz olucaksın inşallaaahhhh
Hayırlı olsun tatlım yaaa çok sevindim walla sonunda muradına erdin(her bakımdan)
inşallah kuğu gibi gelin olacaksın...
tebrik ederiimmm süpersin valla...darısı başımıza inşallah..
kızlar hepinize çoook teşekkür ederim ben buradaki destek birlik sayesinde bu güne geldim ve böylede devam edicek.shahdarobacım evet artık kol kol birlikteyiz bu yolda,kızlar biran önce hepinizide bekliyoruz güçlendirme halayına
venüscüm ben atlamışım tatlım kusura bakma. tbrik ederim güçlendirmeye geçmişsin harikasın ! darısı başıma
Goldenvenuscugum guclendırme devresine gectıgın ıcın tebrik ederim seni
Bu yazın en güzel gelini sen olacaksın
Cabım bu günleri böyle hafif atlattığına çooook sevindim...çok doğru davrandın...ve bunda ufacıcık da olsa payımız olduysa çok sevinirim,sevaba girdik :)
canım senin işin hem çok zormuş hem de çok kolay..sürekli yüzyüze bakıp ayrılık acısına katlanmak çok zor...ammaaa sıksık onu gördüğün için hıncın da artar,daha çok güzel olmaya,rejimi hiç bozmamaya,fıstık gibi olmaya çalışırsın..Bu zorluğu avantaja çevirmek senin elinde
Hem içinde var olan güç, hem de kilo verdikçe kendine gelen güvenin seni dim dik ayakta tutacaktır canım, merak etme. Üzülmemen mümkün değil ama üzlüdüğüne değmediğini sen de ileride anlayacaksın. Ve inan bana hayatının aşkını bulduğunda bu ayrılığa şükredeceksin :))
daha iyi ya nasıl dimdik durduğunu, aslında senin onu değil onun seni kaybettiğini görmesi açısından iyi ki de aynı yerdesiniz.tekrar söyliyeyim canım o seni haketseydi zatenyanında olurdu.sen dersini aldın ve bir daha seni haketmeyene kalbini açmayacaksın.hatta o na bu ders için teşekkür etmeliyiz.dediklerine göre başımıza gelen her olay,canımızı yakan herkes bize bir ders vermek için varmış.izle ve gör.onu affet affettiğin an seni üzemeyecek lütfen bunu dene.ben dersimi aldım ve seni affediyorum de onu her gördüğünde tabii ki içinden inan daha mutlu olacaksın
geçen sene doktora gittiğimde 2 tane bel fıtığım ve 26 yaşımda olmama rağmen dizlerimde kireçlenme başlangıcı olduğunu öğrendiğimde ne kadar üzüldüğümü bilemezsiniz.bel fıtığı hem belime hem bacaklarıma vurduğundan,kireçlenme de dizlerimde sürekli ağrı yaptığından çektiğim sıkıntı bayağı fazlaydı.oturduğumda nerdeyse dizlerim kitlenecek gibi oluyordu.ama inanın bana bu diyete başladığımdan beri dizlerimde ağrı kalmadı bacaklarım daha az yük taşımaya başladığından belimdeki ve bacaklarımdaki ağrı yok oldu. o yüzden size tavsiyem sabırlı olup diyeti bırakmamanız.
bende de oldu takılma seyirde 8 gün hiç gr oynamadı ama bugün 900 gr gitmiş gözüküyor.