Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sizden ayrıyken sizi özlemek dışında rahattım ama dünden beri regli oldugum icin gözüm dönüyooo bozmadım ama 6 dan sonra yememe kuralımı bozup 1 2 parca et yedim simdimi yeşil cay iciyorummm

Bu diyete bu sekilde bilincli basladigin icin seni tebrik ediyorum
Basarinin sirri burdan geliyor
Eminim sonuna kadar gidecek ve 14 kiloyu verceksin
Hosgeldin aramiza
Yediklerin atak evresine uygun (ama sen zaten dersine calismissin) Bu sinavi gecersin.11:1

Normalde evet olmasi gereken yulaf kepegi ozellikle atak evresinde.bak bakalim buyuk marketlerde oluyor bulabilirsin aslinda.internetten siparis versen gelene kadar atagin biter.bak bulamazsan hic yoktan galeta karisimini kullanirsin artik yapacak bir sey yok.ama bulmaya calis...

Çok teşekkür ederim :) Hem de ne hazırlandım. Kitabı bir kez okudum. Sonra altını çizip notlar alarak bir kez daha okudum :) Şimdi yanıbaşımda duruyor kaynak olarak Ama işte markette yulaf kepeği olmayınca yulaf kepeği galeta karışımı almışım :44: Yine de moralimi bozmadan devam ediyorum atak sürem çok uzun olmadığından

Real'e baktım çünkü daha önce ordan almıştım, özellikle de aradım reyonda ama sanırım kalmamış Sonra bunun içeriğini okudum bunu aldım ama uygun değilmiş. Neden bu içerik uygun değil acaba onu da merak ettim aslında :44:. Yarın akşam gelirken carrefour açık olursa oraya bakıcam artık inş bulurum

Harbiden ya ne buralar boyle sessiz kalmis anlamadimki heeey canlanin baharmi carpti hepinizi gelin yazin, anlatin ,sorun bos birakmayin buralari...uzaklastikca hata yaparsiniz gitmeyin bir yerlere sakin

iyi akşamlar bugün 23 nisan dolayısı ile ev halkı evdeydi yoğundum,yarın ise gün var,kendime mikrodalgada kek yapıcam üzerine çikolata sos yapıcam dukan usulu tabikide...sebze günüm yarın,benden iyisi yok,daha ne olsun,bu arada 3 gündür tempolu 1 saat yürüyüşe başladım,bakalım perşembeye ne çıkacak,bu arada beni gören dukana başlıyor

selam dukancılar hepinize 2 buyuk bardak köy yoğurtdundan ayran yaptım köpüklü köpüklü içtim bayılırım:)ben pms dönemindeyim bu hafta verebilcemmi bakalım...

bu arada kızlar sıcağa yakın ılık su çok tok tutuyor ben içiyorum sabahları 2 bardak tavsiye ederim hem kabızlık sorununada cok ıyı gelıyo...

Selam arkadaşlar bugün çok yoğun bir gün geçirdim malum 23 nisan bugün törene katıldım sabah öğleden sonra da dağ taş dere tepe dolaştık arkadaşlarla....
bu arada eşim de 1 hafta Ankara'ya eğitime gitti yalnızım umarım oralarda diyeti bozmadan gelir

Daha nice beraber mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah.... Bu arada ben de Konyada oturuyorum umarım beğenmişsindir Konyayı

Tebrik ederim, birlikte nice senelere :123:

Migroslarda varmis birde oralara bak istersen..sen daha onceden dukan yaptinmi peki?Yulaf kepegini almissin ya onceden:26:

Kizlarrrrrrrr... Dely gecen haftanin listesini yayinladi mi??????

Yapmadim canim,umuyoruzki hersey yolundadir ve bu persembe gelir hem bizlerin endiselerini giderir hemde listemizi yapar

Slm kızlar;
Bugün kızımın doğumgününü kutladık biraz gecikmiş de olsak. Kuzum 1 yaşında. Tabii bisürü lezzetli şeyler hazırladık annemle birlikte. Herkes götürdü valla çok bişey kalmadı neyseki.

Ben de boş durmadım kendime ve benimle beraber diyet yapan yengeme de peynirli börek, limonlu pasta ve light dondurma yaptım. Hepsi dukan usulü. Ha bi de yoğurtlu kereviz salatasından azcık yedik. Yasak olduğundan değil herkes yemek istediğinden, ben de bilemedim kerevizi çok kişi sevmez diye fazla yapmamıştım. Neyse güzelce doyurduk karnımızı. Millete de havamızı attık. Biz bunları yiyebiliyoruz diye.

Bir doğum gününü kazasız belasız atlattım. Darısı büyük kızımın doğumgünününe...

Bu arada Delly listeyi açıklamadı galiba ya da ben görmedim. Umarım iyidir bi sorun yoktur.

Lisacığımmmmm

kayıplara karıştığımı biliyorum

sizde kafamın allak bullak olduğunu biliyorsunuz

hala kendime gelmiş değilim

72 ile ara verdiğim dukan yolculuğuma 1,5 ay sonunda bugün 75 i görerek yeniden başlama kararı verdim

acilen şu 5 rakamından kurtulmam lazım

lisacığım siz olmadan ben bunu başaramam

sanırım siz güçlendirmeye geçtiniz

umarım bende o günleri görürüm

Caniiim arkadasim hosgeldin cok cok ozledim seni.kotu olmuis yukselis ama merak etme verirsin sen yine simdi 2-3 gun atak yap hemen sonra seyire kaldigin yerden devam edersin.70 olsun hedefin 70 de gecersin guclendirmeye..ben gectim evet ama kizlar burda devam ediyorlar suan guclendirmede 2 kisiyiz insallah kisa zzamanda cogu kisiyi ordada gorecegiz..hem uzak degilim 1 mahalle ustteyim burayida birakamiyorum tabikihemen basliyorsun ona gore

Minik kizina nice nice guzel yaslar diliyorum ohh hem dukan usulu beslenip hemde doyurmsuunuz karinlarinizi ellerinize saglik

evet Lisacığım
bende hemen 3 gün atak yapıp seyire kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
umarım işe yarar
görüşmek üzere

arkadaş diye buna derim helal olsun.ona ilet lütfen
ben yapamıyorum çünkü makinem yok.ama olsaydı kesin yapardım.
herkese günaydın
evet bende bana hazırlanan tabağı görünce nasıl sarıldım bilemezsin bu arada buğday kepeği almadım daha tarifi buldum deneyeceğim makinede dukan ekmeği deneyimlerimi paylaşırım

kızlar ben bir şey soracağım mesela bazı günler misafir felan oluyor o günleri sebze günü yapıp proteini bir gün kaydırsak yada mesela 2 gün protein yapıp o günü sebze günü yapsak sorun olur mu acaba?? yapmadım ama önümüzde hazırlandığımız bir doğum günü partisi var o gün protein gününe gelecek ama sebze gününe gelse tabağımı güzelce zenginleştirebilirim diye soruyorum

Yok cnm dukan yapmadim ama dukan diyeti yapan bir arkadasim yulaf kepeginin tok tuttugundan bahsetmisti o zaman almistim ama tadini begenmedigimden yiyememistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…