walla ben de yumurta olabilir derim. çünkü yulaf kepeğini ne şekilde tüketirsen tüket yoğurda katıp yemediğin müddetçe yumurtayla birşeyler yapıyorsun. krep ya da ekmek.. havalarda ısınıyor ya artık yumurta ağır gelmeye başlar. benim küçüklüğümden beri yaz aylarında yediğim yumurta özellikle de haşlanmış olanı bende alerji yapar. bence bir süre yumurtaın sarısını tüketmemeye çalış bakalım ne olacak.kızlar yoğun bir taşınma temposuna girdim malesef hiç bişekilde sizi takip edemiyorum. ben birşey sorcam. yulaf kepeği alerji yaparmı? ben 1 haftadır alerji ile boğuşuyorum ve farklı tükettiğim tek şey yulaf kepeği siz ne dersiniz?
Ne zamandan beri tartı bir 82.5 bir 83.0 gösterip duruyordu, haliyle benim de asabım bozuluyordu
Ama bu sabah itibariyle kısır döngüyü kırdım ve 81.3'ü gördüm:124::119:
Çok sevinçliyim
Protein günlerini seviyorum, tüm güzel sonuçlar protein günlerinin ardından geliyor :)
Seyirde olan arkadaşlar, bizim için açılan başlığı bayağı ihmal ediyoruz :)
Farkındayım, henüz o sayfaya alışamadık ama lütfen bizel özel olan bu sayfayı canlandıralım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/614325-dukan-diyeti-yarisiyoruz.html
Hepinize güzel bir gün dilerim :103:
herkes gezmelere gitmiş galiba :)
kızlar nerelerdesiniz yaw.. kimse yok...
Harbiden ya ne buralar boyle sessiz kalmis anlamadimkiheeey canlanin baharmi carpti hepinizi gelin yazin, anlatin ,sorun bos birakmayin buralari...uzaklastikca hata yaparsiniz gitmeyin bir yerlere sakin
Ben de kırdıııım ama sadece 400 gr.telefondan giriyorum su an bursa sevincimi tam yansıtamadım :).goji berry aldım.ve üzerinde incir ve hurma resmi olan bir bağırsak çalıştırıcı aldım.ıkısı de dukanın kendi reyonundan.bakalıim işe yarayacak mi.ha birde dukanın yulaflı bisküvilerinden aldım.
Kitabı okudum, alışveriş listemi hazırladım alışverişimi yaptım ve bugün diyete başladım. Vermem gereken 14 kg var. İlk günüm tatil de olmasının faydasıyla evde rahat geçiyor. 5 gün atak yapmam gerekiyor. Sabahtan beri yediklerimi sizinle paylaşıyorum yanlış bir şey yapmışsam tecrübeli arkadaşlardan yorumlar bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler. Tartıda bol eksili günler :)
Sabah: 2 haşlanmış yumurta(birinin sarısını yemedim)- light peynir-şekersiz çay
Ara: Şekersiz türk kahvesi
Öğlen: Light ton balığı üzerine çok az limonla
Ara: Yulaf kepeği ile yoğurt yumurta beyazı çok az light süt ve tuz katarak hazırladığım krep ve light beyaz peynir
Bu arada suyumu yeşil çayımı içiyorum
Akşama da haşlanmış tavukları tavada kekik ve pul biberle çevirip yoğurtla yemeyi düşünüyorum
Yorumları bekliyorum :)
Sevgiler
EE sen herseyi yapmissin bizede hosgeldin demek dusermenunde gayet basarili
Ben geldiiiiimmmm. 3 günlük Kayseri, Konya, Ürgüp turumuz kazasız belasız halloldu çok şükür. Kazasız belasız derken durumumuzu açıkladım yoksa ben bir evlilik yıldönümü yemeği atlataraktan geldim aranıza çok güzeldi eşim güzel bir sürpriz hazırlamış hoş bir sofra vardı önümde ızgara ağırlıklı olması ve yoğurt eşliğinde sunulması işime geldi açıkcası amaaa yemek sonrası asıl sürpriz güzel bir tabakta önüme sunulunca yapacak hiç bir şey kalmadı bayanlar yemezsem adamın bütün sürprizi bozulacaktı ki ne olduğunu yazmayım canınız çekmesin neyseki o hengamede ancak bir tane buldurabilmiş dağın tepesinde. Erciyes Erciyes olalı böyle kutlama görmedi ama
Evdeyim yoğun geçen tez turum neticesinde sürpriz yıldönümü yemeğim hadi bakalım bu sefer bendensin dedi galiba çok şükür tartım suratımı buruşturmadı hatta hafif bir gülümseme bile yarattı diyebilirim...