Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım bu başlayıp bırakılacak bir rejim değil kesinlikle evreler bitmedn birakmamalisin. Birde bu rejimi hayatında 2kez yapma hakkın var yani her sene yapamazsın sagliga zarar verir demiş dukan amcamiz :)

Arkadaşlar ne tür sporlar yapıyorsunuz?
Ben şu an seyir evresindeyim ve bazı günler 2 saati bulan sporlar yapıyorum.
Tabii sporun son anlarında kendimi çok bitik hissediyorum.
Atakta spor önerilmediğini biliyorum ama seyirde hem yürüyüşü artırmamız öneriliyor hem de spor öneriliyor.
Biraz da aceleciyim, kilo verme sürecini hızlandırmak için spora yükleniyorum :124:
Sizler neler yapıyorsunuz?
Kimse yürüyüşünü ve yaptığı sporu yazmadığı için sorma gereği duydum :)

Herkese selam okuldan yeni geldim yemeğimi pişmeye bıraktım geldim siz hatunlara bir bakayım dedim....

Duraklamayı geçen hafta ben de yaşadım son 2 kilo kalmasına rağmen veremiyordum ama bu hafta çözüldü çok şükür kilo vermeye başladım umutsuzluğa kapılmayın sabredin eninde sonunda gidiyor tabi eğer diyete tam uyuyorsanız yeşil çayı sakın ihmal etmeyin ben çok faydasını gördüm........

haklısın canım daha önce gittiğimde de hazırlıklı gitmiştim.hemen tarifler istendi ve dukan için yapılan bir sürü acımasız eleştiri yerini testi nerden yaptırabiliriz ne önerirsin sohbetine bıraktı

o gün sebze günüm olacak.tavuklu kereviz salatası ,kakaolu kek düşünüyorum.bi de sade türk kahvemin yanına çikolata yapacağım kalpli kalpli.hatta resmini daha önce koymuştum.zaten hizmet etmekten çok yiyemem sanırım.

boşanma aşamasında olmana üzüldüm.hakkına hayırlısı olsun.bizler yanındayız.bırak milleti sevincini üzüntünü bizle paylaş.biz seni anlarız merak etme

ay inşallah inanıyorum zamanı gelince ben de katılacağım size.bekleyin beni..

Ben bugun başladım ve ilk defa bir diyet yapacağım
sabah bir yumurta va bir bardak süt içtim ve şuan başım ağrıyor ve acıktım bu aşamaları nasıl atlattınız ?
bana yardımcı olurmusunuz.

kahvaltın çok zayıf olmuş.dukan usulü ekmek yap kahvaltıda ye güzelce hakkın kadarıyla tabiki.hoş geldin aramıza.

sabır canım ben de bir ara sürekli 77 lerde geziyordum ama bırakmadım senin yaptığın gibi.çok şükür şimdi 74 üm.

valla bantta yürüyecektim ama bantım bozuldu.ben de jillian yada callanetics düşünüyorum.çünkü dışarda yürüme imkanım yok malesef.

bugün 5 pantolonumu terziye verdim daralttırmak için.terzi abla belinden kesin 8-10 cm incelmişsin dedi.ölçmedim gerçi ama çok mutlu oldum.kendimi zayıf ince başarılı gayretli olumlu mutlu hissediyorum.ay ne çok şey hissediyormuşum aferin bana.sürekli gömleklerimin üzerine V yakalı kazaklar giyiyordum.bugün ilk defa sadece gömlek ve montla gittim.çok güzel bir duyguydy.belki komik ve sıradan gelecek ama o gömleği o kazak olmadan giymek inanın benim için çok önemli bir şeydi.

sizin de var mı böyle zayıfladıkça ufak da olsa mutlu olduğunuz şeyler

Simla'nın blogunda mikrodalga fırın ekmeği tarifi var, sizlere öneririm arkadaşlar.
Ben normal fırında yaptım.

ya kızlar bişi sorucam ben saf protein günlerinde sebze yediğim günlere göre daha iyiyim kimsede böyle oluyomu mesela bugün gayet iyi hissediyorum...

Kizlar bu yulaf kepehini atak devresinin ilk gunu olucak yarin nerde nasil kullanicam nolur mazur gorun.ve kullanmassm.?bulabilirmiyim bilmiyorum.nssil bif kshvalti yapmaliyim off cok kafam karisti ....yumurta yagsz sut peynir uygunmu...

kızlar yoğun bir taşınma temposuna girdim malesef hiç bişekilde sizi takip edemiyorum. ben birşey sorcam. yulaf kepeği alerji yaparmı? ben 1 haftadır alerji ile boğuşuyorum ve farklı tükettiğim tek şey yulaf kepeği siz ne dersiniz?

Ben dukan amcamin onerisi uzerine yuruyus ile basladim atak evresinde 30 dk. O yirmi diyordu ama ben 20 dk.da terlemedim bile
Sonra duraklama evresine girdigimde bunuu 2 katina cikardim 60 dk. ve faydasini gordum
Su an da yurumek pek kesmiyor 10 dk kosuyorum 30 dk yuruyorum ve gunluk sporumu tamamliyorum
Sana tavsiyem sporu bastan cok abartma, cunku duraklama donemine girdiginde bu yaptigini 2 katina cikarman gerek ki duraklama kirilsin
yani su an 2 saat spor yapiyorsan bunu 4 saate cikarabilecek misin?
Ama belki sen hic duraklama yasamazsin onu da bilemiyorum cnm

aynen canım, benim de suratım boynum, hatta kulaklarımın arkası bile kabardı, antihistaminik kullanıyorum kaç gündür, geçti sayılırlar. ama ben neden olduğunu bulamadım. proteinler mi yüklendi, yumurta mı, karbonatlı su içtim, o mu kötü geldi? bir de bb krem almıştım yeni bir tane; ama organik bir marka yani onun yapacağını da sanmıyorum. çözemedim anlayacağın

Kizlar bu yulaf kepehini atak devresinin ilk gunu olucak yarin nerde nasil kullanicam nolur mazur gorun.ve kullanmassm.?bulabilirmiyim bilmiyorum.nssil bif kshvalti yapmaliyim off cok kafam karisti ....yumurta yagsz sut peynir uygunmu...

Yulaf kepegini bulursan galeta hazirla kendine tarifi kitapta var (kitap sende yoksa zaten baslama once okumalisin)
yanina 1 yumurta hasla, yagsiz peynir, yagsiz jambon, sekersiz cay veya yagsiz sut
doymamana imkan yok
Eger yulaf kepegini bulamazsan haslayacagin yumurta sayisini 2 ye cikar ve yanina yine ayni seyleri ekleyebilirsin

Eger kahvaltida yiyebiliyorsan yulaf kepegini yogurda veya sute karistirip lapa gibi de yapabilirsin

Afiyet olsun

Ben atakta yurumustum sonra seyir boyunca 2-3 ay gittigim spor merkezinde once eliptik bisiklet yada yuruyus bandinda 30 dakika bazen 45 dakika yapip sonrasindada artik o saate ne denk gelirse step aerobik onu yapardim..Asil soylemek istedigim sey farkli ne zaman ben spor olayini abartiyordum ertesi gun bacaklarim daha bir sis ve kilom daha agir cikiyordu.sonra arastirdim ve asiri spor yapilinca kaslar su tuttugu icin sisiyor ve bu da kiloya daha fazla olarak yansiyordu..ondan sonrada bende sporu yapmaya ama cok abartmamaya karar verdim.benimde gozum donmustu biran once gitsin kilolar diye deli gibi sanki olimpiyatlara katilacak gibi yapiyordum

Kesinlikle kitabi edinip okuyunuz ondan sonra hala akliniza yatmayan sormak istediginiz birseyler olursa sorun ama kitabi alip okumadan burdan alacagiz cevaplar size saglikli,dogru bir dukan diyeti yaptirmaz...

Şu an duraklama yaşıyorum aslında :)
Daha çok başındayım, bu kadar erken bir dönemde duraklama öngörmüyor Dukan Amca ama Lisa'nın dediği gibi fazla spor yapma nedeniyle kasların su tutması durumu söz konusu olabilir.
Ya da ben öyle olduğuna inanmak istiyorum
1 hafta daha bekleyeceğim, bu 1 haftada da kilomda bir değişiklik olmazsa radikal değişikliklere gideceğim artık
Cevabın için çok teşekkür ediyorum

Çok teşekkür ederim Lisacım
1 hafta daha bekleyeyim bakalım :)

Merhaba hanımlar.. :))
Bol bol duraklamalı ve ara ara artılı seyır gunlerımden sonra Cok sukur guclendırmeye gecmıs bulunuyorum 4.gunumde bıttı hayırlısıyla...
Korkumdan eklenen yenı besınlerın hepsıne gecemedım sadece tam bugdayla basladım..Onuda gunluk tuketmıyorum ıhtıyac duydugumda tuketıyorum cunku normalde de cok fazla ekmek aramıyorum....Ha bırde ödülümüde kullacagım bu hafta :))
Onumuzdekı hafta da nısastayı eklemeyı dusunuyorum... bırden yuklenmektense yavas yavas eklemek en mantıklısı...
İşin garıbı 4 gunde 500 gr daha vermısım...
Oyuzden guclendırmede hıc korkmayın kılo versenızde sonradan vucut farkı kapatıyormus...

Esımde basladı 2 gun once :)) 2,5 kılo verdı bıle..Benden hızlı verıyor valla...
Seyırde olan arkadaslarıma sabır ve bol eksili gunlerrrr,guclendırmeye gecen arkadaslarıma da tebrıklerımı ıletıyorum :))

misafirlere pasta börek yapmakla meşguldüm.yarın da kendime yapacağım.perşembe gelecekler.herkese iyi geceler

Canim sende gelsene guclendirme topigimize tecrublerimizi paylasiriz.burayi bitiren oraya gelir bu sekilde devam ederiz.cunku guclendirme cok tehliklei geldi bana dikkatli olmakta fayda var

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/615214-dukan-diyeti-guclendirme-evresi.html

Kızlar bayadır giremiyorum bildirimi felanda kacırdım siziii cooooooook özledim sayfaları okudum biraz harikasınız hepiniz bollll - li günler diliyorum hepimize

misafirlere pasta börek yapmakla meşguldüm.yarın da kendime yapacağım.perşembe gelecekler.herkese iyi geceler

bende bugün yapacağım kendime kek yapaım yarın günümüz var,ilk kez tatlı tarzı birşey yapacağım hayırlı olsun :::::::))

Kızlar bayadır giremiyorum bildirimi felanda kacırdım siziii cooooooook özledim sayfaları okudum biraz harikasınız hepiniz bollll - li günler diliyorum hepimize

evet nerelerdesin kaçak sana baktım ama yoktun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…