Yardimlariniz simdiden moral oldu cok tesekkur ederim.hos gecen senede yaptim 10 kilo verdim ustelik sonrasi ne seyir kaldi ne guclendirme hic uygulamadim.simdi yine tutustum..offf su cikolatalar..yarindan itibaren basliyorum 2 kilo verdim aycz hnm diyetyle.83 um hedef 65 umarim ulasirim. haytimin rekor kilosu ilk kez bu hale geldim.son soru light peynir de yiyebilirim dimi.yerim tabi.
Günaydın kızlar ben duraklamaya girdim galiba yaa kilom 66dan aşağı inmiyor 2 haftadır. Bugün dukanda 37. günüm, Bol su içiyorum, yediklerime dikkat ediyorum, egzersizde yapmaya başladım.
Tartıya iniyorum çıkıyorum aynı deliricem yaa
ben de,ben de duraklamayi kiramayanlardanim.yalniz degilim diye sevinemedigim tek konu galiba
neden boyle oluyorum bilemedim.hergun tartiliyorum ama 1 haftayi gecti TIK yok
bir de 100 gr verdigimi gorsem gobek aticam ama yok.73.2 de takildi kaldi.fazla cikiyo eksik cikmiyo
lisanin onerdigi herrseyi yapiyorum.ama neden kiramiyorumkiiii.yanlisim da yok dukani oldugu gibi kabul ettim ve uyguluyorum ama o beni kabullenemiyor galiba.ama kusmek uzereyimaz kaldi
bence öyle şeyler hazırlamalısınki onlar da senin dukan tariflerine saldırsınlar :)) ben çevremdeki kimseye söylemedim dukan yaptığımı. hemen eleştiri yağmuruna tutuyorlar. vücudunu ince ince süzyorlar nerede fazlalığın varsa oran gözlerine takılıyor sonra bir d egün aşırı kaç klo verdin zayıfladınmı bari falan gibi şeylerle dalga geçiyorlar. ben bunu görümcem ve kayınvalidemde yaşadım. şimdi özellikle onlara demedim. bir de boşanma aşamasındayım zaten iyice moralimi bozarlar diyet konusunda. herkesten saklıyorum kendi evdekiler hariç...
Kizlar seyiri bitirip guclendirmeye gecenleri bu tarafa alalimtipki burda oldugu gibi guclendirme evresindede deneyimlerimizi paylasip hem birbirimize destek olacagiz hemde bizden sonra gelenlerin bu bilgilerden yararlanarak daha kolay bir guclendirme gecirmelerini saglayacagiz..haydi hepiniz bitirin seyiri ve gelip katilin bize
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...n-diyeti-guclendirme-evresi.html#post30003490
Ben bugun başladım ve ilk defa bir diyet yapacağım
sabah bir yumurta va bir bardak süt içtim ve şuan başım ağrıyor ve acıktım bu aşamaları nasıl atlattınız ?
bana yardımcı olurmusunuz.
Günaydın kızlar ben duraklamaya girdim galiba yaa kilom 66dan aşağı inmiyor 2 haftadır. Bugün dukanda 37. günüm, Bol su içiyorum, yediklerime dikkat ediyorum, egzersizde yapmaya başladım.
Tartıya iniyorum çıkıyorum aynı deliricem yaa
ben de,ben de duraklamayi kiramayanlardanim.yalniz degilim diye sevinemedigim tek konu galiba
neden boyle oluyorum bilemedim.hergun tartiliyorum ama 1 haftayi gecti TIK yok
bir de 100 gr verdigimi gorsem gobek aticam ama yok.73.2 de takildi kaldi.fazla cikiyo eksik cikmiyo
lisanin onerdigi herrseyi yapiyorum.ama neden kiramiyorumkiiii.yanlisim da yok dukani oldugu gibi kabul ettim ve uyguluyorum ama o beni kabullenemiyor galiba.ama kusmek uzereyimaz kaldi
Arkadaşlar ne tür sporlar yapıyorsunuz?
Ben şu an seyir evresindeyim ve bazı günler 2 saati bulan sporlar yapıyorum.
Tabii sporun son anlarında kendimi çok bitik hissediyorum.
Atakta spor önerilmediğini biliyorum ama seyirde hem yürüyüşü artırmamız öneriliyor hem de spor öneriliyor.
Biraz da aceleciyim, kilo verme sürecini hızlandırmak için spora yükleniyorum :124:
Sizler neler yapıyorsunuz?
Kimse yürüyüşünü ve yaptığı sporu yazmadığı için sorma gereği duydum :)
bir soru daha
yulaf kepegini 1 kasik falan fazla tuketirsek ne olur?
Arkadaşlar ne tür sporlar yapıyorsunuz?
Atakta spor önerilmediğini biliyorum ama seyirde hem yürüyüşü artırmamız öneriliyor hem de spor öneriliyor.
Biraz da aceleciyim, kilo verme sürecini hızlandırmak için spora yükleniyorum :124:
kızlar yoğun bir taşınma temposuna girdim malesef hiç bişekilde sizi takip edemiyorum. ben birşey sorcam. yulaf kepeği alerji yaparmı? ben 1 haftadır alerji ile boğuşuyorum ve farklı tükettiğim tek şey yulaf kepeği siz ne dersiniz?
Kizlar bu yulaf kepehini atak devresinin ilk gunu olucak yarin nerde nasil kullanicam nolur mazur gorun.ve kullanmassm.?bulabilirmiyim bilmiyorum.nssil bif kshvalti yapmaliyim off cok kafam karisti ....yumurta yagsz sut peynir uygunmu...
Ben atakta yurumustum sonra seyir boyunca 2-3 ay gittigim spor merkezinde once eliptik bisiklet yada yuruyus bandinda 30 dakika bazen 45 dakika yapip sonrasindada artik o saate ne denk gelirse step aerobik onu yapardim..Asil soylemek istedigim sey farkli ne zaman ben spor olayini abartiyordum ertesi gun bacaklarim daha bir sis ve kilom daha agir cikiyordu.sonra arastirdim ve asiri spor yapilinca kaslar su tuttugu icin sisiyor ve bu da kiloya daha fazla olarak yansiyordu..ondan sonrada bende sporu yapmaya ama cok abartmamaya karar verdim.benimde gozum donmustu biran once gitsin kilolar diye deli gibi sanki olimpiyatlara katilacak gibi yapiyordumArkadaşlar ne tür sporlar yapıyorsunuz?
Kizlar bu yulaf kepehini atak devresinin ilk gunu olucak yarin nerde nasil kullanicam nolur mazur gorun.ve kullanmassm.?bulabilirmiyim bilmiyorum.nssil bif kshvalti yapmaliyim off cok kafam karisti ....yumurta yagsz sut peynir uygunmu...
Ben dukan amcamin onerisi uzerine yuruyus ile basladim atak evresinde 30 dk. O yirmi diyordu ama ben 20 dk.da terlemedim bile
Sonra duraklama evresine girdigimde bunuu 2 katina cikardim 60 dk. ve faydasini gordum
Su an da yurumek pek kesmiyor 10 dk kosuyorum 30 dk yuruyorum ve gunluk sporumu tamamliyorum
Sana tavsiyem sporu bastan cok abartma, cunku duraklama donemine girdiginde bu yaptigini 2 katina cikarman gerek ki duraklama kirilsin
yani su an 2 saat spor yapiyorsan bunu 4 saate cikarabilecek misin?
Ama belki sen hic duraklama yasamazsin onu da bilemiyorum cnm
Ben atakta yurumustum sonra seyir boyunca 2-3 ay gittigim spor merkezinde once eliptik bisiklet yada yuruyus bandinda 30 dakika bazen 45 dakika yapip sonrasindada artik o saate ne denk gelirse step aerobik onu yapardim..Asil soylemek istedigim sey farkli ne zaman ben spor olayini abartiyordum ertesi gun bacaklarim daha bir sis ve kilom daha agir cikiyordu.sonra arastirdim ve asiri spor yapilinca kaslar su tuttugu icin sisiyor ve bu da kiloya daha fazla olarak yansiyordu..ondan sonrada bende sporu yapmaya ama cok abartmamaya karar verdim.benimde gozum donmustu biran once gitsin kilolar diye deli gibi sanki olimpiyatlara katilacak gibi yapiyordum
Merhaba hanımlar.. :))
Bol bol duraklamalı ve ara ara artılı seyır gunlerımden sonra Cok sukur guclendırmeye gecmıs bulunuyorum 4.gunumde bıttı hayırlısıyla...
Korkumdan eklenen yenı besınlerın hepsıne gecemedım sadece tam bugdayla basladım..Onuda gunluk tuketmıyorum ıhtıyac duydugumda tuketıyorum cunku normalde de cok fazla ekmek aramıyorum....Ha bırde ödülümüde kullacagım bu hafta :))
Onumuzdekı hafta da nısastayı eklemeyı dusunuyorum... bırden yuklenmektense yavas yavas eklemek en mantıklısı...
İşin garıbı 4 gunde 500 gr daha vermısım...
Oyuzden guclendırmede hıc korkmayın kılo versenızde sonradan vucut farkı kapatıyormus...
Esımde basladı 2 gun once :)) 2,5 kılo verdı bıle..Benden hızlı verıyor valla...
Seyırde olan arkadaslarıma sabır ve bol eksili gunlerrrr,guclendırmeye gecen arkadaslarıma da tebrıklerımı ıletıyorum :))
misafirlere pasta börek yapmakla meşguldüm.yarın da kendime yapacağım.perşembe gelecekler.herkese iyi geceler
Kızlar bayadır giremiyorum bildirimi felanda kacırdım siziii cooooooook özledim sayfaları okudum biraz harikasınız hepiniz bollll - li günler diliyorum hepimize