- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
kızlar ben bir şey soracağım mesela bazı günler misafir felan oluyor o günleri sebze günü yapıp proteini bir gün kaydırsak yada mesela 2 gün protein yapıp o günü sebze günü yapsak sorun olur mu acaba?? yapmadım ama önümüzde hazırlandığımız bir doğum günü partisi var o gün protein gününe gelecek ama sebze gününe gelse tabağımı güzelce zenginleştirebilirim diye soruyorum
Al benden de o kadar
74 le sıkıca dukana sarılıyorum bugün itibariyle....
ya ben tartıda çıkan kiloma fena taktım. 2 gündür saf proteinle beslendim sebze ağzıma sebze koymadım yine gitmiyor yine gitmiyor. dün iki defa tuvalete de çıktım nihayet. ama fark eden birşey olmadı. suyu 2 litre en az içiyorum. şeker yok. tatlandırıcım daha gelmedi wallahi kek felan bişeler de yapmadım. kepek hakkımı ekmek yaptım o şekilde kullanıyorum. yürüyüş sabah işe gelirken yolu uzatıyorum 20 dakika oluyor. akşamları eve giderken marketlerde geziyorum 0 da 30 dakika desek bir de yemekten sonra annemle dolaşıyoruz. ben daha napiim anlamadımki. regl tarihime daha 2 hafta var. yani o da değil sebep.
başlangıç kilom 72 ydi bu kez. yarışma başladığı gün 70,6 ydım. ara sıra 70.1 ile 71.5 arasındaki rakamlarda gidip geliyorum. duraklama desem daha o kadar olmadı başlayalı toplamda 10 gün.. bugün de sebze yemedim yemeyi de düşünmüyorum açıkçası. şu nar şerbetinizden yapsam mı bende..
Kızlar ben atak evresınde 5 kılo verdım seyıre gectım bunun 2 kılosunu gerı almısımve suanda seyırde 4ncu gunum halen veremedım neden acabaa veremıcem mı ayrıca ben gun ıcınde fazla bısey yıyemıorum benım gıbısı varmı acabaa sabah yumurta peynır yogurt oglen yogurt yulaflı aksam sadce et tuketıorum bu yeterlımı??
Benimde kafama takilan bir soru var: ben günlük yulaf kepegi hakkimi hergün kullaniyorum ama hem krep yemek istiyorum hemde mükemmel tarifler var tatlilar olsun pan cake olsun onlardanda yararlanabilirmiyim ??? yoksa bir secimmi yapmam gerek...
Tesekkur ederım ama sımdı yıne tartıldım bu kez 75 olmusum neden kı anlamıyorum bugun proteın gunum bı kac gun atagamı gecsem sızce zararlımkıtabını almaya calısıcam
Uzgunum ama cok bilincsizce baslamissin diyetine..zaten kitabi okumadan baslamak buyuk hata olmus..eger okumus olsaydin misir gevregini asla tuketmemen gerektigini bilirdin...sonra birde rica etsem bana simdiki kilonu ve hedef kilonu yazarmisinkıtabım yok dahaayrıcaa mısır gevregı yıyorum ondan olmuş olabılırmııı ayrıca regl olmama 13gun var o yuzdenmı kı ay moralım cok bozuk 2 kılo kaldı eskı kıloma donmeye atak evresı ne guzel ınmıstım bayagı
merhaba kızlar
geçen hafta hastanede olduğumdan dukana uygun beslenemedim.
nerdeyse normal bi beslenme şekli oldu..
şimdi kaldığım yerden devam edebilirmiyim yoksa atak mı yapmak gerek baştan..
o kadar kötü oldum ki burdan ,diyetten ayrı kaldığım için..
her yediğim içime oturdu sanki..
Allahtan kilo almamışım tek tesellim bu..
merhaba canim..yenidenh seyire donmek icin 2 gun ssaf protein yapmayi dene
kıtabım yok dahaayrıcaa mısır gevregı yıyorum ondan olmuş olabılırmııı ayrıca regl olmama 13gun var o yuzdenmı kı ay moralım cok bozuk 2 kılo kaldı eskı kıloma donmeye atak evresı ne guzel ınmıstım bayagı
teşekkürler lisabella öyleyse kolaymış:))
bu arada senide çoooooooooooooook tebrik ederim güçlendirmeye geçmişsin
darısı başımıza inşallah:)