Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar seyiri bitirip guclendirmeye gecenleri bu tarafa alalim :KK1:tipki burda oldugu gibi guclendirme evresindede deneyimlerimizi paylasip hem birbirimize destek olacagiz hemde bizden sonra gelenlerin bu bilgilerden yararlanarak daha kolay bir guclendirme gecirmelerini saglayacagiz..haydi hepiniz bitirin seyiri ve gelip katilin bize :KK55:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...n-diyeti-guclendirme-evresi.html#post30003490

Hayırlı olsun güçlendirmecilere :KK9::KK9:

Ben henüz geçemedim ama daha :KK43:

Birşey sormak istiyorum , Yulaf ezmesi ile yulaf kepeği aynımı oluyor ?
bir çok markete baktım ve yulaf kepeğini bulamadım...

Yulaf kepegi ile ezmesi ayni sey degil.Bilmiyorum nerde yasiyorsun ama genelde buyuk marketlerde buluyordu kizlar.bulamazsanda internetten siparis verebilirsin.Ama bak yulaf kepeksiz baslamanda uygun olmamis onu temin edip oyle baslasaydin cunku bu diyetin olmazsa olmazi ..ve hemen bugun basla kitabini okumaya ozellikle atak evresini anlamaya calis sonrada hemen seyire devam et faka yulaf kepeksiz zor olacaktir.bu diyette aldigimiz tek karbonhidrat ve onemli bir yeri var:KK34:
Hayırlı olsun güçlendirmecilere :KK9::KK9:

Ben henüz geçemedim ama daha :KK43:

Az kaldi sekerim sende geleceksin yakinda:KK9::KK9:

Günaydın kızlar ben duraklamaya girdim galiba yaa kilom 66dan aşağı inmiyor 2 haftadır. Bugün dukanda 37. günüm, Bol su içiyorum, yediklerime dikkat ediyorum, egzersizde yapmaya başladım.

Tartıya iniyorum çıkıyorum aynı deliricem yaa :KK14::KK14::KK14:

Real, Carrefour ve Migros'ta bulabilirsin ama Carrefour Expresslerde ya da 2M Migroslarda bulunamayabiliyor, daha büyük ve merkezi yerlere gitmelisin.

aslında 1 ay önce okumustum ama diyete başlamadım (ameliyat felan oldum ..)
kitaba tekrar göz atmam da yarar olacak anladığım kadarı ile
size de çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun, her şeyin başı sağlık.
Dukandaşlığa hoşgeldin :KK1:

Merhaba ,hosgeldin :KK16:Oncelikle sunu sormam gerekiyor tabiki ;kitabin var ve okuyorsun degilmi?Cunku yasadigin bas agrisi olayi kitaptada aciklandigi uzere atak doneminin ilk 3 gununde ozellikle gorulebilen bir tepki.sabah kahvaltin zayif olmus ve bu yuzdende basagrinin olmasi normal aslinda..gerci ilk gunun ve alisacaksin cesitlendireceksin peynir,jambon ...gibi gidalarla.yulaf kepeginide ekmek olarak tuketmeni oneririm o tok tuuyor fazlasi ile..Ama dedigim gibi kitabi okumadigini dusunuyorum o yuzden basla ve oku hemen

Lisa, Dukan'la verdiğin kilolardan sonra önceye göre daha ince olduğunu düşünüyor musun?
Yani protein ağırlıklı bir diyet olduğu için normal bir diyete göre daha fazla incelme sağladığını düşünüyorum.
Üst ve alt beden olarak kaç giyiyorsun şu an? :)

Bütün migroslarda var hata mjetlerde bile ben ordan alıyorum :KK34:

gurmenet.com tende sipariş verebilirsin dukan için biçok şey var..

Günaydın kızlar ben duraklamaya girdim galiba yaa kilom 66dan aşağı inmiyor 2 haftadır. Bugün dukanda 37. günüm, Bol su içiyorum, yediklerime dikkat ediyorum, egzersizde yapmaya başladım.

Ben de aynı durumdayım.
Bir gün +500, ertesi gün -400, tartı dalga geçiyor benle :)
Aynen devam ediyorum, biraz daha fazla su içmeye ve daha çok hareket etmeye gayret ediyorum.

Bekleyelim bakalim bir hafta daha eger bu bir haftadada degismezse kilon duraklama diyebiliriz o zaman.Cunku erken bir donem duraklamaya girmen icin.Acaba bu diyet hemen oncesinde baska herhengi bir diyet yapiyormuydun?Yediklerine dikkat ettigini soyluyorsun lakin acaba sinirli izinlileri fazlami tukettin bu aralar?Yaklasan bir regl tarihinmi var ?Sende duraklamaya sebep olan bir besin tuketiyor olabilirsinde.Mesela bende nescafe ve suttozu duraklama yapiyor sende boyle birseyler varmi dikkat etmeye calis.Sut urunlerini fazlaca tukettinmi bu iki hafta zarfinda?Ictigin su miktarinida cok fazla abartmamaya calis 2.5-3 ile sinirli olsun.yesil cay mutlaka ic yada bahsedilen nar serbetini deneyebilirsin birkac gun.egzersize baslaman iyi olmus bayagi etkili oluyor duraklamada boyle takilmalari kirmada.
ama tabiki en onemlisi moralini yuksek tutmaya calis ve sakin stres yapma.Haklisin 2 hafta ayni rakami gormek insani uzuyor ,motivasyonunu kiriyor ama goreceksinki bu takilmanin ardindan buyuk inisler yasayacaksin.:KK19:

Yulaf kepegi ile ezmesi ayni sey degil.Bilmiyorum nerde yasiyorsun ama genelde buyuk marketlerde buluyordu kizlar.bulamazsanda internetten siparis verebilirsin.Ama bak yulaf kepeksiz baslamanda uygun olmamis onu temin edip oyle baslasaydin cunku bu diyetin olmazsa olmazi ..ve hemen bugun basla kitabini okumaya ozellikle atak evresini anlamaya calis sonrada hemen seyire devam et faka yulaf kepeksiz zor olacaktir.bu diyette aldigimiz tek karbonhidrat ve onemli bir yeri var:KK34:

Az kaldi sekerim sende geleceksin yakinda:KK9::KK9:

Real, Carrefour ve Migros'ta bulabilirsin ama Carrefour Expresslerde ya da 2M Migroslarda bulunamayabiliyor, daha büyük ve merkezi yerlere gitmelisin.

Lisa, Dukan'la verdiğin kilolardan sonra önceye göre daha ince olduğunu düşünüyor musun?
Yani protein ağırlıklı bir diyet olduğu için normal bir diyete göre daha fazla incelme sağladığını düşünüyorum.

Ankara yaşıyorum ve bir çok markete baktım mesai çıkışında keçiören Migrosa bakcam inş. bulurum .
sağlosun, hoş bulduk :)

Kesinlikle canim zaten kilo verdikce bunu sende cok iyi anlayacaksin verdigin kilonun daha altinda gorunuyorsun.Yani onceden 60 ile oldugum kiloyla suanki 60 ayni degil.ARkadasim bana cektin diyor:KK1:toparlaniyorsun daha bir toplu duruyorsun.ama ben ilk 2-3 ay iyide spor yaptim onunda cok guzel katkisi oldu fit gorunusumde.suan altust 38 giyiyorum.cunku ben 55 de ancak 36 bedene girebiliyorum.simdide zorlasam olur ama icinde kimildamadan durmam gerekir :KK1::KK1:

Ben de aynı durumdayım.
Bir gün +500, ertesi gün -400, tartı dalga geçiyor benle :)
Aynen devam ediyorum, biraz daha fazla su içmeye ve daha çok hareket etmeye gayret ediyorum.

Sadece sabır diyorum başka bişiy değil..

Bekleyelim bakalim bir hafta daha eger bu bir haftadada degismezse kilon duraklama diyebiliriz o zaman.Cunku erken bir donem duraklamaya girmen icin.Acaba bu diyet hemen oncesinde baska herhengi bir diyet yapiyormuydun?Yediklerine dikkat ettigini soyluyorsun lakin acaba sinirli izinlileri fazlami tukettin bu aralar?Yaklasan bir regl tarihinmi var ?Sende duraklamaya sebep olan bir besin tuketiyor olabilirsinde.Mesela bende nescafe ve suttozu duraklama yapiyor sende boyle birseyler varmi dikkat etmeye calis.Sut urunlerini fazlaca tukettinmi bu iki hafta zarfinda?Ictigin su miktarinida cok fazla abartmamaya calis 2.5-3 ile sinirli olsun.yesil cay mutlaka ic yada bahsedilen nar serbetini deneyebilirsin birkac gun.egzersize baslaman iyi olmus bayagi etkili oluyor duraklamada boyle takilmalari kirmada.
ama tabiki en onemlisi moralini yuksek tutmaya calis ve sakin stres yapma.Haklisin 2 hafta ayni rakami gormek insani uzuyor ,motivasyonunu kiriyor ama goreceksinki bu takilmanin ardindan buyuk inisler yasayacaksin.:KK19:

Teşekkürler canım bekleyelim başka da yapacak bişiy kalmıyor zaten :) Başka diyet yapmıyordum ama bende Polikistik over sendromu yar yani yumurta kisti 2 ay adet olamadım 74 kg ye çıkmıştım hormon ilacı içip adet olunca kendiliğinden 2 kgm gitmiş 72 kg ile dukana başlamıştım. Benim ilk kilolarım çok çabuk gitti. Sonra yavaşladı şimdide durdu.

Bu arada hormon ilacını bu ayda kullanıyorum sanırım onun etkisi var adetime daha 15 gün var. Süt tozu bile kullanmıyorum haftanın 3 günü sadece sınırlı izin kullanıyorum oda kakaolu puding sadece başka bi ekstram olmuyor. Bide yeşil çayı yeni içmeye başladım. Dediklerine dikkat edip h.sonuna kilo verebilmeyi umuyorum inşallah devam eder :26: Mayıs sonuna 60a inmeyi umuyordum.

ben de,ben de duraklamayi kiramayanlardanim.yalniz degilim diye sevinemedigim tek konu galiba :KK50:
neden boyle oluyorum bilemedim.hergun tartiliyorum ama 1 haftayi gecti TIK yok :KK14:
bir de 100 gr verdigimi gorsem gobek aticam ama yok.73.2 de takildi kaldi.fazla cikiyo eksik cikmiyo :KK30:
lisanin onerdigi herrseyi yapiyorum.ama neden kiramiyorumkiiii.yanlisim da yok dukani oldugu gibi kabul ettim ve uyguluyorum ama o beni kabullenemiyor galiba.ama kusmek uzereyim :KK19: az kaldi

ben de,ben de duraklamayi kiramayanlardanim.yalniz degilim diye sevinemedigim tek konu galiba :KK50:
neden boyle oluyorum bilemedim.hergun tartiliyorum ama 1 haftayi gecti TIK yok :KK14:
bir de 100 gr verdigimi gorsem gobek aticam ama yok.73.2 de takildi kaldi.fazla cikiyo eksik cikmiyo :KK30:
lisanin onerdigi herrseyi yapiyorum.ama neden kiramiyorumkiiii.yanlisim da yok dukani oldugu gibi kabul ettim ve uyguluyorum ama o beni kabullenemiyor galiba.ama kusmek uzereyim :KK19: az kaldi

Küsmeyelim lütffennn ne olursa olsun başaracağız sadece beklediğimizden daha uzun sürebilir bunuda atalatacağız inşallah :)

Kizlar selam kilo veren herkesi tbrik ederim.bende baslamwm istiyorum yarin.ama kafam cok karisti.atakta proti sinirsiz sut lightmi tavugun neresi illai gogus ve haslama sartmi ..kofte p sevmem...sut ve yumurtada sikinti yok..

Kizlar selam kilo veren herkesi tbrik ederim.bende baslamwm istiyorum yarin.ama kafam cok karisti.atakta proti sinirsiz sut lightmi tavugun neresi illai gogus ve haslama sartmi ..kofte p sevmem...sut ve yumurtada sikinti yok..

Süt ve süt ürünleri sınırsız değil, günde en fazla 1 lt.
Sadece yağsız süt ürünlerini tüketebiliyoruz.
Tavuğun en yağlı kısmı derisidir, kanat kısmı da biraz yağlıdır ama diğer kısımlarında kayda değer yağ yok.
En yağsız kısmı ise göğüs kısmı.

Kesinlikle canim zaten kilo verdikce bunu sende cok iyi anlayacaksin verdigin kilonun daha altinda gorunuyorsun.Yani onceden 60 ile oldugum kiloyla suanki 60 ayni degil.ARkadasim bana cektin diyor:KK1:toparlaniyorsun daha bir toplu duruyorsun.ama ben ilk 2-3 ay iyide spor yaptim onunda cok guzel katkisi oldu fit gorunusumde.suan altust 38 giyiyorum.cunku ben 55 de ancak 36 bedene girebiliyorum.simdide zorlasam olur ama icinde kimildamadan durmam gerekir :KK1::KK1:

Lisa, cevabın için teşekkür ederim :KK16:
38 bedende kendimi gayet iyi hissediyorum, 36 beden hedefim yok :)
Boyum da çok şükür uzun, senin kilonda rahat rahat 38 olacağım Allah'ın izniyle :KK19:

eğer kitabın yoksa internetten araştır biraz yiyebileceklerin açıısndan fikir edinmiş olursun. atak için çok güzel tarifler var bloglarda. şimdiden hayırlı olsun diyelim... tavugun derisi olmadıktan sonra istediğin yerini yiyebilirsin ben göğüs sevmem pek mesela. köfte sevmiyorsan kıymayı kavurabilirsin üzerine yumurta akırarsın ya da sebze günlerinde domates falan eklersin ne bileyim işte :)) sen gel yaparız bişeler :KK1::KK1::KK9:

Yardimlariniz simdiden moral oldu cok tesekkur ederim.hos gecen senede yaptim 10 kilo verdim ustelik sonrasi ne seyir kaldi ne guclendirme hic uygulamadim.simdi yine tutustum..offf su cikolatalar..:KK1:yarindan itibaren basliyorum 2 kilo verdim aycz hnm diyetyle.83 um hedef 65 umarim ulasirim.:KK43:haytimin rekor kilosu ilk kez bu hale geldim.son soru light peynir de yiyebilirim dimi.yerim tabi.:KK53:

X