Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:nazar:
günaydın arkadaşlar dely şimdiden sağol

baslangic tarihi:21 ocak 2013

baslangic kilo:64,1 kg

hedef kilo:54 kg

gecen haftaki kilo:55,3 kg

guncel kilo:53,9 kg

1 haftalik degisim -1,4
aslında daha çok eksilerdeydim ama dünkü ödül öğünümün etkisi :KK14:artık kilo bildirimi yapmam galiba çünkü güçlendirmeye geçtim bu son du :KK76: herkese bol eksili günler:KK54:

daha yolun çok başında biri olarak inşallah senin gördüğün bu evreyi ben de görebilirim diye dua ediyorum. yeni kilonla yeni fiziğinle mutluluklar....

Hepinize günaydın dukan fıstıkları :):) dün bahsettiğim şekersiz sarelle konusunda cevaplarınız için teşekkür ederim almadım:) onun yerine dukan helva yaptım akşam ama çok sıvı oldu beceremedim galiba :)))) zamanla olur artık:) kaçamak yapmıyorum yapsamda dukana uygun oluyor vermem gereken kilo fazla bu yüzden sizlerinde desteğiyle bol iradeliyim birde inanılmaz farkediyor kilo verdiğim :) bu kadar güzel bir duygu yok diyorum başka birşey demiyorum,sadece sağlıklı olmak istiyorum :) hepinize bol - ler ve enerjili bir gün diliyorum :)
başlangıç tarihi:27.02.2013
başlangıç kilo:105.7
hedef kilo:65
geçen haftaki kilo:94.0
güncel kilo:93.0
boy:1.73
haftalık kilo farkı:-1000gr

Günaydın arkadaşlar;

Umarım hepiniz iyisinizdir. Yarış fikri süper olmuş :KK52: 1 aydır 63-64 le cebelleşiyorum :KK53::KK53: Motivasyonum acayip azaldı, yarış sayesinde belki biraz gaza gelirim ben de. Adetimin 5. günündeyim bu arada, ama şu tatlı krizim bi türlü geçmedi, resmen canım kanım çekiyor. Dün dukanella yaptım, 3 günlük hakkımı lıkır lıkır 10 dakkada götürdüm. Nolursunuz şu yarışı başlatalım hemen, hepinizi çok öpüyorum :KK54:

Geçen hafta:64
Bugün:64

Delycim geçen hafta yoktun, bayağı meraklandık hepimiz. Tuhaf demi, insanın aslında hiç tanımadığı biri için endişelenmesi, ama bi o kadar da güzel ve insani. Şimdiden ellerine sağlık canım :KK54:

günaydın arkadaşlar dely şimdiden sağol

baslangic tarihi:21 ocak 2013

baslangic kilo:64,1 kg

hedef kilo:54 kg

gecen haftaki kilo:55,3 kg

guncel kilo:53,9 kg

1 haftalik degisim -1,4
aslında daha çok eksilerdeydim ama dünkü ödül öğünümün etkisi :KK14:artık kilo bildirimi yapmam galiba çünkü güçlendirmeye geçtim bu son du :KK76: herkese bol eksili günler:KK54:

Tebrik ederim tatlım son zamanlarda biraz sıkıntı çektin ama sonunda hedefine ulaştın ödül öğünün de afiyet olsun :KK9::KK9::KK9::KK9:

başlangıç tarihi:8 mart
başlangıç kilosu:101.2
boy:1.72
geçen haftaki kilo:95.3
güncel kilo:92.6
haftalık fark:2.7
toplam fark:8.6

Harikasın 1 haftada 2,7 kg fark çok güzel inşallah hep böyle devam etsin

Herkese günaydın..... Yine bir perşembe geldi.... Herkes pazartesi sendromu yaşar biz de perşembe sendromu yaşıyoruz :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: (ben pazartesi sendromunu da yaşıyorum :KK5::KK5:) Ben de bildirimimi yapayım sonuç tatmin edici değil ama yine de -'li bir hafta oldu + dan iyidir.....

baslangic tarihi:11 Mart 2013

baslangic kilo:64,8 kg

hedef kilo:57 kg

boy:1,68

gecen haftaki kilo:59,5 kg

guncel kilo:59,1 kg

1 haftalik degisim: -0,4

Toplam değişim: -5,7

Son düzenleme:
herkese günayın der bl eksili günler dilerim :KK16::KK16::KK16:
başlangıc tarihi:7nisan2013
başlangıç kilom:101.1
geçen hafrtaki:98.7
güncel:96.0
fark:2.7
hepinizi öptüm delly şimdiden teşekkür ederm tablo için :KK16:

Biz burdan 6 arkadas yaris basligi acmistik ve aylik hedefler belirlemistik.Motivasyon acisindan gercekten ise yariyordu.Simdi bir fikrim var:26:persembeleri zaten kilo bildirimleri yapiyoruz simdi birde yaris listesi ekleriz.Aylik en cok kiloyu veren kazanir ve ayin Dukankralicesi olur:KK34:Tabi sartlarin esit olmasi adina seyir evresindekilerin olmasi daha uygun olur.yani atak ve guclendirmedekiler katilmasin.eger fikrimi onayliyorsaniz katilmak isteyenler soylesin bana ona gore aylik liste yapariz:KK52::KK52::KK52::KK52:

Evet Evet Evet bende yarışa katılmak istiyorum

gecen hafta:77.6kg
başlangıç kilosu:77.6kg
boy:170 cm
güncel kilo:73.2 kg
fark:4.400 kg
hedef:65 kg

gerci ben bu kilonun cogunu 4 gunluk atak evresinde verdim ama yine de gecerliyse listeye girmek isterim :KK34:

arkadaslar ben bugun cok halsizim,gecen bir arkadas diyorduya icim bosaliyor diye.iste o olay bugun bana da oldu :KK14:
o kadar halsiz,bitkin ve yorgunumki.yuruyusume de gidemedim :KK5:
dizlerimin bagi cozuluyor gibi sanki.krep yaptim bitiremedim bile.:KK50: ne yapicam ben?????????
?

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun :)) eğer ton balığı seviyorsan almanı öneririrm light olanından alacaksın. çantana attınmı olay tamamdır :) benim için kurtarıcı oluyor çok acıktığı durumlarda. çocuk olayına gelince bence takma. akışına bırak. eninde sonunda olacaktır canım çevremde tedaviler sonuç vermeyen ama huzura kavuştuklarında artık bebek olayını çok umursamadıklarında bebek sahibi olan 2 ayrı çift var. olay beyinde bitiyor birazda. tekrar aramıza hoşgeldin,

anladım. o zaman bende stevia alayım. en azıdnan sadece tatlı krizlerim için birşeyler yaparım haftada bir tüketirim. çay ve türevlerini zaten şekersiz içiyorum. teşekkür ederm cevabın için...

tatlandırıcı olarak steva değilde splenda ya da takita tavsiye ederim stevia acı çünkü bence sakın almayınn

Bende katılıyım bari:)
hedef 68kg yada olabildiği kadar :p
boy 1,60
başlangıç tarihi 9 Nisan : 94,4kg
1. hafta sonu 16 nisan : 90.7kg.
Güncel kilo : 89.2kg.
toplam kayıp : 5,2kg.

Merhaba dukandaşlar. Dün regl oldum acayip şişkinlik var :KK5:İlk defa + da çıktım.

18.04.2013
Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 67
Bu Haftaki Kilo: 67.8
Bir Haftalık Değişim: +8
Kalan Kilo: 9.8 kg
Toplam Giden: 7.2
Boy: 1.60
(Atak 7 gün)
(Seyir 53.gün)

Lisa'cim ne iyi fikir bu yarışma fikri. Benim gibi kasarlanmis bir dukancinin böyle atraksiyonlara çok ihtiyacı var.
Scholarim bebeğim...hadi uza bakalim. Liste başı benim. :KK66:

Valla listenin başına katılımcı olarak yazsınlar seni ama birincilik koltuğu benim hayatıııımmmm :KK52::KK52::KK52: heheheheh

Evet kırdım da kırdım ben o duraklamayı + hiçbişiyde yapmadım kızlar hep diyorum dukan yetiyor kilo vermek için bence seyrin sonunda olan biri için verdiğim kilo da çok normal sabah tartıldıktan sonra bir çıkışım vardı banyodan inanamazsınız o halime

GÜNCELLLL: 75,5 :nazar:

Dely'cim şimdiden ellerine sağlık...

başlangıç tarihi:11 mart
başlangıç kilosu:80
boy:1.64
geçen haftaki kilo:73.6
güncel kilo:72.7
haftalık fark:-900
toplam fark:7.3kg :21:

Dün daha iyiydi bu perşembeleri bana bişeyler oluyo geçekten perşembe sendromu galiba :KK1:

Evet kırdım da kırdım ben o duraklamayı + hiçbişiyde yapmadım kızlar hep diyorum dukan yetiyor kilo vermek için bence seyrin sonunda olan biri için verdiğim kilo da çok normal sabah tartıldıktan sonra bir çıkışım vardı banyodan inanamazsınız o halime

GÜNCELLLL: 75,5 :nazar:

hadi gözün aydın darısı başıma!!!!!!

Günaydın kızlar :KK3:

Sanırım ben de perşembe stresine tutuldum.. :KK43: Dün 1 kilo daha düşük çıkmıştım ama yaaa :KK53:

Bu haftalıkta böyle olsun bakalımm, delycime sevgiler..
:KK16: Ellerine sağlık canım :KK54:

Güncel kilo: 66,3 ..

evet tatlı krizlerimi gerçekten yatıştırdı. ben içine biraz tarçın da koyuyorum. bazen yemediğim günler bile oldu. onun buzdolabında olduğunu ve yiyebileceğimi bilmek bile içimi rahatlattı. aşağıdaki sitedeki tarife göre yaptım.
dukandiyetitariflerim: SÜT REÇELİ(DULCE DE LECHE)

Arkadaşlar Merhaba,

Kilo bildirimimi yapmadan önce şu süt reçelini sormak istedim. Ne zamandır denemek istediğim bir tarif ve çokta güzel görünüyor. Bu tariften ne kadarlık bir süt reçeli çıkıyor ve yapılışı ne kadar sürüyor. Bana sanki çok uzun ve zormuş gibi geldiği için çok istememe rağmen bir tülü kolum kalkmamıştı bu tarife ancak şimdi sizin yaptığınızı görünce merak ettim. Bu güzel tecrübeyi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim :KK66:

Bir de tatlandırıcı konusuyla ilgili bir tespitim var. Daha önce Takita form tat 60' ın Splenda' ya göre beni çok rahatsız eden bir yapısı olduğunu söylemiştim ancak onun haricinde bir şey daha farkettim ki bu tatlandırıcı bende aşırı derecede gaz yapıyor... Daha önce kek yapmıştım takitayla ve gece uyuyamamıştım karnımdaki gurultudan. Eşim o kekten yeme bugün demişti ve ertesi gün yemediğimde kesilmişti. Şimdi yine dün akşam dukan helva yaptım o tatlandırıcıyla ve yine aynı sorun yine gaz... Tahminim bu tatlandırıcı çünkü başka hiç bir değişiklik olmadı beslenme düzenimde. Bunu da sizinle paylaşmak istedim. Böyle bir sorun yaşayan var mı hiç aranızda ?

günaydın herkeslere ve şimdiden teşekkürler dely'e :)

başlangıç tarihi:02.04.2013

başlangıç kilo:86,7 kg

hedef kilo:58 kg

geçen haftaki kilo:83.8 kg

güncel kilo:82,8 kg

1 haftalık değişim: -1 kilo

pazar gününden beri regliyim. sona geldim neyse ki :)

X