Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben Carrefour'dan aldım, Migros'ta da var.
Carrefour Express'te ve 2M Migros'ta bulamamıştım mesela, daha merkezi yerlerdeki şubelere gitmeni tavsiye ederim.

evet haklısın baktığım marketlerden biri de carrefour expresti.süt tozunu da yarın merkeze gidince temin ederim yanıt için teşekkürler

merhaba canlar...
annem rahatsız olduğu için memlekete geldim.yarın ameliyat olacak hepinizden dua bekliyorum...inşallah başarılı bir ameliyat olur.
bunun yanında diyetten oldukça uzaklaştım.inşallah haftaya devam edeceğim.
lisabella yarışma fikride çok iyi gerçekten...ben sizin o sayfanızı takip etmiştim bi dönem.
en son 18 nisana kadar 5 kilo falan yazmıştınız sanki...
haftadan itibaren bende katılmak isterim..
hepinizi öpüyorummm...

Tatlandiricilarin etkileri buyuk bir muamma..Onceleri onerilen aspartam daha sonra kansere yol actigi analasilinca piyasadanda dukan onerisindende kalkti.Onun yerine tamami ile dogal bir bitkiden elde edilen stevia aldi.bunun bile uzun vadede etkisi tam olarak bilinmediginden belirtilen olculu kullaniminda bile cok asiriya kacmamak oneriliyor.

Zaten henuz rejime yeni basliyorsun simdilik suttozu kullanmani gerektirecek bir durum olmayacak acelesi yok yani.pinarin sut tozuna bakabilirsin belkide baska bir reyona bakman gerekebilir...

1 kişilik daha yeriniz varsa seve seve katılırım :)
tabiki yerimiz genis

Lisa'cim ne iyi fikir bu yarışma fikri. Benim gibi kasarlanmis bir dukancinin böyle atraksiyonlara çok ihtiyacı var.
Scholarim bebeğim...hadi uza bakalim. Liste başı benim.

bencede çok iyi fikir :) bende katılmak isterim

Cok cok gecmis olsun canim,umarim annecigin basarili bir ameliyat gecirir.Dualarimiz seninle
Lisa'cim ne iyi fikir bu yarışma fikri. Benim gibi kasarlanmis bir dukancinin böyle atraksiyonlara çok ihtiyacı var.
ayyyy cok heyecanli olacaga benziyor baksana cekismeler basladi bile simdiden
bencede çok iyi fikir :) bende katılmak isterim
tabikiii

Seda çook geçmiş olsun ben de seni hatırlıyorum.. :13:
Umarım anneciğin en kısa zamanda iyileşir sevgiler..

Bende varım ben de varımm.. :13:

Ama o kaşarlanmış lafı olmadı güzelim, biz lor peyniriyiz.. Kaşar çook yağlı

Son düzenleme:
Umarım şu duraklamayı kırdığımı yarın sizinle de paylaşabilirim. Çünkü ben stres yapıyorum perşembeye şişiyor cumaya iniyorum yaaa

Ben de 2 haftadır kıramadım şu duraklamayı umarım yarın sabah bir mucize olur ve 58 kiloyu görürüm 58.9 a bile razıyım

Çok geçmiş olsun canım

Ben de katılmak isterim ama 2 haftadır duraklamaya girdim belki bu gazla biraz gider kilolar sonuncu olma ihtimalim yüksek ama.......

Çok geçmiş olsun.
Anneciğine acil şifalar dilerim.

öğlen tavuk sate yaptım ama yoğurt yemedim. arkadaşlarımdan birini kandırmaya çalışıyorum. yanına salata yaptım arkadaşımıda davet ettim birlikte yedik öğlen.
akşam için 1 tavuk pirzola yedim annemlerde protein başka bişi yokmuş evede gidemedim. eve gitsem geç olacak ne yiycem ben of açıııııııımmmmmmm

birde daha önceden tahlil yaptırmıştım bugün yineledim tahlillerimi. daha önce 224 çıkan kolestrolüm(220 üst sınır) bugün 180 çıktı. kanım hormonlarım herşeyim normal. buyrun dukana bekleriz

Son düzenleme:
hala yapmayanlar icin oneri:dulan helvasini mutlaka yapin kizlar.tatli krizine birebir.unutun recelleri,sarelleleri,bosverin onlari.helvayi yerken kendinizden gececeksiniz

sen bulabildinmi peki bu karisimi? ben nerden bulabilirim acaba:26:
Yulaf kepegini ve daha bir cok urunu eczane ve marketlerde buluyorum ama bu karisimi henuz goremedim.Dukan in kendi satis sitesi uzerinden aldim bir kez.bilmiyorum belki belcikaya vardir satislari:26:
Ben de katılmak isterim ama 2 haftadır duraklamaya girdim belki bu gazla biraz gider kilolar sonuncu olma ihtimalim yüksek ama.......
Bellimi olur belki bu heyecanla kirilir duraklamanbakalim cok merak ediyorum ayin dukralicesi kim olacak

ben de katılırımyarışa ...

harika olurbasligi acinca linki verecegim

ya şalgam konusunda haklı olabilirsin o da bir tür havuç cinsi ve havuç sınırlı izinli bir sebze türü. neyse geçti gitti inşallah. turşuda sadece salatalık tüketiyorum hatırlatma için teşekkür ederim.
yaa bende katılmak istiyorumda yakın kilolularımı eşliyorsunuz ben çok tombişim nolcak???
benide alın kapıya koymayın beni
bu noktanın arkasına bida yorumda yapılmaz soruda sorulmaz gayet netti bence ama lisacım hergün yeni birileri geliyor hemen hergün bu soru yeniden tekrarlanıyor :)
işte geldim burdayım...
iyi olan kazansın :)
canım bende bulamamıştım aradım pınarı nerde bulacağımı söylediler. gittim aldım kapı kapı gezemiyorum vaktim yok...

yarışş mııı? aslında çok iyi bir motivasyon olur bence de yapılmalı. ama ben h.sonu 4 günlük bir tatile gidicem. çok kötü denk geldi. aslında bunun için danışmak istiyorum sizlere. karbonhidrat mümkün mertebe tüketmemeyi düşünüyorum. başka önerilerinize açığım. zaten hepi topu 2-3 kilo verebildim. bu tatille bütün emeklerimin boşa gitmesinden korkuyorum. inşallah dönünce aynı istekle devam edicem. bakalım nasıl bi sonuçla dönücem.:26:

Cok gecmis olsun, dualarimiz seninle
sizde opuldunuz.

Öncelikle iyi tatiller canım..
İlk yapacağın şey 4 günlük kepek hakkını hazırlayıp yanında götürmen..
4 günlük ekmek, kek yada krep hazırlayabilirsin.. Gittiğin yerde buzdolabında saklamayı unutma..

Bunun dışında eğer imkanın var ise yağsız yada yarım yağlı süt ürünleri (süt, yoğurt, peynir) ve ızgaralar ile bu 4 günü geçirebilirsin...

Biraz zor olacaktır ama imkansız değil.. :13:

Bir de ara ara salata da yiyebilirsin (dışarıdaki sebze yemeklerinin yağ oranını bilemeyeceğin için sebzeleri çiğ tüketmeni tavsiye edebilirim)

Bunlara dikkat edersen diyetini bozmadan gelebilirsin..

Çok sıkışırsan yağ oranlarına dikkat etmeden sadece proteinleri yiyerek geçiştirmeye bak..

Başarılarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…