Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Eki Görüntüle 686677 :KK34: kasım ayında başladıgım dukan diyetimin güçlendirme evresine yaklaşmış bulunmaktayım

tebrik ederim süperr

Bugün benim içinde temiz bir sayfa başlangıcıdır Dukan için... Temizden kasıt dikkatli gidiyorum yine başlardaki gibi karar verdim bu hafta o - bildirimi yapmassam iyiden iyiye sinirim bozulcak benim neyse...

Turkologcum bence pekde uygun değil değerler ama yine sen bilirsin kendin için en iyi olanı beni duraklatmadı diyorsan bişi diyemem ama biraz yüksek gibi geldi özellikle karbonhidrat oranı. İsabet olmuş lisabellada çikolata paylaşmış onla da karşılaştırınca onunki baya yüksek bu dondurmanın ondan da yüksek ama işte üsttede yazdım ya ben bu ara dikkat ediyorum iyice şu duraklamanın kırılması gerek az çok kırdım gibi de ama işte biraz sinirlerim bozuk gidiyor buaralar ben oturur perşembe günü şişerim yine sinirim bozulur sonra sinirim bozuk diye şişerim iyice kötü olur.

Birde antidepresanın şişirdiği konusunda soruları olan arkadaşlar vardı. Şişirmiyor kızlar yada bünyeden bünyeye farklı tepki de gösterebilir tabiki ama en azından bende bir etkisi olmadı :KK50::KK50::KK50:

sen kesinlikle yaparsın canım eminim buna ve ben de daha sonra iyice araştırdım evet ben de dukan dondurması yaptım kendimce attım buzluğa dukana uygun gitmek en doğrusu teşekkürler canım :KK16:

Arkadaslar daha once defalarca soyledim son kez soyluyorum KACAMAK diye bir sey yok!!!!!!Cok rica ediyorum bundan sonra kacamak yapanlar her ne ile yaptilarsa bunu kendilerine saklasinlar burda bide marifetmis gibi sunu yedim bunu yedim demek hicte dogru degil..yapin yiyin bize uygun dunya kadar tarif var ama KACAMAK artik duymak istemiyorum.Diyorum diyet disiplin isidir yapamiyorsan baslama basladiysanda hakkini ver.biz niye kacamak yapmadik biliyorduk yapmayi ama basimiza geleceklerden korktuk.Yapan kendine yapiyor ama lutfen burda sunu yedim bunu yedimi duymak istemiyorum kendi adima....

kırıldım :KK14: ben buraya yazınca kendimi topladım ve size sanki ihanet ediyormuşum gibi hissederek dukana sadık kalma yolunda ciddi bir karar aldım yazarken maksadım sizde bunu yapın değildi maksadım ben bu hatayı yaptım durakladım siz sakın yapmayın kilo vermek istiyorsanız bu hataya düşmeyin diyeydi :KK50:

ayrıca eğer motivasyonunuzu düşürdüysem özür dilerim , yarışma guruplarına beni de uygun bulursanız katılmak isterim... 90 gün sonra tüp bebek tedavim var zayıflarsam bebeğim tutunur umudum var önümde de vermem gereken 12kg kaldı

tekrardan merhabalar kitabım bugün geldi :KK16: alışverişimi de yaptım bugün yarın sizlerleyim:) ancak evin çevresindeki 3 markettede süt tozu bulamadım :KK47: allahım sinir oldum ya bu kadar zor bulunan bir şey olduğunu düşünmemiştim yada bizim marketler mi geriden geliyor. siz nerden temin ediyorsunuz arkadaşlar

bu süt tozu neskafenin içine konulan kremadan farklı mı?ben de menümü çeşitlendirmek istiyorum.ama buğday kepeğini bulamadım.süt tozu da kafamı karıştırdı.tatlandırıcı konusunda tabletleri gördüm hep.ben toz olanından almak istiyorum ama sorduğum eczanelerde bulamadım.

Öncelikle iyi tatiller canım.. :KK16:
İlk yapacağın şey 4 günlük kepek hakkını hazırlayıp yanında götürmen..
4 günlük ekmek, kek yada krep hazırlayabilirsin.. Gittiğin yerde buzdolabında saklamayı unutma.. :nazar:

Bunun dışında eğer imkanın var ise yağsız yada yarım yağlı süt ürünleri (süt, yoğurt, peynir) ve ızgaralar ile bu 4 günü geçirebilirsin...

Biraz zor olacaktır ama imkansız değil.. :13:

Bir de ara ara salata da yiyebilirsin (dışarıdaki sebze yemeklerinin yağ oranını bilemeyeceğin için sebzeleri çiğ tüketmeni tavsiye edebilirim)

Bunlara dikkat edersen diyetini bozmadan gelebilirsin..

Çok sıkışırsan yağ oranlarına dikkat etmeden sadece proteinleri yiyerek geçiştirmeye bak..

Başarılarrr :KK54:

çok teşekkür ediyorum öncelikle. yulaf kepeğini es geçmemem için hazırlıklı gitmem gerekiyor dediğin gibi. imkan dahilinde de protein ağırlıklı beslenmeye çalışıcam. bakalım inşallah pişman olmam. :18:

dukan-ing sitesinde resimleri görünce şaşırdım ben dukanı hızlı verilen kilolardan dolayı sağlıksız buluyordum ancak şimdi görüyorum ki atak da hızlı kilo veriliyor verilen o kilo da ödem olduğuu için seyirde asıl kilo vermeye başlanıyor ve şöyle bir göz gezdirdim ayda ortalama 5-6 kilo verilmiş ki bu da normal millet çıkıp tv de zararlı diyip durmasın yani sinir oldum valla ole diyenlere bu arada ataktayım bende son bir günüm kaldı seyire geçicem :)

bu süt tozu neskafenin içine konulan kremadan farklı mı?ben de menümü çeşitlendirmek istiyorum.ama buğday kepeğini bulamadım.süt tozu da kafamı karıştırdı.tatlandırıcı konusunda tabletleri gördüm hep.ben toz olanından almak istiyorum ama sorduğum eczanelerde bulamadım.

1) Süt tozu kremadan farklı. Ben süpermarketlerde sadece Pınar'ın süt tozunu bulabildim, başka marka var mı bilmiyorum. Migros ve Carrefour'da var ama nispeten büyün şubelere gitmelisin. Her şubesinde bulamayabilirsin.

2) Buğday kepeğini Real'den aldım. Buğday kepeği, yulaf kepeği, yulaf kepeği-galeta karışımı vs hepsi mevcut Real'de, ayrıca geçen gün Carrefour'da da gördüm.

3) Toz tatlandırıcıyı eczanelerden alabilirsin, daha önce Splenda'yı Migros'ta görmüştüm ama son zamanlarda gittiğim hiçbir şubede Splenda yoktu. Carrefour'dan stevia aldım ama açıkçası memnun değilim, tadı midemi bulandırıyor, kahveme az da olsa stevia koyarsam garip bir tat alıyorum, bu nedenle pek kullanamıyorum, evde öylece duruyor. Kısacası Splenda iyidir :)

merhaba canlar...
annem rahatsız olduğu için memlekete geldim.yarın ameliyat olacak hepinizden dua bekliyorum...inşallah başarılı bir ameliyat olur.
bunun yanında diyetten oldukça uzaklaştım.inşallah haftaya devam edeceğim.
lisabella yarışma fikride çok iyi gerçekten...ben sizin o sayfanızı takip etmiştim bi dönem.
en son 18 nisana kadar 5 kilo falan yazmıştınız sanki...
haftadan itibaren bende katılmak isterim..
hepinizi öpüyorummm...

çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.

ben süt tozunu aktardan aldım.ama gurmenette pınar süt tozu var ve aradığın diğer ürünlerde.mutlaka bak.

biri yarış mı demiş.tabi ki varım.ama geçen hafta başlatsaydınız ben kraliçe olacaktım üzüldüm şimdi (2 kilo vermiştim ya )

olsunnn sağlık olsun.bu sonuçta fena değil.özellikle 7 sene sonra 74 ü görünce :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

geçen hafta : 75
bu hafta : 74,3
giden : -700 :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

herkese günaydın.inşallah bol eksiler görürüsünüz bugün :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
ilk bildirim benden gelsin yine
(aslında birkaç saat sonra tartılıp daha minik bir rakam söylemek istiyorum ama kahvaltı yapmam lazım))
güncel kilo: 64.4

bel ve basen:KK53: ölçülerime de baktım
bel: 67
basen: 95 olmuş
yaşasın diyorum başka da bişey demiyorum

Gunaydinlar..herkese mutlu v eksili gunler olsun insallahhh..lisabella ablam iyi fikir yarisma ben de varim bendee :-) dely abla bildirimim :

Gecen hafta;71
Guncel kilo;70

1kilo bunada sukur diyorum hepicinize hayirli gunler ..dely abla simdiden emegine saglik..

Gunaydin herkeze
Ben listede yokum ama eklerseniz coook sevinirim
bilgilerim soyle

Baslangic kilom: 61
Hedef Kilo : 55
Gecen hafta : 58.600
Guncel kilo :57.900
Haftalik kayip: 700

Bugun 3 yildan beri ilk kez tartida 57 li rakami gordum nasil mutluyum anlatamam :KK52:52:KK52:
Arkadaslar gercekten dikkat edince ve spor da yapinca kilolar akip gidiyor. En kucuk bir kacamak haftalarimiza mal oluyor, yaz yaklasti ve benim kaybedecek vaktim yok
biran evvel guclendirme evresine gecmek istiyorum o yuzden asla kacamak yook, ha gayret son 3 kg

günaydın kızlar ,kilo bildirimim şöyle..

geçen hafta 84.6
bu hafta 83.6

giden :1.00 kg

iyi geçen haftadan iyiyim
:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
bu hafta sporu daha sıkı tutacağım inşallah haftaya daha güzel sonuç alırım:KK51:

Son düzenleme:
günaydınlaar

başlangıç tarihi:25.03.2013
başlangıç kilo:70,8
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo:68,5
güncel kilo:67,3
boy:1.68
haftalık kilo farkı:1,2

heeyy ilk defa 1 klonun üzerinde verdim. çok sevindim. :KK52::KK9:
hepinize bol - li bildirimler.

günaydın arkadaşlar dely şimdiden sağol

baslangic tarihi:21 ocak 2013

baslangic kilo:64,1 kg

hedef kilo:54 kg

gecen haftaki kilo:55,3 kg

guncel kilo:53,9 kg

1 haftalik degisim -1,4
aslında daha çok eksilerdeydim ama dünkü ödül öğünümün etkisi :KK14:artık kilo bildirimi yapmam galiba çünkü güçlendirmeye geçtim bu son du :KK76: herkese bol eksili günler:KK54:

çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.

ben süt tozunu aktardan aldım.ama gurmenette pınar süt tozu var ve aradığın diğer ürünlerde.mutlaka bak.

biri yarış mı demiş.tabi ki varım.ama geçen hafta başlatsaydınız ben kraliçe olacaktım üzüldüm şimdi (2 kilo vermiştim ya )

olsunnn sağlık olsun.bu sonuçta fena değil.özellikle 7 sene sonra 74 ü görünce :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

geçen hafta : 75
bu hafta : 74,3
giden : -700 :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

herkese günaydın.inşallah bol eksiler görürüsünüz bugün :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın arkadaşlar
ilk bildirim benden gelsin yine
(aslında birkaç saat sonra tartılıp daha minik bir rakam söylemek istiyorum ama kahvaltı yapmam lazım))
güncel kilo: 64.4

bel ve basen:KK53: ölçülerime de baktım
bel: 67
basen: 95 olmuş
yaşasın diyorum başka da bişey demiyorum

Gunaydinlar..herkese mutlu v eksili gunler olsun insallahhh..lisabella ablam iyi fikir yarisma ben de varim bendee :-) dely abla bildirimim :

Gecen hafta;71
Guncel kilo;70

1kilo bunada sukur diyorum hepicinize hayirli gunler ..dely abla simdiden emegine saglik..
günaydın kızlar eksik bildirim yapmışınız dely herzaman uyarıyor ya yardımcı olalım lütfen
başlangıç tarihi
başlangıç kilosu
boy
güncel kilo
herkesi tebrik ederim umarım bu hafta kimse + çıkmaz

başlangıç tarihi:8 mart
başlangıç kilosu:101.2
boy:1.72
geçen haftaki kilo:95.3
güncel kilo:92.6
haftalık fark:2.7
toplam fark:8.6

teşekkür ederim :)) bugün ilk günüm:)) pek mutlu ve enerji doluyum inşallah böyle gider... ben hiç diyet yapmadım şimdiye kadar... profesyonel sporcuydum zaten ayarlı yiyorduk. Ama sporu bırakıp, evlenince bebeğim olsun diye tedaviler ilaçlar(ki hala bebek yok:KK43:() ruhi sıkıntıdan herhalde çok tatlı yemeye başladım... sonra hooopp 5 senede 12 kilo:KK43:(( ama sıkıldım vercem, bu kilo hamallığından kurtulacağım... çok sevdim ben burayı herkes birbirine destek oluyor:)))

hayırlı uğurlu olsun :)) eğer ton balığı seviyorsan almanı öneririrm light olanından alacaksın. çantana attınmı olay tamamdır :) benim için kurtarıcı oluyor çok acıktığı durumlarda. çocuk olayına gelince bence takma. akışına bırak. eninde sonunda olacaktır canım çevremde tedaviler sonuç vermeyen ama huzura kavuştuklarında artık bebek olayını çok umursamadıklarında bebek sahibi olan 2 ayrı çift var. olay beyinde bitiyor birazda. tekrar aramıza hoşgeldin,

Tatlandiricilarin etkileri buyuk bir muamma..Onceleri onerilen aspartam daha sonra kansere yol actigi analasilinca piyasadanda dukan onerisindende kalkti.Onun yerine tamami ile dogal bir bitkiden elde edilen stevia aldi.bunun bile uzun vadede etkisi tam olarak bilinmediginden belirtilen olculu kullaniminda bile cok asiriya kacmamak oneriliyor.

anladım. o zaman bende stevia alayım. en azıdnan sadece tatlı krizlerim için birşeyler yaparım haftada bir tüketirim. çay ve türevlerini zaten şekersiz içiyorum. teşekkür ederm cevabın için...

X