- 30 Haziran 2009
- 224
- 0
- 41
Eki Görüntüle 686677 kasım ayında başladıgım dukan diyetimin güçlendirme evresine yaklaşmış bulunmaktayım
tebrik ederim süperr
Bugün benim içinde temiz bir sayfa başlangıcıdır Dukan için... Temizden kasıt dikkatli gidiyorum yine başlardaki gibi karar verdim bu hafta o - bildirimi yapmassam iyiden iyiye sinirim bozulcak benim neyse...
Turkologcum bence pekde uygun değil değerler ama yine sen bilirsin kendin için en iyi olanı beni duraklatmadı diyorsan bişi diyemem ama biraz yüksek gibi geldi özellikle karbonhidrat oranı. İsabet olmuş lisabellada çikolata paylaşmış onla da karşılaştırınca onunki baya yüksek bu dondurmanın ondan da yüksek ama işte üsttede yazdım ya ben bu ara dikkat ediyorum iyice şu duraklamanın kırılması gerek az çok kırdım gibi de ama işte biraz sinirlerim bozuk gidiyor buaralar ben oturur perşembe günü şişerim yine sinirim bozulur sonra sinirim bozuk diye şişerim iyice kötü olur.
Birde antidepresanın şişirdiği konusunda soruları olan arkadaşlar vardı. Şişirmiyor kızlar yada bünyeden bünyeye farklı tepki de gösterebilir tabiki ama en azından bende bir etkisi olmadı
sen kesinlikle yaparsın canım eminim buna ve ben de daha sonra iyice araştırdım evet ben de dukan dondurması yaptım kendimce attım buzluğa dukana uygun gitmek en doğrusu teşekkürler canım
Arkadaslar daha once defalarca soyledim son kez soyluyorum KACAMAK diye bir sey yok!!!!!!Cok rica ediyorum bundan sonra kacamak yapanlar her ne ile yaptilarsa bunu kendilerine saklasinlar burda bide marifetmis gibi sunu yedim bunu yedim demek hicte dogru degil..yapin yiyin bize uygun dunya kadar tarif var ama KACAMAK artik duymak istemiyorum.Diyorum diyet disiplin isidir yapamiyorsan baslama basladiysanda hakkini ver.biz niye kacamak yapmadik biliyorduk yapmayi ama basimiza geleceklerden korktuk.Yapan kendine yapiyor ama lutfen burda sunu yedim bunu yedimi duymak istemiyorum kendi adima....
kırıldım ben buraya yazınca kendimi topladım ve size sanki ihanet ediyormuşum gibi hissederek dukana sadık kalma yolunda ciddi bir karar aldım yazarken maksadım sizde bunu yapın değildi maksadım ben bu hatayı yaptım durakladım siz sakın yapmayın kilo vermek istiyorsanız bu hataya düşmeyin diyeydi
ayrıca eğer motivasyonunuzu düşürdüysem özür dilerim , yarışma guruplarına beni de uygun bulursanız katılmak isterim... 90 gün sonra tüp bebek tedavim var zayıflarsam bebeğim tutunur umudum var önümde de vermem gereken 12kg kaldı