Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

lisa cım şöyle bir şey sormuştum, sen deneyimlisin, yardımcı olur musun canım :26: kimse bir şey demiyor :44:

Biz burdan 6 arkadas yaris basligi acmistik ve aylik hedefler belirlemistik.Motivasyon acisindan gercekten ise yariyordu.Simdi bir fikrim var:26ersembeleri zaten kilo bildirimleri yapiyoruz simdi birde yaris listesi ekleriz.Aylik en cok kiloyu veren kazanir ve ayin Dukankralicesi olurTabi sartlarin esit olmasi adina seyir evresindekilerin olmasi daha uygun olur.yani atak ve guclendirmedekiler katilmasin.eger fikrimi onayliyorsaniz katilmak isteyenler soylesin bana ona gore aylik liste yapariz

supper olur ,ben varim

lisa cım şöyle bir şey sormuştum, sen deneyimlisin, yardımcı olur musun canım :26: kimse bir şey demiyor :44:

Evet gerek senin sorunla gerekse onceki sorulara istinaden bu light puding,sekersiz puding;diabetik sarella,diabetik recel ......gibi urunlerle ilgili son noktayi koyalim arkadaslar:

Bu tarz diabetik urunlerde genelde tatlandirma amacli kalorisiz tatlandirici degil fruktoz kullanilir genelde vede bu tarz urunler yagsiz degildir.O yuzden diabetik urunleri tatlandiricisiz diye guvenip kullanmiyoruz

Light yada sekersiz puding dedigimiz urunlerde ise kivam tutturmak icin kullanilan malzemelerin tam olarak ne oldugundan emin olmadigimizdan vede buda genellikle patates yada pirinc nisastasi oldugundan miktari konusundada emin olamadigimizdan en temizi ve sagliklisi guvenilir olani evde kendimizin hazirlayacagi sut,misir nisastasi,tatlandirici ve kakao ile hazirlanacak puding olacaktir..

yarışa ben de varım. iyice bi gazlanayım ben. seyire bugün başladım.

bence çok güzel fikiirr

tamam lisa'cım çok sağ ol, yemeyeceğim öyleyse. tatlandırıcım yok malesef şuan o yüzden meyillenmiştim biraz ama yemeyeceğim zaten az bir kilom kaldı, diyetimi mahvedemem. bu zamana kadar 1 kere kaçamak yaptım, onun harici temizim

öpüyorum

arkadaşlar ben de birşey sormak istiyorum. yulaf kepeği galeta karışımını seyirden itibaren günde 3 kaşık olmak üzere kullanabiliyoruz. pekiii seyirin saf protein gününde de kullanabiliyor muyuz yoksa sadece sebze+protein gününde mi kullabiliyoruz? çünkü atakta kullanamıyorduk da kafama takıldı. seyirin ilk günündeyim yarın saf protein yapcam. acaba bu galeta karışımını kullanabilir miyim????

ATAK 3. GÜN.. verilen kilo topu topu 1 kilo. Gerçi Dukan bu kadar öngörmüş ama önceki yaptığımda daha fazla vermiştim. Neyse artık. Midem küçülür umarım. Canım sürekli bişey yemek istiyor. Sağlık problemi yaşamamak için de porsiyonları ve proteini sınırda tutmaya çalışıyorum en azından bugünlerde. Seyire geçsem daha bi rahat edicem sanırım:)

Var mı benimle aynı şekilde başlayan bu aralar. Ben sitede eski ama yeni başlangıç yapan bir üyeyimm:) benim zamanımda başlayanlar hedeflerine ulaştılar bile. hepsini ayrı ayrı tebrik ederim.

Arkadaşlar çok tatlı çekti canım şöyle kalorisi düşük sütlü tatlı varmı ? yazarmısınız

favori tatlılarınızı da bekliyorum

atak günündeyim

evet ben de atakı yeni bitirdim. bugün seyire geçtim. önceden de yapmıştım ama öküz gibi yediğim için ve amaaan nasıl olsa dukanla verebiliyorum dediğim için hepsini fazlasıyla geri aldım. şu anda ilk dukanıma başladığım kilodayım. ben de geçen hafta senin gibiydim. bir haftadır kahvaltıdan yatana kadar sürekli falım şekersiz sakız çiğniyorum. ağzım çok çalıştığı için çenem yoruluyor ve bi nebze kendimi kandırıyorum. az kaldı sık dişini. seyire geçtiğinde rahatlarsın. ben sabah kahvaltıda salatalık yerken çikolata yiyormuş kadar mutluydum... kolay gelsin..

Arkadaşlar çok tatlı çekti canım şöyle kalorisi düşük sütlü tatlı varmı ? yazarmısınız

favori tatlılarınızı da bekliyorum

atak günündeyim

süt reçelini ısrarla tavsiye ederim. atakta beni kurtaran o oldu. ben bi de içine biraz tarçın atıyorum daha değişik oluyor.

tarifi
dukandiyetitariflerim: SÜT REÇELİ(DULCE DE LECHE)

sorumu tekrar yazayım

arkadaşlar ben de birşey sormak istiyorum. yulaf kepeği galeta karışımını seyirden itibaren günde 3 kaşık olmak üzere kullanabiliyoruz. pekiii seyirin saf protein gününde de kullanabiliyor muyuz yoksa sadece sebze+protein gününde mi kullabiliyoruz? çünkü atakta kullanamıyorduk da kafama takıldı. seyirin ilk günündeyim yarın saf protein yapcam. acaba bu galeta karışımını kullanabilir miyim????

tatlandırıcımı alayım bunu ben de yapacağım, çok merak ediyorum şuan

canım seyirde her gün 3 yk kullanabiliyorsun diye biliyorum ben tabi bunu kullanınca kepek kullanmıyorsun ekstra

tatlandırıcımı alayım bunu ben de yapacağım, çok merak ediyorum şuan

evet tarifte tatlandırıcı var. marketlerde toz tatlandırıcı olarak satılıyor. ben canderel stevya kullanıyorum. pudingten farksız. süppppeeerrrr..... buzdolabında olması bile beni rahatlatıyor biliyor musun yemediğim gün bile oldu ki ben tatlı canavarıyımdır..

canım seyirde her gün 3 yk kullanabiliyorsun diye biliyorum ben tabi bunu kullanınca kepek kullanmıyorsun ekstra

tşk ederim. umarım tadı güzeldir yaa. zaten mümkünse yulaf kepeği kullanmıyayım nefret ettim resmen. köftelerimin içine atarak günlük hakkımı tüketmeye çalışıyorum.

atakta degil ama seyirde hergun yulaf kepeginin yerine bu karisimi 3 yemek kasigi olarak kullanabilirsin.SP yada PS gibi bir ayrimi yok

lisam diğer topikimizdeki az fark kayıplarımı bu seferki yarışta fazlalaştırarak birinciliği alıcaaammmmm...
Lider belli ikinci nerede rakibeciklerimmmm
(gaz vermek amacıyla yazdım çok zevkli oluyor tavsiye ediyorum tüm arkadaşlarıma)

yulaf kepegini seyir evresinde her gun 2 kasik olmak uzere tuketiyoruz.sp veya ps farketmiyor.galeta karisimi hic kullanmadim ama dukan diyeti tariflerine bakarken seyir evresinden sinirli olarak kullanildigini gormustum.sen yine de emin olmak icin iyice arastir.kolay gelsin

Bu yulaf kepeginden farkli bir karisim yine %70 ini yulaf kepegi olusturuyor.bundaki sinir seyir evresi icin 3 yemek kasigi

ben varım lisacığım,inşallah faydası olacaktır,güçlendirmeye geçerim bende,dukankraliçe olmak istiyorumben olucam ben olucam:119:

evet sınırlı olarak tüketiliyor. yulaf kepeği kullanacaksan günde 2 kaşık, galeta karışımı kullanacaksan 3 kaşık kadar kullanabiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…