lisam diğer topikimizdeki az fark kayıplarımı bu seferki yarışta fazlalaştırarak birinciliği alıcaaammmmm...
Lider belli ikinci nerede rakibeciklerimmmm
(gaz vermek amacıyla yazdım çok zevkli oluyor tavsiye ediyorum tüm arkadaşlarıma)
veee tekrar hatirlatiyorum daha oncede soylemistim.kolza yagini kullaniyormusunuz?depolanmadan vucuttan atildigi iddia ediliyor.(diyetisyenden alinma bir bilgidir).ben kullaniyorum.
vallahi arkadaşım seni geçemem gibime geliyorya dur bakalım belli olmaz hani
Biz burdan 6 arkadas yaris basligi acmistik ve aylik hedefler belirlemistik.Motivasyon acisindan gercekten ise yariyordu.Simdi bir fikrim var:26ersembeleri zaten kilo bildirimleri yapiyoruz simdi birde yaris listesi ekleriz.Aylik en cok kiloyu veren kazanir ve ayin Dukankralicesi olur Tabi sartlarin esit olmasi adina seyir evresindekilerin olmasi daha uygun olur.yani atak ve guclendirmedekiler katilmasin.eger fikrimi onayliyorsaniz katilmak isteyenler soylesin bana ona gore aylik liste yapariz
Biz burdan 6 arkadas yaris basligi acmistik ve aylik hedefler belirlemistik.Motivasyon acisindan gercekten ise yariyordu.Simdi bir fikrim var:26ersembeleri zaten kilo bildirimleri yapiyoruz simdi birde yaris listesi ekleriz.Aylik en cok kiloyu veren kazanir ve ayin Dukankralicesi olur Tabi sartlarin esit olmasi adina seyir evresindekilerin olmasi daha uygun olur.yani atak ve guclendirmedekiler katilmasin.eger fikrimi onayliyorsaniz katilmak isteyenler soylesin bana ona gore aylik liste yapariz
Geçersin canım ben seyirin sonlarındayım sen benden daha yenisin yani daha fazla verirsin az dikkat yeter
Yok yine de geçemem dersen ikinci oluverirsin canım benim
Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur:13:
Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"
desteginiz icin simdiden tesekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)
tabikiiibende yarın geçeceğim seyire.. bende katılabilir miyim acepppp
süper fikir :) bende varım.
evet tarifte tatlandırıcı var. marketlerde toz tatlandırıcı olarak satılıyor. ben canderel stevya kullanıyorum. pudingten farksız. süppppeeerrrr..... buzdolabında olması bile beni rahatlatıyor biliyor musun yemediğim gün bile oldu ki ben tatlı canavarıyımdır..
tşk ederim. umarım tadı güzeldir yaa. zaten mümkünse yulaf kepeği kullanmıyayım nefret ettim resmen. köftelerimin içine atarak günlük hakkımı tüketmeye çalışıyorum.
ben kullanmiyorum Dukan amcam da kitapta parafin yagindan bahsetmis cok az miktarda ve suyla seyreltilerek kullanilir diyor
Ama ihtiyac duyulmuyor sanirim.
lisam diğer topikimizdeki az fark kayıplarımı bu seferki yarışta fazlalaştırarak birinciliği alıcaaammmmm...
Lider belli ikinci nerede rakibeciklerimmmm
(gaz vermek amacıyla yazdım çok zevkli oluyor tavsiye ediyorum tüm arkadaşlarıma)
ilk kez duyuyorum kitabımda var ama böyle bir yağdan bahsetmiyor benimkinde :26: bahsediyorsa da ben unutmuş olmalıyım
seninle vereceğimiz kilo aşağı yukarı aynı. bu benim ikinci dukanım. son şansım vazgeçmek ve kaçamak asla yok... daha önce kaçamak yoktu ama nefsime yenilip bırakmak zorunda kalmıştım.
sen de aramıza hoşgeldin. inşallah birbirimize destek olabiliriz...
tekrardan merhabalar kitabım bugün geldialışverişimi de yaptım bugün yarın sizlerleyim:) ancak evin çevresindeki 3 markettede süt tozu bulamadım allahım sinir oldum ya bu kadar zor bulunan bir şey olduğunu düşünmemiştim yada bizim marketler mi geriden geliyor. siz nerden temin ediyorsunuz arkadaşlar
Parafin yağı kitapta geçiyor canım, hatta kabızlık için birkaç damla içilebilir diyor.. Tariflerin içinde de var..
Gerçi Çevirmenin notuna göre Türkiyede bulunmuyormuş..
Bu arada kanola yağı yada benzer başka bir yağ izinli diye geçmiyor kitapta..
1 tatlı kaşığı zeytinyağı hakkımız var sadece onu kullanalım derim..
Zaten bunun dışındaki yüm yağlara yasak diyor dukan amca..
tekrardan merhabalar kitabım bugün geldialışverişimi de yaptım bugün yarın sizlerleyim:) ancak evin çevresindeki 3 markettede süt tozu bulamadım allahım sinir oldum ya bu kadar zor bulunan bir şey olduğunu düşünmemiştim yada bizim marketler mi geriden geliyor. siz nerden temin ediyorsunuz arkadaşlar