Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

vallahi arkadaşım seni geçemem gibime geliyorya dur bakalım belli olmaz hani

veee tekrar hatirlatiyorum daha oncede soylemistim.kolza yagini kullaniyormusunuz?depolanmadan vucuttan atildigi iddia ediliyor.(diyetisyenden alinma bir bilgidir).ben kullaniyorum.

ben kullanmiyorum Dukan amcam da kitapta parafin yagindan bahsetmis cok az miktarda ve suyla seyreltilerek kullanilir diyor
Ama ihtiyac duyulmuyor sanirim.

bende varim :52

bende yarın geçeceğim seyire.. bende katılabilir miyim acepppp

Geçersin canım ben seyirin sonlarındayım sen benden daha yenisin yani daha fazla verirsin az dikkat yeter
Yok yine de geçemem dersen ikinci oluverirsin canım benim

ilk deneyimimdeki kadar hızlı veremiyorum bu 2. dukanda ama olsun ben yarışa hazırım

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

süper fikir :) bende varım.

Merhaba,bende yarismis biri olarak kisisel olarak bir kisi icin oy istemek yerine yarisma linkini verip kime oy verilecegi kararini kisiye birakmak daha etik olur sanirimSonucta hepsi emek harcanmis bir birinden degerli tarifler,sunumlar

herkes galeta karışımını çok beğeniyor, ama benim gibi kepeği sabah krep yaparken kullanan biri için berbat bir seçim. bu karışımla yaptığım krepler pişmiyor, tadı da ayıptır söylemesi kusmuk gibi. hiç tavsiye etmiyorum krepte kullanacaksan. ama köftede falan ya da diğer yemeklerde, tatlılarda güzel olabilir. o şekilde denemedim

bence sen kepeği krep şeklinde tüketirsen tadını dahi sevebilirsin bir süre sonra, ben şuan tadını seviyorum çünkü

tarif:
2 yumurta
1 kaşık yulaf kepeği
yarım küçük çay bardağı yağsız ya da yarım yağlı süt

bunları karıştır, kızgın yapışmaz tavaya incecik dök. tavanın genişliğine göre 2-3 tane çıkıyor, tadı da enfesto

istersen azıcık tuz atabilirsin, ya da yumurtanın tekinin sarısını kullanmaya bilirsin kolestrolün varsa ya da başka bir şeyde yumurtanın sarısını kullanmak istiyorsan

mesela ben y. kepeğini başka bir şeyde kullanmayacaksam 2 yk kullanıyorum bu tarifte, o şekilde de tadı gayet güzel.

ama sana yulaf kepeği hakkında verebileceğim en güzel tarif dukanhelva dır, enfes bir şey

tarif için: KIZLARIMLA MUTFAKTA: DUKAN HELVA...IMM IMM TADI HARİKA:))

ben kullanmiyorum Dukan amcam da kitapta parafin yagindan bahsetmis cok az miktarda ve suyla seyreltilerek kullanilir diyor
Ama ihtiyac duyulmuyor sanirim.

ilk kez duyuyorum kitabımda var ama böyle bir yağdan bahsetmiyor benimkinde :26: bahsediyorsa da ben unutmuş olmalıyım

arkadaşlar benim bir sorunum var. az önce eski mesajları gezerken tatlandırıcıların alzheimer yaptığını okudum bir kullanıcı yazmış bunu. ben tatlandırıcı önceki denememde de hiç kullanmadım. almadım da. ama bu kez yolum uzun olduğunu düşünerek almayı düşünüyordum. yine fikrm değişti. ne yapacağız yaa. internetten değil de birebir doktordan bunun zararı hakkında bilgi alan var mı.. evim sensin filminden çok etkilenmiştim şimdi bunu duyunca acayip tırstım..

Yiiihuu yine yarışş

Ben pek yarışları kazanamasamda yarışma psikolojisi beni güzel motive ediyor..

Hadi bakalım ben de varım

Çiğdemcim senin verecek pek kilon kalmadı.. Geçeceğim bu sefer senii

Lisacım bu arada topik açıldı mı? Bize de linkini atar mısın??

neee yarışmamı haydi yarışalım kızlar motivasyon ve gaza getirme için çok iyi olacak eminim

ilk kez duyuyorum kitabımda var ama böyle bir yağdan bahsetmiyor benimkinde :26: bahsediyorsa da ben unutmuş olmalıyım

Parafin yağı kitapta geçiyor canım, hatta kabızlık için birkaç damla içilebilir diyor.. Tariflerin içinde de var..
Gerçi Çevirmenin notuna göre Türkiyede bulunmuyormuş..

Bu arada kanola yağı yada benzer başka bir yağ izinli diye geçmiyor kitapta..
1 tatlı kaşığı zeytinyağı hakkımız var sadece onu kullanalım derim..
Zaten bunun dışındaki yüm yağlara yasak diyor dukan amca..

Son düzenleme:

teşekkür ederim :)) bugün ilk günüm:)) pek mutlu ve enerji doluyum inşallah böyle gider... ben hiç diyet yapmadım şimdiye kadar... profesyonel sporcuydum zaten ayarlı yiyorduk. Ama sporu bırakıp, evlenince bebeğim olsun diye tedaviler ilaçlar(ki hala bebek yok() ruhi sıkıntıdan herhalde çok tatlı yemeye başladım... sonra hooopp 5 senede 12 kilo(( ama sıkıldım vercem, bu kilo hamallığından kurtulacağım... çok sevdim ben burayı herkes birbirine destek oluyor:)))

tekrardan merhabalar kitabım bugün geldi alışverişimi de yaptım bugün yarın sizlerleyim:) ancak evin çevresindeki 3 markettede süt tozu bulamadım allahım sinir oldum ya bu kadar zor bulunan bir şey olduğunu düşünmemiştim yada bizim marketler mi geriden geliyor. siz nerden temin ediyorsunuz arkadaşlar

1 kişilik daha yeriniz varsa seve seve katılırım :)

Ben Carrefour'dan aldım, Migros'ta da var.
Carrefour Express'te ve 2M Migros'ta bulamamıştım mesela, daha merkezi yerlerdeki şubelere gitmeni tavsiye ederim.

evet canım doğru diyorsun, ben de sadece z.yağı kullanıyorum

canım 3m ve üzeri migroslarda var belki küçük migroslarda da vardır ama ben bakmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…