Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugünkü menün sabah 1 yumurta 3 dilim hindi çay peynir 1-2 dilim domates.
öğlen için tavuk sote diye düşünüyorum yanında yoğurt yada ayran akşam belli değil hayırlısı. dün akşamda tavuk yedim bugün öğlen tavuk akşam ne olur bilmiyorum eşimide bezdirmek istemiyorum hadi hayırlısı

Sabrina ben samsunda değilim ama tatlandırıcı için sana şöyle bir öneride bulunabilirim..
Büyük marketlere bakabilirsin bu 1. seçeneğin.. 2. seçeneğin ise Eczanelere bakabilirsin..
Toz bulamasan bile en azından tablet tatlandırıcılara ulaşırsın..

Hoş geldin aramıza iyi diyetler arkadaşımm :KK16:

O düzensiz beslenmelerden maalesef biz de yaptık zamanında, ama sonunda dukanla tanıştıkkk..
:KK9:

Umarım sen de en kısa zamanda kilolarından sağlıklı bir şekilde kurtulursun..
Eşinin ağzının payını vermek nedir sen bana sor
:KK9:

Bir de kıskaçlıklar başlıyor ki aman amannn
:KK52::KK52::KK52:

canım babam şeker hastası tablet tatlandırıcı çook bizde yalnız onunla ne yaptıysam acı bir tadı oluyor o tatta beni çook rahatsız ediyor o sebepten toz tatlandırıcı ile denemek istiyorum belki o acı olmaz :KK43:

canım babam şeker hastası tablet tatlandırıcı çook bizde yalnız onunla ne yaptıysam acı bir tadı oluyor o tatta beni çook rahatsız ediyor o sebepten toz tatlandırıcı ile denemek istiyorum belki o acı olmaz :KK43:
canım tablet tatlandırıcılar pişirmeye uygun değil eğer pişiriyorsan bu acılık yapıyor olabilir ben takita formtat 60 ı kullanıyorum tavsiye ederim migroslarda bulabilirsin :)

günaydın kızlar:nazar: bugun güçlendirmedeki ilk günüm :KK52:2 dilim ekmegimi ve lor olmuyan sürme lıgt peynirimi domatesimi salatalığımı yiyiorum özlemişim peynir ve ekmegi bugun birde ödül yemeğim var ohhh:KK51:
bunları sizi kıskandırmak için değil azmedin de benim yanıma güçlendirmeye gelin diye söylüyorum :KK4:

kızlar bir sorum olacak güçlendirmede her gün sebze protein günü ya peki yine seyirdeki gibi protein sebzeden çok mu olmalı

Guclendirmen hayirli olsun canim,geliyoruz bizde yanina :KK55::KK55:yeni baslik acinca orda paylasiriz guclendirmenin tecrubelerini.sebze snow unda dedigi gibi kitapta yazan yada diger kaynaklarda bir sinirlama yok istedigin zaman istedigin kadar diyor..bide dusunuyorumda kuculen bu midelerimizle en fazla ne kadar yiyebiliriz diye..

veee tekrar hatirlatiyorum daha oncede soylemistim.kolza yagini kullaniyormusunuz?depolanmadan vucuttan atildigi iddia ediliyor.(diyetisyenden alinma bir bilgidir).ben kullaniyorum.
Filizzz64 kolza yagi diyorsunda hayatim kitapta boyle bir yagdan bahsetmiyor.tamam sen zayiflamaya yardimci oldugunu dusunuyorsun ama burda ne zamanki dukan a ek zayiflamaya yardimci bir yontem kullanildi hep husranla sonuclandi.gunluk 1 kasik zeytin yagi hakkimizdan baska birde parafin yagindan bahsediliyorki oda cok zor bulunan bir yagmis.yani zeytinyagi yeter:KK34:

Son düzenleme:
veee tekrar hatirlatiyorum daha oncede soylemistim.kolza yagini kullaniyormusunuz?depolanmadan vucuttan atildigi iddia ediliyor.(diyetisyenden alinma bir bilgidir).ben kullaniyorum.

Canım dukan sadece zeytinyağı ve parafin yağına izin veriyor canım, kozala maalesef dukana uygun değil.. :18:

günaydın kızlar 2 gündür kilom sabit dikkat. şalgam turşu hakkı yerine tükettim sanırım ödem yaptı neyse sorun değil. benim perşembe fobim oluştu bildirimi bugünmü yapsam ne??

ah şu spor ahh

Gurbetçim turşu derken sadece salatalık turşusuna iznimiz var biliyorsun değil mi canım?
Hem şalgam nişastalı bir sebze olabilir.. Ben izinli sebzeler listesinde hatırlayamadım.. Bir daha araştır istersen..
Bol yeşil çay ve sporla duraklamanı kırarabilirsin.. Başarılarrr... :KK16:

Guclendirmen hayirli olsun canim,geliyoruz bizde yanina :KK55::KK55:yeni baslik acinca orda paylasiriz guclendirmenin tecrubelerini.sebze snow unda dedigi gibi kitapta yazan yada diger kaynaklarda bir sinirlama yok istedigin zaman istedigin kadar diyor..bide dusunuyorumda kuculen bu midelerimizle en fazla ne kadar yiyebiliriz diye..

Filizzz64 kolza yagi diyorsunda hayatim kitapta boyle bir yagdan bahsetmiyor.tamam sen zayiflamaya yardimci oldugunu dusunuyorsun ama burda ne zamanki dukan a ek zayiflamaya yardimci bir yontem kullanildi hep husranla sonuclandi.gunluk 1 kasik zeytin yagi hakkimizdan baska birde parafin yagindan bahsediliyorki oda cok zor bulunan bir yagmis.yani zeytinyagi yeter:KK34:

peki sekerim anlasildi :KK31:

kızlar merhaba herkese:) diyetime 27 şubatta başladım ve 13 kilo verdim güzel gidiyordu ama yine kabızlık cekiyorum 3 gündür hala gecen haftaki kilomdayım bugün geçer umarım.. canım tatlı türü şeyler çekiyor ama yapmamaya uğraşıyorum çünkü o tadı alınca bünye hep ister gibime geliyor buda kilo verimini yavaşlatır.. şöyle bir sorum olacak sarelle nin şekersizi var tatlandırıcıyla yapılmışı bu bize uygun mu dün migrosta diyabet ürünler reyonunda gördüm almadım sorayım sizlere dedim:):KK53::KK53:

kızlar merhaba herkese:) diyetime 27 şubatta başladım ve 13 kilo verdim güzel gidiyordu ama yine kabızlık cekiyorum 3 gündür hala gecen haftaki kilomdayım bugün geçer umarım.. canım tatlı türü şeyler çekiyor ama yapmamaya uğraşıyorum çünkü o tadı alınca bünye hep ister gibime geliyor buda kilo verimini yavaşlatır.. şöyle bir sorum olacak sarelle nin şekersizi var tatlandırıcıyla yapılmışı bu bize uygun mu dün migrosta diyabet ürünler reyonunda gördüm almadım sorayım sizlere dedim:):KK53::KK53:

canım şeker tamam da fındık, yağ falan da oluyor onlarda. şimdi baktım netten 100 gramında 32,4 gr yağ varmış. kis enin alacağın 350 grlık.. mesela diyabetik reçel yiyenler de var onlarda aynı zamanda meyve yemiş olmuyorlar mı.. dukanda fındık da meyve de yasak.. ben yememeni tavsiye ederim ama yine sen bilirsin... süt reçeli yazmış bir arkadaşımız sağolsun tarif linkini de gönderdi. ordan bak onu yap bana kalırsa... ben öyle yapacağım çünkü...

Son düzenleme:
eger takilip kaldiysan su yerine yesil cay icin diyorlar.eger icebiliyorsan bir dene istersen.ben yaprak olani agir buluyorum ama poset yesil cylar denenebilir.kolay gelsin.

Yeşil çay içiyorum ama günde ancak 2 fincan içiyorum sabah poşet olanlardan içiyorum rahatlıkla :KK16::KK16:
Akşamları da yaprak olanından demleyip içiyorum zorla :KK53::KK53:
Olmazsa okula da götüreyim yanımda 1 fincan da okulda içeyim

evet sana katılıyorum. ben dr oetkerin light pudingini kullanıyorum. bir kutuda iki poşet puding var ve bir poşetinden 3 küçük kase çıkıyor. tabi bir günde sadece bir kase yiyebiliyorsun. çalıştığım için pratik çözümler üretmeye çaışıyorum. onun dışında bir de krep yapıyorum başka da dukan tarifi yapmıyrum hiç vaktim yok. ama light çikolatalardan falan alabileceğimiz bir yer yok mudur ya internette..

canım ben netten tatlandırıcımı,süttozunu felan aldım hazırda bekletiyorum,acil durumlar için,çikolata yapıp,küçük kalıplara koyarım donar,tarif vardır muhakkak,böyle yaparsan daha uygun olur,hem hazır olanların içeriğine güvenmiyorum ben:nazar:

Canim her yerde var :KK51:
Misal Gayol'lar.. Sekersiz, yagsiz.. Üzerinde cactus yazanlar cok güzel, yumusak :) Su an cebimde Blink pastili var, bunu dün bilkada buldum.. Sekersiz, yagsiz:)
SuperBrugsen ve SuperBest de cikisa yakin bölùmlerinde özel "sekersiz" seker ve cikolata reyonu var.. Cikolatalara dikkat, yag oranlari fazla oluyor genelde... Ve sekerlerin bazilarinda domuz gelatini var, bunlardanda uzak durursan iyi olur :KK1::KK1:

Ama her marketin cikisinda (kasalarin orda) mutlaka sekersiz sakiz ve pastil bulabilirsin.. Ben günde bir iki tane agzima atiyorum, abartmiyorum.. 7elevende de var..

hic biri yakin degil:KK50: netto da yada fakta da varmi? ben gelatini sadece yumusak sekerlerde var saniyordum:26:soyledigin iyi oldu cok sagol canim:KK19:

canım ben netten tatlandırıcımı,süttozunu felan aldım hazırda bekletiyorum,acil durumlar için,çikolata yapıp,küçük kalıplara koyarım donar,tarif vardır muhakkak,böyle yaparsan daha uygun olur,hem hazır olanların içeriğine güvenmiyorum ben:nazar:

bende öyle yapayım o zaman. başka çare yok. elimin altında birşeyler olması iyi olur sıkılınca elimi yiyeceklere atma alışkanlığım var maalesef :KK43:

hic biri yakin degil:KK50: netto da yada fakta da varmi? ben gelatini sadece yumusak sekerlerde var saniyordum:26:soyledigin iyi oldu cok sagol canim:KK19:

Gayol Netto da var, hatta Faktada da olmasi lazm.. Her bakkalda da bulabilirsin.. Bunlari danimarkali dukancilarda tüketiyor :KK66:
Gayol cactus da gelatin yok, ama sanrim bazilarinda var..

Birsey degil canim:KK19:

Son düzenleme:
benim kullandığımda ikili pakette light olandan. O zaman light olan yerine şekersiz olanları tercih etmek daha mı doğru?onlarında yağ oranına bakmak lazım.

canım yağ oranının fazla olması içinde fruktoz olmasından iyidir bence :26:

arkadaşlar bir yardımcı olur musunuz bize? dr. oetker light puding kullanıyoruz, içinde fruktoz olduğunu yeni fark ettim. sizce bir zararı olur mu, içindekiler kısmının sonunda yazıyor, yani diğer tatlandırıcılar içinde daha fazla mevcut ama bilmiyorum bir yardım edin, kullandım ve duraklatmıyor, zararını görmedim diyen var mı :26:

tatlı krizindeyim ve tatlandırıcım yok, puding bana bakıyor dolaptan :18:

selam kızlarrrrr:KK3:
bu hafta hep artılarda seyreden kilom dün persembe günki kiloya dönmüştü,bugünde -500 gördümm :KK52: bekleyin beni elliler ben geliyoruuummm:KK55:

selam dukancanlar,

ben de dün ve bugün -1000 gördüm tartıda, çok mutluyum haliyle.:21: Benim 4-5 gün artı çıkıyo ya da sabitlrniyo ve birden gidiyo kilolar alıştım artık yani + görünce de üzülmüyorum öyle eskisi gibi.

ama tabi yarın bildirim günü ne çıkar bahtımıza:KK1::KK1::KK1:

Bende suan dukan yapiyorum ve 8 kilo verdimm :)
bu sabah tartildim 80,3 gördüm umarim yarin artik sonunda 79.9 görürürüm yaa :KK1:
hepimize basarilarr ve kolay gelsin :nazar:

Umarım şu duraklamayı kırdığımı yarın sizinle de paylaşabilirim. Çünkü ben stres yapıyorum perşembeye şişiyor cumaya iniyorum yaaa

Bende suan dukan yapiyorum ve 8 kilo verdimm :)
bu sabah tartildim 80,3 gördüm umarim yarin artik sonunda 79.9 görürürüm yaa :KK1:
hepimize basarilarr ve kolay gelsin :nazar:
Tebrikler iyi vermissin sende,madem dukan cisin takil bize :KK19::KK19:
Umarım şu duraklamayı kırdığımı yarın sizinle de paylaşabilirim. Çünkü ben stres yapıyorum perşembeye şişiyor cumaya iniyorum yaaa

stres yok:KK20::KK20:yarin persembe degil cuma rahat ol yani...:KK51::KK51:

X