Sabrina ben samsunda değilim ama tatlandırıcı için sana şöyle bir öneride bulunabilirim..
Büyük marketlere bakabilirsin bu 1. seçeneğin.. 2. seçeneğin ise Eczanelere bakabilirsin..
Toz bulamasan bile en azından tablet tatlandırıcılara ulaşırsın..
Hoş geldin aramıza iyi diyetler arkadaşımm
O düzensiz beslenmelerden maalesef biz de yaptık zamanında, ama sonunda dukanla tanıştıkkk..
Umarım sen de en kısa zamanda kilolarından sağlıklı bir şekilde kurtulursun..
Eşinin ağzının payını vermek nedir sen bana sor
Bir de kıskaçlıklar başlıyor ki aman amannn
canım tablet tatlandırıcılar pişirmeye uygun değil eğer pişiriyorsan bu acılık yapıyor olabilir ben takita formtat 60 ı kullanıyorum tavsiye ederim migroslarda bulabilirsin :)canım babam şeker hastası tablet tatlandırıcı çook bizde yalnız onunla ne yaptıysam acı bir tadı oluyor o tatta beni çook rahatsız ediyor o sebepten toz tatlandırıcı ile denemek istiyorum belki o acı olmaz
günaydın kızlarbugun güçlendirmedeki ilk günüm 2 dilim ekmegimi ve lor olmuyan sürme lıgt peynirimi domatesimi salatalığımı yiyiorum özlemişim peynir ve ekmegi bugun birde ödül yemeğim var ohhh
bunları sizi kıskandırmak için değil azmedin de benim yanıma güçlendirmeye gelin diye söylüyorum
kızlar bir sorum olacak güçlendirmede her gün sebze protein günü ya peki yine seyirdeki gibi protein sebzeden çok mu olmalı
Filizzz64 kolza yagi diyorsunda hayatim kitapta boyle bir yagdan bahsetmiyor.tamam sen zayiflamaya yardimci oldugunu dusunuyorsun ama burda ne zamanki dukan a ek zayiflamaya yardimci bir yontem kullanildi hep husranla sonuclandi.gunluk 1 kasik zeytin yagi hakkimizdan baska birde parafin yagindan bahsediliyorki oda cok zor bulunan bir yagmis.yani zeytinyagi yeterveee tekrar hatirlatiyorum daha oncede soylemistim.kolza yagini kullaniyormusunuz?depolanmadan vucuttan atildigi iddia ediliyor.(diyetisyenden alinma bir bilgidir).ben kullaniyorum.
veee tekrar hatirlatiyorum daha oncede soylemistim.kolza yagini kullaniyormusunuz?depolanmadan vucuttan atildigi iddia ediliyor.(diyetisyenden alinma bir bilgidir).ben kullaniyorum.
günaydın kızlar 2 gündür kilom sabit dikkat. şalgam turşu hakkı yerine tükettim sanırım ödem yaptı neyse sorun değil. benim perşembe fobim oluştu bildirimi bugünmü yapsam ne??
ah şu spor ahh
Guclendirmen hayirli olsun canim,geliyoruz bizde yaninayeni baslik acinca orda paylasiriz guclendirmenin tecrubelerini.sebze snow unda dedigi gibi kitapta yazan yada diger kaynaklarda bir sinirlama yok istedigin zaman istedigin kadar diyor..bide dusunuyorumda kuculen bu midelerimizle en fazla ne kadar yiyebiliriz diye..
Filizzz64 kolza yagi diyorsunda hayatim kitapta boyle bir yagdan bahsetmiyor.tamam sen zayiflamaya yardimci oldugunu dusunuyorsun ama burda ne zamanki dukan a ek zayiflamaya yardimci bir yontem kullanildi hep husranla sonuclandi.gunluk 1 kasik zeytin yagi hakkimizdan baska birde parafin yagindan bahsediliyorki oda cok zor bulunan bir yagmis.yani zeytinyagi yeter
kızlar merhaba herkese:) diyetime 27 şubatta başladım ve 13 kilo verdim güzel gidiyordu ama yine kabızlık cekiyorum 3 gündür hala gecen haftaki kilomdayım bugün geçer umarım.. canım tatlı türü şeyler çekiyor ama yapmamaya uğraşıyorum çünkü o tadı alınca bünye hep ister gibime geliyor buda kilo verimini yavaşlatır.. şöyle bir sorum olacak sarelle nin şekersizi var tatlandırıcıyla yapılmışı bu bize uygun mu dün migrosta diyabet ürünler reyonunda gördüm almadım sorayım sizlere dedim:)
eger takilip kaldiysan su yerine yesil cay icin diyorlar.eger icebiliyorsan bir dene istersen.ben yaprak olani agir buluyorum ama poset yesil cylar denenebilir.kolay gelsin.
evet sana katılıyorum. ben dr oetkerin light pudingini kullanıyorum. bir kutuda iki poşet puding var ve bir poşetinden 3 küçük kase çıkıyor. tabi bir günde sadece bir kase yiyebiliyorsun. çalıştığım için pratik çözümler üretmeye çaışıyorum. onun dışında bir de krep yapıyorum başka da dukan tarifi yapmıyrum hiç vaktim yok. ama light çikolatalardan falan alabileceğimiz bir yer yok mudur ya internette..
Canim her yerde var
Misal Gayol'lar.. Sekersiz, yagsiz.. Üzerinde cactus yazanlar cok güzel, yumusak :) Su an cebimde Blink pastili var, bunu dün bilkada buldum.. Sekersiz, yagsiz:)
SuperBrugsen ve SuperBest de cikisa yakin bölùmlerinde özel "sekersiz" seker ve cikolata reyonu var.. Cikolatalara dikkat, yag oranlari fazla oluyor genelde... Ve sekerlerin bazilarinda domuz gelatini var, bunlardanda uzak durursan iyi olur
Ama her marketin cikisinda (kasalarin orda) mutlaka sekersiz sakiz ve pastil bulabilirsin.. Ben günde bir iki tane agzima atiyorum, abartmiyorum.. 7elevende de var..
canım ben netten tatlandırıcımı,süttozunu felan aldım hazırda bekletiyorum,acil durumlar için,çikolata yapıp,küçük kalıplara koyarım donar,tarif vardır muhakkak,böyle yaparsan daha uygun olur,hem hazır olanların içeriğine güvenmiyorum ben
hic biri yakin degilnetto da yada fakta da varmi? ben gelatini sadece yumusak sekerlerde var saniyordum:26:soyledigin iyi oldu cok sagol canim
benim kullandığımda ikili pakette light olandan. O zaman light olan yerine şekersiz olanları tercih etmek daha mı doğru?onlarında yağ oranına bakmak lazım.
Tebrikler iyi vermissin sende,madem dukan cisin takil bizeBende suan dukan yapiyorum ve 8 kilo verdimm :)
bu sabah tartildim 80,3 gördüm umarim yarin artik sonunda 79.9 görürürüm yaa
hepimize basarilarr ve kolay gelsin
Umarım şu duraklamayı kırdığımı yarın sizinle de paylaşabilirim. Çünkü ben stres yapıyorum perşembeye şişiyor cumaya iniyorum yaaa
Tebrikler iyi vermissin sende,madem dukan cisin takil bize
Fazla bakamasamda takilmaya calisacam en azindan kilo bildirimi :)