merhaba sevgili dukaniçeler ben çok uzun zaman sonra aranıza tekrar döndüm ama sizin adınıza sevinerek kendi adıma üzülerek gördüm ki benim br zamanlar dukan diyetine başladığım zaman başlayanlar güçlendirme de ya da bitirmek üzere:) dukan ile 5 kilo verdikten sonra ani bi kararla kredi çekip meme küçülttürme operasyonu oldum doktorum beraberinde göbek bölgeme liposaction yaptı bu ameliyatın üzerinden tam 4 ay geçti ben 4 aydır yediğime hiç dikkat etmedim ve ameliyatta vücudumdan 3 kg yağ çıkmış olmasına rağmen (60 kg olmam lazımdı ameliyat sonunda) şimdi 67 ile aldım soluğu...sonra ne mi yaptım tabii ki dukan atak 3 günde 64 kiloyu gördüm seyire geçtim doğumgünleri düğünler asker uğurlamaları arkadaş günleri derken bozdum.şimdi 65 kiloyum ve yarın sabah dukana tekrar dönüyorum...hareket etmeyi sevmiyorum yani en azından uzun zamandr böyle...trambolin sipariş ettim bekliyorum gelince inşallah bol bol binicem...kendime hedef bile koyamıyorum...güya yaza düğünüm vardı ağustosa kadar 50 kilo olmak istiyordum...ama sözlümün işleri aksadı şu an işsiz bu durumda evlenemiyoruz ve ben tüm hayallerimden vazgeçtim gelinlikte dahil...zayıflamak için motivasyonda sıfıra indi tabii ki ... bana destek olur musunuz ? size ihtiyacım var çünkü gerçek hayatta sözlümde dahil kimse bana bu kilo olayında destek olmuyor... bu arada boyum 1.55 hani öyle 170 olup 50 ye düşemedm diyenlerinizden de değilim...gerçekten çok sıkıldım kendimden ölsem keşke...hepsi biter...:2:
Sen gel bakayim buraya ben bi motive edeyim seni
aaa yakinmisiz ben gezmeye gelmistim belcikayabak sana dukan in ornek surme cikolata dgerlerini vereyim karsilastirirsin..
ve bu atakta izinli degil seyirde 2 corba kasigi izinli..bunlarla karsilastir uygunsa tuket...
aleurs nutritionnelles moyennes Analyse moyenne Pour 100 g 1 cuillère (12 g) Valeur
énergétique996 kJ
240 kcal119,52 kJ
28,80 kcalProtéines 4,8 g 0,58 g Glucides
dont sucres
dont polyols52,4 g
5,5 g
43,9 g6,29 g (Karbonhidrat)
0,66 g
5,27 gLipides
dont saturés6,7 g
0,6 g0,80 g (yag)
0,07 gFibres 10,4 g 1,25 g (lif) Sodium 0,06 g
merhaba sevgili dukaniçeler ben çok uzun zaman sonra aranıza tekrar döndüm ama sizin adınıza sevinerek kendi adıma üzülerek gördüm ki benim br zamanlar dukan diyetine başladığım zaman başlayanlar güçlendirme de ya da bitirmek üzere:) dukan ile 5 kilo verdikten sonra ani bi kararla kredi çekip meme küçülttürme operasyonu oldum doktorum beraberinde göbek bölgeme liposaction yaptı bu ameliyatın üzerinden tam 4 ay geçti ben 4 aydır yediğime hiç dikkat etmedim ve ameliyatta vücudumdan 3 kg yağ çıkmış olmasına rağmen (60 kg olmam lazımdı ameliyat sonunda) şimdi 67 ile aldım soluğu...sonra ne mi yaptım tabii ki dukan atak 3 günde 64 kiloyu gördüm seyire geçtim doğumgünleri düğünler asker uğurlamaları arkadaş günleri derken bozdum.şimdi 65 kiloyum ve yarın sabah dukana tekrar dönüyorum...hareket etmeyi sevmiyorum yani en azından uzun zamandr böyle...trambolin sipariş ettim bekliyorum gelince inşallah bol bol binicem...kendime hedef bile koyamıyorum...güya yaza düğünüm vardı ağustosa kadar 50 kilo olmak istiyordum...ama sözlümün işleri aksadı şu an işsiz bu durumda evlenemiyoruz ve ben tüm hayallerimden vazgeçtim gelinlikte dahil...zayıflamak için motivasyonda sıfıra indi tabii ki ... bana destek olur musunuz ? size ihtiyacım var çünkü gerçek hayatta sözlümde dahil kimse bana bu kilo olayında destek olmuyor... bu arada boyum 1.55 hani öyle 170 olup 50 ye düşemedm diyenlerinizden de değilim...gerçekten çok sıkıldım kendimden ölsem keşke...hepsi biter...:2:
Eki Görüntüle 686677kasım ayında başladıgım dukan diyetimin güçlendirme evresine yaklaşmış bulunmaktayım
gunaaayyyddiinnnn
selam kizlaarrr nasil gidiyor diyetler,menuler? insallah kacamak yoktur.
ben dun dukanella yaptim ama hic sevmedim.amaaann yemem ben de olur biter
bugun ikinci seyir gunumdeyim (protein)
kahvaltim:
1kasik yagsiz kendi yaptigim yogurt,1kasik yulaf kepegi,bir cimdik kab.tozu,1 yumurta ve accik tuz ile yapilmis krep
yaninda da light peynir ve light icecek.
bu kadar.bugun davetliyim arkadasa.ne demeli,ne yapmali da yememeli diye dusunuyorum hindi gibi :26:
slm dukandaşlarım ben 5 gunden beri gelemıyorum neteçok merak ediyorum aranızda samsunlu yada samsunda oturan var mı ... ben toz tatlandırıcı bir türlü bulamadım da eğer samsun lu olan varsa nerden aldığını yazarsa sevinirim :) şimdiden teşekkürler
doğumda 110 kilo olmuştum 40 kilo almştm ve 2 ay sonra eşim söğlenmeye başladı zayfla yanma yakş gibi laflar çok kırılmıştm ama sadece azimle 67 kiloya düştüm ve düzensiz beslendiğimden hastanelik oldum sonra tekrar 75 kilo şuan artk tekrar geri almamak üzere sağlıklı zayflama çalışyorum sende azim ve sabrla hallledersin
Eki Görüntüle 686677kasım ayında başladıgım dukan diyetimin güçlendirme evresine yaklaşmış bulunmaktayım
Herkezin basina geliyor uzulme, cunku hayat devam ediyor
Ben diyete basladigindan beri a sosyal oldum misafirlige gitmeye korkuyorum ikramlara dayanamazsam diye
Eve misafir cagirmaya korkuyorum onlara birseyler hazirlamak zorunda kalacagim ve dayanamayip tadina bakarim diye
Avm lerden kaciyorum restoranlarin onunden gectikce canim birseyler ceker diye
Ama nereye kadar boyle devam eder bilmiyorum
Bu diyet icin tas gibi irade lazim, henuz oyle abarti kacamak yapmadim sadece 4 cilek ve 2 meyveli yogurt
Ama kacamak yapan arkadaslara da hic birsey diyemem cok zor bir sinav bu ve biz bu sinavi geceriz
Benim kendimi teselli ettigim bir dusuncem var, zor durumlarimda
Kendime diyorum ki "bu gune kadar yedin her istediginden ,simdi kisitli bir sure icin dayan daha sonra tekrar yiyebilmek icin"
Sevgiler
slm dukandaşlarım ben 5 gunden beri gelemıyorum neteçok merak ediyorum aranızda samsunlu yada samsunda oturan var mı ... ben toz tatlandırıcı bir türlü bulamadım da eğer samsun lu olan varsa nerden aldığını yazarsa sevinirim :) şimdiden teşekkürler
sağol eminim istediğim kiloya yakın zamanda ulaşcam ama eşim ben zayıflarken 23 kilo aldı üzülmüyorum ona müstehak salata konusunda ne diyosunuz akşam bi kase salata yanına tavuk zgara nasl olur tavuktan vazgeçerim ama salatadan olmaz
?yurt disindaki arkadaslar varsa bana yardimci olabilirlermi?ya da fikri olan baska arkadaslar?
aldi de satilan rejim cikolatasini yiyebilirmiyim tatli krizim oldugunda 1 cay kasigi kadarcik :26: tatlandirici ve yagsiz
büyük hataydı canım bu gün kendime geldim artık kaçamaklara asla
yazayım canım içindekiler: su, yağsız süt tozu,süt kreması,çilek püresi,fruktoz(çilekten dolayı sanırım), bitkisel lif, sütlü çikolata parçası, kakao tozu,emüglatör, guargam, keçiboynuzu gamı,aroma verici, pancar kökü renk için, asitliği düzenleyici,tatlandırıcı (aspartam asesulfam)
Bir porsiyondaki besin değeri şöyle:
enerji: 74cal
Yağ: 2.8
Karbonhidrat: 13
Şeker:4 (meyve ve keçiboynuzu şekerinden bahsediyor)
Lif:2.6
Protein: 2.5
Sodyum:0,1
Birde üzerinde özellikle belirtmiş diyabetliler için uygundur diye eşim tip1 diyabet yiyor ve şekerini hiç etkilemiyor
evet bayağı saçmaladımbu gün protein günümdeydim yoğurt ve tavuk göğsüne sarıldım kaçak yokkkk
kesinlikle disiplin gerekli en can alıcı zamanda vurdu beni bu disiplinsizlik
Ben yurtdisindayim canim (Danimarka) ve burda her bakkalda ve markette mutlaka bulunuyor..