Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dün yorumları okurken arada geçen ''maya kilo aldırmaz mı?'' sorusu aklıma takıldı arkadaşlar. Ben hep şu mayalı çiçek ekmek tarifini yapıyorum tadı süper oluyor. Sabahları sandviç yapıp yiyorum ancak maya konusu şimdi aklımı kurcalamaya başladı. Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Günaydın kızlarrrr
bu aralar kafam dolu biraz,iş değiştirme durumum vardı.oldu mu olacak mı derken stres ten sanırım tamamen diyete uymama rağmen artılara çıkmıştım.dün netleşti haftaya yeni işime başlıyorum hayırlısıyla evime çok yakın ve istediğim departmanda ve daha iyi biyer.kafa rahatladı ya bu sabah hemen hooop bütün artılar gitmiş bundan sonra eksiye geçerim inşallah

bugün 2. atak günüm ben uzun süre diyetteydim ama 64 de taklmştm busabah -800 beni çok mutlu etti
açkcası çok tereddütlerim vardı özellikle yulaf kepeğinin bağırsaklara zarar vereceği uzun vadede söleniyor
bide en büyük sıkıntm ben salata yemeden yaşayamam yemek tatlı aramam ama salatasz olmaz seyir döneminde p+s günlerinde salata ne kadar serbest yardm ederseniz sevinirim

doğumda 110 kilo olmuştum 40 kilo almştm ve 2 ay sonra eşim söğlenmeye başladı zayfla yanma yakş gibi laflar çok kırılmıştm ama sadece azimle 67 kiloya düştüm ve düzensiz beslendiğimden hastanelik oldum sonra tekrar 75 kilo şuan artk tekrar geri almamak üzere sağlıklı zayflama çalışyorum sende azim ve sabrla hallledersin

Sen gel bakayim buraya ben bi motive edeyim seni

Yol saçımı başımı valla kendime gelirim barii.. Yolan sen oll..
Genel olarak hayatla ilgili motivasyonum düşük bu aralar ama dukanı hiiç bırakmadım.. Tabi ki sizleri de..

Bu arada güzel bahe rartıların bir kısmı gitti bile..

Nar şerbeti yaptım o da yakında etki edecektir.. Sanrım ben sıkılınca su tutuyorumm..

Lisaa bitirdin beni şu an.. Çikolataya zaafımı biliyorsun değil mii

Neyse kendime dukanella yapayım bari..

Şaka şaka kestim ben dukanellayıı duraklama yapıyor bende sınırlı izinliler var çünkü içinde kakao, süttozu ve labne de girince işin içine 3 sınırlı izinliyi zorluyor.. Ondan kalsııın.. Ben bitki çaylarımla mutluyuumm

merhaba hatunlar 4 gündür nete giremedim.dün gireyim dedim kulüp bakıma girmiş.o kadar yoğundum.sporuma devam ediyorum.başlıyalı 2 ay oldu aktif spor yapıyorum.hocamız çok iyi 60 dk zorlayarak yaptırıyor.artık kolay gelmeye başladı.havalar düzelse yürüyüşüde ekliyeceğim.dışarısı buz gibi.sıcak bir geliyor bir gidiyor.biraz kaçamaklı bir hafta oldu.suçluyum.ama toparlanmak hoşuma gidiyor.buyüzden sporu bırakma istemiyorum.hocam kas miktarımın çok olduğunu cok incelemiyeceğimi söyledi.ancak biraz daha sıkılaşabilirmişim.şimdi kepek emeğimle 30 gram kadar peynirimi birde minik domates yedim.kabızlı sorunum git gide büyüyor.bu sorunu aşamazsam zaten kilo vermem mümkün olmayacak yada hemoroid olacağım.ikiside kötü.2 sene önce yaşadım kankaybından ayakta duramıyordum.bağırsak ilacı kulanmamda kanamayı kesmemişti.şükür o zamandan bu yana çekmedim.ama yeniden başlarsa neyaparım bilmiyorum.neyse biraz geçmişi okuyayım.

Son düzenleme:

Yapma böyle şeyler kendin için, mutlu olmak için zayıflamalısın arkadaşım..
Ne demek öyle ölmek istiyorumlar falan.. Hadi kalk ve silkelen yapabilirsin bak biz de buradayız bırakmak yokkk..

Şu trampolin den ben aldım gerçekten işe yarıyor.. Hem spor yaptıkça mutluluk hormonu salgılıyorsun unutma.. Bu da daha mutlu olmak demekkk

Eki Görüntüle 686677 kasım ayında başladıgım dukan diyetimin güçlendirme evresine yaklaşmış bulunmaktayım

Ay süper
Tebrik ediyorum seni arkadaşım darısı hepimizin başınaaa..

Bu arada Lisacımm şu güçlendirmeye geçenlerle ilgili topiğe gerçekten de ihtiyacımız var..

Ben henüz geç(e)mesemde yakında benim de ihtiyacım olacakkk..

Dukandan sonra hamile kalanlar da gerçekten az değil..

Yeni topikleri ben de destekliyorumm hadi bakalım hayırlı olsuuunn

canim,ozel mesaj kutun dolmus mesaj gonderemiyorum temizlersen gonderecegim

Sabrina ben samsunda değilim ama tatlandırıcı için sana şöyle bir öneride bulunabilirim..
Büyük marketlere bakabilirsin bu 1. seçeneğin.. 2. seçeneğin ise Eczanelere bakabilirsin..
Toz bulamasan bile en azından tablet tatlandırıcılara ulaşırsın..

Hoş geldin aramıza iyi diyetler arkadaşımm

O düzensiz beslenmelerden maalesef biz de yaptık zamanında, ama sonunda dukanla tanıştıkkk..

Umarım sen de en kısa zamanda kilolarından sağlıklı bir şekilde kurtulursun..
Eşinin ağzının payını vermek nedir sen bana sor

Bir de kıskaçlıklar başlıyor ki aman amannn

bende minik bir liposekşın yaptırmıştım.sırtımın sütyen hizasında yan taraflarda acayip bir büyüme vardı.doktor ordaki yağların normalden fazla bölündüğünü söyledi.tuhaf durduğu için aldırdım.benimde karın bölgemi düzelti.benim hepsi 1,5 kg kadardı.amaliyat olduğumda 71 falandım amaliyatan sonra diyet yapsamda75 oldum ensonunda 79,6 yı görünce sıkı bir diyet yapayım dedim.bende dukana döndüm.ama yine gitmiyor.resmen yarı aç dolaşsamda gitmiyor.et benim karnımı çok doyurmuyor.ama idere ediyorum.2 aydır diyete olmam rağmen giden çok az.ama sporda yapıyorum.kendime 1 sene süre tanıdım.bu 1 senede ayda 1 kg bile versem 1 senede 12 kg yapar.doktora gidip gizli şekerimin olup olmadığına baktıracağım.elim ayağım titreyiveriyor.kayağımın altı kayıyor gibime geliyor.nyse evlenme konusuna gelince canını sıkma ama iş olmayınca olmaz.evlenmeden herşey çok tatlı gelir.iş okadar önemli olmaz ama evlenince giderler artar bir evin çok şeye ihtiyacı vardır.iş olmayınca bir süre sonra geçim sıkıntısı canım cicim olaylarını bitirir.ve kavgalar başlar.birde siz yeni nesil idareyide bilmiyorsunuz.nekadar idare edeyim desenizde edemiyorsunuz.biz eskiler bunu daha çok biliriz.buyüzden sakın işi gücü düzeltmeden evleneyim demeyin.benimde 18 yaşında kızım var.kendi kızımı göz önüne getiriyorum onun için bu uyarıları yapıyorum.kendini üzme ablacım, zayıflarsında evlenirsinde ama hepsi zaman ister.

selam kızlar dün gelemedim özledinizmi beni. dün çok çok çok yürüdüm. hem yürüyüş hem gezinti yaptım yürüdüm allah yürüdüm. tabii düzensiz beslendim. annem kıymalı kabak yemeği yapmıştı. bana özel olmadığı için yemeğin suyunu süzüp yedim. bide biraz çiğ köfte yedim. bugün +100 çıktım. neyse yarın inşallah düzelticez ve 92li rakamları görcez. umarım ben yokken herşey yolundadır. heyecanla sabahlar olsun koşarak size geleyim diye bekliyorum emin olun. bugün arkadaşlarımın yaptığı kahvaltıya sırt çevirdim. ortada gezen keke sırt çevirdim. karalahana sarmasına sırt çevirdim. açlık hissi başladı ufaktan ufaktan bakalım ne olacak oy oyyy

Umarım sen de en kısa zamanda kilolarından sağlıklı bir şekilde kurtulursun..
Eşinin ağzının payını vermek nedir sen bana sor [/COLOR][/FONT][/I]

Bir de kıskaçlıklar başlıyor ki aman amannn

[/QUOTE]

sağol eminim istediğim kiloya yakın zamanda ulaşcam ama eşim ben zayıflarken 23 kilo aldı üzülmüyorum ona müstehak salata konusunda ne diyosunuz akşam bi kase salata yanına tavuk zgara nasl olur tavuktan vazgeçerim ama salatadan olmaz

Canim benim yaa lutfen oyle olsem molsem deme
Dukan diyetinin en guzel yani insani hayata baglamasi, mesela ben doya doya pasta, kek, simit, iskender vb gibi seyleri yemek icin yasiyorum, o gunleri gorebilmek umuduyla yasiyorum. Saka bi yana, seni coook iyi anliyorum
Dugun olayina motive olmussun, cok dogal her genc kizin hayali insan omrunde bir defa yasiyor (istisnalar haric)
ve prensesler gibi gelin olmak icin kendine bir hedef koymussun, zayiflamak
ama dugun olayi iptl olunca ona bagli olan butun hedeflerin de yikilmis bu durumda diyeti devam ettirememen cok normal
Bence kendine yeni hedefler belirle ve diyete bu sekilde asilmaya calis
mesela "ideal kiloma inmeliyim cunku yasim daha cok genc ve ilerde kiloya bagli saglik problemleri yasamak istemiyorum!"
yada "Ideal kiloma inecegim ve nisanlim bana tekrar asik olacak gozlerine inanamayacak, gozlerini benden alamayacak!"
veya " Ideal kiloma inmeliyim ki hamileligim boyuncave sonrasinda rahat edeyim, saglikli bir bebek dunyaya getireyim"

Kendine zayiflamak icin bir suru sebep bulabilirsin ve bunlari bence bir kagida yaz ve onune hedefini koy ve ulasana kadar da vazgecme

Seninle benim sebeplerimden bi kacini paylasmak istiyorum
( Indirim zamanlarinda magazalarda 38-40 beden aninda tukeniyor elimi neye atsam 36 beden ama ben icine giremiyorum, ama 36 beden olduktan sonra kendime neler neler alicam hemde cook ucuza )
(Ben senin kadar genc degilim yas 36 ama 40 ima yada 50ime geldigimden beni goren insanlarin " yaaa kadina bak bu yasta ama hala tas gibi yasini da hic gostermiyor" demesini istiyorum.

Sevgiler

canım migroslarda istedigin toz tatlandırıcı var :) bende samsunluyum

Gül canım tam tersi olması gerekiyor biliyorsun değil mi?

Yani SP günlerinde sadece protein almalısın, dukanın kuralı böyle.. Bu diyet böyle şekilde işliyor çünkü..

Ama PS günlerinde salata da yiyebilirsin proteinin yanında..

Dukan amca ne diyor kitapta sakın tek başına sebze yemeyinnn:18:

Ve her zaman yediğin protein sebzeden fazla olmak zorunda ki kilo verebilesin..

Yani tabağının 3/2 si protein 3/1 i ise sebze olacak..

Kitabını okumuşsundur ama istersen bir daha gözden geçir derim..

Son düzenleme:
?yurt disindaki arkadaslar varsa bana yardimci olabilirlermi?ya da fikri olan baska arkadaslar?
aldi de satilan rejim cikolatasini yiyebilirmiyim tatli krizim oldugunda 1 cay kasigi kadarcik :26: tatlandirici ve yagsiz

aldida hic gormedim diyet cikolata. hangi reyonda? yakinda tr gidicem insallah giderken gotureyim cikolata canavari kardesim diyette eminim cok sevinir

Bugün benim içinde temiz bir sayfa başlangıcıdır Dukan için... Temizden kasıt dikkatli gidiyorum yine başlardaki gibi karar verdim bu hafta o - bildirimi yapmassam iyiden iyiye sinirim bozulcak benim neyse...

Turkologcum bence pekde uygun değil değerler ama yine sen bilirsin kendin için en iyi olanı beni duraklatmadı diyorsan bişi diyemem ama biraz yüksek gibi geldi özellikle karbonhidrat oranı. İsabet olmuş lisabellada çikolata paylaşmış onla da karşılaştırınca onunki baya yüksek bu dondurmanın ondan da yüksek ama işte üsttede yazdım ya ben bu ara dikkat ediyorum iyice şu duraklamanın kırılması gerek az çok kırdım gibi de ama işte biraz sinirlerim bozuk gidiyor buaralar ben oturur perşembe günü şişerim yine sinirim bozulur sonra sinirim bozuk diye şişerim iyice kötü olur.

Birde antidepresanın şişirdiği konusunda soruları olan arkadaşlar vardı. Şişirmiyor kızlar yada bünyeden bünyeye farklı tepki de gösterebilir tabiki ama en azından bende bir etkisi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…