Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hava soğuk insanın canı sıcakk birşeyler istiyor.bende yeşil çay içtim.geçen marketen sıvı tatlandırıcı aldım.meyveli yoğurdumu ben yapıyım dedim.kaçkere yaptım.ama busefer yoğurdum bozulmuş.içine şeker yerine azıcık tatlandırıcı koymuştum.ıvı olanı kullandım.zehirgibi acı yapmış.dökkmek zorunda kaldım.bundan sonra tatlandırıcıyı mayalandıktan sonra koyayım.neyse akşama kendime yoğurt çorbası yapayım.olsun bitsin.

84 kilo ile dün başladım diyete ve çok zorlandım bozmamak için. Ama buradaki moral veren yazılanları okuyup gaza geldim.çok şükür sayenizde diyeti bozmadan atak evresinin ilk gününü atlattım. :)) hepinize çok teşekkür ederim... :)))

canim yaa hangi marketlerde var inan bana hic dikkat etmedim.:KK53: ve hangi reyonda? hemen bir kosu gidip alayim:KK55: tabi yemeye cesaret edebilirsem:KK37:

Canim her yerde var :KK51:
Misal Gayol'lar.. Sekersiz, yagsiz.. Üzerinde cactus yazanlar cok güzel, yumusak :) Su an cebimde Blink pastili var, bunu dün bilkada buldum.. Sekersiz, yagsiz:)
SuperBrugsen ve SuperBest de cikisa yakin bölùmlerinde özel "sekersiz" seker ve cikolata reyonu var.. Cikolatalara dikkat, yag oranlari fazla oluyor genelde... Ve sekerlerin bazilarinda domuz gelatini var, bunlardanda uzak durursan iyi olur :KK1::KK1:

Ama her marketin cikisinda (kasalarin orda) mutlaka sekersiz sakiz ve pastil bulabilirsin.. Ben günde bir iki tane agzima atiyorum, abartmiyorum.. 7elevende de var..

Slm kizlar dunku akilalmaz yemek yeme hirsimdan sonra ki buna kacamak denmez bugun +200 le kurtardim.tabi bu gorunusteki sonuc. bakalim duraklama olarak bana geri donecekmi.bugun simdilik ii gidiyorum.yesil cayimida ictim cok sukur

dahiliye doktorundan randevu aldım.cuma günü gidip şu gizli şekere bir baktıracağım.biraz acıkınca elim ayağım titreyip içim boşalıyor.canım birşey çekmesede elim ayağım boşaldığı için yemek yemem gerekiyor.kaç kere sokakta başıma geldi.haftasonu çocuklara kahvaltı hazırlıyorum.ama çok uğraştığım için yemek yeme ihtiyacı az duyuyorum.sonra eşimle dolaşmaya çıkıyoruz.o zaman başlıyor içim boşalmaya.rahatsız oluyorum.yürüyemiyecekmişim gibime geliyor.normal şeker tahlilerinda 100-110 gibi değerler çıkıyor.bu içimin çekilmesi hissi çok acayip.yemek istemesende yemek yemek zorundasın.bir arkadaşımın normalde ölçtürdüğünde şekeri çıkmıyor.ama kadıncağız ne yaptıysa zayıflıyamadı.sonunda gizli şekri olduğu anlaşılmış.tedavi olmaya başladığında zayıflamayada başladı.neyse belkide birşeyim yoktur

dahiliye doktorundan randevu aldım.cuma günü gidip şu gizli şekere bir baktıracağım.biraz acıkınca elim ayağım titreyip içim boşalıyor.canım birşey çekmesede elim ayağım boşaldığı için yemek yemem gerekiyor.kaç kere sokakta başıma geldi.haftasonu çocuklara kahvaltı hazırlıyorum.ama çok uğraştığım için yemek yeme ihtiyacı az duyuyorum.sonra eşimle dolaşmaya çıkıyoruz.o zaman başlıyor içim boşalmaya.rahatsız oluyorum.yürüyemiyecekmişim gibime geliyor.normal şeker tahlilerinda 100-110 gibi değerler çıkıyor.bu içimin çekilmesi hissi çok acayip.yemek istemesende yemek yemek zorundasın.bir arkadaşımın normalde ölçtürdüğünde şekeri çıkmıyor.ama kadıncağız ne yaptıysa zayıflıyamadı.sonunda gizli şekri olduğu anlaşılmış.tedavi olmaya başladığında zayıflamayada başladı.neyse belkide birşeyim yoktur

Gecmis olsun canim, insallah birsey yoktur :KK19: tansiyon olabilirmi canim? Yani ac ac gezdiginde tanisiyonun düse bilir... Yaninda mutlaka birseyler götür..

Selam dukancılar nasıl gidiyor bakalım:)benım seyirim gayet guzel kaçamaksız bi şekilde devam ediyo hergün 1 saat yürüyorum ve fırsat buldukça hareket ediyorum birde kızlar ip atlamaya başladım günde 50 taneyle başladım şimdi 1000lere cıktım 10 dakikası 100 kalori yaktırıyomus hic fena değil yazılarınızı takıp ediyorum yaza incecik olcaz kızlar göriyim sizi:))

sabah kahvaltı öncesi köpüşle yürüyüşümüzü yaptık,kahvaltıdan sonra kuaföre gittim geldim bi yarım saatte öle yürümüş oldum.dönüşte tavugumuda aldım.baharatladım şişe taktım attım fırına onlar pişerken yeşil çay demledim içtim.tavuğumuda yogurtla yedim şimdi hazırlanabilirim işe gitmek için:KK3:

Sevgili sabrina84 ,oncelikle hosgeldin.umarim operasyonun iyi sekilde halolmustur.ben senin bildirimini yaptim ama Dely neden listeye almadi acikcasi bilmiyorum.bende listeye bakmadim yazmismi yazmamismi diye vede kendiside bir aciklama yapmadi.suraya bakarsan goreceksindir bildirimi yaptigimi..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-8814.html

Çookk teşekkür ederim lisabella şükür iyi gecti turp gibiyim ilgin için de çok teşekkür ederim dely neden almadı ki beni listeye belkide onun da gözün den kaçmıştır canınız sağolsun bu hafta nasip değilmiş demekki :) haftaya inşallah :)

Dün yorumları okurken arada geçen ''maya kilo aldırmaz mı?'' sorusu aklıma takıldı arkadaşlar. Ben hep şu mayalı çiçek ekmek tarifini yapıyorum tadı süper oluyor. Sabahları sandviç yapıp yiyorum ancak maya konusu şimdi aklımı kurcalamaya başladı. Bu konuda bilgisi olan var mı ?

merhaba canım, bu diyetle ilgili değil ama daha önce bir televizyon programında dinlemiştim, mayalı hamurişleri yerine mayasız yapılanların tercih edilmesi gerektiğini söylemişlerdi. Mayalı hamur işleri daha fazla kilo aldırıyor diye biliyorum bu yüzden. Bence mayasız olan tariflerden yapmamız daha iyi olur.

merhaba canım, bu diyetle ilgili değil ama daha önce bir televizyon programında dinlemiştim, mayalı hamurişleri yerine mayasız yapılanların tercih edilmesi gerektiğini söylemişlerdi. Mayalı hamur işleri daha fazla kilo aldırıyor diye biliyorum bu yüzden. Bence mayasız olan tariflerden yapmamız daha iyi olur.

Haklısın galiba bende öyle düşündüm aslında ama mayalı ekmek tarifini mayasız yaparsak hiç kabarmaz. Hatta zaten pekte kabarmıyor gibi ama en azından arasını açıp peynir koyabilecek kalınlıkta oluyor. Maya koymazsam kabartma tozu koyarsam belki olur da kabartma tozu hep çay kaşığı olarak belirtilmişti birçok tarifte. Acaba kabartma tozu kullanmamızda uygun değil mi ki ? Tam 1 paket koysam ne olur ? :)

Bu arada donbul abla alttaki çizelgene kaplumbağa koymuşsun. Benden bir tavsiye kaplumbağa yavaşlığı temsil eder, sembolünü değiştir de kilolar kaplumbağa gibi yavaş yavaş gitmesin :)) Nedense bana hep bunu çağrıştırıyor ve öyle hissettiriyor kaplumbağa. Simgele hayvanını, seni daha hızlı götürecek bir şey seçsen daha iyi olabilir bence :KK66: Sevgileeeerrr.....

selam kızlar
valla utanıyorum size h.sonu kaçamaklarımı yazmaya :KK43: bu ne ya.. kendime de kızıyorum ama nafile. kimse bana destek olmuyorki sizden başka evde de..
allahtan h.içi işte çok daha verimli yapıyorum diyetimi. şimdi 2 günlük atağımı da bugün bitirip normal düzene döneceğim.
hep h. sonlarından korkacakmıyım ben ya....ne yapsam, ne etsem bilemedim şu h.sonlarına.

geçen gün yine dukan diyeti yapmış ve 40 küsür kilo vermiş bir ablamızın bloğunu okuyordum. orda hergünkü menülerine de şöyle bir baktım nerdeyse hergün dukan tatlılarından tüketmiş.
biz neden yemiyoruz :KK43:
ben reglimin ilk günündeyim de anlamışsınızdır :) ondan yine taktım tatlıya

kabızlık sorunu yaşayan, canı tatlı çeken, sürekli açlık çeken ( ki bu dukanda zor ama :)) arkadaşlar için

aynı sorunlardan muzdarip bir dukancı (açlık hariç) olarak bazen doğadan form çaylarından tüketiyorum. ama özellikle elma kromlu olan bende tatlıya karşı da bir isteksizlik ve tokluk hissi yaratıyor. ama tabi herzaman içmediğimden krizlerde atlatıyorum.

sizinle de paylaşayım istedim.:KK9:

selam kızlar
valla utanıyorum size h.sonu kaçamaklarımı yazmaya :KK43: bu ne ya.. kendime de kızıyorum ama nafile. kimse bana destek olmuyorki sizden başka evde de..
allahtan h.içi işte çok daha verimli yapıyorum diyetimi. şimdi 2 günlük atağımı da bugün bitirip normal düzene döneceğim.
hep h. sonlarından korkacakmıyım ben ya....ne yapsam, ne etsem bilemedim şu h.sonlarına.

geçen gün yine dukan diyeti yapmış ve 40 küsür kilo vermiş bir ablamızın bloğunu okuyordum. orda hergünkü menülerine de şöyle bir baktım nerdeyse hergün dukan tatlılarından tüketmiş.
biz neden yemiyoruz :KK43:
ben reglimin ilk günündeyim de anlamışsınızdır :) ondan yine taktım tatlıya

benim diyetteki 31. günüm.6 kilo verdim.arada kaçamaklarım olmadı desem yalan olur.zamanla az yemeye başlıyorsun zaten.hatta yasak olanları artık canın bile çekmiyor.ama benim kilo verdiğimi herkes anlamıyor.ben kendimi daha rahat hissediyorum.olmayan kıyafetlerime olmaya başladım bile.72 den 66 ya düştüm.hedefim 62...sanırım 2-3 ayda anca veririm.tatlı konusunda ilk günler4de bende sıkıntılıydım.ama şimdi rahatım çünkü o kadar çok tatlı varki aslında yiyebileceğimiz.tariflerden yapıyorum.tavsiye ederim çokta lezzetliler.benim favorim gojjy berryli biscolat ve üzerine dukanella tavsiye ederim..

benim diyetteki 31. günüm.6 kilo verdim.arada kaçamaklarım olmadı desem yalan olur.zamanla az yemeye başlıyorsun zaten.hatta yasak olanları artık canın bile çekmiyor.ama benim kilo verdiğimi herkes anlamıyor.ben kendimi daha rahat hissediyorum.olmayan kıyafetlerime olmaya başladım bile.72 den 66 ya düştüm.hedefim 62...sanırım 2-3 ayda anca veririm.tatlı konusunda ilk günler4de bende sıkıntılıydım.ama şimdi rahatım çünkü o kadar çok tatlı varki aslında yiyebileceğimiz.tariflerden yapıyorum.tavsiye ederim çokta lezzetliler.benim favorim gojjy berryli biscolat ve üzerine dukanella tavsiye ederim..

bravo çok güzel vermişsin kilolarını valla:) tebrik ederim darısı hepimizin başına inşallah.
bu yiyebileceğimiz tatlılardan hergün yedin mi peki :18:

bravo çok güzel vermişsin kilolarını valla:) tebrik ederim darısı hepimizin başına inşallah.
bu yiyebileceğimiz tatlılardan hergün yedin mi peki :18:

ben dukan tatlılarını çok seviyorum aslında... hergünde yemek istiyorum. ama burda arkadaşlar hergün yemeyin diyorlarda... hergün yesem azcık olmaz mı :)))
bu arada gojjy berryli biscolat dukan tarifimi. tarifini paylaşır mısın şekerim...

Arkadaslar daha once defalarca soyledim son kez soyluyorum KACAMAK diye bir sey yok!!!!!!Cok rica ediyorum bundan sonra kacamak yapanlar her ne ile yaptilarsa bunu kendilerine saklasinlar burda bide marifetmis gibi sunu yedim bunu yedim demek hicte dogru degil..yapin yiyin bize uygun dunya kadar tarif var ama KACAMAK artik duymak istemiyorum.Diyorum diyet disiplin isidir yapamiyorsan baslama basladiysanda hakkini ver.biz niye kacamak yapmadik biliyorduk yapmayi ama basimiza geleceklerden korktuk.Yapan kendine yapiyor ama lutfen burda sunu yedim bunu yedimi duymak istemiyorum kendi adima....

Arkadaslar daha once defalarca soyledim son kez soyluyorum KACAMAK diye bir sey yok!!!!!!Cok rica ediyorum bundan sonra kacamak yapanlar her ne ile yaptilarsa bunu kendilerine saklasinlar burda bide marifetmis gibi sunu yedim bunu yedim demek hicte dogru degil..yapin yiyin bize uygun dunya kadar tarif var ama KACAMAK artik duymak istemiyorum.Diyorum diyet disiplin isidir yapamiyorsan baslama basladiysanda hakkini ver.biz niye kacamak yapmadik biliyorduk yapmayi ama basimiza geleceklerden korktuk.Yapan kendine yapiyor ama lutfen burda sunu yedim bunu yedimi duymak istemiyorum kendi adima....

Lisabella aşk olsun. marifetmiş gibi değil aksine kendime kızdığımdan bahsetim. gerçekten insan kendini çok kötü hissediyor. insanlar bunu bilsinde benim gibi zayıf davranmasınlar.
ne yediğimden de bahsetmedim ayrıca.
kimsenin motivasyonunu bozmak değil niyetim aksine benimde sizler gibi sağlam iradeye sahip olabilmek derdim.

yine de uyarın için teşekkürler

X