Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hayatim,sen neden ustune alindin anlamadim...benim sozum genel durumaydi.herkeste bir kacamak gidiyor dayanamadim bende.seninle alakasi yok yani.hiim eger sende yazdiysan o sekilde tamam sanada ama ....kacamak yapmak zaten dukana aykiri diyoruz ustune ustluk bide yediklerinizi yazmaniz hos olmuyor...diyorum ya herkesin yedigi kendine kalsin kacamak anlaminda dukana uygunsa menu paylasalimda ben cigkofte,cilek,cikolata,pasta ......bunlari duymak istemiyorum..biz ilk basladigimizda kacamak yaptik demeye korkardi insanlar birak neyle yaptigini ...

kizlaar ben geldim yine
hani misafirlige gidecektimya,evet gittim ama masallah midem rahatsiz dedim ve hicbisey yemedim
sadece tatlandiriciyla 1 bardak cay o kadar.
simdide cook acikmis bisekilde evde et sote ve yogurt yiyorum size yazarken.ay cok mutluyum.ne kadarda motiveyim masallah

arkadaslar rica etsem dukana uygun yediginiz menulerinizi yazabilirmisiniz?cunku ben ozellikle sp gunlerimde et(genellikle tavuk) ve dun icerigini verdigim sekilde yaptigim krep disinda yedigim baska bisey neredeyse yok .hem bana, hem de benim durumumda olann arkadaslara yardimci olabilirsiniz yazarsaniz ,simdiden tesekkurler ve kolay gelsin.

Selamm arkadaslarrr bugun benim atakta ikinci günüm cok sükür baslayabildim sonundaa ALLAH yardimcimiz olsun :) Dukanin izin verdigi yiyecekler gercektende cok tok tutabilen seyler,baslayan arkadaslar varsa lütfen birakmasin hepimize kolay gelsin...

Kabartma tozu kullanmanda sakınca yok canım, çay kaşığı ile ölçü verilmesinin sebebi, unsuz yaptığımız için fazla kabartma tozu olunca ekmeğin tadı acımsı olmasın diye. Bir paket koyarsan un olmadan sadece yulaf kepeğinden yapılmış ekmekte biraz acılık olabilir.

Kesinlikle katılıyorum

dukandaşlarım nasılsınız sizlere bir şey danışmak istiyorum :26: ben geçen hafta dr. oetker in light pudingini aldım, şekersiz yazıyordu. 2 gün üst üste birer kase yedim sonra içini iyice inceledim ki ne göreyim, içinde fruktoz varmış

üzerinden 1 hafta geçtiği için de etkisi ne oldu onu bile tam bilmiyorum ama duraklama yaşamadım. şuan canım acayip tatlı istiyor ve tatlandırıcım yok, elimdeki tek tatlı bu light puding. yarın yine yapsam mı bu light puding ten ne dersiniz :26:

kızlar bu arada ben dukana başladığımdan beri 10.ocak tan beri yani sadece 1 kere kaçamak yaptım o da 6 tatlı kaşığı bir tatlıydı. yani ben de korkudan bir daha asla kaçamak yapmadım. zaten onu yedikten sonra ertesi gün tartıda +700 görmüştüm :18:

no kaçamak nooo, gitsin kilolar gitsiin

bende aynı durumdayım canım haftasonları diyetimi tam uygulayamıyorum. Aynı problem malesef:) ama ben bu hafta artık çok kararlıyım, dün akşam arkadaşların bahsettiği nar şerbetinden yaptım ve çok iyi ödem attırıyor. bugün akşam tartılmama rağmen -500 görünüyodu bende şaşırdım. Ama şunu söylemeliyimki kurallara tam uyarsak teker teker gidecek kilolar, burada birbirimize destek vererek tabiki:)

mrb canım, bende aynı pudingi denemiştim. yağ oranı düşük ve şekersiz olandan. İçinde fruktoz olduğunu bilmiyodum ama light sütle yaparsak pek sorun olmaz inşallah

mrb canım, bende aynı pudingi denemiştim. yağ oranı düşük ve şekersiz olandan. İçinde fruktoz olduğunu bilmiyodum ama light sütle yaparsak pek sorun olmaz inşallah

merhabaa 2 çeşidi var, biri light puding, diğerinin üzerinde ise light yazmıyor sadece şeekrsiz yazıyor. bu benim elimdeki kendinden tatlandırıcılı. 2 li kutuda satılıyor, yani kutunun içinde iki ayrı paket puding var.

şekersiz olana kendimiz tatlandırıcı kattığımız için onda sorun yok, ama bunun içinde kendi tatlandırıcısı var, şeker yok ama tatlandırıcı var yani. ama içinde fruktoz (yani doğal meyve şekeri) varmış :18:

senin kullandığın hangisi canım :26:

sihirlielma ben de tebrik ederim seni, çok iyi görünüyorsun, sarkma falan da olmamış, harikasın

yağsız şekerlemelerden kastın nedir canım?yeri gelmişken sorayım bize uygun sakız var mı sade sakızların dışında?

Eki Görüntüle 686677 kasım ayında başladıgım dukan diyetimin güçlendirme evresine yaklaşmış bulunmaktayım

çabanı çok takdir ediyorum.senin çabanla ben sanırım daha fazla kilo verirdim ama bünya işte.kabızlık olayı çok fena ya.acı çehre tohumu demişti bir arkadaş denedin mi canım?inşallah en kıza zmanda wc yolları görünür sana.dr a gitmekle de iyi etmişsin.bir arkadaş da dikkat etmesine rağman veremiyordu meğer gizli şeker varmış.inşallah bir sorun yoktur .ya da adı belli olur da ilacını alır rahatlarsın.

Şu trampolin den ben aldım gerçekten işe yarıyor.. Hem spor yaptıkça mutluluk hormonu salgılıyorsun unutma.. Bu da daha mutlu olmak demekkk

canım bende de var trambolin.nasıl kullanmamı önerirsin?

harikasın bravo

benim de DİYETİM TAM GAZ DEVAM EDİYOR.KAÇAMAK YOK ÇOK ŞÜKÜR.İNŞALLAH PERŞEMBE HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER.

Lina09 merhaba canım

şu bahsettiğin dukana uygun şekerlemeleri ben de merak ettim hangileri onlar :26:

arkadaşlar ben de dukana başlamak istiyorum ama naçizane fikirlerinize ihtiyacım var.mesala atak için yumurta haşlaması tavuk peynir yoğurt falan sürekli bunları mı yiyeceğiz örneğin saf protein günleri de öyle.sabah haşlama yesem öğle tavuk olsa fazla bi seçenek yok sanki yada ben tarifleri inceleyemedim henüz ondan mı bana alternatifler sunabilecek kendi menülerinden örnek verebilecek olan var mı

canım çeşitimiz gayet bol

dukandiyetitariflerim: ATAK EVRESİ YEMEKLERİ

bak burdan bir de böyle sorarak olmaz, biraz netten araştır, sonra mutlaka kitabını alıp oku

çizelgen doğrumu canım,maşşallah,49 ları görünce nasıl bir fiziğin olduğunu merak ettim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…