Lisabella aşk olsun. marifetmiş gibi değil aksine kendime kızdığımdan bahsetim. gerçekten insan kendini çok kötü hissediyor. insanlar bunu bilsinde benim gibi zayıf davranmasınlar.
ne yediğimden de bahsetmedim ayrıca.
kimsenin motivasyonunu bozmak değil niyetim aksine benimde sizler gibi sağlam iradeye sahip olabilmek derdim.
yine de uyarın için teşekkürler
Haklısın galiba bende öyle düşündüm aslında ama mayalı ekmek tarifini mayasız yaparsak hiç kabarmaz. Hatta zaten pekte kabarmıyor gibi ama en azından arasını açıp peynir koyabilecek kalınlıkta oluyor. Maya koymazsam kabartma tozu koyarsam belki olur da kabartma tozu hep çay kaşığı olarak belirtilmişti birçok tarifte. Acaba kabartma tozu kullanmamızda uygun değil mi ki ? Tam 1 paket koysam ne olur ? :)
Bu arada donbul abla alttaki çizelgene kaplumbağa koymuşsun. Benden bir tavsiye kaplumbağa yavaşlığı temsil eder, sembolünü değiştir de kilolar kaplumbağa gibi yavaş yavaş gitmesin :)) Nedense bana hep bunu çağrıştırıyor ve öyle hissettiriyor kaplumbağa. Simgele hayvanını, seni daha hızlı götürecek bir şey seçsen daha iyi olabilir benceSevgileeeerrr.....
Arkadaslar daha once defalarca soyledim son kez soyluyorum KACAMAK diye bir sey yok!!!!!!Cok rica ediyorum bundan sonra kacamak yapanlar her ne ile yaptilarsa bunu kendilerine saklasinlar burda bide marifetmis gibi sunu yedim bunu yedim demek hicte dogru degil..yapin yiyin bize uygun dunya kadar tarif var ama KACAMAK artik duymak istemiyorum.Diyorum diyet disiplin isidir yapamiyorsan baslama basladiysanda hakkini ver.biz niye kacamak yapmadik biliyorduk yapmayi ama basimiza geleceklerden korktuk.Yapan kendine yapiyor ama lutfen burda sunu yedim bunu yedimi duymak istemiyorum kendi adima....
selam kızlar
valla utanıyorum size h.sonu kaçamaklarımı yazmayabu ne ya.. kendime de kızıyorum ama nafile. kimse bana destek olmuyorki sizden başka evde de..
allahtan h.içi işte çok daha verimli yapıyorum diyetimi. şimdi 2 günlük atağımı da bugün bitirip normal düzene döneceğim.
hep h. sonlarından korkacakmıyım ben ya....ne yapsam, ne etsem bilemedim şu h.sonlarına.
geçen gün yine dukan diyeti yapmış ve 40 küsür kilo vermiş bir ablamızın bloğunu okuyordum. orda hergünkü menülerine de şöyle bir baktım nerdeyse hergün dukan tatlılarından tüketmiş.
biz neden yemiyoruz
ben reglimin ilk günündeyim de anlamışsınızdır :) ondan yine taktım tatlıya
dukandaşlarım nasılsınızsizlere bir şey danışmak istiyorum :26: ben geçen hafta dr. oetker in light pudingini aldım, şekersiz yazıyordu. 2 gün üst üste birer kase yedim sonra içini iyice inceledim ki ne göreyim, içinde fruktoz varmış
üzerinden 1 hafta geçtiği için de etkisi ne oldu onu bile tam bilmiyorum ama duraklama yaşamadım.şuan canım acayip tatlı istiyor ve tatlandırıcım yok, elimdeki tek tatlı bu light puding. yarın yine yapsam mı bu light puding ten ne dersiniz :26:
mrb canım, bende aynı pudingi denemiştim. yağ oranı düşük ve şekersiz olandan. İçinde fruktoz olduğunu bilmiyodumama light sütle yaparsak pek sorun olmaz inşallah
Eki Görüntüle 686677kasım ayında başladıgım dukan diyetimin güçlendirme evresine yaklaşmış bulunmaktayım
Icindekileri oku, eger icinde dukana aykiri birsey yoksa yiyebilirsin...
Tatli krizi tutan okadar arkadas var, sekersiz (yagsiz) sekerlemeleri neden yemiyorlar anlamiyorum.. Icinde Dukana aykiri hic birsey yok bunlarin.. Tatlandirici ile yapilmis.. Ve hayir, fruktos felan degil.. Aspartam vs gibi sifir kalorili tatlandiricilar var iclerinde.. Hatta hepsinin üzerinde "fazla yenildiinde bagirsaklari bozabilir" diye ikaz yazar(tatlandiricilardan kaynaklaniyor)
Meyve, ivir zivir ve dukana aykiri yemek yemektense bunlara bakin.. Ama herseyin asirisi zarardir, bunuda unutmayin
Eki Görüntüle 686677kasım ayında başladıgım dukan diyetimin güçlendirme evresine yaklaşmış bulunmaktayım
merhaba hatunlar 4 gündür nete giremedim.dün gireyim dedim kulüp bakıma girmiş.o kadar yoğundum.sporuma devam ediyorum.başlıyalı 2 ay oldu aktif spor yapıyorum.hocamız çok iyi 60 dk zorlayarak yaptırıyor.artık kolay gelmeye başladı.havalar düzelse yürüyüşüde ekliyeceğim.dışarısı buz gibi.sıcak bir geliyor bir gidiyor.biraz kaçamaklı bir hafta oldu.suçluyum.ama toparlanmak hoşuma gidiyor.buyüzden sporu bırakma istemiyorum.hocam kas miktarımın çok olduğunu cok incelemiyeceğimi söyledi.ancak biraz daha sıkılaşabilirmişim.şimdi kepek emeğimle 30 gram kadar peynirimi birde minik domates yedim.kabızlı sorunum git gide büyüyor.bu sorunu aşamazsam zaten kilo vermem mümkün olmayacak yada hemoroid olacağım.ikiside kötü.2 sene önce yaşadım kankaybından ayakta duramıyordum.bağırsak ilacı kulanmamda kanamayı kesmemişti.şükür o zamandan bu yana çekmedim.ama yeniden başlarsa neyaparım bilmiyorum.neyse biraz geçmişi okuyayım.
dahiliye doktorundan randevu aldım.cuma günü gidip şu gizli şekere bir baktıracağım.biraz acıkınca elim ayağım titreyip içim boşalıyor.canım birşey çekmesede elim ayağım boşaldığı için yemek yemem gerekiyor.kaç kere sokakta başıma geldi.haftasonu çocuklara kahvaltı hazırlıyorum.ama çok uğraştığım için yemek yeme ihtiyacı az duyuyorum.sonra eşimle dolaşmaya çıkıyoruz.o zaman başlıyor içim boşalmaya.rahatsız oluyorum.yürüyemiyecekmişim gibime geliyor.normal şeker tahlilerinda 100-110 gibi değerler çıkıyor.bu içimin çekilmesi hissi çok acayip.yemek istemesende yemek yemek zorundasın.bir arkadaşımın normalde ölçtürdüğünde şekeri çıkmıyor.ama kadıncağız ne yaptıysa zayıflıyamadı.sonunda gizli şekri olduğu anlaşılmış.tedavi olmaya başladığında zayıflamayada başladı.neyse belkide birşeyim yoktur
Şu trampolin den ben aldım gerçekten işe yarıyor.. Hem spor yaptıkça mutluluk hormonu salgılıyorsun unutma.. Bu da daha mutlu olmak demekkk
kizlaar ben geldim yine
hani misafirlige gidecektimya,evet gittim ama masallah midem rahatsiz dedim ve hicbisey yemedim
sadece tatlandiriciyla 1 bardak cay o kadar.
simdide cook acikmis bisekilde evde et sote ve yogurt yiyorum size yazarken.ay cok mutluyum.ne kadarda motiveyim masallah
arkadaşlar ben de dukana başlamak istiyorum ama naçizane fikirlerinize ihtiyacım var.mesala atak için yumurta haşlaması tavuk peynir yoğurt falan sürekli bunları mı yiyeceğiz örneğin saf protein günleri de öyle.sabah haşlama yesem öğle tavuk olsa fazla bi seçenek yok sanki yada ben tarifleri inceleyemedim henüz ondan mıbana alternatifler sunabilecek kendi menülerinden örnek verebilecek olan var mı
canım çeşitimiz gayet bol
dukandiyetitariflerim: ATAK EVRESİ YEMEKLERİ
bak burdanbir de böyle sorarak olmaz, biraz netten araştır, sonra mutlaka kitabını alıp oku
kızlar bu arada ben dukana başladığımdan beri 10.ocak tan beri yani sadece 1 kere kaçamak yaptım o da 6 tatlı kaşığı bir tatlıydı. yani ben de korkudan bir daha asla kaçamak yapmadım. zaten onu yedikten sonra ertesi gün tartıda +700 görmüştüm :18:
no kaçamak nooo, gitsin kilolar gitsiin
haklısın canım kitabı sipariş ettim ama daha bana ulaşmadı sabırsız davrandımcevabın için teşekkürler :)