Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu şekerlemeler nerede bulunur ki!!!! Ben çok tatlı düşkünü değilim ama eşim ara sıra istiyor onun için bu çok iyi olur.....

Bu üründen Türkiyede yok mu acaba :26::26:

Sanırım daha başındasın o yüzden tereddütlüsün ama zamanla canın isteme olayı olmuyor. Eğer tok olarak gidersem AVM lere falan o kadar kokular hiç beni etkilemiyor sanırım bu proteinin tokluk hissinden kaynaklanıyor.... Ben önceden tok bile olsam o cafelerden yayılan kokulara kapılırdım şimdi hiç etkilenmiyorum ama dediğim gibi eğer toksam :KK56:

yok canim fransada satiliyor dukanin in sitesinde yada eczanelerde,marketlerde var... ama degerler hicte dusuk degil dikkat ettiysen sekersiz ve yagsiz olmasi onemli bu durumda...ama ben hep birseyi israrla soyluyorum evet onemli olan nefsi bir sekilde koreltmek ve kacamak yapacak boyuta gecmenin onunu kesmek..o yuzden surekli tatli yemeyin ama yinede bastirmak icin bize uygun tatlilardan,cikolatalardan yapip tuketin.herzaman olmamak kosulu ile...

Bu şekerlemeler nerede bulunur ki!!!! Ben çok tatlı düşkünü değilim ama eşim ara sıra istiyor onun için bu çok iyi olur.....

Bu üründen Türkiyede yok mu acaba :26::26:

Sanırım daha başındasın o yüzden tereddütlüsün ama zamanla canın isteme olayı olmuyor. Eğer tok olarak gidersem AVM lere falan o kadar kokular hiç beni etkilemiyor sanırım bu proteinin tokluk hissinden kaynaklanıyor.... Ben önceden tok bile olsam o cafelerden yayılan kokulara kapılırdım şimdi hiç etkilenmiyorum ama dediğim gibi eğer toksam :KK56:

Ben yurtdisindayim canim (Danimarka) ve burda her bakkalda ve markette mutlaka bulunuyor..

Ben yurtdisindayim canim (Danimarka) ve burda her bakkalda ve markette mutlaka bulunuyor..

Türkiye'de de var, Migros ve Carrefour'da diyabetik ürünler bölümünde bulabilirsin.

Tebrik ederim canim,guclendirmeye gececek epeyce kisi olacagiz.sakin ayrilma bir yerlere bir guclendirme basligi acacagim orda anlatiriz guclendirme deneyimlerimizi hem sonraki geleceklerede yol gostermis oluruz..:KK34:

aaa yakinmisiz ben gezmeye gelmistim belcikaya:KK52::KK52:bak sana dukan in ornek surme cikolata dgerlerini vereyim karsilastirirsin..

aleurs nutritionnelles moyennes
Analyse moyennePour 100 g1 cuillère (12 g)
Valeur
énergétique
996 kJ
240 kcal
119,52 kJ
28,80 kcal
Protéines4,8 g0,58 g
Glucides
dont sucres
dont polyols
52,4 g
5,5 g
43,9 g
6,29 g (Karbonhidrat)
0,66 g
5,27 g
Lipides
dont saturés
6,7 g
0,6 g
0,80 g (yag)
0,07 g
Fibres10,4 g1,25 g (lif)
Sodium0,06 g

ve bu atakta izinli degil seyirde 2 corba kasigi izinli..bunlarla karsilastir uygunsa tuket...:KK34:

lisacığım mağlum dukanın anavatanında yaşıyorsun,orda dukan yapan fransız arkadaşların varmı,ordada popülermi hala:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:bizim köyede anlatsana:KK3::KK3:

Tebrik ederim canim,guclendirmeye gececek epeyce kisi olacagiz.sakin ayrilma bir yerlere bir guclendirme basligi acacagim orda anlatiriz guclendirme deneyimlerimizi hem sonraki geleceklerede yol gostermis oluruz..:KK34:

bu arada bana çok iyi önderlik ediyorsun canım ,iyi düşünmüşsün güçlendirme adında konu açmaya ,allahım o günleride göstersin bana,takipteyim hayatım....yazılarını hece hece okuyorum:KK42::KK42::KK42:

yok canim fransada satiliyor dukanin in sitesinde yada eczanelerde,marketlerde var... ama degerler hicte dusuk degil dikkat ettiysen sekersiz ve yagsiz olmasi onemli bu durumda...ama ben hep birseyi israrla soyluyorum evet onemli olan nefsi bir sekilde koreltmek ve kacamak yapacak boyuta gecmenin onunu kesmek..o yuzden surekli tatli yemeyin ama yinede bastirmak icin bize uygun tatlilardan,cikolatalardan yapip tuketin.herzaman olmamak kosulu ile...

Ben bu konuda ben çok şanslıyım aslında tatlı ile aram hiç yoktur neredeyse... Nadiren canım ister o da regl zamanında ve 1 kaşık tatlı bile yeter o zamanlarda.... :KK8::KK8: Ve inanmayacaksınız belki ama ben çikolatayı sevmem en fazla 3-5 ısırık yemişimdir o da eşimin ısrarıyla... Bu dukanellayı da hiç yapmadım bu diyete başladığımdan beri hiç tatlı krizi yaşamadım... :KK34: Ama eşim tatlı sever onun için istiyorum ben bu tatlıları....

Türkiye'de de var, Migros ve Carrefour'da diyabetik ürünler bölümünde bulabilirsin.

Teşekkür ederim hiç dikkatimi çekmemiş alışveriş sırasında malum bu tür şeyler yiyemeyeceğimi düşünerek direk es geçtim galiba.....:KK1::KK1::KK1:

merhaba sevgili dukaniçeler ben çok uzun zaman sonra aranıza tekrar döndüm ama sizin adınıza sevinerek kendi adıma üzülerek gördüm ki benim br zamanlar dukan diyetine başladığım zaman başlayanlar güçlendirme de ya da bitirmek üzere :KK43: :) dukan ile 5 kilo verdikten sonra ani bi kararla kredi çekip meme küçülttürme operasyonu oldum doktorum beraberinde göbek bölgeme liposaction yaptı bu ameliyatın üzerinden tam 4 ay geçti ben 4 aydır yediğime hiç dikkat etmedim ve ameliyatta vücudumdan 3 kg yağ çıkmış olmasına rağmen (60 kg olmam lazımdı ameliyat sonunda) şimdi 67 ile aldım soluğu...sonra ne mi yaptım tabii ki dukan atak 3 günde 64 kiloyu gördüm seyire geçtim doğumgünleri düğünler asker uğurlamaları arkadaş günleri derken bozdum.şimdi 65 kiloyum ve yarın sabah dukana tekrar dönüyorum...hareket etmeyi sevmiyorum yani en azından uzun zamandr böyle...trambolin sipariş ettim bekliyorum gelince inşallah bol bol binicem...kendime hedef bile koyamıyorum...güya yaza düğünüm vardı ağustosa kadar 50 kilo olmak istiyordum...ama sözlümün işleri aksadı şu an işsiz bu durumda evlenemiyoruz ve ben tüm hayallerimden vazgeçtim gelinlikte dahil...zayıflamak için motivasyonda sıfıra indi tabii ki ... bana destek olur musunuz ? size ihtiyacım var çünkü gerçek hayatta sözlümde dahil kimse bana bu kilo olayında destek olmuyor... bu arada boyum 1.55 hani öyle 170 olup 50 ye düşemedm diyenlerinizden de değilim...gerçekten çok sıkıldım kendimden ölsem keşke...hepsi biter...:2:

kimse ama hiç kimse bana yardımcı olamaz değil mi? bu kafamın içinde ki ümitsizlikten kurtaramaz...

Bukadar ümitsiz olma canim, sen istedikten sonra 50 kg ya cok cabuk ulasirsin.. Yeter ki iste! Iste ve caba göster, bak sonuc nekadar güzel olacak.. Azimli olacaksin, kendine güveneceksin! Ve bütün dukan yasaklarini hayatindan cikaracaksin - cünkü onlara ihtiyacin yok.. Buna kalben inanacaksin! Tamam mi?

Hic üzülme, care degil.. Dukani sev, dukanla mutlu olmayi ögren.. Cünkü onunla kendine iyi bakacaksin.. Okis :KK19:

Allahim sözlünede tez zamanda hayirli, güzel bir is nasip eder insallah.. (Banada :KK43:) amin.

merhaba sevgili dukaniçeler ben çok uzun zaman sonra aranıza tekrar döndüm ama sizin adınıza sevinerek kendi adıma üzülerek gördüm ki benim br zamanlar dukan diyetine başladığım zaman başlayanlar güçlendirme de ya da bitirmek üzere :KK43: :) dukan ile 5 kilo verdikten sonra ani bi kararla kredi çekip meme küçülttürme operasyonu oldum doktorum beraberinde göbek bölgeme liposaction yaptı bu ameliyatın üzerinden tam 4 ay geçti ben 4 aydır yediğime hiç dikkat etmedim ve ameliyatta vücudumdan 3 kg yağ çıkmış olmasına rağmen (60 kg olmam lazımdı ameliyat sonunda) şimdi 67 ile aldım soluğu...sonra ne mi yaptım tabii ki dukan atak 3 günde 64 kiloyu gördüm seyire geçtim doğumgünleri düğünler asker uğurlamaları arkadaş günleri derken bozdum.şimdi 65 kiloyum ve yarın sabah dukana tekrar dönüyorum...hareket etmeyi sevmiyorum yani en azından uzun zamandr böyle...trambolin sipariş ettim bekliyorum gelince inşallah bol bol binicem...kendime hedef bile koyamıyorum...güya yaza düğünüm vardı ağustosa kadar 50 kilo olmak istiyordum...ama sözlümün işleri aksadı şu an işsiz bu durumda evlenemiyoruz ve ben tüm hayallerimden vazgeçtim gelinlikte dahil...zayıflamak için motivasyonda sıfıra indi tabii ki ... bana destek olur musunuz ? size ihtiyacım var çünkü gerçek hayatta sözlümde dahil kimse bana bu kilo olayında destek olmuyor... bu arada boyum 1.55 hani öyle 170 olup 50 ye düşemedm diyenlerinizden de değilim...gerçekten çok sıkıldım kendimden ölsem keşke...hepsi biter...:2:

heyyy bu ne ümitsizlik
silkelen ve kendine gel
biz burdayız ve elbette destek oluruz sana
tamam ben çok sık girmiyorum foruma ama:KK30:
ne demek ölmek falan
tüm olumsuzluklara rağmen hayat güzel, yaşamak güzel
zayıflamak harika:KK16:

burda onlarca kilo verenler var
bence sıkma canını ve mademki daha önce yaptın biliyorsundur ne yemen gerektiğini
hadi azığını hazırla ve başla
her şey karar vermekle başlıyor

görüşmek üzere...

Tesekkur ederim canim bugun frkettim gobusum kuculmus heleki gogusler bunlar bna ait degil montaj olmali diye dusundum gelen iltiftlar cabasi nasil mutluyum nasil :-):-):-) daralan pantolonlar verdigim kiloyu ortaya cikardi resmen :-) bu arada 69.8 falan oldum hayatimd gordugum tasiidigim en az kilo bu arada ender saracin 3haftada incelten 10hareketi var sikilasmada faydasi var bir ara yapmaya baslamistim ama biraktim t
Ekrar baslamayi dusunuyorum belki denemek istersi
n diye dusundum

tamam canım teşekkürler deneyeceğim bide şu ebruyu izliyim bari evde plates topu yatıyor lastikde...yürüyüşe zaman ayıramıyorum maalesef:KK43:

günaydın kızlar bol eksili günler :21:
lisabellacım güçlendirme için yeni başlık açacağını söylemişsin ç ok iyi olur cnm yaa özellikle şu gram meselesi beni düşündürüyor herkesin evinde tartı yok şu kadar yemek kaşığı falan da demiyo tarifler :18:

slm dukandaşlarım ben 5 gunden beri gelemıyorum nete :KK43: çok merak ediyorum aranızda samsunlu yada samsunda oturan var mı ... ben toz tatlandırıcı bir türlü bulamadım da eğer samsun lu olan varsa nerden aldığını yazarsa sevinirim :) şimdiden teşekkürler

lisacığım mağlum dukanın anavatanında yaşıyorsun,orda dukan yapan fransız arkadaşların varmı,ordada popülermi hala:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:bizim köyede anlatsana:KK3::KK3:
Canim fransizlar genel olarak cok kilolu insanlar degiller evet dukan baslangicta bu rejimi fransizlara yapti ama saniyorumki dunya uzerinde en az kullananda kendi ulkesi:KK1:benden once dukan yapip kilo verip ama devamini getiremedigi icin kilo alan insanlar oldu yada benden cok etkilenip baslayip ama dayanamayip birakanlar...burda olmanin avantajlarida var tabiki dukan urunlerine cok rahat ulasiyor olmak mesela..baskada cok bir avantaji yok kitapsa ayni kitap urunlerse baska markada olsa ayni urunler..:KK34:
bu arada bana çok iyi önderlik ediyorsun canım ,iyi düşünmüşsün güçlendirme adında konu açmaya ,allahım o günleride göstersin bana,takipteyim hayatım....yazılarını hece hece okuyorum:KK42::KK42::KK42:
Canim ya valla hep diyorum onderlik ne haddime gercekten sadece bildiklerimi,tecrubelerimi paylasiyorum herkes gibi:KK34:guclendirmye gecen gitmesin istiyorum ve ordaki tecrubleride paylasalim ki sonrakilere yol gostermek,yardimci olmak adina iyi olacak ,eee sende az kaldi gelip katilacaksin aramiza:KK19:
Ben bu konuda ben çok şanslıyım aslında tatlı ile aram hiç yoktur neredeyse... Nadiren canım ister o da regl zamanında ve 1 kaşık tatlı bile yeter o zamanlarda.... :KK8::KK8: Ve inanmayacaksınız belki ama ben çikolatayı sevmem en fazla 3-5 ısırık yemişimdir o da eşimin ısrarıyla... Bu dukanellayı da hiç yapmadım bu diyete başladığımdan beri hiç tatlı krizi yaşamadım... :KK34: Ama eşim tatlı sever onun için istiyorum ben bu tatlıları....

Teşekkür ederim hiç dikkatimi çekmemiş alışveriş sırasında malum bu tür şeyler yiyemeyeceğimi düşünerek direk es geçtim galiba.....:KK1::KK1::KK1:
Bende aynen sen gibiyim,cikolata sevmem yani..cogu insana garip geliyor ama valla oyle sevmiyorum cikolata.Aynen regl zamaninda cikolata degilde tatli bir seylerin eksiklgini duyarim o kadar.Bu durumda biz galiba sansliyiz:21::21:

Merhaba,hosgeldin..Bu kadar karamsar olmak ve mutsuz olmakta niye...Herseyin hayirlisini dile lutfen.Bugun sozlunun issiz olmasi ve buna bagli evliligininizin gecikmesi falan bunlar aslinda belkide daha sonra hayriniza olacak seylere vesile.o yuzden asla umutsuzluga kapilma..kilolara gelince onlar tabiki verilir kolayca.aslinda yasadigin olumsuzluklar ve uzerinede kilo olayi seni fazlasiyla mutsuz etmis.Kafandaki o sorunlari cozmeye calismalisin oncelikle cunku eger bu psikoloji ile baslarsan devamini getiremeyebilirsin.Yda cogu kadin gibi mutsuz oldugunda kendini yemeye verenlerdeysen yine ayni sekilde kendini cok kontrol edemeyebilirsin.Ampa rejime baslayip kilo vermeye basladiginda hem senin kendine olan inancin hemde sozlun dahi cevrendekilerin sana olan inanci artacak...Simdi biran once toparlan ve katil aramiza:KK16:
Eki Görüntüle 686677 :KK34: kasım ayında başladıgım dukan diyetimin güçlendirme evresine yaklaşmış bulunmaktayım
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:harikasin tebrik ediyorum:KK9::KK9:oh cok guzelki guclendirmeye yaklasan sayimiz artiyor.sende gel mutlaka acacagim guclendirme basligina super olur motivasyonla gideriz yine.cunku dukanin en tehliklei evrelerinden guclendirme...
günaydın kızlar bol eksili günler :21:
lisabellacım güçlendirme için yeni başlık açacağını söylemişsin ç ok iyi olur cnm yaa özellikle şu gram meselesi beni düşündürüyor herkesin evinde tartı yok şu kadar yemek kaşığı falan da demiyo tarifler :18:

Evet canim konuyu yazip acacagim .Tariflerdeki olculerden bahsediyorsan onlari birim cevirmelerle yapip not alip kullanabilirsin.BIrcok sitede var 1 yemek kasigi =su kadar gram seklinde.onlardan bir cikti al gerektikce bakarsin:KK34:

gunaaayyyddiinnnn
selam kizlaarrr nasil gidiyor diyetler,menuler? insallah kacamak yoktur.
ben dun dukanella yaptim ama hic sevmedim:KK19:.amaaann yemem ben de olur biter :KK1:
bugun ikinci seyir gunumdeyim (protein)
kahvaltim:
1kasik yagsiz kendi yaptigim yogurt,1kasik yulaf kepegi,bir cimdik kab.tozu,1 yumurta ve accik tuz ile yapilmis krep:KK56:
yaninda da light peynir ve light icecek.

bu kadar.bugun davetliyim arkadasa.ne demeli,ne yapmali da yememeli diye dusunuyorum hindi gibi :26:

slm dely ben gecen hafta ameliyet oldum bildirim yapamadım Lisabella ya çarşamba soylemıstım o sana perşembe gunu soyleyecekti herhalde o da unuttu ama listede olamamak beni çok üzdü :KK43:

Sevgili sabrina84 ,oncelikle hosgeldin.umarim operasyonun iyi sekilde halolmustur.ben senin bildirimini yaptim ama Dely neden listeye almadi acikcasi bilmiyorum.bende listeye bakmadim yazmismi yazmamismi diye vede kendiside bir aciklama yapmadi.suraya bakarsan goreceksindir bildirimi yaptigimi..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-8814.html

X