Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kızlar

Umarım güzel bir hafta olur.. Herkese bol - ler olsun...

Bu hafta daha çok buralara takılmaya çalışacağım..
Motivasyona ihtiyacım varrrr..

Sen gel bakayim buraya ben bi motive edeyim seni

Teşekkürler....

kızlar aç değilim ama başım ağrıyor normal olduğunu biliyorum ama benim bu başağrımın sebebi tatlı neyapcam akşam olsada uyusam

Canim,endiselenme halsizlik,basagrisi dukan diyetinin baslangicinda gorulen tepkiler ama 3 gun icinde yok olacak.bol bol su icmeye calis.sadece diyette degil aciktigimizdada zaten normalde basimiz agrir.vucudun acliga eskiye oranla eksik buldugu beslenmeye verdigi tepki.ama gececek...

ben seni motive etmek isterdim ama soyleyecek soz bulamiyorum.kendi kendine ediyorsun haberin yok.

işte dukan bundan dolayı bu diyete güçlendirme koymuş bence sonuc itibariyle vücut bu güne kadar düsük kaloriyle savaştığı için bir kaçamakta ye hadi doymadın daha fazla diye komut veriyo,seyir bitince hadi diyet bitti desek ohh dalacaz yemeklere iyi ki dukandayız neyse sen hasta olduğundan en azından çorba içmişsin o iyi olmuşta elma şekeri yemiyeydin iyiydi

Dukan oyle bir diyetki buyuk disiplin gerektiriyor.ve eger kacamak yapmaya baslarsan kesinlikle bir daha toparlanamiyorsun!!!!!!yada hedef kilona geldiginde gevseyip,rahatlayip simariyorsun...kitapta oyle guzel anlatmiski bu sureci ve en tehliklei donem diyede bahsetmis.o binbir emekle verilen kilolarin alinmasi maalesefki verildigi kadar guc degil.o yuzden cogu insan derki dukanda verdigin kilolari hemen geri aliyorsun.bir dusunu bakalim neden acaba?

evet cnm kıyma verdiğin kilolara

büyük hataydı canım bu gün kendime geldim artık kaçamaklara asla

yazayım canım içindekiler: su, yağsız süt tozu,süt kreması,çilek püresi,fruktoz(çilekten dolayı sanırım), bitkisel lif, sütlü çikolata parçası, kakao tozu,emüglatör, guargam, keçiboynuzu gamı,aroma verici, pancar kökü renk için, asitliği düzenleyici,tatlandırıcı (aspartam asesulfam)
Bir porsiyondaki besin değeri şöyle:
enerji: 74cal
Yağ: 2.8
Karbonhidrat: 13
Şeker:4 (meyve ve keçiboynuzu şekerinden bahsediyor)
Lif:2.6
Protein: 2.5
Sodyum:0,1
Birde üzerinde özellikle belirtmiş diyabetliler için uygundur diye eşim tip1 diyabet yiyor ve şekerini hiç etkilemiyor

evet bayağı saçmaladım bu gün protein günümdeydim yoğurt ve tavuk göğsüne sarıldım kaçak yokkkk

kesinlikle disiplin gerekli en can alıcı zamanda vurdu beni bu disiplinsizlik

Son düzenleme:

Merhaba Nesecim, aminnnn diyeyim önce :)
Henuz guclendirmeye gecmedim, önümüzdeki hafta geçmeyi düşünüyorum. Koşuya başladım ve bu sebepten de yarım kilo tartıda ağır çıkıyorum ( kaslardan dolayı olabilir ). 1 kilo daha verebilirsem süper olacak. Yazarım güçlendirmede nasıl gittiğini. Herkese bol eksili günler, sağlıkla tabii..

Tebrik ederim canim,guclendirmeye gececek epeyce kisi olacagiz.sakin ayrilma bir yerlere bir guclendirme basligi acacagim orda anlatiriz guclendirme deneyimlerimizi hem sonraki geleceklerede yol gostermis oluruz..

Dukan testine gore banada atakta 1 kg verirsin demisti bende 2,5 verdim ama sonraki evrelerde verme hizim dustu
artiya gecmedim ama 7-8 gun hic kipidamadi sonrada 100 gram 200 gram falan azaliyor. Belki sana da ayni olur yani basta fazla verince vucut sonra korumaya geciyor diye dusunuyorum.
Yediklerine gelince bance sebze hakkini kahvaltida bitirmissin, biliyorsun sebzeyi sadece 1 ogun ve yine proteinle beraber aliyoruz.
Sevgiler

1- Gunluk yagsiz sut alip yogurdunu yine evde yapabilirsin (yagsiz oldugu icin tutar mi bilmem ama bir dene bakalim)
2-Dukan'in internet sitesinden (ducandiet.com) ideal kilonu ve bu kilya ne kadar zamada ulasacagini ogrenebilisin
3-Kitabin 255 sayfasinda "Dukan diyeti ve gebelik" basligi altinda 2 sayfa bilgi var emzirme donemini bile anlatmis
Sevgiler

?yurt disindaki arkadaslar varsa bana yardimci olabilirlermi?ya da fikri olan baska arkadaslar?
aldi de satilan rejim cikolatasini yiyebilirmiyim tatli krizim oldugunda 1 cay kasigi kadarcik :26: tatlandirici ve yagsiz

?yurt disindaki arkadaslar varsa bana yardimci olabilirlermi?ya da fikri olan baska arkadaslar?
aldi de satilan rejim cikolatasini yiyebilirmiyim tatli krizim oldugunda 1 cay kasigi kadarcik :26: tatlandirici ve yagsiz

içeriğinde dukana aykırı bir şeyler olabilir.mesela ben bimdeki tavuk pane bize serbest sanıyordum meğer içinde patates nişastası varmış.ve yasakmış .ne hayallerim vardı halbuki

Bende bir haftadir hastayim, grip, bogaz agrisi vs.. Ama kacamak yerine bol bol cay ictim.. Yesil cayi zaten iciyordum, ek olarak papatya cayi ilave ettim.. Yavas yavas kendime geliyorum.. Demek istedigim: hastalik, regl vs bunlar kacamaga sebeb olmamali! Hersey beyinde bitiyor! Sanirim basariya ulasan insalarin ortak noktalari, kendilerini kontrol etmeyi sevmeleri... Kendini kontrol edemeyen insan, hic birseyi basaramaz, bunu unutmayalim.. Kendimizi, nefsimizi kontrol etmeyi sevelim!!

Cünkü bu kilolarin sebebi kontrolsüzlük....

Ve birsey yememek care degil canim, aksam birsey yemezsen, gece yanlis seylere yönelirsin.. Yazdiklarimi sakin yanlis anlama, senin icin, ve bütün diger arkadaslar icin söylüyorum (ve tabiki önce kendime söylüyorum): KENDIMIZI, yani yedigimizi kontrol etmeyi ögrenmezsek, verdiimiz kilolarin hepsi geri gelir.. Allah korusun

Benim de basdonmelerim cok oluyordu nerdeyse ayaga kalkamiyordum
multivitamin almaya basladim simdi daha iyiyim.

Ben Paris teyim sen?Cikolatanin uzerinde yazan degerleri yazabilirmisin?

Icindekileri oku, eger icinde dukana aykiri birsey yoksa yiyebilirsin...

Tatli krizi tutan okadar arkadas var, sekersiz (yagsiz) sekerlemeleri neden yemiyorlar anlamiyorum.. Icinde Dukana aykiri hic birsey yok bunlarin.. Tatlandirici ile yapilmis.. Ve hayir, fruktos felan degil.. Aspartam vs gibi sifir kalorili tatlandiricilar var iclerinde.. Hatta hepsinin üzerinde "fazla yenildiinde bagirsaklari bozabilir" diye ikaz yazar (tatlandiricilardan kaynaklaniyor)

Meyve, ivir zivir ve dukana aykiri yemek yemektense bunlara bakin.. Ama herseyin asirisi zarardir, bunuda unutmayin

ben de belcikadayim , 3 saat uzaklikta.charleroi da

henuz gidip almadigim icin icerigini tam olarak bilmiyorum ama yarin vaktim olursa gidip alirim bi tane.

aaa yakinmisiz ben gezmeye gelmistim belcikayabak sana dukan in ornek surme cikolata dgerlerini vereyim karsilastirirsin..

aleurs nutritionnelles moyennes
Analyse moyennePour 100 g1 cuillère (12 g)
Valeur
énergétique
996 kJ
240 kcal
119,52 kJ
28,80 kcal
Protéines4,8 g0,58 g
Glucides
dont sucres
dont polyols
52,4 g
5,5 g
43,9 g
6,29 g (Karbonhidrat)
0,66 g
5,27 g
Lipides
dont saturés
6,7 g
0,6 g
0,80 g (yag)
0,07 g
Fibres10,4 g1,25 g (lif)
Sodium0,06 g

ve bu atakta izinli degil seyirde 2 corba kasigi izinli..bunlarla karsilastir uygunsa tuket...

Herkezin basina geliyor uzulme, cunku hayat devam ediyor
Ben diyete basladigindan beri a sosyal oldum misafirlige gitmeye korkuyorum ikramlara dayanamazsam diye
Eve misafir cagirmaya korkuyorum onlara birseyler hazirlamak zorunda kalacagim ve dayanamayip tadina bakarim diye
Avm lerden kaciyorum restoranlarin onunden gectikce canim birseyler ceker diye
Ama nereye kadar boyle devam eder bilmiyorum
Bu diyet icin tas gibi irade lazim, henuz oyle abarti kacamak yapmadim sadece 4 cilek ve 2 meyveli yogurt
Ama kacamak yapan arkadaslara da hic birsey diyemem cok zor bir sinav bu ve biz bu sinavi geceriz
Benim kendimi teselli ettigim bir dusuncem var, zor durumlarimda
Kendime diyorum ki "bu gune kadar yedin her istediginden ,simdi kisitli bir sure icin dayan daha sonra tekrar yiyebilmek icin"
Sevgiler

Arkadaslar
Survivori seyrediyorum dun kiymali su boregi, bugun sucuk ekemek
asil survivoru ben yasiyorum gibi hissttim :))))

Bu şekerlemeler nerede bulunur ki!!!! Ben çok tatlı düşkünü değilim ama eşim ara sıra istiyor onun için bu çok iyi olur.....

Bu üründen Türkiyede yok mu acaba :26::26:

Sanırım daha başındasın o yüzden tereddütlüsün ama zamanla canın isteme olayı olmuyor. Eğer tok olarak gidersem AVM lere falan o kadar kokular hiç beni etkilemiyor sanırım bu proteinin tokluk hissinden kaynaklanıyor.... Ben önceden tok bile olsam o cafelerden yayılan kokulara kapılırdım şimdi hiç etkilenmiyorum ama dediğim gibi eğer toksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…