Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gözüm seyirmeye başladı yarın ciddi derecede koşturmam gerekiyor bölümümde tek olduğum için herşeyimi yetiştirmem lazım. pazar günü büyük başlardan biri (şriket coo su)denetime gelecekmiş. ve adam denetime geldiğinde ben alakasız bi bölümde tüm günümü geçireceğim :)) aslında hoşuma gitti çünkü strese girmeyeceğim.

gidip uyuma zamanı şimdiiii.

Merhaba arkadaslar,
Diyete başladığım ilk gün yazmıştım buraya; eşimle birlikte dukana başlıyoruz diye. 04.03.2013 dıyete başladık ve şu an dukan amcamın istediği kilodayım. Bu sayfaya bildirimler yapmadım ben, çok da takip edemedım açıkcası. Benim vermem gereken kilo 4 kiloydu ve onuda verdım. Hatta çok sıkı bir diyette yapamadım ben, tuvalet sorunum olduğu için. Haftada 5 gün seyır 2 gün atak yaptım. Bır de 3 günlük tatil sürecimiz vardı, diyeti bozduk.. Hem de ne bozulmasına [biliyorum çok kötü bir örnek, ama döner dönmez kaldığımız yerden devam ettik] Önümüzdeki hafta güçlendirmeye geçeceğim, ama eşim seyire devam edecek taaa Ağustos'a kadar :) belki bu süreçte 1-2 kilo daha veririm. bu arada şunu da belirtmek isteim simla nın dukan taiflerinden çok yararlandım, yararlanmayada devamm..
Herkesciklere boool eksili günler, ama sağlıcakla

Günaydın kızlar,

iki gündür yumurta ve peynirden böö geldi yulaf krepimide zorla yiyorum neden anlamadım hiç canım çekmiyor. Hatta artık fazla acıkmamayada başladım. Ne oluyor bana yaa yemek yemekten soğudum..

Gunaydin canim,acikmamak kotuye isaret derlerdi eskiler.Acikinca metebolizma calisiyormus.Sana tavsiyem bunu yasamis biri olarak kendini yemeye zorla.Az azda olsa ye ve yedikce acikacaksin aslinda.sevdigin seyler tuketmeye calis.

Gunaydin Dukancanlar,hepinize bol - li ,saglikli,huzurlu,mutlu,gunler olsun

günaydın kızlar herkese güzel bi hafta sonu diliyorum
benim kilo yine takıldı kaldı ama evet maalesef bahar + iltifatlar bocalatmaya başladı.kaçamak değil ama bi gevşeme var bu günlerde:26: neyse sonuç olarak durumun farkındayım,daha yolun yarısındayım silkelenip kendime gelicem

yarın başlıorum
ekmeklerim hazır alışweriş yapıldı tarifler not alındı 3gün lük atak süresi için 3 günlük menü hazırlandı motive oldum kararlıyım. hadi bakalım :)

herkese iyi haftasonları..

aydın'da güneşli bir gün.ben 74'ü gördüm. bahar geldi ve çooooook mutluyummmmm..

ev ahalisi horuldarken ben de dukan yiyecekleri yapmakla uğraştım. evperisi lor tatlısının tarifini vermişti. fırında pişiyor. bir de scholarımın verdiği ekmek tarifini deniyorum. pişsinler kahvaltıda hüpletcemm onları

günaydın kızlar :)

hem kabızlık sorunu, hem de vücuttaki asitliği düzenlemek için sabah ve akşam aç karnına bir çay kaşığı karbonatlı su içmeye başladım. karbonatı eczaneden aldım. 3-4 gündür fln bu düzende devam ediyorum. dünden beri yüzümde elle hisedilip henüz gözle görülmeyen pütürcükler var. sizce karbonattan mı oldu, günde bir defayı bir denesem diyorum. ne dersiniz?

bu arada 500 gr eksiktim bugün, cetveli güncelledim haftanın 900'ü ile 9 günde 1,400 gr oldu. dukan'la kilo vermek diğer diyetlere pek benzemiyor galiba, birkaç gün gram gram gidip ya da sabit bekleyip birden 500 gr iniyorsun :) sevindim doğrusu, dukan'a devam!

Gunaydin canim,acikmamak kotuye isaret derlerdi eskiler.Acikinca metebolizma calisiyormus.Sana tavsiyem bunu yasamis biri olarak kendini yemeye zorla.Az azda olsa ye ve yedikce acikacaksin aslinda.sevdigin seyler tuketmeye calis.

Zaten kreple peyniri zorla yedim neyse değişik tariflere bakayım en iyisi :)

Birde dün pazara gittim sebzelik almak için ama o çilekler erikler nasıl baktılar bana nasıl koktular anlatamam fena oldum yaa..

canim bende aydinliyim ama orda yasamiyorum su anda.cok ozluyorum baharini ozellikle.ogretmen oldugum icin bahardada hic gelemedim 14 yil oldu.sicaklar baslayinca istahinda kesilir .merak etme catir catir verirsin kilolari takipteyim seni

evet canım iltifatlar gelince hemen salıyoruz kendimizi,bende aynısını yaptım,ama silkelendim dün gece 1 e kadar öncesi sonrası resimlerine baktım hikayelerini okudum,tariflere göz geçirdim bana iyi geldi sende dene

Gunaydin Dukancanlar,hepinize bol - li ,saglikli,huzurlu,mutlu,gunler olsun

sanada günaydın canım,sana mesaj atmıştım özelden gördünmü şeker

ohhh afiyet olsun tatlım ,şu lor tatlısı nasıl olacak beğenirsen banada yazarmısın pratik birşeyse,ekmekte aynı şekilde

Son düzenleme:
Iki haftalik duraklamami sonunda kirdim.67.8 ile68.6 arasi gidip geliyordum iki haftadir .artik 3 gun saf pro yapmaya karar verdim.2 gununu bitirdim ve bugun tartida 67 .4 u gordum.cok sukur.bugunde saf protein yapip yarin sebze pro ya gecicem artik.atakta bile vermemistim bu kiloyu.demekki vucudum su tutmus odem olusmus.zaten son bir haftadir karnimda sancilar vardi gaz sancisi seklinde.baskulde eksi gormesemde inceldigimi farkediyordum.dukanin en guzel yonu bu olsa gerek.herkese sevgiler.

yarın başlıorum
ekmeklerim hazır alışweriş yapıldı tarifler not alındı 3gün lük atak süresi için 3 günlük menü hazırlandı motive oldum kararlıyım. hadi bakalım :)
harikaaaa hayirli olsun
Karbonat isi mantikli gercekten iyi yapmissin bilemiyorum sorunun ondanmi oldu birkac gun birak bak duzelirse sorun ondandir diyebilirsin deneyerek yani.karbonatli suda birkac seyede dikkat et 1. kullandigin karbonatin eczaneden alinmis ingiliz karbonati olduguna ikincisi ise miktarini cok abartmamaya.tansiyonunada dikaat et bu aralar basin donduyse ondandir...
Zaten kreple peyniri zorla yedim neyse değişik tariflere bakayım en iyisi :)

Birde dün pazara gittim sebzelik almak için ama o çilekler erikler nasıl baktılar bana nasıl koktular anlatamam fena oldum yaa..
ger simdi yersen o sana bakan cilegi erigi hep kilolu kalacaksin ama simdi yemeyip sabredersen ondan sonraki hayatinda hep yiyeceksin.birazcik fedakarliik
ortaaaaam hosgeldin

Canim gordum kusura bakma ya valla islerim vardi cevap veremedim soz bugun cevaplayacagim canim

Cok gecmis olsun yavruna. Allahim acil sifalar versin. cocuklarin hastaliklari cok zor bir kac gundur benim kizimda hasta usutmus grip oldu tabi kardesinede bulastirdi kac gundur uyumuyorum. sanirim bendede basliyor grip hic halim yok. yorgunluk, uykusuzluk, diyet derken elimi kolumu kaldiracak halim kalmadi

hoş bulduk ortaaaamm yakaladım seniigörünmüorsun

1 yumurta
-1 su bardağı yağsız-tuzsuz lor
-6 kaşık yulaf kepeği
-3 kaşık splenda
-1 limon kabuğu rendesi
-1 çay kaşığı kabartma tozu
-4-5 damla vanilya aroması
-4-5 damla limon aroması

şerbet:
-1 kaşık splenda
-1 çay bardağı su
-yarım limon suyu

Su,splenda ile kaynatılır.
limon suyu eklenip beraber kaynatılarak şerbet yapılır ve soğumaya bırakılır.
Tatlının tüm malzemeleri iyice yoğrularak kurabiye hamuru kıvamı alması sağlanır
(lorun iyice ufalanmasına dikkat edin)

170 derecede önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 20dk kızarana dek pişirilir.
soğumuş olan şerbet sıcak tatlının üzerine dökülerek çekmesi sağlanir.
ben bunu serbetsiz yiyorum.serbetli hic denemedim.ozaman cok seker yiyip kacamak yapmis gibi hissediyorum kendimi.
Dun kendime cips yaptim citir citir .hafta sonlari agzim bos durmuyor.bir tanecik yedimmi bir iki saat beni mutfaktan uzak tutuyor.baharatli yogurda batirip yiyorum.cocuklarda cok seviyorlar.cips almiyorum onlara yesinler iste bundan.hemde kepek hakkimida kullanmamis oluyorum.bimin 1 kutu light peyniriyle yapiyorum 2 koca tepsi cips oluyor mutlaka ama mutlaka deneyin.bana dua edeceksiniz.peyniri onceden suya koyup tuzunu aldirirsaniz tuzlu olmuyor odemde yapmiyor.gelsin mi tarif isteyen varmi

arkadaşlar boyum 176 dukana başladığım kilom 90.4
bana 7 günlük bir atak çıktı testte
ben 10 yapmayı düşünyorum
bugün 5 günüm ve tartılmaya karar verdim
ve tartıda 85.7 gordüm Allahım aklımı koru :)
gerçi kolay kilo veren birisiyim ama bu kadarını beklemiyordum
devam dukana taki bıkana :)

herkese kolay kilo kayıpları diliyorum

bu arada lisa yorumların çok aytınlatıcı ayrıca opüldün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…