- 11 Şubat 2013
- 458
- 1
eğer regl dönemine yakınsanız normaldir moraliniz bozulmadan devam edin derim rahatlatıcı bitki çaylarını tercih edebilirsiniz
arkadaşlar dün akşam evde nefis kıymalı nohut vardı.... içim gitti resmen bir ara gözüm karardı bir kaşık yiyeyim dedim. sonra nasıl olduysa vazgeçtim... tavuk köftesi, yoğurt, dukan ekmeğim ile geçirdim yemeği. ama sonra dukan sütlacı kücücük bir kase üzerine lıgth dondurma ile yedim. hızımı alamadım yine dukan sütlacı yiyeceğim dedim kalktım bir daha yaptım ama tencereyi kazımakla atlattım ikinci kaseyi :) reglim çok yakın ondan. amaaaaaaaannn ondan olmasa ne olur ben zaten tatlı severim. of offf
Dün +900 grla uyanmıştım bu günse - 600 grla uyandım sizce normalmii yaaaa canım fena halde sıkıldııı
Tünaydın Kılzarrr
Nasılsınız bakalımmm?.. Ben iş yoğunluğumdan pek uğrayamadım ama aklım hep sizde..
Dukan yaparken adetleri düzene girmiş biri benim.. Biri de sholarppty.. :13:
Çiğdemciğimin de düzensizlikleri vardı onlar da düzeldii..
Adet düzensizliği yaşayan arkadaşlara duyurulur..
Ayrıca benim de buralardan tanıdığım ve dukan yapıp arkasından hamile kalmış arkadaşlarım varr..
Yani dukan kısırlık yapmıyorrr..
Bunun dışında bahar geldi diye gevşemeyin, tartı günü diye de gerilmeyin..
Tamam rahat, mutlu bir şekilde devam edelim ama gevşeme derken de kaçamaklı yollara sapmayalım..
İnanın kaçamak denen şey öyle 1 lokmada kalmıyor, artıyor..En iyisi hiç elini sürmemek..
Hem bir arkadaşıma da dediğim gibi.. Dukan her ne kadar rahat gibi görünse de aslında oldukça katı kuralları olan bir diyet..
Ve bu kuralları esnetirseniz dukanın çalışma mekanızmasını bozuyor, kilo veremiyorsunuz..
Malesef 1 lokma bile olsa tüm dengeleri birden bozabilirsiniz.. Aman dikkat..
Bu arada yürüyüşler nasıl gidiyor kızlar.. Ben hadi hadi diyorumda kimler yürüyor bakalım??
Ben de birazdan çıkıp İzmir Kordonda sizler için de 1 tur atacağım
Ama siz de neresi müsaitse orada yürüyüş yapabilirsiniz.. (Donbul abla bu lafım sana, yaban domuzu falan çok korktum valla)
Delycikte gelmiş hoş gelmiş...Merak ettik valla hem haftada 1 geliyor özletiyorsun
Hemde hemen kayboluyorsun olmaz kiiiDaha sık görüşelim..
Sevgiler herkesee..
Geç gelen bildiriimmmmYettim gariiiiii!!!
Tebrikler güzelleeerrrr
Eki Görüntüle 683851
Herkese "normal" hatta zayıf bir beden dileriiimm
Eki Görüntüle 683853
Bu arada yürüdüm, yürüdüm geldim..
Telefonuma da adımsayar yüklemiştim.. Oradan da bakarak günlük 10.000 adımı tamamlamaya çalışıyorumm..
Spor yapamıyorum bari yürüyeyiimm değil mii?
Hadi hadi dondurma mevsimine az kaldı.. Az daha gaza basalım da güçlendirmeye geçelim hep beraberrr kızlaaarr
Tebrikler güzelleeerrrr
Eki Görüntüle 683851
Eki Görüntüle 683853
stajer06 sen ne zaman başlıyorsun sp ye ? Ben de zayıfladıkça şımarıklık ve rehavet geldi üzerime resmen. Ancak böyle giderse şımardığımla kalıp kiloları geri alacağım. Ben de hemen toparlayacağım öyleyse ve yarın sp den başlıyorum da normal seyirden devam edeyim diye düşünüyorum ama yine de bilemedim ? Aslında benim hedef kilom 58 di ama şimdi 2 kg bile versem yeter diyorum çok abartmaya da gerek yok yani 2 kilo daha verip güçlendirmeye geçsem çok iyi olacak ancak yine de şimdilik hedefim 58 de dursun bakalım. Kendimi toparlama durumuma göre karar veririm sonra. Stajer06 hadi birbirimizi iterek devam edelim az kalmış sona. Hadi bi gayret daha :))
Tel den begenemiyorum mesajlari kusura bakmayin.herkes ne guzel vermis masallah bize.bende de pedometre var.sabah takayim hemen ve 10.000 adimi her gun atayim.sporla daha guzel verecegiz kesin.marketlerde satilan hazir kofteleri yiyebiliyor muyuz acaba?
Sevgili dely eline saglik sagol
Tel den begenemiyorum mesajlari kusura bakmayin.herkes ne guzel vermis masallah bize.bende de pedometre var.sabah takayim hemen ve 10.000 adimi her gun atayim.sporla daha guzel verecegiz kesin.marketlerde satilan hazir kofteleri yiyebiliyor muyuz acaba?
Sevgili dely eline saglik sagol
iyi akşamlar kızlar bugun 25. günüm 9.3 kilo verdim ve83.7 oldum fakat geçen sene bu kilodayken aldığım elbise olmadıoysa geçen sene cuk oturuyodu göbeğim hiç erimedi doğum yapalı 8 ay oldu ama doğumdan kalma olduğu içinmi erimiyo dersiniz yoksa bn sadece tartıdamı eriyorum moralim bozuldu bugun bu diyetle doğum göbekleri giden varmı ya yaşımda20 daha metabolizmam çalışır diyorum ama gitmiyor offf
Bence 25 gunde 9.3 kilo vermek zaten cok buyuk bir basari
Ben bir dogum yaptim ama ikinci dogumunu yapan butun tanidiklarim ilk doguma gore
daha fazla kilo kaldigini soyluyorlar ozeellikle gobek bolgesinde, tabi bu dogumda kac kilo aldigina da bagli
moralini bozma kilo vermeye devam ettikce gobek bolgesi de eriyecektir
iyi akşamlar kızlar bugun 25. günüm 9.3 kilo verdim ve83.7 oldum fakat geçen sene bu kilodayken aldığım elbise olmadıoysa geçen sene cuk oturuyodu göbeğim hiç erimedi doğum yapalı 8 ay oldu ama doğumdan kalma olduğu içinmi erimiyo dersiniz yoksa bn sadece tartıdamı eriyorum moralim bozuldu bugun bu diyetle doğum göbekleri giden varmı ya yaşımda20 daha metabolizmam çalışır diyorum ama gitmiyor offf
Tebrikler güzelleeerrrr
Eki Görüntüle 683851
Eki Görüntüle 683853
Delyy beni cıkarmışsın listeden :'( ve iyi olmana sevindim
çokk merak ettik seni ablammm.kötü bişi olmamasına çok sevindim.Merhaba kızlar,
Dün yoğundum, fabrikaya falan gittim, ordan da geç çıktım, listeyi paylaşamadım. bugün paylaşıcamKolay gelsin herkeseee.. İyi günleeerr..
Yalan olmasın canım 2,5-3 ay kadar sıfır kaçamaktım asla asla asla diyordum sonra açıkcası bir iki yamaya başladım yani en fazla ayda 3 defa öyle kocaman kocaman şeyler değil mesela normal kaşar veya bir parça sucuk, toplamda iki tane un kurabiyesi, bir porsiyon sütlü tatlı budur kaçamaklarım... haftada 3 gün muhakkak spor yapıyorum ama işte verince şımarıklık oluyor ya aksadı bu ara biraz. Birde kesinlikle sana şunu diyeyim saf dukan yaptım şimdiye kadar büyük yazıyorum çünkü öyle bisürü şey uygulamaya gerek yok Dukanın kurallarını uygulasan yetiyor. Bu arada ne çok böbürleneceğim şey yazmışsın çok teşekkür ederim hele ki bu + günümde çok iyi geldi. Akşam yatmadan 3 saat öncesinde ağız girişini kapıyorum birde canım bu benim olmazsa olmazım yani daha doğrusu günler uzadı artık 8,30-9 gibi falan bitiyor benim yeme olayım. Bunlar benim kuralım başkada bişi yapmıyorum... Sende vericeksin muhakkak çünkü olay dukanda bitiyor
birşey sorcam süper arkadaşım ...arkadaş az bile yazmış hakkında valla. o kadar kiloyu verecek irade süper. tebrik ederim. ben bu dukan muhallebilerini, tatlandırıcılarla yapılan tatlı ihtiyacımızı giderdiğimiz ürünleri de kaçamaktan sayıyor muyuz. yani sen o hani hiç kaçamak yapmadım dediğin dönemlerde bu tatlıları falan tükettin mi..
ben ne zaman dukan sütlacı yesem, süte tatlandırıcı koysam içsem kaçamak yapmışım gibi hissediyorumda :)
sınırlı izinlileri sömürüyorum resmen :)) sanki diyete başlamadan bi hafta önce ki psikolojimdeyim.
Yahu kızlaaaarrrr.... Yardım istiyorum imdaaattt... Resmen bahar geldi rehavet çöktü. Kafama göre bir diyete döndürdüm Dukan' ı. Bir gün kafama göre yemek yiyorum bir gün saf protein yapıyorum bazen iki üç gün üst üste sebze protein yapıyorum falan derken beni bahar çarptı ve ayarlarım iyice karıştı. Neyseki ufak bir artışla sabitte duruyorum sayılır şu an ama birkaç gün daha böyle devam edersem verdiğim bütün kilolar bir anda üzerime yapışacak yenidenÇok moralim bozuldu bir türlü nerden başlayıp ne yapacağımı kestiremeyip bocalayıp kafamı bir yerlere çarpıyor gibiyim resmen. Nerden başlasam ne yapsam yeniden nasıl adapte olup nasıl aynı düzene döneceğimi bilemedim. Motivasyona ihtiyacım var sanırım. 1 haftadır burdan da koptum diyetin ucu kaçtı resmen..... Sizsiz yapamıyorum bunu anladım Bana azcık destek lütfeennnnn....
al benden de o kadar. bundan sonra sürekli yeşil çay içeceğim canım bişi istediği zaman. diyete ilk başladığımda ki irademi hatırlayıp en başındaymışım gibi düşüneceğm.