- 4 Eylül 2012
- 879
- 71
birşey sorcam süper arkadaşım ...arkadaş az bile yazmış hakkında valla. o kadar kiloyu verecek irade süper. tebrik ederim. ben bu dukan muhallebilerini, tatlandırıcılarla yapılan tatlı ihtiyacımızı giderdiğimiz ürünleri de kaçamaktan sayıyor muyuz. yani sen o hani hiç kaçamak yapmadım dediğin dönemlerde bu tatlıları falan tükettin mi..
ben ne zaman dukan sütlacı yesem, süte tatlandırıcı koysam içsem kaçamak yapmışım gibi hissediyorumda :)
Teşekkür ederim tatlım ama süper değilim sadece dukancıyım, yine söylüyorum 2,5-3 ay kadar hele hiç kaçamak yapmadım ama söylediğin tatlıları yani bize uygun tatlıları da çok az tükettim hatta şöyle diyim mesela 1,5 ay kadar hiç yapmadım sonrada haftasonları özellikle cuma-cumartesi akşamları biraz puding biraz helvayla başladım ama 2 kaşığı hiç geçirmedim desem yeridir sonra kendime biraz esneklik tanıdım açıkcası ne zaman istesem o gün değilde ertesi gün yapıyorum tatlılarımı böylelikle günaşırının altına düşmemiş oluyorum. Ama mesela ıslak kek, yaş pasta bunları uydurdum uydurdum yaptım kendime nasıl yedim günde bir dilimi asla geçirmedim. Ben böyle yaptım sende yap diyemem çünkü yiyip veren arkadaşlarda var mesela bak 1 1,5 aydır daha rahatım çizelgelerime bak daha az vermeye başladım bunu görüyorum hem artık hedefime ve ideal kiloma yaklaştığım için diyorum hemde rahatladığım için diyorum. Ama şu bir gerçek ne olursa olsun tamam dukanla rahat bir diyet yapsakta adı üstünde diyet diyettir kendi vücudumu tanıyorum ona göre önlemlerimi alıyorum. İnşallah haftaya kıracağım bu duraklamayı iki gün verdim kendime bu kiloyu koruyup haftaya yine önceki zamanlarıma döneceğim neoldu biraz rahatlamış oldum o kadar ama neoldu biraz yavaşlamış ta oldum... Hayırlı cumalar herkese bu arada
selam dukan güzelleri.ben kalori hesaplayarak kilo veriyorum ama dukan tarifleri de baştacım.size bir sorum olacak.6 kaşık yulaf kepeği galeta karışımı ile yaptığım ekmek kaç kaloridir acaba.seyir evresinde 3 günde tüketilmesi gerekiyor yanlış bilmiyorsam.yani 1 tost ekmeği boyutundaki dilimin kaç kalori olduğunu bilen yada tahmin eden varsa çok sevinirim
Günaydın dukan güzelleri. Ben bildirim günümü değiştirmek istiyorum :))
ya bildirimden önce ya bildirimden sonra - çıkıyorum ben. Dün 95.3 dü bugün 94.7 ne olcak bana ne bana ne ben saymamki:)))
bugün kahvaltıda dukan ekmeğimin son dilimi, 1 yumurta, 2 hindi füme, 3 parça domates peynir
1 bardak yeşil çay
öğlen tavuk pirzola(tencereye derisinin üstüne koyuyorum azcıkta su ekliyorum. Arzu ettiğiniz baharatlardan. Kapatıyorum ağzını derideki yağ ile pişiyor. Kıpkırmızı oluyor. Sonra derisini atıyorum. Etim yumuşacık oluyor. Sebze gününde yanınakırmızı biberli turşulu salatayıda ekledinizmi oh mis) yanına birde ayran kim demiş diyetteyim diye. Arkadaşlarım herşeyi yiyorsun diyolar ama yinede pastaları börekleri götürüyolar gözümün önünde. Bana kilolarına savaş açmış bir destekçi gerek çok zor geçiyor günler çooookkkk.
Ara öğün olarak yağurt yüksek ihtimal. Akşamada kapuskam var ama bellide olmaz.
Teşekkür ederim tatlım ama süper değilim sadece dukancıyım, yine söylüyorum 2,5-3 ay kadar hele hiç kaçamak yapmadım ama söylediğin tatlıları yani bize uygun tatlıları da çok az tükettim hatta şöyle diyim mesela 1,5 ay kadar hiç yapmadım sonrada haftasonları özellikle cuma-cumartesi akşamları biraz puding biraz helvayla başladım ama 2 kaşığı hiç geçirmedim desem yeridir sonra kendime biraz esneklik tanıdım açıkcası ne zaman istesem o gün değilde ertesi gün yapıyorum tatlılarımı böylelikle günaşırının altına düşmemiş oluyorum. Ama mesela ıslak kek, yaş pasta bunları uydurdum uydurdum yaptım kendime nasıl yedim günde bir dilimi asla geçirmedim. Ben böyle yaptım sende yap diyemem çünkü yiyip veren arkadaşlarda var mesela bak 1 1,5 aydır daha rahatım çizelgelerime bak daha az vermeye başladım bunu görüyorum hem artık hedefime ve ideal kiloma yaklaştığım için diyorum hemde rahatladığım için diyorum. Ama şu bir gerçek ne olursa olsun tamam dukanla rahat bir diyet yapsakta adı üstünde diyet diyettir kendi vücudumu tanıyorum ona göre önlemlerimi alıyorum. İnşallah haftaya kıracağım bu duraklamayı iki gün verdim kendime bu kiloyu koruyup haftaya yine önceki zamanlarıma döneceğim neoldu biraz rahatlamış oldum o kadar ama neoldu biraz yavaşlamış ta oldum... Hayırlı cumalar herkese bu arada
canım çok teşekkür ederim. bende çok eminim kıracağından ..sen neleri kırmışsın arkadaşım, başaracaksın mutlaka...sana da hayırlı cumalar güzelim :)
Yahu kızlaaaarrrr.... Yardım istiyorum imdaaattt... Resmen bahar geldi rehavet çöktü. Kafama göre bir diyete döndürdüm Dukan' ı. Bir gün kafama göre yemek yiyorum bir gün saf protein yapıyorum bazen iki üç gün üst üste sebze protein yapıyorum falan derken beni bahar çarptı ve ayarlarım iyice karıştı. Neyseki ufak bir artışla sabitte duruyorum sayılır şu an ama birkaç gün daha böyle devam edersem verdiğim bütün kilolar bir anda üzerime yapışacak yenidenÇok moralim bozuldu bir türlü nerden başlayıp ne yapacağımı kestiremeyip bocalayıp kafamı bir yerlere çarpıyor gibiyim resmen. Nerden başlasam ne yapsam yeniden nasıl adapte olup nasıl aynı düzene döneceğimi bilemedim. Motivasyona ihtiyacım var sanırım. 1 haftadır burdan da koptum diyetin ucu kaçtı resmen..... Sizsiz yapamıyorum bunu anladım Bana azcık destek lütfeennnnn....
Yahu kızlaaaarrrr.... Yardım istiyorum imdaaattt... Resmen bahar geldi rehavet çöktü. Kafama göre bir diyete döndürdüm Dukan' ı. Bir gün kafama göre yemek yiyorum bir gün saf protein yapıyorum bazen iki üç gün üst üste sebze protein yapıyorum falan derken beni bahar çarptı ve ayarlarım iyice karıştı. Neyseki ufak bir artışla sabitte duruyorum sayılır şu an ama birkaç gün daha böyle devam edersem verdiğim bütün kilolar bir anda üzerime yapışacak yenidenÇok moralim bozuldu bir türlü nerden başlayıp ne yapacağımı kestiremeyip bocalayıp kafamı bir yerlere çarpıyor gibiyim resmen. Nerden başlasam ne yapsam yeniden nasıl adapte olup nasıl aynı düzene döneceğimi bilemedim. Motivasyona ihtiyacım var sanırım. 1 haftadır burdan da koptum diyetin ucu kaçtı resmen..... Sizsiz yapamıyorum bunu anladım Bana azcık destek lütfeennnnn....
Tamam canım, boyunu da yazdım ama sen hedef kilonun altında mısın, yoksa yanlış mı yazdın?
ayyyy sen varya süpersin. çok duymuşsundur bunu ama gerçekten bir tanesin kız.
ben şaşkın tabi yanlış yazmışım. okuyunca mesajını gülme krizine girdim :))))))) hedef kilo 60. güncel kilo 68 canım.
çok kocaman öpüyorum
teşekkür ederim
Atakta zaten çok gidiyor canım, ama orda giden su. Asıl bu verdiklerin yağ. O yüzden daha yavaş gidiyor, ama asıl etki burdahaklısın dely'cim ama benim bir haftanın 5 günü ataktı, ilk 2 gün atakta 2 kilo gidip 7 günde 900 gr verince üzüldüm. bir de 80li kilolarda hızlı hızlı terk etsem kiloları süper olur. hani kilomuz çokken normalde daha rahat ve hızlı zayıflıyoruz ya o bakımdan. kısmet olur da atıyorum 10 kilo falan verirsem bu gidişle ben ayda 1 kiloyu ancak veririmondan surat asıyorum şahsen ben. bir de insan eski kilo verme hızını hatırlayıp hayıflanıyor elde değil :)
nys belki bu belli belirsiz regl hali engelliyordur beni, dukan'a devam
Uçmuşun ya huuu!!Gecikmedim umarim.geciktiysem de benim hatam dely nin cani sag olsun.
Gecen hafta : 77
Bu hafta : 75
Giden : 2 kg ( ciglik atan smiley.tel.den yapamadim da )
Stres yapmadan diyetine geri dönebilirsin balpamuk.. Kopma buralardan ayrılma en büyük motivasyon gerçekten burası..
Birde naçizane önerim menülerini yaz..
Yaz ki yazdıkça sen de hatalarını görüp durasın, yaz ki kaçamak yapıp liste yapamayacak duruma gelmeyesin..
Dene bakalım neler olacak..
yahu bende de oldu daha dün konuşuyodum aman sıkalım dişimizi bende 4 gün saf p yapacam sonra güçlendirmeye geçecem ne kadar verdiğime bakmadan ( 2 kilom kalmıştı) sen de olmadı öyle yaparsın cnm 1-2 hafta sık dişini sonda geç güçlendirmeye bence çünkü zaman geçtikce sabır azalıyor nerde dur dersek kar
Herkese Merhaba,
Ben de Dukan'a yeni başlayanlardanım. 3 gün ataktan sonra bugün seyir'e geçtim. Atakta sadece 1 kilo gitti. 65,8 ile başladım sabah 64,8 geldim. Fakat yarım saat önce sanırım bir tansiyon düşüklüğü vs. gibi bişey yaşadım . İşyerinde de olduğum için bayılmaktan korktum ve 3 adet bikuvi yedim kızlar.
Daha tecrübeli arkadaşlara sorum olacak. Sizlerde de bu şekilde göz kararması, tansiyon düşüklüğü gibi şeyler oldu mu?
Arada kaçamak yaptınız mı? azıcık kaçamak da olsa diyeti nasıl etkiliyor?
Bir de panik atak olduğum için antidepresan alıyorum. Antidepresan alıp da bu diyeti uygulayan arkadaşlar var mı acaba?
Yardımlarınızı bekleiyorum.
Geç gelen bildiriimmmmYettim gariiiiii!!!
Tebrikler güzelleeerrrr
Eki Görüntüle 683851
Herkese "normal" hatta zayıf bir beden dileriiimm
Eki Görüntüle 683853
Geç gelen bildiriimmmmYettim gariiiiii!!!
Tebrikler güzelleeerrrr
Eki Görüntüle 683851
Herkese "normal" hatta zayıf bir beden dileriiimm
Eki Görüntüle 683853
Başlangıc tarihi; 10.03.2013 Baslangıc kilosu;78.6 Boy ; 1.65 Hedef kilo; 57 Gecen hafta; 74.2 Güncel kilo;73 İyi gidiyordum birdebire bu gün + 900 grla uyandım morelim bozuldu yaaa neden bilmiyorum ama karnımda agrıyo