Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydin herkese 2 hafta dir duraklamadayim.en son 67.8 i gormustum 2hafta once.sonra hep +++++derken 68.6 ya kadar ciktim.bende 3 gun saf pro uygulamaya karar verdim .dun saf pro nun ilk gunuydu.bugun 68.1 gosterdi tarti.ilk kez yesil cay ictim cubuk tarcinla.bakalim 2 gun sonra 67.8 in altins inmis olacakmiyim.

Bazi sorularim olacak ben diyetin basindan beri but ve baget (tum kalca) yiyorum.gogus etini ise corbada kullaniyorum.gogus eti yiyince hep kabiz oluyorum cunku .siz genelde gogus mu tuketiyorsunuz tavuk yediginiz zamanlar.
Ikincisi yesil cayi gunde kac kupa yada fincan tavsiye edersiniz

Herkese Gunaydin aslina bakarsan tamam gogus eti en yagsiz kismi ama boyle bir ayrim yok derisi disinda tavugun heryerini butun olarak tuketebilirsin...yesil cayin diyet olsun olmasin normalde onerilen miktari 4 kupa kadar oluyor.ben diyet suresince 3 kupa ictim gunluk.Genelde kahvaltida yada yedigim birseylerden ziyade ara ogunlerde tek basina tukettim.Birde cok uyuma saatine yakin icmemeye calis cunku uykuyu kaciriyor maalesef

Her sabit kiloyu yada az az eksilen kilolari duraklama olarak degerlendirmeyin hemen.Duraklama denmesi icin 20 gun gibi bir sure hic birsekilde baskulun ibresinde - gormemek gerekir.dukan diyetinde yavas eksilmeler,+ lar SIKCA goruluyor bunu hepiniz artik biliyorsunuz ve takilmayin buna.ama ben durakladim hadi yumruk,saf protein yapayim dediginizde gercekten durakladiginizda elinizde bir sey kalmayacak.Ozellikle yeni arkadaslar daha cok basinda hemen yapmayin bunlari sonra gercekten gercek duraklamalar yasadiginizda yapacaginiz saf protein yada yumruk vucudunuzda sok etki yaratmayacak.kisa sureli yasadiginiz duraklamalari oncelikle spor yaparak,yesil cay ile kirmaya calisin ....

kızlar ekmek tarifini verir misiniiz lütfen?

Bende 2 ayrı ekmek tahrifi var ama ıkısını de yapmadım henüz
1) 3 çorba kaşığı yulaf kepeği
1 su bardağı yağsız yoğurt
1 slime tatlı kasığı kabartma tozu
2 yumurta
1 çorba kasığı Mısır unu
Bütün malzemelerı mıkser yardımıyla karıştır, fırın tepsisine yağlı kağıdı ser üzerine kaşık yardımıyla parça parça koy ve yay
Fırında kek ayarında pişir.

2) 2,5 yk yulaf kepeği
Yarım yk buğday kepeği
1 tepeleme yk yağsız yoğurt
1 yumurta
Bütün malzemelerı karıştır fırın tepsisine yağlı kağıdı ser ve uzerıne bırer kaşık döküp hafifçe yay minik daireler şeklinde olacak
10-13 dk 200 derecede pişir 9-10 adet çıkıyor

Afıyet olsun, sonuçlarından benıde haberdar edersen sevinirim

Gunaydın:) Ben 4 gunluk ataktan sonra bugun seyir evresine geçtim. Boyum 1.56 ve 59'la basladım bugun 57 cıktım yani 4 günde iki kilo verdim:) Seyir evresinde daha hızlı kilo vermek için 5+5 daha mı uygun sizce? 15 gün içinde 2 kilo daha vermem gerek.

Gunaydin canim,1+1 yada 5+5 ayni sonucu veriyor ama bizlerin cogunlugunun yaptigi ve dukaninda onerdigi 1+1..cunku 5+5 uzun vadede SIKICI olabiliyor..

Benim naçizhane önerim 1+1 yapmandır 5 gün boyunca protein bana çok zor geliyor.

Merhaba kızlar,

Dün yoğundum, fabrikaya falan gittim, ordan da geç çıktım, listeyi paylaşamadım. bugün paylaşıcam Kolay gelsin herkeseee.. İyi günleeerr..

Merhaba kızlar,

Dün yoğundum, fabrikaya falan gittim, ordan da geç çıktım, listeyi paylaşamadım. bugün paylaşıcam Kolay gelsin herkeseee.. İyi günleeerr..

Delyyyymerak ettik biz senineyse iyi olda listenin acelesi yok canim

Merhaba kızlar,

iyi aman birşey olmasında ,geçolsun sorun değil

selam dukan güzelleri.ben kalori hesaplayarak kilo veriyorum ama dukan tarifleri de baştacım.size bir sorum olacak.6 kaşık yulaf kepeği galeta karışımı ile yaptığım ekmek kaç kaloridir acaba.seyir evresinde 3 günde tüketilmesi gerekiyor yanlış bilmiyorsam.yani 1 tost ekmeği boyutundaki dilimin kaç kalori olduğunu bilen yada tahmin eden varsa çok sevinirim

canım ben tavuğun derisi hariç her yerini yiyorum. az suda kendi yağında tavada pişiriyoruz. çok azcıkda tuzla süper oluyor.
yeilçayı ise gnde 3 kupa içiyorum 2,5-3 lt su içiyorum hergün. zaten normalde de çok su içerim.
ama h.sonuna giriyoruz ne yapacağım bakalım h. sonu :) inşallah kaçamaksız geçiririz arkadaşım :)))

arkadaşlar dün akşam evde nefis kıymalı nohut vardı.... içim gitti resmen bir ara gözüm karardı bir kaşık yiyeyim dedim. sonra nasıl olduysa vazgeçtim... tavuk köftesi, yoğurt, dukan ekmeğim ile geçirdim yemeği. ama sonra dukan sütlacı kücücük bir kase üzerine lıgth dondurma ile yedim. hızımı alamadım yine dukan sütlacı yiyeceğim dedim kalktım bir daha yaptım ama tencereyi kazımakla atlattım ikinci kaseyi :) reglim çok yakın ondan. amaaaaaaaannn ondan olmasa ne olur ben zaten tatlı severim. of offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…