- 4 Eylül 2012
- 879
- 71
birşey sorcam süper arkadaşım ...arkadaş az bile yazmış hakkında valla. o kadar kiloyu verecek irade süper. tebrik ederim. ben bu dukan muhallebilerini, tatlandırıcılarla yapılan tatlı ihtiyacımızı giderdiğimiz ürünleri de kaçamaktan sayıyor muyuz. yani sen o hani hiç kaçamak yapmadım dediğin dönemlerde bu tatlıları falan tükettin mi..
ben ne zaman dukan sütlacı yesem, süte tatlandırıcı koysam içsem kaçamak yapmışım gibi hissediyorumda :)
Teşekkür ederim tatlım ama süper değilim sadece dukancıyım, yine söylüyorum 2,5-3 ay kadar hele hiç kaçamak yapmadım ama söylediğin tatlıları yani bize uygun tatlıları da çok az tükettim hatta şöyle diyim mesela 1,5 ay kadar hiç yapmadım sonrada haftasonları özellikle cuma-cumartesi akşamları biraz puding biraz helvayla başladım ama 2 kaşığı hiç geçirmedim desem yeridir sonra kendime biraz esneklik tanıdım açıkcası ne zaman istesem o gün değilde ertesi gün yapıyorum tatlılarımı böylelikle günaşırının altına düşmemiş oluyorum. Ama mesela ıslak kek, yaş pasta bunları uydurdum uydurdum yaptım kendime nasıl yedim günde bir dilimi asla geçirmedim. Ben böyle yaptım sende yap diyemem çünkü yiyip veren arkadaşlarda var mesela bak 1 1,5 aydır daha rahatım çizelgelerime bak daha az vermeye başladım bunu görüyorum hem artık hedefime ve ideal kiloma yaklaştığım için diyorum hemde rahatladığım için diyorum. Ama şu bir gerçek ne olursa olsun tamam dukanla rahat bir diyet yapsakta adı üstünde diyet diyettir kendi vücudumu tanıyorum ona göre önlemlerimi alıyorum. İnşallah haftaya kıracağım bu duraklamayı iki gün verdim kendime bu kiloyu koruyup haftaya yine önceki zamanlarıma döneceğim neoldu biraz rahatlamış oldum o kadar ama neoldu biraz yavaşlamış ta oldum... Hayırlı cumalar herkese bu arada