Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

birşey sorcam süper arkadaşım ...arkadaş az bile yazmış hakkında valla. o kadar kiloyu verecek irade süper. tebrik ederim. ben bu dukan muhallebilerini, tatlandırıcılarla yapılan tatlı ihtiyacımızı giderdiğimiz ürünleri de kaçamaktan sayıyor muyuz. yani sen o hani hiç kaçamak yapmadım dediğin dönemlerde bu tatlıları falan tükettin mi..
ben ne zaman dukan sütlacı yesem, süte tatlandırıcı koysam içsem kaçamak yapmışım gibi hissediyorumda :)

Teşekkür ederim tatlım ama süper değilim sadece dukancıyım, yine söylüyorum 2,5-3 ay kadar hele hiç kaçamak yapmadım ama söylediğin tatlıları yani bize uygun tatlıları da çok az tükettim hatta şöyle diyim mesela 1,5 ay kadar hiç yapmadım sonrada haftasonları özellikle cuma-cumartesi akşamları biraz puding biraz helvayla başladım ama 2 kaşığı hiç geçirmedim desem yeridir sonra kendime biraz esneklik tanıdım açıkcası ne zaman istesem o gün değilde ertesi gün yapıyorum tatlılarımı böylelikle günaşırının altına düşmemiş oluyorum. Ama mesela ıslak kek, yaş pasta bunları uydurdum uydurdum yaptım kendime nasıl yedim günde bir dilimi asla geçirmedim. Ben böyle yaptım sende yap diyemem çünkü yiyip veren arkadaşlarda var mesela bak 1 1,5 aydır daha rahatım çizelgelerime bak daha az vermeye başladım bunu görüyorum hem artık hedefime ve ideal kiloma yaklaştığım için diyorum hemde rahatladığım için diyorum. Ama şu bir gerçek ne olursa olsun tamam dukanla rahat bir diyet yapsakta adı üstünde diyet diyettir kendi vücudumu tanıyorum ona göre önlemlerimi alıyorum. İnşallah haftaya kıracağım bu duraklamayı iki gün verdim kendime bu kiloyu koruyup haftaya yine önceki zamanlarıma döneceğim neoldu biraz rahatlamış oldum o kadar ama neoldu biraz yavaşlamış ta oldum... Hayırlı cumalar herkese bu arada

Günaydın dukan güzelleri. Ben bildirim günümü değiştirmek istiyorum :))
ya bildirimden önce ya bildirimden sonra - çıkıyorum ben. Dün 95.3 dü bugün 94.7 ne olcak bana ne bana ne ben saymamki:)))

bugün kahvaltıda dukan ekmeğimin son dilimi, 1 yumurta, 2 hindi füme, 3 parça domates peynir
1 bardak yeşil çay
öğlen tavuk pirzola(tencereye derisinin üstüne koyuyorum azcıkta su ekliyorum. Arzu ettiğiniz baharatlardan. Kapatıyorum ağzını derideki yağ ile pişiyor. Kıpkırmızı oluyor. Sonra derisini atıyorum. Etim yumuşacık oluyor. Sebze gününde yanınakırmızı biberli turşulu salatayıda ekledinizmi oh mis) yanına birde ayran kim demiş diyetteyim diye. Arkadaşlarım herşeyi yiyorsun diyolar ama yinede pastaları börekleri götürüyolar gözümün önünde. Bana kilolarına savaş açmış bir destekçi gerek çok zor geçiyor günler çooookkkk.
Ara öğün olarak yağurt yüksek ihtimal. Akşamada kapuskam var ama bellide olmaz.

selam dukan güzelleri.ben kalori hesaplayarak kilo veriyorum ama dukan tarifleri de baştacım.size bir sorum olacak.6 kaşık yulaf kepeği galeta karışımı ile yaptığım ekmek kaç kaloridir acaba.seyir evresinde 3 günde tüketilmesi gerekiyor yanlış bilmiyorsam.yani 1 tost ekmeği boyutundaki dilimin kaç kalori olduğunu bilen yada tahmin eden varsa çok sevinirim

Merhaba,seyir evresinde gunluk yulaf kepegi galeta karisimi hakki 3 yemek kasigi.6 kasikla yaptigin 2 gunde tuketilmeli yani yari yariya...bende bu karisimdan olmadigindan degerlerini bilmiyorum sende kutusunun ustundeki degerlere bakip hesaplasan ..1 yemek kasigi karisim 15 gram ise gunluk hakkin 45 gr karisim ediyor.uzerinde verilen 100 gram icin enerji degerinden hesaplarsin...

Günaydın dukan güzelleri. Ben bildirim günümü değiştirmek istiyorum :))
ya bildirimden önce ya bildirimden sonra - çıkıyorum ben. Dün 95.3 dü bugün 94.7 ne olcak bana ne bana ne ben saymamki:)))

bugün kahvaltıda dukan ekmeğimin son dilimi, 1 yumurta, 2 hindi füme, 3 parça domates peynir
1 bardak yeşil çay
öğlen tavuk pirzola(tencereye derisinin üstüne koyuyorum azcıkta su ekliyorum. Arzu ettiğiniz baharatlardan. Kapatıyorum ağzını derideki yağ ile pişiyor. Kıpkırmızı oluyor. Sonra derisini atıyorum. Etim yumuşacık oluyor. Sebze gününde yanınakırmızı biberli turşulu salatayıda ekledinizmi oh mis) yanına birde ayran kim demiş diyetteyim diye. Arkadaşlarım herşeyi yiyorsun diyolar ama yinede pastaları börekleri götürüyolar gözümün önünde. Bana kilolarına savaş açmış bir destekçi gerek çok zor geçiyor günler çooookkkk.
Ara öğün olarak yağurt yüksek ihtimal. Akşamada kapuskam var ama bellide olmaz.

:KK1::KK1::KK1:bunu adi persembe stresi sanirim...cunku persembe - gorme umuduyla strese girdiginizde vucut su topluyor kitaptada yaziyor bu stresin kilo uzerine etkisi diye..o yuzden sakin ol ve strese girme carsambadan..cigdeeem bak senden bir tane daha :KK1::KK1:

Tünaydın Kılzarrr :KK3:

Nasılsınız bakalımmm?.. Ben iş yoğunluğumdan pek uğrayamadım ama aklım hep sizde.. :KK34:

Dukan yaparken adetleri düzene girmiş biri benim.. Biri de sholarppty..
:13:
Çiğdemciğimin de düzensizlikleri vardı onlar da düzeldii..
Adet düzensizliği yaşayan arkadaşlara duyurulur..

Ayrıca benim de buralardan tanıdığım ve dukan yapıp arkasından hamile kalmış arkadaşlarım varr..
:KK24:
Yani dukan kısırlık yapmıyorrr.. :emir_bebek:

Bunun dışında bahar geldi diye gevşemeyin, tartı günü diye de gerilmeyin.. :KK8:
Tamam rahat, mutlu bir şekilde devam edelim ama gevşeme derken de kaçamaklı yollara sapmayalım..
:KK14:
İnanın kaçamak denen şey öyle 1 lokmada kalmıyor, artıyor.. :KK50: En iyisi hiç elini sürmemek..
Hem bir arkadaşıma da dediğim gibi.. Dukan her ne kadar rahat gibi görünse de aslında oldukça katı kuralları olan bir diyet..
Ve bu kuralları esnetirseniz dukanın çalışma mekanızmasını bozuyor, kilo veremiyorsunuz..
Malesef 1 lokma bile olsa tüm dengeleri birden bozabilirsiniz.. Aman dikkat..
:KK45:

Bu arada yürüyüşler nasıl gidiyor kızlar.. Ben hadi hadi diyorumda kimler yürüyor bakalım??
Ben de birazdan çıkıp İzmir Kordonda sizler için de 1 tur atacağım :KK9:
Ama siz de neresi müsaitse orada yürüyüş yapabilirsiniz.. (Donbul abla bu lafım sana, yaban domuzu falan çok korktum valla:KK53:)

Delycikte gelmiş hoş gelmiş... :KK16: Merak ettik valla hem haftada 1 geliyor özletiyorsun :KK48:
Hemde hemen kayboluyorsun olmaz kiii :KK43:
Daha sık görüşelim..

Sevgiler herkesee..
:KK54:

Son düzenleme:
slm bugun yediklerimi yazayım dedim
sabah: 1 bardak soguk süt ve 1 haslanmıs yumurta 2.nin beyazı
arada: 1 bardak tarcınlı yesil cay
öglen:1 tavuk baget 1 bardak ayran.
saat 3.bucuk gibi 1 bardak süt ve dukan keki
aksama:haslanmıs tavuk ve yogurt
şimdilik 750 ml su

Amaniiinn! Beni merak mı ettiniz siiizzz :KK16: Yerim siziiii :KK54::KK54:
İyiyim iyiyiiimm. Kucaklıyorum siziiiii...

Teşekkür ederim tatlım ama süper değilim sadece dukancıyım, yine söylüyorum 2,5-3 ay kadar hele hiç kaçamak yapmadım ama söylediğin tatlıları yani bize uygun tatlıları da çok az tükettim hatta şöyle diyim mesela 1,5 ay kadar hiç yapmadım sonrada haftasonları özellikle cuma-cumartesi akşamları biraz puding biraz helvayla başladım ama 2 kaşığı hiç geçirmedim desem yeridir sonra kendime biraz esneklik tanıdım açıkcası ne zaman istesem o gün değilde ertesi gün yapıyorum tatlılarımı böylelikle günaşırının altına düşmemiş oluyorum. Ama mesela ıslak kek, yaş pasta bunları uydurdum uydurdum yaptım kendime nasıl yedim günde bir dilimi asla geçirmedim. Ben böyle yaptım sende yap diyemem çünkü yiyip veren arkadaşlarda var mesela bak 1 1,5 aydır daha rahatım çizelgelerime bak daha az vermeye başladım bunu görüyorum hem artık hedefime ve ideal kiloma yaklaştığım için diyorum hemde rahatladığım için diyorum. Ama şu bir gerçek ne olursa olsun tamam dukanla rahat bir diyet yapsakta adı üstünde diyet diyettir kendi vücudumu tanıyorum ona göre önlemlerimi alıyorum. İnşallah haftaya kıracağım bu duraklamayı iki gün verdim kendime bu kiloyu koruyup haftaya yine önceki zamanlarıma döneceğim neoldu biraz rahatlamış oldum o kadar ama neoldu biraz yavaşlamış ta oldum... Hayırlı cumalar herkese bu arada

canım çok teşekkür ederim. bende çok eminim kıracağından ..sen neleri kırmışsın arkadaşım, başaracaksın mutlaka...sana da hayırlı cumalar güzelim :)

Yahu kızlaaaarrrr.... Yardım istiyorum imdaaattt... Resmen bahar geldi rehavet çöktü. Kafama göre bir diyete döndürdüm Dukan' ı. Bir gün kafama göre yemek yiyorum bir gün saf protein yapıyorum bazen iki üç gün üst üste sebze protein yapıyorum falan derken beni bahar çarptı ve ayarlarım iyice karıştı. Neyseki ufak bir artışla sabitte duruyorum sayılır şu an ama birkaç gün daha böyle devam edersem verdiğim bütün kilolar bir anda üzerime yapışacak yeniden :KK43: Çok moralim bozuldu bir türlü nerden başlayıp ne yapacağımı kestiremeyip bocalayıp kafamı bir yerlere çarpıyor gibiyim resmen. Nerden başlasam ne yapsam yeniden nasıl adapte olup nasıl aynı düzene döneceğimi bilemedim. Motivasyona ihtiyacım var sanırım. 1 haftadır burdan da koptum diyetin ucu kaçtı resmen..... Sizsiz yapamıyorum bunu anladım :KK43: Bana azcık destek lütfeennnnn....

Yahu kızlaaaarrrr.... Yardım istiyorum imdaaattt... Resmen bahar geldi rehavet çöktü. Kafama göre bir diyete döndürdüm Dukan' ı. Bir gün kafama göre yemek yiyorum bir gün saf protein yapıyorum bazen iki üç gün üst üste sebze protein yapıyorum falan derken beni bahar çarptı ve ayarlarım iyice karıştı. Neyseki ufak bir artışla sabitte duruyorum sayılır şu an ama birkaç gün daha böyle devam edersem verdiğim bütün kilolar bir anda üzerime yapışacak yeniden :KK43: Çok moralim bozuldu bir türlü nerden başlayıp ne yapacağımı kestiremeyip bocalayıp kafamı bir yerlere çarpıyor gibiyim resmen. Nerden başlasam ne yapsam yeniden nasıl adapte olup nasıl aynı düzene döneceğimi bilemedim. Motivasyona ihtiyacım var sanırım. 1 haftadır burdan da koptum diyetin ucu kaçtı resmen..... Sizsiz yapamıyorum bunu anladım :KK43: Bana azcık destek lütfeennnnn....

Stres yapmadan diyetine geri dönebilirsin balpamuk.. Kopma buralardan ayrılma en büyük motivasyon gerçekten burası..

Birde naçizane önerim menülerini yaz..
Yaz ki yazdıkça sen de hatalarını görüp durasın, yaz ki kaçamak yapıp liste yapamayacak duruma gelmeyesin..

Dene bakalım neler olacak..
:KK16:

yahu bende de oldu daha dün konuşuyodum aman sıkalım dişimizi bende 4 gün saf p yapacam sonra güçlendirmeye geçecem ne kadar verdiğime bakmadan ( 2 kilom kalmıştı) sen de olmadı öyle yaparsın cnm 1-2 hafta sık dişini sonda geç güçlendirmeye bence çünkü zaman geçtikce sabır azalıyor nerde dur dersek kar:KK45:

Son düzenleme:
Tamam canım, boyunu da yazdım ama sen hedef kilonun altında mısın, yoksa yanlış mı yazdın?

ayyyy sen varya süpersin. çok duymuşsundur bunu ama gerçekten bir tanesin kız.
ben şaşkın tabi yanlış yazmışım. okuyunca mesajını gülme krizine girdim :))))))) hedef kilo 60. güncel kilo 68 canım.

çok kocaman öpüyorum
teşekkür ederim

Yok canım daha neler :KK70: :KK1::KK1::KK37: Saol :KK70:

haklısın dely'cim ama benim bir haftanın 5 günü ataktı, ilk 2 gün atakta 2 kilo gidip 7 günde 900 gr verince üzüldüm. bir de 80li kilolarda hızlı hızlı terk etsem kiloları süper olur. hani kilomuz çokken normalde daha rahat ve hızlı zayıflıyoruz ya o bakımdan. kısmet olur da atıyorum 10 kilo falan verirsem bu gidişle ben ayda 1 kiloyu ancak veririm :KK43: ondan surat asıyorum şahsen ben. bir de insan eski kilo verme hızını hatırlayıp hayıflanıyor elde değil :)

nys belki bu belli belirsiz regl hali engelliyordur beni, dukan'a devam :KK70:
Atakta zaten çok gidiyor canım, ama orda giden su. Asıl bu verdiklerin yağ. O yüzden daha yavaş gidiyor, ama asıl etki burda :KK66: 1 haftada 900 gr da buna göre çook iyii :KK66: Üzülmeeee!! Seviiinnn :21: :KK34: Sonradan daha da azalıyor, haklısın. Şimdi üzülürsen o zaman napcan :) Sonra üzülürsün :p :) Hiç üzülme tabii :KK52: Şaka yapıyorum :KK66:

Gecikmedim umarim.geciktiysem de benim hatam dely nin cani sag olsun.

Gecen hafta : 77
Bu hafta : 75
Giden : 2 kg ( ciglik atan smiley.tel.den yapamadim da )
Uçmuşun ya huuu!! :KK55: :KK9::KK9::nazar: :KK62: :KK9:

Stres yapmadan diyetine geri dönebilirsin balpamuk.. Kopma buralardan ayrılma en büyük motivasyon gerçekten burası..

Birde naçizane önerim menülerini yaz..
Yaz ki yazdıkça sen de hatalarını görüp durasın, yaz ki kaçamak yapıp liste yapamayacak duruma gelmeyesin..

Dene bakalım neler olacak..
:KK16:

Peki öyleyse yarın sp sonraki gün ps yaparak devam edeceğim ve menülerimi yazacağım öyleyse... Bugünden geçti yine gevşek bir günümdeyim ne yazık ki... Oldukça sıkıldım toparlanamamaktan ve bu durum beni iyice koparttı diyetten. Çok teşekkürler winniepooh gerçekten güzel güzel stres yapmadan devam et yazman bile beni rahatlatmaya yetti. Bu arada ayın 19 unda ben de İzmir' de olacağım ve alsancakta yürüyüş yapacağım. Sen öyle yazınca İzmir burnumda tüttü resmen İzmir kokusu geldi:)

Geç gelen bildiriimmmm :KK52::KK52: Yettim gariiiiii!!! :KK9::KK9:

Tebrikler güzelleeerrrr :KK9::KK9::nazar:

$Çizelge - 11.04.2013.jpg

Herkese "normal" hatta zayıf bir beden dileriiimm :KK34:
$VKİ.JPG

yahu bende de oldu daha dün konuşuyodum aman sıkalım dişimizi bende 4 gün saf p yapacam sonra güçlendirmeye geçecem ne kadar verdiğime bakmadan ( 2 kilom kalmıştı) sen de olmadı öyle yaparsın cnm 1-2 hafta sık dişini sonda geç güçlendirmeye bence çünkü zaman geçtikce sabır azalıyor nerde dur dersek kar:KK45:

stajer06 sen ne zaman başlıyorsun sp ye ? Ben de zayıfladıkça şımarıklık ve rehavet geldi üzerime resmen. Ancak böyle giderse şımardığımla kalıp kiloları geri alacağım. Ben de hemen toparlayacağım öyleyse ve yarın sp den başlıyorum da normal seyirden devam edeyim diye düşünüyorum ama yine de bilemedim ? Aslında benim hedef kilom 58 di ama şimdi 2 kg bile versem yeter diyorum çok abartmaya da gerek yok yani 2 kilo daha verip güçlendirmeye geçsem çok iyi olacak ancak yine de şimdilik hedefim 58 de dursun bakalım. Kendimi toparlama durumuma göre karar veririm sonra. Stajer06 hadi birbirimizi iterek devam edelim az kalmış sona. Hadi bi gayret daha :))

Herkese Merhaba,
Ben de Dukan'a yeni başlayanlardanım. 3 gün ataktan sonra bugün seyir'e geçtim. Atakta sadece 1 kilo gitti. 65,8 ile başladım sabah 64,8 geldim. Fakat yarım saat önce sanırım bir tansiyon düşüklüğü vs. gibi bişey yaşadım . İşyerinde de olduğum için bayılmaktan korktum ve 3 adet bikuvi yedim kızlar.

Daha tecrübeli arkadaşlara sorum olacak. Sizlerde de bu şekilde göz kararması, tansiyon düşüklüğü gibi şeyler oldu mu?
Arada kaçamak yaptınız mı? azıcık kaçamak da olsa diyeti nasıl etkiliyor?
Bir de panik atak olduğum için antidepresan alıyorum. Antidepresan alıp da bu diyeti uygulayan arkadaşlar var mı acaba?
Yardımlarınızı bekleiyorum.:KK49:

ben kullanıyorum ama sanırım o küçük doz bile etkiliyor.daha fazla vermem gerekirken bende atakta az verdim bu ilaçlar sanırım su tutuyor vücutta çünkü ila kullanmadığım dönemde daha fazla vermiştim.birde metabolizmayı yavaşlatıığı için bi ara benimde kilo vermem durmuştu.ona bağlıyorum birde ilaçsız denicem.

Bu arada yürüdüm, yürüdüm geldim.. :KK9:

Telefonuma da adımsayar yüklemiştim.. Oradan da bakarak günlük 10.000 adımı tamamlamaya çalışıyorumm.. :21:

Spor yapamıyorum bari yürüyeyiimm değil mii? :KK34:
Hadi hadi dondurma mevsimine az kaldı.. Az daha gaza basalım da güçlendirmeye geçelim hep beraberrr kızlaaarr :KK55:

Geç gelen bildiriimmmm :KK52::KK52: Yettim gariiiiii!!! :KK9::KK9:

Tebrikler güzelleeerrrr :KK9::KK9::nazar:

Eki Görüntüle 683851

Herkese "normal" hatta zayıf bir beden dileriiimm :KK34:
Eki Görüntüle 683853

canımcım ellerine sağlık. çok ama çok teşekkür ederiz. iyi ki varsın.
bu arada sana birşey sorayım :) bulmuşken. bugün ilkay ın blogunu okudum orda dukan asist. sanırım konuşmları vardı. light peyniri sınırlı olarak tüketin hatta tüketmeyin diyor. mümkünse süzme lıght peynir yiyebilirsiniz diyor. ne diyorsun bu duruma.
bende bugün tesadüfen philadelphia marka lıgh krem peynir buldum.%1 den az diyor yağ oranı.
ne yapayım bilemedim light peynirde yemiyceksek nasıl olcak yani ben her sabah yiyorum, hatta normalini yiyordumda bu sabah ligth yedim :) sonra sandwıch yapıp işyerime de getirdim yedim.

Başlangıc tarihi; 10.03.2013 Baslangıc kilosu;78.6 Boy ; 1.65 Hedef kilo; 57 Gecen hafta; 74.2 Güncel kilo;73 İyi gidiyordum birdebire bu gün + 900 grla uyandım morelim bozuldu yaaa neden bilmiyorum ama karnımda agrıyo

eğer regl dönemine yakınsanız normaldir moraliniz bozulmadan devam edin derim rahatlatıcı bitki çaylarını tercih edebilirsiniz

X