- 1 Temmuz 2012
- 377
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin herkese 2 hafta dir duraklamadayim.en son 67.8 i gormustum 2hafta once.sonra hep +++++derken 68.6 ya kadar ciktim.bende 3 gun saf pro uygulamaya karar verdim .dun saf pro nun ilk gunuydu.bugun 68.1 gosterdi tarti.ilk kez yesil cay ictim cubuk tarcinla.bakalim 2 gun sonra 67.8 in altins inmis olacakmiyim.
Bazi sorularim olacak ben diyetin basindan beri but ve baget (tum kalca) yiyorum.gogus etini ise corbada kullaniyorum.gogus eti yiyince hep kabiz oluyorum cunku .siz genelde gogus mu tuketiyorsunuz tavuk yediginiz zamanlar.
Ikincisi yesil cayi gunde kac kupa yada fincan tavsiye edersiniz
kızlar ekmek tarifini verir misiniiz lütfen?
Gunaydın:) Ben 4 gunluk ataktan sonra bugun seyir evresine geçtim. Boyum 1.56 ve 59'la basladım bugun 57 cıktım yani 4 günde iki kilo verdim:) Seyir evresinde daha hızlı kilo vermek için 5+5 daha mı uygun sizce? 15 gün içinde 2 kilo daha vermem gerek.
Gunaydın:) Ben 4 gunluk ataktan sonra bugun seyir evresine geçtim. Boyum 1.56 ve 59'la basladım bugun 57 cıktım yani 4 günde iki kilo verdim:) Seyir evresinde daha hızlı kilo vermek için 5+5 daha mı uygun sizce? 15 gün içinde 2 kilo daha vermem gerek.
Merhaba kızlar,
Dün yoğundum, fabrikaya falan gittim, ordan da geç çıktım, listeyi paylaşamadım. bugün paylaşıcam Kolay gelsin herkeseee.. İyi günleeerr..
Merhaba kızlar,
Dün yoğundum, fabrikaya falan gittim, ordan da geç çıktım, listeyi paylaşamadım. bugün paylaşıcam Kolay gelsin herkeseee.. İyi günleeerr..
Yalan olmasın canım 2,5-3 ay kadar sıfır kaçamaktım asla asla asla diyordum sonra açıkcası bir iki yamaya başladım yani en fazla ayda 3 defa öyle kocaman kocaman şeyler değil mesela normal kaşar veya bir parça sucuk, toplamda iki tane un kurabiyesi, bir porsiyon sütlü tatlı budur kaçamaklarım... haftada 3 gün muhakkak spor yapıyorum ama işte verince şımarıklık oluyor ya aksadı bu ara biraz. Birde kesinlikle sana şunu diyeyim saf dukan yaptım şimdiye kadar büyük yazıyorum çünkü öyle bisürü şey uygulamaya gerek yok Dukanın kurallarını uygulasan yetiyor. Bu arada ne çok böbürleneceğim şey yazmışsın çok teşekkür ederim hele ki bu + günümde çok iyi geldi. Akşam yatmadan 3 saat öncesinde ağız girişini kapıyorum birde canım bu benim olmazsa olmazım yani daha doğrusu günler uzadı artık 8,30-9 gibi falan bitiyor benim yeme olayım. Bunlar benim kuralım başkada bişi yapmıyorum... Sende vericeksin muhakkak çünkü olay dukanda bitiyor
birşey sorcam süper arkadaşım ...arkadaş az bile yazmış hakkında valla. o kadar kiloyu verecek irade süper. tebrik ederim. ben bu dukan muhallebilerini, tatlandırıcılarla yapılan tatlı ihtiyacımızı giderdiğimiz ürünleri de kaçamaktan sayıyor muyuz. yani sen o hani hiç kaçamak yapmadım dediğin dönemlerde bu tatlıları falan tükettin mi..
ben ne zaman dukan sütlacı yesem, süte tatlandırıcı koysam içsem kaçamak yapmışım gibi hissediyorumda :)
Gunaydin herkese 2 hafta dir duraklamadayim.en son 67.8 i gormustum 2hafta once.sonra hep +++++derken 68.6 ya kadar ciktim.bende 3 gun saf pro uygulamaya karar verdim .dun saf pro nun ilk gunuydu.bugun 68.1 gosterdi tarti.ilk kez yesil cay ictim cubuk tarcinla.bakalim 2 gun sonra 67.8 in altins inmis olacakmiyim.
Bazi sorularim olacak ben diyetin basindan beri but ve baget (tum kalca) yiyorum.gogus etini ise corbada kullaniyorum.gogus eti yiyince hep kabiz oluyorum cunku .siz genelde gogus mu tuketiyorsunuz tavuk yediginiz zamanlar.
Ikincisi yesil cayi gunde kac kupa yada fincan tavsiye edersiniz
güaydın kızlarr... herkese bol eksili günlerr
Merhaba kızlar,