Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah
bir kaç sorum var kızlar 2 haftada bir adet oldum ben hiç böyle olmazdım bugun asıl olmam gereken günlerdi zaten ama ben 2 hafta önce olunca bu ara olmam diye düşünüyordum ama yine oldum hadi gecen ay antibiyotik aldım ondandir dedim ama bilmiyorum sizce normalmi:18:

bir de benim vermem gereken 2 kilo kaldı hemen hemen haftada bir kursdaki arkadaşlarla gün yapıyoruz ve bana sen çok zayıfladın zararlı dukanın etkileri falan derken başlıyorum yemeye mazallah gidiyo kilo almıyorum ama duraklamadayım bu ay her çarşamba yaşıyorum arkadaşları seviyorum iyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama bir yandan da şu 2 kilomun gitmesini istiyorum ve artık 3. evreye geçmek istiyorum en azından ödül öğünlerimi o güne getiririm, ama veremedik 2 kiloyu sizce ne yapmalıyım gitmesemmi güne ev hanimi olarak tek eğlencem, gideyim yok derim dedim bugun yedim yemeğimi gittim ama ye ye ye zaten ipler kopmaya müsait bilemedim :KK17:

yardım edin yol arkadaşlarım:18:

ben de arkadaşlara aynı şeyi soracaktım canım, ben çok düzenli regl olurum. normalde bu ayın 17'sinde olmam gerekiyor. 9 gündür dukan yapıyorum, bunun 7'si ataktı. tahminen 5-6 gündür çok seyrek(her gün çok az yani) de olsa regl durumu var, kilo da değişmiyor, hiç kaçamak yapmadığım halde. şiş gibi karnım.

dukan diyetinin geçici olarak da olsa regl düzensizliği yapıyormuş, bu her yerde yazıyor ztn. anlayamadım, daha başlangıçta böyle olursa ilerde ne olacak ki? düzene girer mi? tecrübeli arkadaşlardann bilgi rica ediyorum.

benim de boyum 170 ve kemik yapım kalın ve sıkı canlıyım:))
seni çok merak ediyorum gerçekten.atakta olduğun için sen çoktan 90lara gelmişsindir...ben bu hafta 90ları görürüm dedim ama olmaycak galiba...
açıkçası dün sabah 99.9 dum yanlış hatırlamıyorsam ama asıl sonuç için yarını bekliyorum ben de kendimi çok merak ediyorum :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Yaklaşık iki gündür giremedim amma çok birikmiş yazılanlar oku oku bitmedi. Ne güzel dostluk ve huzurrrrr içinde erimeye devam ediyoruz. Bu durum iyice mutlu etti beni. Yarına inşallah - görürüm ama görmesemde önemli değil çizelgemde eski hedefim görünüyor önce onu bir düşüreyim dukanın benim için hesapladığı ideal kiloma düşmek istiyorum artık. Güncelim 98 iken o kiloyu hayatta göremem diyordum ama artık görebileceğime inanıyorum tabi ilk zamanlardaki gibi kolay gitmiyor ama azmettim gidecekler fazlalıklar daha sonra güçlendirmeeeee aç kollarını ben geliyorum ama final günümde un kurabiyesi kesin yiyeceğim onu biliyorum budaaaaa önceki hedef 21 nisan değilll herşekilde güvenimi sağlayan tek dayanağım dukancığımın sayfasında bana gösterdiği ideal kiloya düşmem için geçecek gün sayısını başladığım gün sayısına ekleyerek bulduğum 21 Mart olarak belirledimmm. Bir ay fazla bir ay eksik hiç önemli değil ben o 4,5 ayın bile nasıl geçtiğini hatırlamıyorum da her sabah tartı hatırlatıyor baaaaak neydin ne oldun diyeeee. Hımmmm hergün bayan öğrencilerimin hocam çok iyi oldu maşallah ve dünür babacığımın eşime damat bakmıyonmu bizim kıza sen şişmişsin o erimiş sözleri de eklenince de pek süper oluyor demeyin gitsin...
Özgüven artık ++++++++++++++++++++++ (22 adet)
Seyir Sonunda ++++++++++++++++++++++++++ (26 adet)
Güçlendirme ve koruma sonunda En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE (paha biçilemez)

bizim de mekanımız :) yağsız sütle latte içebilirsin, splenda da var ztn, ya da türk kahvesi içebilirsin. sert bir şeyler istersem de ristretto bianco içiyorum ben :KK70:
geçenlerde latte aldım öyle acı öyle acı geldi ki anlatamam hisselerimi ama bir dahakine 1 splenda ile türk kahvesi içeyim daha iyi olcak herhalde :21:

kızlar bu adet olayı bende de oldu.ben dukanı bırakınca iki buçuk ay adet olmadım dukana başladım 3.günümde adet oldum tam 2,5 ay sonra.benim için iyi oluyor gerçi düzene giriyor dukandayken

Yulaf kepeğini ekmek olarak hiç denemedim, buradaki tariflerden akşam deniyeyim bakalım nasıl olacak. Alışmam azım bir şekilde çünkü bu diyeti bırakmaya hiç niyetim yok:KK1: Şu an biraz duraklama yaşıyorum ama yeşil çay ve yürüyüşle halletmeye calışıcam. aranızda duraklama yaşayanlar var mı? üstesinden nasıl geldiniz bu dönemim?

merhaba bende 2 ay süreyle dukan diyeti yaptım yulaf kepeğini toplasak 3 - 4 kere ancak yemişimdir hiç sevmedim yemedim de ama kilo kaybıma olumsuz bir etkisi olmadı ama ben arada sırada meyve yedim ya da kuru kayısı kuru üzüm

iyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah
bir kaç sorum var kızlar 2 haftada bir adet oldum ben hiç böyle olmazdım bugun asıl olmam gereken günlerdi zaten ama ben 2 hafta önce olunca bu ara olmam diye düşünüyordum ama yine oldum hadi gecen ay antibiyotik aldım ondandir dedim ama bilmiyorum sizce normalmi:18:

bir de benim vermem gereken 2 kilo kaldı hemen hemen haftada bir kursdaki arkadaşlarla gün yapıyoruz ve bana sen çok zayıfladın zararlı dukanın etkileri falan derken başlıyorum yemeye mazallah gidiyo kilo almıyorum ama duraklamadayım bu ay her çarşamba yaşıyorum arkadaşları seviyorum iyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama bir yandan da şu 2 kilomun gitmesini istiyorum ve artık 3. evreye geçmek istiyorum en azından ödül öğünlerimi o güne getiririm, ama veremedik 2 kiloyu sizce ne yapmalıyım gitmesemmi güne ev hanimi olarak tek eğlencem, gideyim yok derim dedim bugun yedim yemeğimi gittim ama ye ye ye zaten ipler kopmaya müsait bilemedim :KK17:

yardım edin yol arkadaşlarım:18:

ablalarım yardım edin ben arada kaynamayayım :KK43:

naber mystery.benim durumun bugün hiç iyi değil. sen neler yapıyorsun. yarınki bildirimden umutlu musun:) bari sen umutlu ol şekerim...bende bir şişlik ve yediğim kazandibinin vicdan azabıda cabası....of offf

ben de regliyim ve bugün gözüm doymadı gerçekten. goji berry i fazla kaçırdım. ve tabi kepek hakkımı yine tatlıdan yana kullandım. :KK56: ama akşam yemeğinden sonra bişi yemiyorum 2-3 gündür. kabızlık yine devam. bakalım + çıkmam inşallah yarın. ben de çok merak ediyorumm.

kızlaaar koşuun 10 günlük atağım bu aksam bitti cok şukur tartıldım 74.100 başladığımda tam 80dim çok şükür ama seyir hakkında fazla bısı bılmıyorum sımdı araştırıcam yazdıklarınızı takıp edicem kızlar herkese benden öpücük yarın seyire başlıyorum Allah hepimize irade versin:))

kılzar seyirde yeşilçay ve elma sirkesi kullanmayı düşünüyorum fayda gören varsa bi yardımcı olsun bide tecrübeliler 5+5 yada 1+1 hangisni tercih ediyim...

iyi geceler kızlar.oku oku yoruldum valla.ama bir o kadar da keyifliydi.yarını dört gözle bekliyorum.2 haftadır spor yapmadığım için biliyorum fazla bir eksi görmemem ama olsun eksi çıkayım da kaç olursa olsun.herkese bol eksili günler..

Selam.
Dukan diyetinin atak evresini yaparak yaklaşık 5 kilo vermiş ama kabızlık sorunu nedeniyle diyeti bırakmak zorunda kalmış biriyim.
Aç kalmadım ya da yemek konusunda zorlanmadım fakat kitapta yazan öneriler de dahil olmak üzere hiçbir şeyden fayda göremedim.
Her şey yolunda giderken sırf kabızlık nedeniyle bıraktığım için üzgünüm.
Dukan diyeti öncesinde kabızlık sorunu yaşayan biri değildim, sanırım hem protein yüklü hem de yağsız beslendiğimiz için kabızlık sorun oluyor.
Uzun süreli bu sorunu yaşayan ve çözemeyen oldu mu benim gibi?

kılzar seyirde yeşilçay ve elma sirkesi kullanmayı düşünüyorum fayda gören varsa bi yardımcı olsun bide tecrübeliler 5+5 yada 1+1 hangisni tercih ediyim...

Merhaba canım
yeşil çayı mutlaka tüket, içtiğim günlerin ertesinde - görüyorum tartıda ya da bana öyle geldi bilmiyorum.
Seyiri 1+1 yapmanı öneririm. Benim ikinci dukan denemem ve ilkini 5+5 yaptığım için sıkılıp bırakmıştım. Daha doğrusu takip edememiştim. Dukan da kitabında etkisinin aynı olduğunu yazmış.

ellerine saglik canim,bende yapmistim ve cok hafif lezzetli olmustu:KK56:yanliz nar serbeti ile ilgili soylemek istedigim bir nokta var bu cay aslinda yesilcay icemeyenlere bir alternatif vede asil amaci duraklamayi kirmak. tavsiyem surekli tuketmeyin,ne zamanki duraklamaya girdiniz bunu kirmak icin kullanmanizi oneririm birde surekli kullanimi guclu bir odem atici oldugundan bobrekler uzerinde olumsuz etki yapabilir.yani duraklayinca ve 1 lt yi gecmeyecek sekilde icin ...

evet Lisabella kesinlikle lezzetli oluyor seve seve yiyebildiğim bir dukan yemeği oldu şükür :KK56: nar şerbeti uyarın için çok teşekkürler canım ben çok tüketiyormuşum :26:

Selam.
Dukan diyetinin atak evresini yaparak yaklaşık 5 kilo vermiş ama kabızlık sorunu nedeniyle diyeti bırakmak zorunda kalmış biriyim.
Aç kalmadım ya da yemek konusunda zorlanmadım fakat kitapta yazan öneriler de dahil olmak üzere hiçbir şeyden fayda göremedim.
Her şey yolunda giderken sırf kabızlık nedeniyle bıraktığım için üzgünüm.
Dukan diyeti öncesinde kabızlık sorunu yaşayan biri değildim, sanırım hem protein yüklü hem de yağsız beslendiğimiz için kabızlık sorun oluyor.
Uzun süreli bu sorunu yaşayan ve çözemeyen oldu mu benim gibi?

evet ben :KK53: hele ataktan sonra artık çatlayacağımı düşündüğüm bir anda eczacının verdiği bir ilaçla ancak rahatlayabildim sonra birkaç gün yine kabızlık çektim diyetin ilk 20 günü eziyet oldu ama inatla bırakmadım en sonunda çareyi yeşilçay ve kırmızı ette buldum eskiden neredeyse hiç kırmızı et yemezdim diyete başlayınca da tavuk sevdiğim için tavuğa yüklenmiştim sonra kırmızı et tükettiğim anda kabızlığında ortadan kalktığını farkettim bazı arkadaşlarda da sebze günleri rahatlatıcı olmuş ve tabi yeşil çayında mucizesini unutmamak lazım :KK34: umarım sende aşarsın bu sıkıntıyı :KK34:

günaydın herkese :KK3::KK3:

başlangıç tarihi:25.03.2013
başlangıç kilo:70,8
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo:69,2
güncel kilo:68,5
boy:1.68
haftalık kilo farkı: 0,7

yine + yla uyandım. murphy kanunu mudur nedir bu bildirim günlerinde :KK1:

bugün önemli 2 sınavım var bana şans dileyin :)

herkese bol - li bildirimler..

günaydın herkese :KK3::KK3:

başlangıç tarihi:25.03.2013
başlangıç kilo:70,8
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo:69,2
güncel kilo:68,5
boy:1.68
haftalık kilo farkı: 0,7

yine + yla uyandım. murphy kanunu mudur nedir bu bildirim günlerinde :KK1:

bugün önemli 2 sınavım var bana şans dileyin :)

herkese bol - li bildirimler..

İyi şanslar allah yardmcın olsun

Günaydınlarr...herkes için bol eksili bir gün olur inşallah emekleriniz boşa gitmez..
Başlangıç :03.03.2013
başlangıç kilo:79
hedef kilo :60
boy:1.61
geçen haftaki kilo:72,5
güncel kilo:71 :KK9:
Bir haftalık fark:1,5 kilo

tartıya tam üç kere çıktım ama yok inatla bağırıyor tartı sen 71 oldun diyee:KK9:çok mutluyum kızlar en az bir dört -beş yıldır gördüğüm en az kilom tartıcım beni sevindirdi umarım sizlerde aynı sevinci yaşarsınız dely abla şimdiden emeğine sağlıkkk iyiki varsın :KK16:

günaydın herkese

Başlangıç :14.03.2013
başlangıç kilo:110,4
hedef kilo :70
boy:1.70
geçen haftaki kilo:102,2
güncel kilo:100,7
Bir haftalık fark:1,5 kilo

Başlangıc tarihi; 10.03.2013 Baslangıc kilosu;78.6 Boy ; 1.65 Hedef kilo; 57 Gecen hafta; 74.2 Güncel kilo;73 İyi gidiyordum birdebire bu gün + 900 grla uyandım morelim bozuldu yaaa neden bilmiyorum ama karnımda agrıyo

sonunda 66nın altına düştüm.
çoook mutluyum:KK16:
güncel kilo: 65.3
(Allahım bu rakamı gördüm ya, şükürler olsun!)
teşekkür ederim dely...

X