iyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah
bir kaç sorum var kızlar 2 haftada bir adet oldum ben hiç böyle olmazdım bugun asıl olmam gereken günlerdi zaten ama ben 2 hafta önce olunca bu ara olmam diye düşünüyordum ama yine oldum hadi gecen ay antibiyotik aldım ondandir dedim ama bilmiyorum sizce normalmi:18:
bir de benim vermem gereken 2 kilo kaldı hemen hemen haftada bir kursdaki arkadaşlarla gün yapıyoruz ve bana sen çok zayıfladın zararlı dukanın etkileri falan derken başlıyorum yemeye mazallah gidiyo kilo almıyorum ama duraklamadayım bu ay her çarşamba yaşıyorum arkadaşları seviyorum iyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama bir yandan da şu 2 kilomun gitmesini istiyorum ve artık 3. evreye geçmek istiyorum en azından ödül öğünlerimi o güne getiririm, ama veremedik 2 kiloyu sizce ne yapmalıyım gitmesemmi güne ev hanimi olarak tek eğlencem, gideyim yok derim dedim bugun yedim yemeğimi gittim ama ye ye ye zaten ipler kopmaya müsait bilemedim
yardım edin yol arkadaşlarım:18:
ben de arkadaşlara aynı şeyi soracaktım canım, ben çok düzenli regl olurum. normalde bu ayın 17'sinde olmam gerekiyor. 9 gündür dukan yapıyorum, bunun 7'si ataktı. tahminen 5-6 gündür çok seyrek(her gün çok az yani) de olsa regl durumu var, kilo da değişmiyor, hiç kaçamak yapmadığım halde. şiş gibi karnım.
dukan diyetinin geçici olarak da olsa regl düzensizliği yapıyormuş, bu her yerde yazıyor ztn. anlayamadım, daha başlangıçta böyle olursa ilerde ne olacak ki? düzene girer mi? tecrübeli arkadaşlardann bilgi rica ediyorum.