Kızlar selam,
size birkaç sorum olacak. Kayısılı form çayı bize serbest mi? ne kadar içebiliyoruz. salça konusunda bir sınır varmı? yulaf kepegi galeta karışımı bir paket içerisindemi satılıyor ayrı ayrı alıpmı karıştırıyorsunuz. sıvı tatlandırıcı olarak marka öneriniz nedir. :44::44::44:
[COLOR="#cc0099" .!.:Merhaba. Seni listeye aldım ama çok çok şaşkınım şu an. Bu bildirimde bir hata yok değil mi? 1.69 boyla 52 kilo mu olmak istiyorsunŞu anda vücut kitle indeksin 21,46 ve normal sınırlar olan 18,5 - 24,9'un da tam ortalarında, en ideal seviyede. 52 kilo olduğunda VKI 18,21 olacak ve sen zayıf kategorisinde olacaksın. Yani bu, bizim "normal" anlamda kullandığımız zayıf değil, olması gereken kilonun altında olan ve normal şartlarda, olmaması gereken bir zayıflık! Neden böyle bir isteğin var? Güçsüz düşersin Allah korusun.. Zaten zayıfsın ama ille daha zayıf olmak istiyorsan bari 57 falan hedefle. Hadi 55 olsun; ama 52.. Ben 163 boyumla 52 kilo olunca hortlağa dönüyorum da. Yani olamam zaten, kemik kalırım sadece o zaman.. O yüzden sana çok şaşırdım.. Tabi herkesin vücut orantısı farklı. Yine de söylemeden geçemedim, kusura bakma.[/COLOR]
çevremdeki herkes hasta ennihayet bendede başladı.sabah yürüyüşten sonra başladı.her kemiğim tek tek ağrıdığı için hepsinin yerinde durduğunu ve bir yare gitmediğini biliyorum.idrar tahlili yaptırmaya üşeniyordum.şimdi grip virüsümü yoksa böbrek mi iş başında bilemiyorum.ögle ev halkına kır pidesi yaptım.endimede kıymalı iç ve sucuklu içten yaptım.kepek ekmeğini koyup üzerine iç oyup onlarınkilerle fırınladım.birini yedim.birinide yarın yerim.kefirimde mayalandı.şimdi açıp ondan bir bardak içeceğim.bu hafta şeytanın bacağını kırıp kilo vermeyi artırmayı pilanlıyorum.çok agrım var ama yarın belki toplarım yürüyüşümü yapabilirim
yok hayır yanlış anlaşılmaz ne demek burda herkes birbirinini iyiliğini düşünüyor.. ben gelecek planlarımı biraz uzun vadede ve ayrıntılı yapıyorum sanırım şu an 26 yaşında ve doktora öğrencisiyim 2 sene içinde evlenip bir sene sonrada Allah kısmet ederse anne olmayı planlıyorum..benim genetik eğilimim kilo alma yönünde ve çok çabuk kilo alıyorum yaşımı da göz önünde bulundurursak ilerde muhtemel evlilik ve doğum gibi durumlarda da alacağım muhtemel kiloları vermem çok zor olacaktır. ayrıca orta yaşta metabolizmamız eski hızıyla gibi çalışmayacak menapozda ise iyice düşecek ve kilo almak daha kolay hale gelecektir işin özü ben orta yaşıma zayıf girmek istiyorum olabilecek muhtemel kilo alma durumlarını göz önünde bulundurarak bu arada okuduğum bir araştırmaya göre kişinin kilosunun sabitlenmesi için ortalama o kiloda yani +/- 1 3 sene kalması gerekiyor.. hedeflediğim kilo konusunda çok düşünmemiştim beni heyecanlandıran bir sayı olması yeterliydi ama 55-54 makuldür. sanırım vücut kitle endeksine göre de normal oluyorum..
Canım süppersiiiinnnn!!! 1,79 boy ve 76 kilooo!! Püpüpüpü!!bitti gitti zaten hedefine de ulaştın sayılıırr!! Oh oh oohh!! fıstıksıınnn!!
bayağı bayağı herşeyi planlayıp yaşayan birisin galiba.bu düşündüğünü bende 35 yaşlarımda düşünmüştüm.40 yaşıma girdiğimde 60 larda olmayı planlıyordum.ama bazen istediğin gibi olmuyor.kortizon kulanımı gibi bazı ilaçlar istemeden kilo almana neden oluyor.umarım planladığın gibi olur.ama şimdinin tadını çıkar.hamilelik bambaşka bir olay tüm planlarını alt üst eder.ben son çocuğuma 80 kiloda hamile kalıp 75 de doğurdum 4 ay sonrada 58 kiloydum.hamileyken zayıfladım.doktorlar şaşırmıştı.ama hamileliğim boyunca ekmek ve tatlı hiç yemedim.süt ,et,yumurta yani yararlı ne varsa tüketim.kilo aldıracak hiçbirşeyi yemedim.doğumdan sonrada devam etim.spor yaptım ve karın kası yaptım.3 çocuktan sonra karnımda baklava dilimleri vardı ve ben 32 yaşındaydım.herşey pilanlandığı gibi giderken depresan kullandım.aşırı temizlik hastalığımın tedavisi için.ve 80 kiloya çıktım.daha sonrada boyun fıtığı için kortizon kulandım.ve ozamandan bu yana 69 za nadiren düştüm.yani planlarım alt üst oldu.şimdi tekrar çabalıyorum.umarım bu sefer 65 lerin altını 10 sene sonra görebilirim
evet malesef şu plan meselesi aslında aşmam gereken bir şey ben neyi planlayayacağımı neyi listeleyeceğimi bile planlayabilirmama küçüklüğümden beri böleyim işler planladığım gibi gitmezse bocalıyorum devam edemiyorum fakat hayat biz planlarken başımıza gelen şeydir derler sizin de bahsettiğiniz gibi hayat istediğimiz gibi olmuyor işte tam da bu nedenle muhtemel olumsuz durumları tolere edebilecek bir kiloda olmak istiyorum 54 sanırım makul bir kilo..bu arada ben sizin istediğiniz kiloya ineceğinize inanıyorum ne de olsa plan sever bir yapınız var allem eder kallem eder onu gerçekleştireceksiniz
O senin fıstıklığın hayatımm. Altınlara böledim seniiii ama senin yanında sönük kaldı dizdiğim altınlar gönlü kendi güzel arkadaşım benim teşekkür ederimmm 75 i hele bir göreyim belki hedefi azaltırım niyetlenmiyorum değil hani yeni dukan testimi de yaptım attım kenara bekliyor heran düştü hedef diyebilirim.
yok hayır yanlış anlaşılmaz ne demek burda herkes birbirinini iyiliğini düşünüyor.. ben gelecek planlarımı biraz uzun vadede ve ayrıntılı yapıyorum sanırım şu an 26 yaşında ve doktora öğrencisiyim 2 sene içinde evlenip bir sene sonrada Allah kısmet ederse anne olmayı planlıyorum..benim genetik eğilimim kilo alma yönünde ve çok çabuk kilo alıyorum yaşımı da göz önünde bulundurursak ilerde muhtemel evlilik ve doğum gibi durumlarda da alacağım muhtemel kiloları vermem çok zor olacaktır. ayrıca orta yaşta metabolizmamız eski hızıyla gibi çalışmayacak menapozda ise iyice düşecek ve kilo almak daha kolay hale gelecektir işin özü ben orta yaşıma zayıf girmek istiyorum olabilecek muhtemel kilo alma durumlarını göz önünde bulundurarak bu arada okuduğum bir araştırmaya göre kişinin kilosunun sabitlenmesi için ortalama o kiloda yani +/- 1 3 sene kalması gerekiyor.. hedeflediğim kilo konusunda çok düşünmemiştim beni heyecanlandıran bir sayı olması yeterliydi ama 55-54 makuldür. sanırım vücut kitle endeksine göre de normal oluyorum..
Sucuk yiyemiyoruz ne yazık ki, çoook yağlı..kır pidesi mi? hmmm enfesçok severim ama krepten ötesine geçemedim ben henüz bu arada sucuk yiyebiliyor muyuz? lütfen evet de
Hehehekızlar bnm verdiğim kiloları hiç farkeden olmadıbnmı yanlış görüyorum tartıda acaba
kır pidesi mi? hmmm enfesçok severim ama krepten ötesine geçemedim ben henüz bu arada sucuk yiyebiliyor muyuz? lütfen evet de
Sucuk yiyemiyoruz ne yazık ki, çoook yağlı..
/B]
Anladım anladım :)) yine de açıklaman iyi oldu. Arkadaşlar yanlış anlamasınlar.dely cim öyle sucuk yemiyorum sakın kimse yanlış anlayıp sucuğu serbest sanmasın.ben ölçüp bbiçiyorum.öyle tüketiyorum.diyet ürünlerine kolay ulaşamadığım için normal ürünleri kulanırken ölçüp biçip kulanıyorum.artık uzmanı oldum.yaptığım herşeyin kalorisini parça başına nekadar kepek nekadar yağ hepsini hesaplıyorum.sporumuda iyi yapıyorum ama göründüğü gibi kiloyu zar zor veriyorum.pek çoğunuzdan daha çok çabalamam gerekiyor.
Tebrikler güzelleeeeer...
Eki Görüntüle 676496
daha da eksiler olsun inşallaahhhh!!!Görüşürüüüzzzz :79:
Tebrikler güzelleeeeer...
Eki Görüntüle 676496
daha da eksiler olsun inşallaahhhh!!!Görüşürüüüzzzz :79: