Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hahayyyyy sarı olmusum ben kızlar biraz önce dukan muhallebisi yaptım tatlı tatlı istiyor canım benim canım arkadaşım diyetime en çok destek veren kişi kola içmemi istemiyor zararlııııııııı diye sürekli firenliyor beni ki başladı başlayalı bir bardak siftahım var bende onun sözünü dinledim ve bir 32 günlük dukan serüvenimde ikinci tatlımı bugün itibari ile yaptım tamm tamına 4 kase çıktııı bugünkü hakkım tencerenin dibini kaşıklamaktı(kücükken olduğu gibi) ve oldukça leziz bir tadıı var tatlı ihtiyacını hooooooooop diye kesti gitti geri kalanınıda dolaba koyucam nefsim tatlı tatlı dedimi hazır olsunlar dukana başladığımı bilen arkadaşlarım sağolsunlar çok motive ettiler beni bugünnn ayyyyy sen ne olmussunnnn dedilerrr durun hele daha neeee olmussun demenize 12 kilo var dedim ama vericem o 12 kiloyudaaa hay şu dukan amcadan allah razı olsunnnn haa bide diyete başlamama büyük zemin hazırlayan kayınpederimmmmm

kızlar slmm herkeseee. dün akşam bi arkadaşımla konuştum lahana çorbası diyeti yapmış bilen varmı aranızda onu çok etkilimiş. hatta lahana suyu içenler varmış günde 4 bardak yağları eritiyormuş bağırsakları çalıştırıyormuş baya etkilimiş galiba 5 gün yapıp 3 gün yapmıyormuşsn

gece yatmadan önce içtiğim karbonatlı su bende işe yaramıştı.

Karbonatlı suyu da deneyim bari:)

Gerçekten mankenlere taş çıkartırsınız maaşallah.

Tebrikler güzelleeeeer...

Eki Görüntüle 676496

daha da eksiler olsun inşallaahhhh!!! Görüşürüüüzzzz :79:

Teşekkürler eline sağlık. Artık listede ben de varım

Merhaba k.bakmayın anca girebildim nete hemen yazıyorum boyum 159, hedef kilom da 56

Kızlar bşey soracağım bugün tatlandırıcıya baktım da meyve şekeri fruktoz vardı tatlandırıcı o oluyormuş kullanabiliyor muyuz?
Acil cevap kızlar:)))

Tebrikler güzelleeeeer...

Eki Görüntüle 676496

daha da eksiler olsun inşallaahhhh!!! Görüşürüüüzzzz :79:

Teşekkürlerr dely eline saglık bu gün misafir vardı ancak girebildim misafirler yemekleri yerken bende tavuk ve mantar yedim ama sohbet sırasında 4 tane felan badem yedim ama sonra farkedince bi kötü oldum kızlarda bu diyet senin pisikolejini bozmuş iyice gibi laflar ettiler üffff neyse

Canim,bu aralar biraz islerim vardi ugrayamadim buraya cok,ama okuyorum goruyorum sizleri sadece yazamiyorum.Sen nasil oldun grip falan daha iyisindir umarim.Sakin arkadasim dukan disina cikma olurmu

yok arkadaşım çıkmadım sadece bol limonlu bir çorba içtim o kadar devam yani,ama etrafımda dukanı bıraktıracak destekleyen o kadar arkadaş varki sanki benim hasta olmamı bekliyorlarmış hepsi birden hep bu diyetten diyorlar,onlara inat devam ,85 i gördüm farkındaysan çok sevinçliyim arkadaşım

Vuhuuuu podyumda hissettim kendimi anam beni ve kıvancı aynı cümlede kullanmayın ayollll ay ay ay. Bi eridim şimdi sormayın. Neyse benim aşkımda diyet yapıyor ya iki günde maşallah 1 eksildi yakında evimin kıvancı olur benim kıvancım olur. [/QUOTE]

eri ebacım eri gitsin aksın şu yağlar,,ohh karı koca maşşallah diyelim [/QUOTE]

sen bosver canim o arkadaslari duyma,gorme......sen once kendin icin zayifliyorsun zaten ve sen zayifladiktan sonra hepsi susacak...vee coooook tebrik ederim 85 i gercekten cok iyi gidiyorsun canim.

snow alintilari bozuyorsun sekerim dikkat et:)))

Son düzenleme:
selamlar.

bugünkü menüm:

sabah: 2 yumurta, 2 kaşık lor, 2 dilim hindi füme, 1 parça dukan ekmeği

öğle: ızgara tavuk, light kola, yoğurt (yalnız bu yemeği dışarda yedim, yoğurt light değildi ve tavuk yağsız pişirilmemişti)

akşam: keten tohumlu light yoğurt, minik bir parça dukan ekmeği, 3 dilim hindi füme.

birazdan bitki çayı içeceğim. kızlar atak evresindeyim, 3. günüm, lokantadaki yemekten kıllandım, yarın + görmem inşallah

bir de dün gece uyurken, bacaklarıma sürekli kramp girdi. daha önce 2 kez yaşamıştım bu olayı, ikisinde de spora başlayıp yüklenmiştim. fakat bu kez spor fln yapmadım ki! fazla proteinden olabilir mi böyle bir şey? siz yaşadınız mı yeni başlarken?

dün itibariyle ben de başladım dukan'a.inşallah azimli olabilirim.öğleye kadar zorlanmıyorum ama akşama doğru halsizlik oluyor
66 kg'la başladım.bakalım atak dönemi bitince kaç olucam.bu forumu okudukça azmimi kaybetmeyeceğimi düşünüyorum... bir de hangi günlerde kilo bildirimi yapılıyor?o güne kadar daha hırslı olurum belki:)

Bugün sabah hemen denedim ve kesinlikle çok haklısın tadına bakınca sevinçten havalara uçtum

kepeği bizim gibi sevmeyenlere önerimiz olur artık beğenmene sevindim ohh bol eksili günler gelsin artıkınnn

sen yine iyi vermişsin ben 22 günde ancak 5 verdim
wisper canım ben yeşil çay demleyip soğutup içine maden suyu koydum içtim sanırım kırılmayı o sağladı şimdide duraklama olmasına müsade etmeden nar şerbetine başlayacağım inan çok kötü oldum ama hiç diyeti bırakmadım tabi kaçamak oldu ama kaçamak varsa daha fazla spor yaptım zor ama sabırla ancak oluyor canım ben çok zor kg veren biriydim ama dukan amcanın ve dukan melekleri arkadaşların önerileriyle eksileri gördüm sende farklı şeyleri dene canım ben okula giderken yanıma bir şey almıyorum artık bunun yerine okula gitmeden hemen önce günlük yulaf hakkımın yarısını kullanıyorum gün boyu tok oluyorum bol eksiler canım

Son düzenleme:
bu günkü bildirime katılamadığıma çok üzüldüm çünkü güne -600 ile başladım ve geçen haftayla bu hafta arasında -1 vardı neyse çizelgeye giremeyeceğim ama bildirim yapasım geldi
Başlangıç tarihi:11.03.2013
Hedef kilo: 65kg
Başlangıç kilo: 86
Güncel kilo: 79
Geçen haftayla fark: -1

Fazla proteinden oluyor olabilir mi bilemiyorum ama mineral eksikliğinden oluyor sanırım kramp, bi arkadaşım dukana başladığında -ki kendisi hiç krampsız bi arkadaştı- kramplardan şikayet etmeye başlamıştı. O dönemde mineralli su tüketti sonra kayboldu krampları, minerale bağladı olumlu sonucu. Vücut alışınca da geçmiş olabilir tabi.
Listede bana biraz proteininiz az geldi. Tavuk şahane ama atakta kola içmeseydiniz keşke. Light kola serbest miydi bize, böyle buraya yazılanlar bana bildiklerimi de unutturuyor açıkçası aşina oluyorum bazı yanlışlara. Bildiğim kadarıyla sadece zero içebiliyoruz, zero yoksa belki light da kullanılır ama 1000de 1 olmalı bence. Hele ki siz bir de ataktasınız. Günde 5 dilim hindi füme olmuş, ne kadar olsa fümelenmiş ürünler onlar, ben 2 dilimi geçmemeye özen gösteriyorum ki o da hergün değil. 5 günde 2 dilim ya tüketiyorum ya tüketmiyorumdur. Kendi insiyatifinizde kaçamak niyetine tüketebilirsiniz elbette ama bence tüketmemeniz daha hayırlı olur :) Seyirde zaten çeşitlenecek herşey, atakta biraz daha salt proya yüklenebilirsiniz bence. Başarılar :)

iyi geceler, naz12 kramplardan şikayet etmişsin,
Bende de oldu canım bikaç gün önce, daha önce de hamileliğimde olmuştu. Özellikle magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını hatırlıyorum sanki. Mineralli su tüketebilirsin belki biraz etkisi olur.

teşekkür ederim öneriler için. kitapta light gazlı içecekler serbest diyordu, ikisi de tatlandırıcılı benim bildiğim, zero da light kola da. akşam hindi füme yeme niyetim yoktu aslında; ama saat geçti, etle balıkla uğraşamadım

"yarın yeni bir gündür" diyelim, napalım, bugün geçti :) sodayı deneyeceğim yarın.

çok teşekkürler canım, deneyeceğim, valla süper olur kurtulursam, uyurken olması da ilginç. umarım bu gece olmaz, yarın mineralleneyim biraz :)

Selam arkadaşlar...
Eksilenleri tebrik ediyorumm maşallah

Tamamdır deneyeceğim teşekkürler

günaydın kilo veren arkadaşlarımı gönülden tebrik ederim.veremeyenler ve artı çıkanlar üzülmesinler nasıl olsa bu hafta olmazsa haftaya vereceğiz.ben de aslında dün sabah 5,30 da tartılmıştım.okulda yazarım öğlen gelince yazarım derken unutmuşum yazmayı.-600 düm.üzüldüm beğenmedim.bir ileri bir geri gidiyorum.bi 77,2 yim bi 76,6 yım.sinir oldum.moralim bozuk.sonra dedim ki nilgün aksattığın bazı şeyler var.regl den sonra sporumu oturtamadım düzene.günlük 1 saat yürüyordum şimdi ya yürümüyorum ya da az yürüyorum.az kilo kaybına rağmen okulda herkes çok güzel inceldin diyor.ne yapalım benim de kırılma noktam 76 olacak galiba.eminim ki bir düşmeye başladı mı birden düşecek.şu zincirimi bir kırsam keşke...

önerilerinizi can kulağıyla dinliyorum.

nar şerbetine başlayacağım var malzemem elimde.türkolog yeşil çaya maden suyu demiş hemen uygulayacağım.bi de sebze günlerimi gözden geçrmem lazım.sanırım sebze günlerinde yanlış besleniyorum.şimdi giyinmem lazım.sebze günü menümü yazarım.siz de bi değerlendirin bakim yanlışımı keşfedersem daha doğru adımlar atarım.

herkesi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…