Tebrikler güzelleeeeer...
Eki Görüntüle 676496
daha da eksiler olsun inşallaahhhh!!!Görüşürüüüzzzz :79:
gece yatmadan önce içtiğim karbonatlı su bende işe yaramıştı.
Eki Görüntüle 676496
Merhaba k.bakmayın anca girebildim nete hemen yazıyorum boyum 159, hedef kilom da 56Merhaba kızlaaarrr!!Keyifler yerinde miii Hepinize esenlikler dileerriiimmm hihiho
Hepinize güzel dualarınız dilekeriniz için teşekkür ederiimmm :)) Ben de seviyom siziii... Yeşil olmuşsun TanecikBravoooooo
Canımcım, orda yazan BMI işte vücut kitle indeksi oluyor. Kafanız karışmasın VKI yazdım artıkSenin geçen haftaki vücut kitle indeksin 25,8'miş. 25'in altına düşerse "normal kilolu" olacaksın. Şimdi accık daha fazlan var am accıııkkk Hatta hesapladım bak: 67,2 kilo oldun mu, yeşile dönüceeenn, normal kilolu olcaannn Ha gayret canıımmm 2 kilo dahaaa
Mirebaa! Hedef kilonu ve boyunu da yazar mısıınnn?
Eki Görüntüle 676496
Canim,bu aralar biraz islerim vardi ugrayamadim buraya cok,ama okuyorum goruyorum sizleri sadece yazamiyorum.Sen nasil oldun grip falan daha iyisindir umarim.Sakin arkadasim dukan disina cikma olurmu
Bugün sabah hemen denedim ve kesinlikle çok haklısın tadına bakınca sevinçten havalara uçtum
wisper canım ben yeşil çay demleyip soğutup içine maden suyu koydum içtim sanırım kırılmayı o sağladı şimdide duraklama olmasına müsade etmeden nar şerbetine başlayacağım inan çok kötü oldum ama hiç diyeti bırakmadım tabi kaçamak oldu amasen yine iyi vermişsin ben 22 günde ancak 5 verdim
selamlar.
bugünkü menüm:
sabah: 2 yumurta, 2 kaşık lor, 2 dilim hindi füme, 1 parça dukan ekmeği
öğle: ızgara tavuk, light kola, yoğurt (yalnız bu yemeği dışarda yedim, yoğurt light değildi ve tavuk yağsız pişirilmemişti)
akşam: keten tohumlu light yoğurt, minik bir parça dukan ekmeği, 3 dilim hindi füme.
birazdan bitki çayı içeceğim. kızlar atak evresindeyim, 3. günüm, lokantadaki yemekten kıllandım, yarın + görmem inşallah
bir de dün gece uyurken, bacaklarıma sürekli kramp girdi. daha önce 2 kez yaşamıştım bu olayı, ikisinde de spora başlayıp yüklenmiştim. fakat bu kez spor fln yapmadım ki! fazla proteinden olabilir mi böyle bir şey? siz yaşadınız mı yeni başlarken?
selamlar.
bugünkü menüm:
sabah: 2 yumurta, 2 kaşık lor, 2 dilim hindi füme, 1 parça dukan ekmeği
öğle: ızgara tavuk, light kola, yoğurt (yalnız bu yemeği dışarda yedim, yoğurt light değildi ve tavuk yağsız pişirilmemişti)
akşam: keten tohumlu light yoğurt, minik bir parça dukan ekmeği, 3 dilim hindi füme.
birazdan bitki çayı içeceğim. kızlar atak evresindeyim, 3. günüm, lokantadaki yemekten kıllandım, yarın + görmem inşallah
bir de dün gece uyurken, bacaklarıma sürekli kramp girdi. daha önce 2 kez yaşamıştım bu olayı, ikisinde de spora başlayıp yüklenmiştim. fakat bu kez spor fln yapmadım ki! fazla proteinden olabilir mi böyle bir şey? siz yaşadınız mı yeni başlarken?
Fazla proteinden oluyor olabilir mi bilemiyorum ama mineral eksikliğinden oluyor sanırım kramp, bi arkadaşım dukana başladığında -ki kendisi hiç krampsız bi arkadaştı- kramplardan şikayet etmeye başlamıştı. O dönemde mineralli su tüketti sonra kayboldu krampları, minerale bağladı olumlu sonucu. Vücut alışınca da geçmiş olabilir tabi.
Listede bana biraz proteininiz az geldi. Tavuk şahane ama atakta kola içmeseydiniz keşke. Light kola serbest miydi bize, böyle buraya yazılanlar bana bildiklerimi de unutturuyor açıkçası aşina oluyorum bazı yanlışlara. Bildiğim kadarıyla sadece zero içebiliyoruz, zero yoksa belki light da kullanılır ama 1000de 1 olmalı bence. Hele ki siz bir de ataktasınız. Günde 5 dilim hindi füme olmuş, ne kadar olsa fümelenmiş ürünler onlar, ben 2 dilimi geçmemeye özen gösteriyorum ki o da hergün değil. 5 günde 2 dilim ya tüketiyorum ya tüketmiyorumdur. Kendi insiyatifinizde kaçamak niyetine tüketebilirsiniz elbette ama bence tüketmemeniz daha hayırlı olur :) Seyirde zaten çeşitlenecek herşey, atakta biraz daha salt proya yüklenebilirsiniz bence. Başarılar :)
iyi geceler, naz12 kramplardan şikayet etmişsin,
Bende de oldu canım bikaç gün önce, daha önce de hamileliğimde olmuştu. Özellikle magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını hatırlıyorum sanki. Mineralli su tüketebilirsin belki biraz etkisi olur.
bu tarif bence başarılı ama damak tadı olayı var...
ben 5 aydır bu diyeti yaptığım için alışmışda olabilirim...
ama bu diyet boyunca yediğim en iyi tattaki ekmekti...
kepek kokusu, bu tarifte bana gelmedi...
ama dikkat et; kepeğin kokusu çok yoğun ve tadı acımtrak ise kepeğin bozulmuş olabilir...
aynı tarife tatlandırıcı ve mistik çayı ekleyerek kekte yaptım... sadece mistik çayın kokusu geldi...
iki şekildede memnun kaldım ben...
olmazsa ölçüleri yarıya indirip dene... seversen sonra tam ölçü ile yaparsın...